| Mormintele trecutului[Dropped] | |
|
+3×ღ×|Never.Alone Raindrop. Ale. 7 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
×ღ×|Never.Alone Cezar Chil Hole
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Re: Mormintele trecutului[Dropped] Sam Noi 14, 2009 1:51 am | |
| Noi inca firbem aici ale, pai unii cred eu inca nu fierb dar mai am paan am sa incep . Cand pui next ? Cand poti da , nu te grabi . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Mormintele trecutului[Dropped] Sam Noi 14, 2009 3:46 am | |
| - Ashley a scris:
- Noi inca firbem aici ale, pai unii cred eu inca nu fierb dar mai am paan am sa incep . Cand pui next ? Cand poti da , nu te grabi .
Nu vreau sa fierbeti ca racii in oala. Scuze, dar nu stiu daca o sa am destul timp. Eu as fi pus...cu cea mai mare placere. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Re: Mormintele trecutului[Dropped] Dum Noi 15, 2009 1:28 am | |
| Ale cand ai timp .nu te grabi .Stiu cum e sa nu ai timp .Si eu vreau sa scriu si nu am timp . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Mormintele trecutului[Dropped] Lun Noi 16, 2009 12:38 am | |
| - Ashley a scris:
- Ale cand ai timp .nu te grabi .Stiu cum e sa nu ai timp .Si eu vreau sa scriu si nu am timp .
Stiu...dar cred ca pe asta il inchid temporar. Am alta idee E despre sfarsitul lumii. M-a inspirat filmul "2012". Poate reusesc sa il incep in seara asta. | |
|
| |
| Subiect: Re: Mormintele trecutului[Dropped] Lun Noi 16, 2009 12:39 am | |
| Sa stii ca am auzit de filmul asta si mi-a zis cineva ce se intampla .Pare interesant .Astept sa vad ce scrii . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Mormintele trecutului[Dropped] Lun Noi 16, 2009 1:08 am | |
| - Ashley a scris:
- Sa stii ca am auzit de filmul asta si mi-a zis cineva ce se intampla .Pare interesant .Astept sa vad ce scrii .
Mi se pare ca a aparut :x sau e in curs de aparitie...cam asa, peste cateva zile :x e superb :x de abia astept sa il vad. | |
|
| |
| Subiect: Re: Mormintele trecutului[Dropped] Lun Noi 16, 2009 1:10 am | |
| Pai am inteles ca s-a lansat vinerea trecuta .O colega de-a mea se duce in Iasi peste trei saptamani sa-l vada ca-l da si atunci | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Mormintele trecutului[Dropped] Lun Noi 16, 2009 1:49 am | |
| - Ashley a scris:
- Pai am inteles ca s-a lansat vinerea trecuta .O colega de-a mea se duce in Iasi peste trei saptamani sa-l vada ca-l da si atunci
Ah, probabil :-? Eu zic cand il dau pe net. ;D De abia astep :x | |
|
| |
| Subiect: Re: Mormintele trecutului[Dropped] Lun Noi 16, 2009 1:51 am | |
| Cred ca am sa-l iau si eu de la colega mea daca il are si am sa ma uit . | |
|
| |
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Mormintele trecutului[Dropped] Lun Noi 16, 2009 10:50 pm | |
| Daca vreti filmu 2012 va fac eu rost ale imi pare rau daca o sa inchizi ficu temporar da abia astept sa vad ce alte ideei mai ai | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Mormintele trecutului[Dropped] Lun Noi 30, 2009 12:35 am | |
| Fic-ul va fi la arhiva, temporar, pana imi vin ideile la el. O sa incep un alt fic, care, sper sa va placa la fel de mult. Fic mutat la arhiva. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mormintele trecutului[Dropped] | |
| |
|
| |
| Mormintele trecutului[Dropped] | |
|