Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Un nou sondaj pe forum! Noteaza staff-ul! Acum ai ocazia sa iti exprimi multumirile si nemultumirile fata de staff! Mai multe detalii aici.

Un strop de magie[Dropped]

In jos 
+2
Ale.
Corynelle;x
6 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
Corynelle;x
Loyal Vampire
Loyal Vampire
Corynelle;x

Numarul mesajelor : 1589
Data de inscriere : 18/08/2009
Varsta : 30

Un strop de magie[Dropped] Empty
MesajSubiect: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyLun Oct 26, 2009 3:12 am

Am acord de la mine:)

Incerc,daca tot l-am inceput ,sa il si termin.
Ei bine,Alex Russo este o mica vrajitoare.Tatal ei a murit,insa ea si fratele sau,Fred,incearca sa duca mai departe traditia familiei,accea, de a face magie.Lucreaza intr-un magazin cu jumatate denorma impreuna cu prietena ei cea mai buna,Carla.Insa lucrurile se schimba dupa ce il cunoaste pe Daniel.

Atat cu introducerea.

Capitolul 1

Tr-tr-tr..
-Fir-ar sa fie am spus si am aruncat ceasul pe jos.
Vroiam sa mai dorm dar serviciul ala de doi bani nu astepta.Lucram cu jumatate de norma la un magazin din apropierea casei.Vindeam tot felul de chestii..mda..cam asta e.
M-am ridicat si m-am indreptat spre bucatarie.Mama pregatea ceva bun iar fratele meu mai mare ranjea la mine.
-Neata!...mama,Fred.
-Neata!...au spus amandoi.
-Hei Fred,de ce ranjesti asa..am spus eu,jucandu-ma cu un pahar din plastic
-Pai..am reusit sa fac o vraja!!!Nu e grozav?
La acele vorbe...paharul din mana mea a crapat iar mama si Fred se uitau mirati la mine.
-Deci..nu e grozav?spune mama..uitandu-se mirata la mine.
-Ba da...e grozav..am spus fara vlaga.
Imediat dupa asta zambetul lui Fred disparu-se.Stia ca nu ma bucur pentru el deoarece eu nu am reusit sa fac niciodata asa ceva.Eram foarte invidioasa.Nu-mi venea sa cred.Cum a putut sa reuseasca?..O multime de ganduri mi-au invadat mintea...Stateam nemiscata si ma gandeam.Pana cand Fred m-a intrerupt din visare.
-Hei...Alex,trezeste-te.
-Off...bine gata.Ma bucur pentru tine Fred,am spus eu.Ce vraja ai facut?
-Pai..e o super vraja..
-Grozav..am spus,nelasandu-l sa isi termine fraza si am urcat sus.Vroiam sa ma pregatesc si sa plec la servici.Am intrat in baie si am dat drumul la apa...cand deodata...surpriza..curgea in sus...
-Ce?Dar cum e posibil?!!..am rostit...
Curgea in sus..era foarte ciudat...atingea tavanul dar nu uda..statea suspendata.Am crezut ca e doar imaginatia mea si am oprit-o.
Am decis sa o deschid din nou nestiind ca o sa fac o mare greseala.De indata ce am deschis apa a tasnit in fata mea, lipindu-ma de usa.Pentru cateva minute am ramas intinsa pe jos iar apa nu contenea sa se opreasca.
-La naiba..am spus si m-am tarat pana la chiuveta sa o opresc.
-Mama!!..am tipat si am cobor jos...nepasandu-mi ca baia arata intr-un ultim hal.
-Da..oh doamne..ce ti s-a intamplat..de ce esti toata uda....spuse ea
-Stai..sunt prea multe intrebari.Te intreb eu acum...de ce apa curge in sus?...am tipat..
-Pai aseara Fred a incercat sa faca o vraja...spuse ea..
-Da..a incercat..si ce s-a intamplat?!!
-Pai nu stiu..dar inca sunt mirata...hai sa vad..a spus
-M-am dus cu ea sus si cand a vazut cum arata baia si-a pus mainile in cap.
-Fred!!Fred!!
-Da..spuse in timp ce intra in baie....Sfinte Dumnezeule..Alex..ce naiba ai facut?
-Eu...cum adica eu..ce naiba ai facut tu...nu eu fac vraji!!am tipat.
-Daca m-ai fi lasat sa iti spun ce am facut poate nu s-ar fi intamplat asta..spuse el.
-Gata,terminati amandoi.Fred,nu imi dau seama ce s-a intamplat dar o sa cureti aici..nu ma intereseaza!
-Of..dar..
-Nici un dar!!a spus mama..
-Oricum nu faci nimic toata ziua....Alex du-te sa te schimbi...o sa intarzii la servici
-Bine mama..am spus..si am iesit pe usa..

Sper sa va placa. Very Happy

Ultima editare efectuata de catre Mami* in Lun Noi 02, 2009 3:18 am, editata de 1 ori
Sus In jos
http://corina09-.hi5.com
Ale.
Derek Davidson
Derek Davidson
Ale.

Numarul mesajelor : 8211
Varsta : 29
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyLun Oct 26, 2009 3:16 am

Deci, imi place.
Doar ca nu ai pus cateva puncte si virgule unde trebuia. Si folosesti multe puncte de suspensie. Va trebui sa incerci sa scapi de ele. Sunt enervante [ stiu si eu Smile) ] .
Si sa te bazezi si pe descriere mai mult.
>Very Happy< de abia astept sa va cum va continua acest fic...mai ales ca e cu vrajitori Very Happy
Sus In jos
https://twilightsaga.forumburkina.com/forum.htm
×ღ×|Never.Alone
Cezar Chil Hole
Cezar Chil Hole
×ღ×|Never.Alone

Numarul mesajelor : 2944
Data de inscriere : 06/09/2009
Varsta : 27
Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyLun Oct 26, 2009 3:22 am

este dragut si imi place . asteptam next cand poti sa mai scrii
Sus In jos
http://www.houseofnight.forumz.ro
Corynelle;x
Loyal Vampire
Loyal Vampire
Corynelle;x

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyLun Oct 26, 2009 3:47 am

pai este deja scris...dar o sa pun next cam la 2 zile:)
multumesc Kiss
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

Numarul mesajelor : 6324
Data de inscriere : 09/09/2009
Varsta : 28
Localizare : Craiova

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyLun Oct 26, 2009 2:51 pm

Aha...Third...:-wFrumos!:-wEdit cand termin!
Place la mine!:XMagicienii din Waverly Place?: ))
Cateva puncte si virgule uitate pe ici pe colo,sau puse in plus dar place la mine!:X
I love you
Sus In jos
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

Numarul mesajelor : 4212
Data de inscriere : 19/08/2009
Localizare : Hell

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyLun Oct 26, 2009 10:34 pm

Nice nice:> Numa ca eu iar ajung ultima:)))
Intirziata like always:-j

Citat :
Am intrat in baie si am dat drumul la apa...cand deodata...surpriza..curgea in sus...
No doamne=))

Citat :
-Nici un dar!!a spus mama..
Ce cliseu:>

Niceee:> Vreau next:*
Sus In jos
http://avrillavigne.forumz.ro/
Corynelle;x
Loyal Vampire
Loyal Vampire
Corynelle;x

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyJoi Oct 29, 2009 3:23 am

Capitolul 2

M-am dus in camera mea si am inceput sa imi usuc parul.Dupa ce am terminat mi-am ales o tinuta cat de cat decenta,m-am aranjat putin si m-am dus in bucatarie.Stomacul meu cerea mancare.
Masa era pregatita.Ochiurile aratau atat de bine.Am inceput sa mananc pana mi-am dat seama ca ceasul indica 07:57.Mai aveam doar 3 minute pana sa ajung la magazin.Plecand in graba am luat si un mar pe care speram sa il infulec pana acolo.Mi-am luat telefonul si genta si am plecat.In fata casei ma astepta Carla.Imi zambea de obicei si mi-a facut cu mana.Am raspuns la salut si m-am indreptat spre ea.Era prietena mea cea mai buna,care de fiecare data cand am avut o problema m-a ajutat.Nu stiu ce m-as face fara ea.
-Neata Alex..spuse ea.
-Neata.am spus eu mormaind.
-Observ ca nu ai avut o dimineata prea buna.
-Mda...asa e...dar nu mai conteaza acum..sa mergem.
Am ajuns la magazin la 8:01.Proprietarul magazinului ne astepta.
-Buna dimineata fetelor.
-Buna dimineata am rostit in cor.
-Fetelor am o problema si o sa las magazinul pe mana voastra.Si mi-a inmanat cheile magazinului.Am zambit timid iar el a plecat.
Am deschis magazinul si m-am pus in fata tejghelei asteptand primii cumparatori.Nu ca ar fi multi dar totusi.
-Hei Alex!..ma duc sa arunc cutiile astea.
-Bine du-te..am raspuns.
Si am ramas singura gandindu-ma la cat de bine era sa mai dorm putin.
Clopotelul de la intrare suna ceea ce imi atrase atentia.Pe usa intra un tip inalt,cu un par castaniu,imbracat intr-o pereche de blugi taiati pe alocuri si cu un tricou alb..arata atat de bine.
-Buna!
-Buna..am raspuns eu cu jumatate de gura..inca vrajita de frumusetea lui.
-As dori un pachet de guma....
-Da sigur..am raspuns.Poftim.
-Mersi frumos.Hei...ai patit ceva?..spuse el putin ingrijorat
-Oh...cred ca a observat faptul ca ma uitam cu insistenta la el.Nu..nu am patit nimic.
-Aha...si..lucrezi aici?M-a intrebat
-Da....lucrez..am spus ridicand o spranceana.
-Ma numesc Daniel si a intins prietenos mana.
-Incantata..am raspuns.
-Si..o sa imi spui cum te cheama sau o sa astept aici toata ziua.
-Da...Alex.
-Incantat.Ai un nume foarte frumos.
-Mersi...oh doamne sper ca nu am rosit....Esti de aici?
-Pai da...a raspuns zambind.
-Aha.Nu te-am mai vazut pe aici.
-Ciudat..nici eu.Poate nu frecventam aceleasi locuri.
-Mda..poate.
-Si ce zici...vrei sa iesim in seara asta?a spus plin de speranta.

Ultima editare efectuata de catre Mami* in Vin Oct 30, 2009 3:32 am, editata de 2 ori
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyJoi Oct 29, 2009 3:06 pm

First.Edit dupa
Pai da.Normal ca-mi place,bre!Uuuu,prevad o idila intre Daniel si Alex...:>
Next!
I love you
Sus In jos
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyJoi Oct 29, 2009 10:54 pm

Citat :
m-am pus in fata tesghelei
Tejghelei:d

Ce sa da ala la ea=)))

Next:))))
Sus In jos
Corynelle;x
Loyal Vampire
Loyal Vampire
Corynelle;x

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyJoi Oct 29, 2009 11:11 pm

am corectat:>:>....
of..tastele astea:))

mersi girls:*..
pun next in seara asta
CRED whistling
Sus In jos
Ale.
Derek Davidson
Derek Davidson
Ale.

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyVin Oct 30, 2009 1:04 am

Citat :
-Buna dimineatza fetelor.
Fara "z" Smile) fara limbaj de mess. Razz

Citat :
Clopotelul de la intrare suna ceea ce imi atrase atentia.Pe usa intra un tip inalt,cu un par castaniu,imbracat intr-o pereche de blugi taiati pe alocuri si cu un tricou alb..arata atat de bine.
Eh,eh Smug mai merge Smile)

Citat :
-Si ce zici...vrei sa iesim in seara asta?a spus plin de speranta.
Smug eh,eh :> bunnnn=p~ idila,idila Smile) o am azi cu repetitiile vad Smile)

Imi place :x asteptam un next Smug cand ai timp.
Sus In jos
×ღ×|Never.Alone
Cezar Chil Hole
Cezar Chil Hole
×ღ×|Never.Alone

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyVin Oct 30, 2009 2:42 am

deci imi lace . cred ca se va intampla ceva cu Alex si Daniel . astept next cand poti .
Sus In jos
Corynelle;x
Loyal Vampire
Loyal Vampire
Corynelle;x

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyVin Oct 30, 2009 3:33 am

am editat:)
si acum..nextul:))Smile)
ma mir cum am reusit sa il scriu..sunt foarte stresata....
Sus In jos
Corynelle;x
Loyal Vampire
Loyal Vampire
Corynelle;x

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyVin Oct 30, 2009 3:33 am

Capitolul 3

Vai..m-a invitat in oras?..dar nici macar nu il cunosc..daca e un terorist..sau mai rau..un violator?
-Pai nu stiu..adica nici macar nu te cunosc.Si mai stiu ca nu e bine sa iesi cu necunoscuti..am spus.
-Haide...doar nu crezi ca o sa iti fac ceva...vroiam sa fiu dragut..dar vad ca nu mi-a iesit..spuse dezamagit.Atunci cum vrei..si mi-a intins banii.
I-am dat restul si a deschis usa..vrand sa plece.
-Stai..e bine la 8?am spus eu zambind.
-Ce te-a facut sa te razgandesti?!..a intrebat mirat.
-Pai nu stiu,imi pari un tip de treaba..si am zambit.
-Aha...Si unde ne intalnim?
-Pai in fata parcului...e bine?
-Da..e bine.Deci ne vedem la 8.
-Da ne vedem..pa!
-Pa!..a raspuns si a plecat.
Intre timp a intrat Carla.
-Hey!..cine era tipul?
-Pai doar un tip care m-a invitat in oras..am raspuns..incercand sa imi stapanesc rasul.
-Da..super..macar il cunosti?
-Pai ii stiu doar numele..in rest nimic.
-Grozav...o sa fie o intalnire pe cinste..a raspuns sarcastica.
-Mda..stiu.
Si iata s-a facut ora 4.Cat am asteptat!Vroiam sa ajung cat mai repede acasa sa ma pregatesc pentru intalnire.Am ajuns acasa.Nu era nimeni prin preajma asa ca m-am decis sa fac un dus...de parca cel de dimineata nu imi era de ajuns.Am verificat robinetul intai ca sa ma asigur ca nu se va mai intampla nimic.M-am asezat in cada si am inceput sa ma gandesc la cum va decurge seara.Dupa o jumatate de ora am iesit din cada si m-am dus sa imi aranjez parul.Nici nu mi-am dat seama ca era deja ora 5 si mama a ajuns acasa.Am coborat jos sa o intampin.
-Buna mama!
-Buna Alex..ce faci?
-Stau,ma plictisesc.Cum a fost la servici?
-Ca de obicei.De ce intrebi?
-Asa doar.
Mda...acum sa ii spun ca ies in oras cu un tip pe care nu il cunosc.Ce tare e...
-Mama..
-Da Alex.
-Ies in seara asta in oras...pot nu?
-Sigur ca poti..cu cine te duci?
-Pai cu niste prieteni..am raspuns zambind.Urasc sa fac asta dar nu ii pot spune ca ies in oras cu un tip pe care abia l-am cunoscut.
-Bine atunci..la cat te duci?
-Pai la 8..si nu o sa stau foarte mult.
-Nu o sa iti cer sa vii acasa la ora fixa.Dar nici nu vreau sa vii dimineata la 5.Ok?
-Bine..te iubesc.
-Si eu.Nu l-ai vazut pe Fred?
-E la prietenul ala al lui..nici nu mai stiu cum il cheama....spuse mama amuzata.
-Aha..si am inceput sa rad.Am urcat in camera mea si mi-am deschis dulapul.Era plin de haine nefolositoare.Ocupau spatiul degeaba.Am inceput sa le scot pe toate si le-am intins prin camera.Dupa un sfert de ora am ales o pereche de blugi mai stramti si o bluza mov.Le-am pus deoparte si am inceput sa arunc hainele inapoi in dulap.A mers mai bine decat credeam...am spus multumita.
Defapt nu a mers foarte bine.Era deja 18:30.Timpul zbura mai repede decat credeam.
M-am trantit in patul meu mare si am inceput sa ma gandesc la Daniel.E un tip foarte dragut,dar nu stiu prea multe lucruri despre el.Defapt stiu doar cum il cheama.
Se pare ca timpul trece mai repede ca oricand.Era deja 19:30.M-am imbracat si mi-am intins parul.Mai era doar un singur lucru de facut:sa gasesc o pereche de papuci.Am cautat prin debaraua mea mica si i-am gasit...o pereche de balerini mov,care se asortau perfect cu bluza.Aratam perfect.Mi-am luat geanta si am iesit pe usa.Aveam sentimentul ca seara o sa decurga bine.
Si iata ca am ajuns in fata parcului.Era 8 fix.M-am uitat in stanga si in dreapta pana cand..l-am vazut.
Sus In jos
×ღ×|Never.Alone
Cezar Chil Hole
Cezar Chil Hole
×ღ×|Never.Alone

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyVin Oct 30, 2009 3:35 am

citesc maine si editez . imi pare rau dar nu am timp acum . nu te supara . editez maine seara.

edit: imi place muuult . bravo , chiar e dragut ficul . asteptam next

Ultima editare efectuata de catre Ashley-Cullen in Sam Oct 31, 2009 11:47 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Corynelle;x
Loyal Vampire
Loyal Vampire
Corynelle;x

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyVin Oct 30, 2009 3:39 am

nu e nici o problema:)
Sus In jos
Chocoholic
Alice Lotte Beth Etoille
Alice Lotte Beth Etoille
Chocoholic

Numarul mesajelor : 2995
Data de inscriere : 09/10/2009
Localizare : Blocata in frigider

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyVin Oct 30, 2009 10:35 pm

Uuuuu ce sweet.....imi place numele tipei Razz si faptul ca mai e si vrajitoare Kiss imi plac toate chestiile cu vraji sau orice nu e real ca sa imi aminteasca de mate Smile
Si deci cum a fost intalnirea cu tipu /Smile pare cum ar zice o colega "sexy sexy de sexy" =)))
Pui nextu daca te rugam frumooooos?
Sus In jos
http://wildlovebycrissy.wordpress.com/
Corynelle;x
Loyal Vampire
Loyal Vampire
Corynelle;x

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyVin Oct 30, 2009 10:48 pm

bine..daca ma rogi asa frumos o sa il pun..
in seara asta...
incerc whistling ..
ma bucur ca iti place:)
Sus In jos
Ale.
Derek Davidson
Derek Davidson
Ale.

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyVin Oct 30, 2009 11:01 pm

Citat :
Vai..m-a invitat in oras?..dar nici macar nu il cunosc..daca e un terorist..sau mai rau..un violator?
=)) penala faza inca de la inceput.

Citat :
Am verificat robinetul intai ca sa ma asigur ca nu se va mai intampla nimic.
Asa, Alex! Smile)

Citat :
-Nu o sa iti cer sa vii acasa la ora fixa.Dar nici nu vreau sa vii dimineata la 5.Ok?
Daca as fi fost in locul ei as fi venit la 4.59.59 secunde Smile)=))

Citat :
Am urcat in camera mea si mi-am deschis dulapul.Era plin de haine nefolositoare.Ocupau spatiul degeaba.Am inceput sa le scot pe toate si le-am intins prin camera.Dupa un sfert de ora am ales o pereche de blugi mai stramti si o bluza mov.Le-am pus deoparte si am inceput sa arunc hainele inapoi in dulap.A mers mai bine decat credeam...am spus multumita.
Si la mine sunt destul haine:)) nefolositoare:)) blugi stramti Smug bluza mov :x ahhh vreau si eu Smile)

Citat :
Mai era doar un singur lucru de facut:sa gasesc o pereche de papuci.Am cautat prin debaraua mea mica si i-am gasit...o pereche de balerini mov,care se asortau perfect cu bluza.
Nu trebuia sa zici "sa gasesc o pereche de pantofi." Smile)? Adica...de la papuci la balerini e o cale lungaaaa:))

Imi place nextul Smug ne tii pe jar:)) ca homarii la restaurant:)) fierb aici Smile .
Sus In jos
Corynelle;x
Loyal Vampire
Loyal Vampire
Corynelle;x

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyDum Noi 01, 2009 1:23 am

imi pare rau fetele:(
nu pot pune nextu in seara asta..
ma simt ingrozitor si nu ma pot concentra la nimik..

Doh!
Sus In jos
Ale.
Derek Davidson
Derek Davidson
Ale.

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyDum Noi 01, 2009 1:29 am

Mami* a scris:
imi pare rau fetele:(
nu pot pune nextu in seara asta..
ma simt ingrozitor si nu ma pot concentra la nimik..

Doh!

Relax, toti avem pase proaste.
Sad
Cand ai tu inspiratie, timp& co. il pui >Very Happy<
Fa-te bine! :*
Sus In jos
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyDum Noi 01, 2009 11:42 pm

Foarte frumoooos:*
Numa ca mi se pare ca treci cam repede peste actiuni:)))

Oricum, next:*
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyLun Noi 02, 2009 12:19 am

Mor!N-am mai dat comm:O
Frumos,stii bine.:X
Superb!:X
Next mai repede!:X
Te besk!Va besk!:*
Ps:-Nu o sa iti cer sa vii acasa la ora fixa.Dar nici nu vreau sa vii dimineata la 5.Ok?
-Bine..te iubesc.
-E la prietenul ala al lui..nici nu mai stiu cum il cheama....spuse mama amuzata.

Prima replica-mama
A doua-tipa
A treia-mamaA
A patra-tipa????
De ce ai sarit asa ciudat?Adica urma ca Alex sa spuna ceva???Sper ca ai inteles ce vreau sa spun:*
Sus In jos
×ღ×|Never.Alone
Cezar Chil Hole
Cezar Chil Hole
×ღ×|Never.Alone

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyLun Noi 02, 2009 12:22 am

te intreb act din comment e netx si act nu si acre sunt partile/?
Sus In jos
Corynelle;x
Loyal Vampire
Loyal Vampire
Corynelle;x

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyLun Noi 02, 2009 12:43 am

Krista a scris:
Mor!N-am mai dat comm:O
Frumos,stii bine.:X
Superb!:X
Next mai repede!:X
Te besk!Va besk!:*
Ps:-Nu o sa iti cer sa vii acasa la ora fixa.Dar nici nu vreau sa vii dimineata la 5.Ok?
-Bine..te iubesc.

Prima replica-mama
A doua-tipa
A treia-mamaA
A patra-tipa????
De ce ai sarit asa ciudat?Adica urma ca Alex sa spuna ceva???Sper ca ai inteles ce vreau sa spun:*

of..nu am inteleg What a Face
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyLun Noi 02, 2009 12:49 am

Din nou:
-Nu o sa iti cer sa vii acasa la ora fixa.Dar nici nu vreau sa vii dimineata la 5.Ok?-replica mamei
-Bine..te iubesc.-replica lui Alex
-Si eu.Nu l-ai vazut pe Fred?-replica mamei
-E la prietenul ala al lui..nici nu mai stiu cum il cheama....spuse mama amuzata.-replica mamei din nou???
Adica,mama a pus o intrevare si a raspuns tot ea?: ))
Sus In jos
Corynelle;x
Loyal Vampire
Loyal Vampire
Corynelle;x

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyLun Noi 02, 2009 1:32 am

deci cred ca a fost greseala mea acolo......
scuze:)
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyLun Noi 02, 2009 1:34 am

Ma bucur ca ai inteles ce vroiam sa spun,nu ma pricep sa explic: ))
:*Si oricine face greseli!
Sus In jos
Corynelle;x
Loyal Vampire
Loyal Vampire
Corynelle;x

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyLun Noi 02, 2009 3:19 am

Capitolul 4

Era atat de frumos.Mai frumos de cand l-am vazut ultima oara.Era imbracat intr-un tricou alb si o pereche de blugi negri iar geaca neagra se mula perfect pe corp.
-Buna..a spus si m-a sarutat pe obraz.
In acel moment inima a inceput sa imi bubuie in piept.
-Buna.Ai intarziat 3 minute.Stii cate lucruri mi s-ar fi putut intampla in aceste minute..am raspuns razand.
-Haha..buna poanta.Hai sa mergem.
-Ne plimbam prin parc.Era o liniste deplina.Vantul adia usor printre frunzele copacilor.Ne-am asezat pe o banca.
-Sa vedem..cati ani ai?...a spus
-Pai..20.Dar tu?
-20..dar par mai mult un tip de 17 ani...defapt..asa spun toti.
-Care toti?am intrebat
-Pai prietenii mei...spun ca ar trebui sa fiu mai responsabil,dar pe mine nu ma prea intereseaza chestiile astea.Imi place sa petrec,sa ies in oras.
-Aha..si nu crezi ca au dreptate?Adica vreau sa spun...fiecare persoana are responsabilitati.
-Pai poate au dreptate..dar am timp..deocamdata vreau sa imi traiesc viata.Ce-ai zice sa schimbam subiectul?Sa vorbim despre altceva mai interesant.
-Pai cum vrei...am raspuns.
-Locuiesti singura?m-a intrebat.
-Pai locuiesc cu mama si cu fratele meu...
-Si tatal tau...
Of..nu vreau sa vorbesc despre asta.
-Pai tatal meu..a murit intr-un accident de masina acum 2 ani.De atunci viata mea s-a schimbat mult.
-Imi pare rau..poate era mai bine sa nu fi intrebat.
-Poate..dar nu aveai de unde sa stii ce o sa iti raspund..am spus ridicand din umeri.
-Eh..poate.Deci sa continuam.Cum il cheama pe fratele tau?
-Fred..e putin mai mare decat mine.
-Nu il cunosc.Cel putin nu cunosc nici un tip cu numele Fred.
-E mai bine asa...am raspuns.
-De ce?
-E un tip destul de ciudat.Ma inteleg destul de rau cu el.Reuseste sa ma enerveze mereu.
-Asa sunt fratii mai mari..a raspuns razand.
-Mda...asa cred.Oare cat e ceasul?....am intrebat
-Pai e doar 9.Te grabesti acasa?
-Nu..doar intrebam.De curiozitate.
-Aha..
Si in acel moment s-a aplecat deasupra fetei mele,vrand sa ma sarute..dar,surpriza..telefonul lui a inceput sa sune.
-La naiba..a spus.Da?..
In timp ce vorbea la telefon m-am asezat mai incolo ca nu cumva sa creada ca ascult ce vorbeste.
-Bine vin acasa...a spus inchizand telefonul.Uite ce e..trebuie sa plec acasa..a intervenit ceva.Imi pare rau.
-Nu-i nimic..am raspuns putin dezamagita.Mai vorbim noi.
-Mai trec pe la magazin..ok?
-Da..bine..si in cateva secunde am ramas singura pe banca.
Perfect!! Am fost lasata balta.
M-am ridicat de pe banca si am pornind spre casa.Era atat de liniste.In 10 minute am ajuns acasa.Am intrat in casa si m-am asezat pe canapea.

In sfarsit am reusit sa il postez.
Sus In jos
Ale.
Derek Davidson
Derek Davidson
Ale.

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyLun Noi 02, 2009 3:25 am

Imi place :-w doar ca nu m-ai anuntat /Smile
Prea mult dialog Very Happy dar s-au mai cunoscut si ei:-)
Astept un next luuung :>
Sa te revansezi pentru...Smile)
Sus In jos
Corynelle;x
Loyal Vampire
Loyal Vampire
Corynelle;x

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyLun Noi 02, 2009 3:27 am

sa ma revansez pentru ce?
Sus In jos
Ale.
Derek Davidson
Derek Davidson
Ale.

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyLun Noi 02, 2009 3:30 am

Mami* a scris:
sa ma revansez pentru ce?

:-w pentru faza cu Taylor :-w lasa ca o sa vedem noi cine castiga pariul :-j :-w
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyLun Noi 02, 2009 3:08 pm

La naiba.De ce o lasa balta pe fata?Mami,ma lasi sa-l bat?Very Happy
Foarte dragut nextul.Intr-adevar te bazezi pe dialog.Nu ca nu mi-ar placea dar nu strica si niste naratiune:P
Next!:*
Sus In jos
Chocoholic
Alice Lotte Beth Etoille
Alice Lotte Beth Etoille
Chocoholic

Numarul mesajelor : 2995
Data de inscriere : 09/10/2009
Localizare : Blocata in frigider

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyLun Noi 02, 2009 10:41 pm

Ce naibi a lasat-o pe saraca fata de una singura !!!
Au dreptate fetele mai pune si putina naratiune dar oricum e bine si asa don't worry.
Citat :
Mami,ma lasi sa-l bat?
phiu vezi ca te ajut si eu...ma pricep la d'astea! Twisted Evil
O da sa nu uit sa cer nextu!!!
PS: adoooor tot ce e legat de magie....o idee: sa il vrajeasca pe tip sau ceva de genul Razz
Sus In jos
http://wildlovebycrissy.wordpress.com/
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyLun Noi 02, 2009 10:54 pm

Ai pus nexxxxt:X Ar trebui sa ma apuc sa il scriu si eu pe al meu=))

Citat :
Era imbracat intr-un tricou alb si o pereche de blugi negri iar geaca neagra se mula perfect pe corp
Ce urat:))

Citat :
-Imi pare rau..poate era mai bine sa nu fi intrebat.
-Poate..dar nu aveai de unde sa stii ce o sa iti raspund..am spus ridicand din umeri.
-Eh..poate.Deci sa continuam.Cum il cheama pe fratele tau?
Prea multi "poate"Smile

Citat :
-Pai e doar 9.Te grabesti acasa?
Din 5 replici s-a facut ora 9?=)))

Citat :
Perfect!! Am fost lasata balta.
Fraieraaaa:>
Smile))

Next;Wink
Sus In jos
Corynelle;x
Loyal Vampire
Loyal Vampire
Corynelle;x

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyMar Noi 03, 2009 12:24 am

am crezut ca eu is fraiera:-w..
next:-?
poate saptamana viitoare;Wink
Sus In jos
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyMar Noi 03, 2009 1:12 am

Mami* a scris:
am crezut ca eu is fraiera:-w..
next:-?
poate saptamana viitoare;Wink

cum sa fii fraiera, ba?Smile))
Ziceam de Alex sau cum o cheama:))
Sus In jos
×ღ×|Never.Alone
Cezar Chil Hole
Cezar Chil Hole
×ღ×|Never.Alone

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyJoi Noi 05, 2009 2:12 am

imi place muuult astet next . pacat ca a lasat-o balta . ma alatur si eu fetelor care vor sa-l bada pe ala
Sus In jos
Corynelle;x
Loyal Vampire
Loyal Vampire
Corynelle;x

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyDum Noi 08, 2009 3:56 am

Capitolul 5

Mda...ce seara.Am fost lasata balta.Puteam sa satu foarte bine si acasa.Dar nu,mie mi-a trebuit sa merg.Sper ca tipul sa imi uite numele si sa nu ma mai caute niciodata.Uitandu-ma prin camera am observat bagheta fratelui meu,asezata pe un raft din mini-biblioteca noastra.M-am ridicat de pe canapea si in cateva secunde eram langa biblioteca.Bagheta era pusa intr-o cutie din plastic.Am deschis cutia iar pe bagheta era scris numele lui Fred.Am pus bagheta la loc si am urcat in camera mea,unde speram sa o gasesc pe a mea.Intr-o incercare de a face o vraja am aruncat-o pe undeva si speram sa o gasesc.Dar in camera mea era un dezastru total.Toate hainele erau aruncate prin toata camera iar cartile stateau intinse pe jos,pe langa multe alte lucruri nefolositoare.Era imposibil sa gasesti ceva de dimensiuni atat de mici in camera mea.De obicei nu sunt atat de dezordonata dar in ultimul timp nu am avut timp sa imi fac curat.M-am aplecat sa vad daca nu e sub pat,si printr-o minune,era acolo.M-am intins si am luat-o.Era plina de praf.Am sters-o cu o carpa pe care am gasit-o intr-un sertar.Bagheta imi aducea aminte de tata.Nu a apucat sa ma invete multe deoarece mie nu imi placeau.acum,as da orice ca sa invat cum sa folosesc magia,dar nu are cine sa ma indrume.Bine,Fred ar putea dar nu ar avea buna vointa.Poate doar daca l-as plati,dar nu ma injosesc in halul asta.Intre timp,Fred a intrat in camera.
-Hey Alex,ce faci?a spus observand ca ma uitam cu insistenta la bagheta mea.
-Buna..mai nimic..stau si eu pe aici,imi caut ceva de facut.Tu?
-Pai ma intrebam daca nu ai vrea sa ne uitam la un film,stii tu,ca de dragul vremurilor bune.
-Vremuri bune,aha.Uite Fred,nu te supara,dar nu am nici un chef in seara asta.Nu te supara pe mine,te rog.Iti promit ca o sa ne uitam,dar altadata.
-Ok,cum vrei tu.Nu te oblig.
Si am ramas din nou singura.M-am asezat la calculator si am pus niste muzica.A inceput o melodie lenta,care ma facea sa adorm,asa ca m-am intins pe pat si m-am lasat purtata de val.Nu a durat mult si am adormit......
Brusc,am deschis ochii..era deja dimineata?m-am intrebat in sinea mea.
Calculatorul inca mergea.M-am ridicat din pat si m-am dus sa il sting.Ceasul indica ora 6.Nu m-am trezit niciodata asa devreme.Era ciudat.Stiind ca nu o sa mai adorm am inceput sa fac curatenie in camera.Azi era sambata asa ca aveam timp .Am adunat toate hainele de pe jos si le-am dus in baie.Mi-am schimbat asternuturile,si mi-am aranjat cartule pe rafturile care stateau goale.Cand am deschis dulapul hainele au cedat si au cazut pe mine.Am inceput sa le sortez.Erau haine pe care nici nu stiam ca le am.Am adus un sac si am bagat toate hainele nefolositoare.La cate haine aveam, sacul s-a umplut imediat.L-am pus langa usa si am sperat ca o sa imi aduc aminte sa il urc in pod.Am sters praful,am aspirat,si in jumatate de ora camera mea arata minunat.am vrut sa cobor in sufragerie,dar am trecut pe langa oglinda si am vazut ca aveam hainele de aseara pe mine.M-am intors inapoi si m-am schimbat in ceva mai lejer.
Era ora 7.Mama era in bucatarie si spala vasele.Nu se astepta sa ma vada treaza,mai ales sambata.
-Hey,Alex,ce e cu tine treaza la ora asta?a intrebat mirata
-E ceva rau ca m-am trezit?am spus.
-Pai nu,doar ca e o premiera,de obicei sambata dormi pana la amiaza.
-Eh,nu aveam somn,asa ca am facut ceva util.
-Cum ar fi?m-a intrebat.
-Pai mi-am facut curatenie in camera...am spus mandra si cu un zambet pe fata.
-In sfarsit.Ma bucur pentru asta.O sa merg imediat sa vad,numai sa termin vasele astea.Bine?
-Bine mama.
Mi-am luat un bol cu cereale si m-am asezat la Tv,sperand sa gasesc ceva,cat de cat interesant.Am butonat timp de cateva minute telecomanda,pana am gasit un documentar interesant despre maimute.Abia incepuse si se vedea a fi interesant.Intotdeauna mi-au placut maimutele.Sunt niste creaturi foarte istete.
Dupa o ora,documentarul s-a terminat,dar si cerealele mele la fel.Am stins Tv-ul si m-am dus sa imi spal bolul.Dupa ce am terminat am urcat in camera mea si am inceput sa caut ceva interesant de facut.Dar fara speranta.Eram plictisita de moarte.Plictiseala era ceva obisnuit la mine.Aveam chef sa ies undeva,sa fiu singura,sa nu ma gandesc la nimic.Si stiam si ce o sa fac.

SmileSmile
Sus In jos
×ღ×|Never.Alone
Cezar Chil Hole
Cezar Chil Hole
×ღ×|Never.Alone

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] EmptyDum Noi 08, 2009 4:01 am

Asa am citit si imi place . Ma intreb ce are de gand sa faca
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Un strop de magie[Dropped]   Un strop de magie[Dropped] Empty

Sus In jos

Un strop de magie[Dropped]
Sus 
Pagina 1 din 3Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul
 Subiecte similare
-