| Monster[DROPPED] | |
|
+3suicide.blonde the.dazzled.one <3 Ale. 7 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Monster[DROPPED] Dum Ian 17, 2010 3:36 pm | |
| Second.Nu stiu cand dau edit dar mi-am pastrat un loc:x - Citat :
- 1. Părinţii mei mă închiseseră aici ca să îmi dau seama că fumatul nu era un lucru bun (pe naiba).
Asta fu cea mai tare=)):x Nu mai dau citate ca asa ar trebui sa dau tot nextul=)) Abia astept sa vad ce se intampla in continuare x:x Necst:*
Ultima editare efectuata de catre Krista in Sam Ian 23, 2010 12:37 am, editata de 1 ori | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Monster[DROPPED] Dum Ian 17, 2010 8:38 pm | |
| Third - Citat :
- Am accentuat fiecare cuvânt în parte, pentru ca „Barbie” să realizeze că nu glumeam cu el. Dar Tom, bineînţeles, rânjea.
)) La faza cu vrajitorea ai trecut mult prea repede. Adica... eu nu am inteles aproape nimic din frazele alea... Imi place mult ficul tau, dar treci mult prea repede peste intamplari. Mai lungeste-le:))) Next<3 | |
|
| |
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Monster[DROPPED] Mar Ian 19, 2010 4:48 am | |
| God este briliant nextu....imi cam plac gusturile in materie de carti ale Portiei Vrajitoare???incepe sa devina extrem de interesant - Citat :
- Am accentuat fiecare cuvânt în parte, pentru ca „Barbie” să realizeze că nu glumeam cu el. Dar Tom, bineînţeles, rânjea.
=))) god =))) asta e super tare =))) | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Monster[DROPPED] Vin Ian 22, 2010 9:09 pm | |
| Multumesc fetele! :x Multumesc pentru sugestii si pareri! Krista nu ai mai dat edit ) ). :* Sper sa am timp sa pun week-end-ul asta un next. :-? | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Monster[DROPPED] Dum Ian 31, 2010 2:44 am | |
| Am dat edit maaai:-w Si tu tot nu mai pui next:-< Haide,scrie-l x Ca vreau sa vad ce se intampla in continuare:x | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Monster[DROPPED] Dum Ian 31, 2010 5:24 am | |
| - 'Krista' a scris:
- Am dat edit maaai:-w
Si tu tot nu mai pui next:-< Haide,scrie-lx Ca vreau sa vad ce se intampla in continuare:x Da, da, am vazut. :"> Nu am pus next ca am fost ocupata cu icon-urile. :-? Sper sa am timp sa scriu macar ceva. :-? Si eu vreau sa stiu ) inca nu stiu cum va fi . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Monster[DROPPED] Vin Apr 16, 2010 10:08 pm | |
| Imi pare rau, dar voi lua o pauza cu acest fic. Intai sa treaca evaluarile nationale, sa pot respira usurata. O sa am timp destul sa continui ficul, dar nu acum. Fic inchis. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Monster[DROPPED] | |
| |
|
| |
| Monster[DROPPED] | |
|