| Alte locuri. | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 1:33 am | |
| JESS
Nu sta mult in picioare dupa saruta napoi nisipu;; fraate adora sa fie patetic. - Fivar nisipu, ce naiba se baga in chiloti si ma manca=))))) incepu sa se scarpine, si sa se tot intoarca. Vai ce urat facea la drogatie=)) | |
|
| |
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 1:36 am | |
| Mai merse putin uitandu-se ca o bezmetica pe cer ca de fiecare data , apoi se oprise brusc , laba piciorului ei lovind o frunte sau gura, sau ce fusese ea. S-a uitat in jos apoi a inceput sa rada tare punandu-si mainile la gura sa opreasca alt val de ras. -JEEEEES!! TU , JEEES! a urlat ea apoi s-a lasat putin in jos la nivelul lui -Ce nisipu; asta faci pe jos? a intrebat ea patetic . | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 1:39 am | |
| JESS
Il manca tot corpu' dar cand privi acel sut in gura nu se misca. - Auch? spuse el scurt. Se uita dupa la ea. Nu o recunoastea, o vedea in ceata. Dar un parfum familiar ii starni interesu'. - Tu ce plm vrei? spuse sec. Defapt cine plm esti? Incepu sa rada si sa se ridice in fund. Sa incerce sa faca asta. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 1:41 am | |
| L-a privit putin de la inaltimea lui acolo jos apoi se ridica din nou in picioare. Il vedea putin mai ametit decat de obicei , daca asta era posibil asa ca nu vroia sa se supere pe el sau sa-si bata capul prea tare cu el . -OOo , vorbim ca-n biserica .. dragut ! Pai , eu vreau un foc sa-mi fumez tigarile linistite si cam atat , apoi poti sa-ti dai foc ! spuse ea simplu apoi isi pusese mainile desupra ochilor privindu-l . -Crezi ca daca ti-as spune ai tine minte 2 secunde ? Nu prea cred .. -Totusi is Alex boule , daca mai stii numele asta .. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 1:44 am | |
| JESS
- Boule esti tu, marai la ea sinihiiiiistru. =)))))))))))))))))))))))))) - Macar stiu de ce ma manca in chiloti, numele tau dauneaza! Ii dase un ghiont in ante-brat si zambi. - Mi-a fost dor de tine, piersicuta mea. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 1:52 am | |
| A scos limba la el cat un cot apoi s-a asezat pe nisip stand ca in pat , parul ei fiind acum plin de nisip , dar nu-i pasa . Prins ghiontu' ala in coaste apoi ii daduse un picior scurt peste maini . -Raule !! a spus ea scurt apoi a ridicat o mana -Totusi ai o bricheta ceva, de asta am nevoie eu acum ! ii spuse ea sufland in sus nisipul ce-l avea pe palme
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 1:53 am | |
| JESS
- Daca ma iubesti, iti aprind si paru, stiai ca nisipul e un bun conductor de caldura?=)) | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 1:55 am | |
| Ii plesnise una peste moaca apoi ii suflase in ureche . -VREAU ACUM BRICHETA ! Lasa-ma cu iubirea de sirop acum ! ii spuse ea apoi se puse in pozitie turceasca balansandu-se de colo colo . -Daca nu-mi dai te caut pana si la chiloti ! Serios zic .. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 1:57 am | |
| JESS
Incepu sa rada ca un tampit. - Dezbraca-ma. Uuu. Incepu' sa rada, lua mult nisip de pe jos in pumn si il puse tot in par. - Acum imi caut bricheta, spuse gasind-o in scurt timp in buzunar. - Ai de capu meu, cum areti, parca esti unicornu de nisip. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 2:01 am | |
| Ii smulse bricheta din mana apoi se ciufulise ca un catel dala ud ca sa-si dea nisipul jos de pe ea si din par. -Sa stii ca eu cred in unicorni , deci gurita ! si-a aprins apoi i tigara dandu-i pe la nas cu ea. -Daca vrei , iti iei si singur ! a spus ea aruncand pachetul pe nisip intre ei -Ce-ai ai mai facut tu Jeeesi? Evident daca iti mai aduci aminte ceva .. acum a spus ea scotand fum din plamani | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 2:02 am | |
| JESS
O privi ciudat, cum isi fumeaza fumatoarea=)). - Sunt insarcinat ma. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 2:03 am | |
| -Hai da-ma dracu ! Pe bune ma? De cate ori si cu cine ? il intrebase ea fara sa rada apoi se puse din nou in nisip facand ingerasi . -Sa nu-mi spui ca deja ai uitat si cu cine .. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 2:05 am | |
| JESS
- Sa te dau dracu'? o intreba dupa tipa la ea: - DA-TE DREAAAAACU'. Dupa isi drese glasul revenind la normal. - E bine? ;; ), luat 3 tigari din pachet si le aprinse cu bricheta, si trase cu pofta din ambele. - E acolo Eve, deci, cred ca ea ma lasat insarcinat=)))))))))))), o sa avem un copil cu fata de Eve si cu puta=)))))))))))))))))). Deja isi imagina. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 2:08 am | |
| -DA , PERFECT ! spuse ea printre fum lipindu-i o ventuza pe obraz apoi se uita acolo unde o aratase el pe Eve. -Nu o vad ba, ala-i nu-i un copac mai mic ? | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 2:10 am | |
| JESS
Isi ridica usor umerii. - Daca o vezi bine, daca nu nu. Merse spre ea, si o prinse de gat ca intre prieteni. - Ce mai faci? o intreba usor. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 2:12 am | |
| -Ma intrebi ce mai fac?! Nu stiu , sunt aici cu tine .. aberez deci ! a spus eu cascand luuung apoi stinse tigara luand alta . -Tu ce mai faci ? a folosit ea acelasi ton ca si el .. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 2:18 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 2:19 am | |
| -Ehm e buna si asta decat nimic ii spusese ea lasandu-si capul din nou in nisip -Bai , dar ce s-a mai intamplat cu tine, acum vorbesc seeerios! a accentuat ea cuvantul serios, de parca ar fi ajutat cu ceva .. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 2:20 am | |
| JESS
- Aeon mi-a %#@%# clapa. Ranji. - Nu ma simt bine deloc, imi vine sa urlu. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 2:22 am | |
| A facut o fata de copilas mic , buza de dedesupt scotand-o mai mult in afara . -Cum asa?! Adica NU , nu-mi spune .. nu vreau sa te supar -Urata treaba ! a spus eu fluierand din nou | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 2:25 am | |
| JESS
- Vi la inmormantarea mea asa-i? Nu dealta dar astea de aici fac mancare buna de pomana. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 2:26 am | |
| -DA BA, asa cred si eu ! a spus ea vorbind de mancarea de la pomana apoi a inceput sa rada -Hai ca prea am dat-o in dramatic , ce naiba!! spuse ea cu o fata ciudata . | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 2:29 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 2:30 am | |
| -Ah, dar eu nu vreau sa te simti asa . Plec daca tu te simti rau , ca nu-mi place sa te vad asa! a strigat ea in urechea lui apoi a inceput sa se joace cu palmele lui -INVIORAREA MA!! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 2:32 am | |
| JESS
- E cu unu, e insarcinata. Azi am aflat. Nu pot sa cred ca a uitat, ca ma uitat, ca mi-a uitat lacrimile ca mi-a uitat durerea, ofta. - Da-o dracu, ma %@% in ea de javra. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 2:35 am | |
| -O sa-ti treaca ma, mai greu .. dar pana la urma trece si asta . Asculta acilisea la Alexita !! am ras eu scurt apoi l-am ridicat de pe nisip -Daca nu termini cu starea asta te arunc in apa . | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 2:37 am | |
| JESS
Ofta. O privi in ochii confuz. - Danke, pentru efort. Adica nah, macar cineva inca tine la sufletelu' meu. Stii, Eve mi se pare o tipa hot si de treaba si e numai buna pentru mine. Sa mor eu de nu. Daca nu era ala mic si Cole, o luam de nevasta=)))))))))))))))))))))))))). | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 2:42 am | |
| -Sa nu faci asta zau , sa nu te gandesti .. ca zau daca faci asta te bat !!! a spus ea incercand sa rada. Daa, Eve ar fi fost numa' buna pentru tine, dar Cole si ala micu deja o au , inaintea ta a scos limba scurt spre el -Gasesti tu alta ..! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 2:44 am | |
| JESS
O privi. - Alex, nu vreau sa gasesc alta... Eu... lasa vorbele neincheiate. - Eh imi bag %^&*. Ma duc sa aduc prafu, se pare ca-mi revin din amnezie cand ii spun numele, chiar daca nu am facut-o. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 2:47 am | |
| -Atunci ramai asa si gata , nu te mai gandi asa .. ce naiba , esti mai sensibilos ca mine?! a spus ea scurt ochii cazandu-i pe jos , uitandu-se la nisip -Faci ce vrei ! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 2:51 am | |
| JESS
O privi. - Inca mai tii la blegu' ala de Chad? o privi profund. Uitate la minee, eu nu sunt acolo jos! Ii ridica usor chipul prizand-o de barbie. - Daca inca mai tii la el, ii rup mecla=)). | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 2:54 am | |
| A rasc scurt punandu-si o mana peste fata , nu stia de ce a reactionat tocmai asa. -Aaa? Chadu' .. ah nu, nu cred .. adica nu stiu . Nu l-am mai vazut de mult, n-am niciun stres acum ! a dat ea din umeri , poate ca daca l-ar fi vazut non stop,s-ar mai fastaci sau ceva de genu' , momentan era confuza in tot . | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 3:52 am | |
| JESS
Ii zambi cald. - Bine scumpa, spuse dandu-i un pup pe frunte. Apropo, nu vreau sa mor aici, nu vi cu mine in Germania? o intreba dand usor din mana. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 3:56 am | |
| -Pfoai , GERMANIA?! Ce cauti tu acolo? Pfooai , stii cat iubiricesc eu tara aia ?! a spus ea sarind in sus , nici ea nu prea stia de ce, dar ideea era ca-i placea mult ceea ce zise el. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 4:03 am | |
| JESS
- Sunt din Germania desteapt-o. Deci asta e un da?! O privi fara replica. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 4:03 am | |
| Am cascat ochii la el . Habar nu aveam ca-i din Germania . Am sarit in carca lui strigand.. -DAA, NORMAL. | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 1:46 pm | |
| ASA MULTUMESC CA M-ATI CHEMAT SI PE MINE=)))!!
Eve M-am dus aje drogata cum eram, cu chiu cu vai, pana la ei. - No, ciau, Alex, am salutat-o si am vrut sa o imbratisez dar am cazut drecu peste ea. - GATA, GERMANIA TOATA LUMEA, CA MA OMOARA COLE IN 23 IUNIE=)))))))) FARA BAGAJE, SPARGEM O BANCA SI NE LUAM TOT CE AVEM NEVOIEE=)))) | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 8:34 pm | |
| Dapoi daca nu ai fost online ;; ) las' nu ai pierdut mare lucru=)). VA IUBESC MA SA MOARA ZANELE.
JESS - Ne folosim, puterile pe care nu le avem! Aleluia, eu nu pot sa ajut la nimic. Spuse pe un ton sec. - Haideti ma, ca deja m-am plictisit de acest oras, mai bine nu veniam niciodata. Spuse cand Eve incepea sa rada. Mda, cu toate ca erau toti adica aproximativ toti, drogati=)) se intergrau bine acolo. Hahha. | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 8:42 pm | |
| Eve Mi-am dat tricoul jos si m-am aruncat in valurile marii<3 | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 8:45 pm | |
| JESS
- Aleuiaaa, nu mere ca... daca esti drogata o sa ai surprize. Defapt, nu avea nici o treaba, daca murea o aducea la viata=)). - Vin si euuuu! Se uita la Alex cateva secunde. Haidaaa, o trase scurt de mana. Dupa isi dase ochii peste cap si isi dadu si el tricoul jos si tenisi. - ALOHAAAAAAAAAAAAAAAAA, BABY. Se tapa si el in apa, vai era asa faaain, de mult nu mai facuse asta! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Alte locuri. | |
| |
|
| |
| Alte locuri. | |
|