| Alte locuri. | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 9:31 pm | |
| JESS
Le privi pe cele doua incepeau sa se bata! Nu era bine, era doar vina lui, 25 la suta. - Heiii, spuse usor crispat luandu-i mana lui Aeon de pe Eve. - Poti fi mai civilizata de atat? o intreba sec, scurt. - Pleaca... nu merita... nu mai merita, intelegi? | |
|
| |
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 9:34 pm | |
| Aeon
Mi-am tras mana dintr-a lui si am privit-o urat pe Eve. -Intai sa inveti pudelul asta bunele maniere si apoi spune-mi mie sa fiu civilizata! | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 9:35 pm | |
| Eve - Ce vrei iara, tu? MACAR NU IS EU AIA CARE SE F*TE CU CARE-APUCA! am strigat iar la ea. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 9:37 pm | |
| JESS
Ofta. - Mda, lasa privirea in pamant. Macar mie mi-au mai ramas prieteni... tu l-ai pe ala si atat. Isi dase ochii peste cap. - Eve mai ai ceva praf in plicu ala? Vreau sa o uit deabinelea. I se adresa usor lui Eve. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 9:40 pm | |
| Aeon
-Ma f*t cu cine apuc???? am repetat dupa ea nervoasa. Watch your mouth! era valabil pentru amandoi. Am ras trista. -Macar am o relatie sanatoasa! Si ma comport sanatos! In vreme ce voi va distrugeti! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 9:42 pm | |
| Eve - Da, sanatoasa ca o de-aia de la sanatoriu ca te tii dupa fostu gagic si pretinzi ca nu te mai intereseaza de el. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 9:46 pm | |
| JESS
O privi acum pe Aeon. - Jur ca nu o mai inteleg! spuse pe un ton spart. - Eve nu merita, sincer. Las-o balta. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 9:47 pm | |
| Aeon
-AM VENIT DOAR SA IMI CER IERTARE! ATAT! am tipat la ei in continuare fiindca simteam ca nu m-am facut deloc inteleasa. Mi-au dat lacrimile si am simtit o durere la stomac care ma facu sa ma indoi de la mijloc. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 9:51 pm | |
| JESS
Vedea ca tot ea e mai tare in gura. Merse inspre ea. - NU AM NEVOIE DE IERTAREA TA? O SA SUPRAVIETUIESC SI FARA CREDE-MA! Ii privi reactia, si isi aduse aminte de sarcina... - Macar de copilul asta o sa te bucuri...ofta spart isi aduse aminte de tot... | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 9:56 pm | |
| Aeon
De ce erau toti impotriva mea? De ce nu vedeau toti ca si el era vinovat, nu numai eu? De ce tipau la mine? De ce durea atat de tare? Am strans bluza in maini mototolind-o...durerea era prea mare ca sa mai pot spune ceva coerent si cuvintele lui continuau sa ma duca cu gandul la copilasul pe care l-am pierdut.
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 9:59 pm | |
| JESS
- Doar linistestete, nu-i placea sa o vada asa! O lasa pe Eve de brat si merse la ea. O prinse usor de talie incercand sa o tipa pe picioare. - Inspira expira, nu-ti cer nimic mai mult. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 10:04 pm | |
| Aeon
M-am prins de el cu o mana libera. Cu cealalta mana ma tineam de pantece. Am incercat sa fac ce a zis el, sa inspir si sa expir numai ca eram prea speriata ca sa imi mai dau seama de ceva. Mult prea speriata! | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 10:06 pm | |
| Eve- No deja incepe teatru, am spus si am clipit des din ochi "; ". | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 10:08 pm | |
| JESS
Mda, poate ca asa se numea. Dar el continua sa o tipa pe picioare. - Of doamne Aeon linisteste-teee, spuse lipindu-si buzele pe parul ei. - Shhh. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 10:11 pm | |
| Aeon
-Teatru? inca un spasm ca asta si tipam cat ma tineau plamanii. Pierdusem un copil...pe el nu mai aveam de gand sa il pierd... Nu acum... | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 10:13 pm | |
| | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 10:16 pm | |
| JESS
=)))))))))))))))))).
- Da pai, ala poate ii superman si face copii pe felie. Acasa are un depozit plin. Isi dase ochii peste cap, il enerva la culme tipul ala. Ofta si era dezamajit de el, pentru ca... nu trebuia sa reactioneze asa, dar asta nu se putea uita usor chiar si in cazul unui baiat. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 10:20 pm | |
| Aeon
-You know what... m-am despartit de Jess si am stat in fata lor prinvindu-i printre lacrimi. Respiram greu... -Puteti sa vorbiti cat vreti de mine...puteti sa ma faceti in toate felurile posibile si imposibile...dar de Danny...Sa nu va aud ca ziceti ceva! Nu v-a facut nimic...niciodata...si acum il considerati vinovat pentru ca voi nu sunteti in stare sa treceti peste! | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 10:32 pm | |
| Eve- E, chiar, Danni stie ca ai venit sa te tii dupa curu lu Jess?; | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 10:34 pm | |
| JESS
Se desprinse de ea si merse la Eve. - Mie asa mila de ea, ii spuse doar ei, incercand sa se potoleasca si el. - Uitate la ea, unde ii asa zisu prieten cand are nevoie de el? Si te rog nu o mai enerva nu merita nici o privire din partea noastra. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 10:35 pm | |
| Eve - Da sa-si dea duhu din partea mea ca nu ma intereseaza, i-am zis sec si rautacios=))). | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 10:37 pm | |
| JESS
Ofta. - Tee rog! Artemis inca statea acolo nemiscata nu stia ce sa faca nu stia cum sa reactioneze... era confuz. - Ah nu putea sta in camera cu ala trebuia sa vina peste noi... ofta. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 10:38 pm | |
| Eve - Acuma ce vrei sa fac? Sa fiu ca un catelus dupa ea ca are copil? Da n-am stiut..., am zis incet ca sa nu m-auda Aeon=))) | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 10:39 pm | |
| JESS
- Daca ai stii ce ma doare... | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 10:40 pm | |
| Eve L-am luat in brate si mi-am pus capul pe umarul lui. Jess nu merita ce-i facea Aeon... | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Iun 17, 2011 1:43 am | |
| JESS
Eve il prinse in brate si nu refuza hug-ul si o stranse mai tare la piept. Nu exagera, ca da o facea, o sufoca. Ofta asupru la urechea ei... - E bine... e totul asa de bine, spuse putin sarcastic si parca isi ingana gandurile. - Nu inteleg de ce ma mai cauta... ofta. | |
|
| |
Dandelion. Bitten Vampire
Numarul mesajelor : 66 Data de inscriere : 15/06/2011 Varsta : 30 Localizare : In mijlocul Iadului.
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Iun 17, 2011 1:55 am | |
| ARTEMIS VAN VALANCEPrivise toata scena, orice curaj pe care il avusese inainte diminuandu-l. Ar fi vrut sa fie alaturi de Jess, insa in acea clipa se simtea cam in plus, asa ca renunta si se intoarse, incepand sa mearga spre destinatia pe care o avusese mai devreme, gandindu-se la tot ce se intamplase cu doar cateva clipe in urma. Pe langa aceste lucruri, era usor cam nervoasa din cauza faptului ca el se droga, lucru care nu prea il accepta, insa trebuia sa recunoasca faptul ca nu mai putea avea aceeasi influenta asupra lui precum avea mai demult. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Iun 17, 2011 2:11 am | |
| JESS
- Artemis, stai. Spuse pe un ton amplificat, vroiand sa se intoarca. - Nu,... se dezlipi de Eve si se duse la ea, se postase in fata ei. O privi adanc in ochii si inspira adanc. - Eu... incepu sa pufneasca scurt ca si cum nu ar fi stiut cuvintele potrivite. - Doar... dadu usor din umeri dupa ranjind scurt. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 66 Data de inscriere : 15/06/2011 Varsta : 30 Localizare : In mijlocul Iadului.
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Iun 17, 2011 2:16 am | |
| ARTEMIS VAN VALANCESe opri atunci cand el ii taie calea, asezandu-se fix in fata ei. Il privi in ochii, expresia chipului ei fiind serioasa. " Tu doar ce, Jess? E deja a doua oara cand raman total pe dinafara din cauza ta si crede-ma ca nu am de gand sa raman sa suport si o treia oara." Il mai privi inca vreo cateva clipe, insa apoi incepu sa mearga din nou, trecand pe langa el. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Iun 17, 2011 2:28 am | |
| JESS
Da avea dreptatea. - Hei incepu sa rada afon prinzand-o de mana. - Stii ca nu pot sa vad cum pleci, mai ales acum, nu mai am degand sa te las sa pleci... sunase prea siropos, dar Jess avea nevoie de ea, si nu pt. a incerca o tentativa de gelozie din partea lui Aeon. - Art, te rog, imi, pare rau si stii prea bine asta. Intotdeauna m-am intors la tine, cu exceptie... ofta. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Iun 17, 2011 2:32 am | |
| ARTEMIS VAN VALANCEAtunci cand o prinse de mana nu se intoarse cu fata la el. Se intoarse abia dupa ce termina de vorbit, privindu-l cu aceeasi expresie. " Sti ca vine o vreme cand regretele sunt de prisos? In cazul meu, a venit si nu am de gand sa raman aici si sa vad cum te distrugi singur si cum automat ma distrugi si pe mine... involuntar." | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Iun 17, 2011 2:37 am | |
| JESS
Cuvintele ei o dureau. - Nu stiu ce sa fac! Nu ma pot regasi doar in prostiile alea, si daca e, as trai din asta! Spuse ajugand la nivelul ei, gen. - Doar, nu... pleca. Nu o face dinnou. Nu imi place sa tot repet trecutul, vreau sa ramana acolo, prezentul sa fie ceva nou diferit de ... tot. Nu o face dinnou... spuse dezlipindu-si mana de bratulei mangaind-o usor pe chip. Ofta, era alegerea ei. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Iun 17, 2011 2:42 am | |
| ARTEMIS VAN VALANCE" In trecut nici unul dintre noi nu aveau o relatie serioasa si atat mai putin consumam droguri sau beam pana nu mai stiam de noi, Jess!", ii spuse, rastindu-se usor, privindu-l incruntata. Ii opri mana, privindu-l usor mai bland acum, facand un pas, fiind mai aproape de el acum. " Stiu ca doare, poate ca acum cel mai tare, insa intelege ca sunt om si nu pot sa vin si sa plec cand vrei tu... mai ales atunci cand sunt lasata balta." | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Iun 17, 2011 2:46 am | |
| JESS
- Pleaca, dar sa stii ca voi veni dupa tine, intorc lumea asta cu curu in sus daca e nevoie, ma jur. Te-am rugat sa fi alaturi de mine... si stii m-am schimbat, pentru ca,... varstra... atitudinea, si acum sunt gen, noul Jess... dar tot eu. O privi neincetat. - Nu face asta, doar... ofta uitandu-se la cer... - Nu esti lasata balta, am ales eu momentul prost. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Iun 17, 2011 2:54 am | |
| ARTEMIS VAN VALANCE" Nu sunt? Pe cine vrei sa pacalesti Jess? Pe mine crede-ma ca nu." In privirea ei se putea citi tristetea acum. " Si incearca doar. Cum nu m-ai putut gasi atunci, nu vei reusi nici acum daca vei continua sa te droghezi si sa te imbeti. O poti uita si in alt mod, insa nu vrei." Il mai privea inca in ochii, insa apoi trecu din nou pe langa el. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Iun 17, 2011 2:58 am | |
| Eve M-am ridicat subtil si m-am dus mai incolo. Nici nu stiam cine e tipa, dar se parea ca se cunoastea cu Jess de multa vreme si nu vroiam sa-i intrerup.. M-am asezat pe inapoi pe nisip si mi-am aprins o tigara, tragand absenta din ea.. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Iun 17, 2011 3:00 am | |
| JESS
- Cred ca astea sunt cele mai bune metode de a incerca sa uit nu-i asa Eve? Abia am inceput si nu cred ca stii o modalitate cum ai putea sa ma opresti. Si te inseli scumpo, am sa te gasesc si ai sa vezi! Ca nu mai scapi de mine. Nu vroia sa o leseee, dar calca pe rana asa era felul lui... =)). - Hai stii ca nu te voi lasa! Merse si o prinse de mana. Nici nu ti-am aratat academia, parcul, orasul... | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Iun 17, 2011 3:02 am | |
| Eve Parca-mi auzisem numele. - Ha? Ce-i cu mine? am intrebat. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Iun 17, 2011 3:07 am | |
| ARTEMIS VAN VALANCEIl auzi, insa nu se oprise decat atunci cand el o prinse de mana. Inghiti in sec, auzindu-l, intorcandu-se apoi cu fata la el. Vroia sa-i spuna sa inceteze, insa stia ca oricat de mult ar fi vrut sa-l faca sa inceteze nu va reusi. Inghiti in sec, privindu-l. " Ce vrei de la mine de fapt?", il intreba direct, privirea ei fiind inca trista. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Iun 17, 2011 4:16 am | |
| JESS
- Nu-i nimic cu tine, Eve! Vroiam sa o convingi pe Artemis sa ramana! Adica sa ma ajuti sa fac asta!, zambi scurt dupa mutandu-si privirea pe Art. - Nu mai vreau sa, sa mai stai departe de mine. Esti prea importanta! - Eve da-mi dreptate=))))))! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Alte locuri. | |
| |
|
| |
| Alte locuri. | |
|