| Alte locuri. | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 9:14 pm | |
| Eve M-am bagat cu totul sub apa pentru cateva secunde si m-am ridicat. - Buna, Jess, am spus si am zambit asa ca o toanta, fara sa stiu de ce. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Iun 15, 2011 12:10 am | |
| JESS
- Ceau. Ii vazu zambetu' ala de copil drogat de pe chip. - Haha, sa vezi ce haioasa areti, pisi. | |
|
| |
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Iun 15, 2011 12:12 am | |
| Nu s-a sinchisit sa intre in apa , si asa ei deja se distrau prea bine in apa , nu vroiam sa ma bag si eu ca prostu' in lift . M-am intins pe nisip inchizandu-mi ochii , facand din cand in cand ingerasi .. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Iun 15, 2011 12:17 am | |
| Eve Aveam tot asa un zambet de copil nebun DA CHIAR NU STIAM DE CE!! Mi-am atintit privirea in a lui, si apoi m-am bagat pe sub apa cateva secunde sa-mi revin dracu! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Iun 15, 2011 12:23 am | |
| JESS
Eve isi baga capu' sub apa, dar nu se ridica in scurt timp, o cauta cu mainile in apa si nu o gasi. - Eve? spuse agitat cautand-o. =)) | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Iun 15, 2011 12:26 am | |
| Eve Am iesit la suprafata prin spatele lui. - Baaaaaaaaaaaaau! am spus si m-am lasat pe spatele lui, prabusindu-ne amandoi in apa<3 | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Iun 15, 2011 12:31 am | |
| JESS
Bau? Atata putea?! Se apasa pe el si il indemna sa se scufunde cu ea in apa. Isi deschise ochii si o vedea aburita=)). Incerca sa vorbeasca dar ii iesea doar bule mari pe gura, si se bosumfla. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Iun 15, 2011 12:38 am | |
| Eve M-am ridicat si l-am ridicat si pe el dupa mine, nu vroiam sa moara naibii acolo. - ALEX, TRECI AICI CA-I CALDA APA <3<3 !! am strigat-o. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Iun 15, 2011 5:34 am | |
| JESS
Se uita preplex la ea dupa incepea sa inoate in larg <3. Nu simti de mult aceea amploare a marii. Iuhu.
Inota scurt pe spate, bucurandu-se de temperatura apei. - Nu vezi ce bleaga e? Numa la tigari se gandeste, la 80 de ani o vad cu plamanu' cenusa=)))). | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Iun 15, 2011 12:19 pm | |
| Eve- Atunci eu nu mai am plamani de la anu' )). - HAI ALEEEEX! am strigat-o iar. - NOW I'M STANDING ON THE ROOFTOP READY TO FAAAAAAAALL! am inceput sa cant si l-am stropit cu apa <3<3 =))))) | |
|
| |
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Iun 15, 2011 3:51 pm | |
| M-am ridicat greoi , fiind destul de lenesa in perioada aia, dar nu puteam sa pierd o balaceala ca la carte cu ei . -VIIN !! a strigat ea apoi si-a dat tricoul jos inepand sa inoate pana la ei bucurandu-se de apa calduta ce o invada . -Bai , as fi vrut sa fim cu totii aici , dar e bine si asa ! a inceput ea sa rada | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Iun 15, 2011 5:47 pm | |
| JESS
Toti? Nu mai era nimeni. Doar noi, nebunii. - Mda, penibil, spuse uitandu-se la ambele. Ranjea. Se scumfunda in apa, si le prinse de picioare pe amandoua si le scumfunda si pe ele=)). - CEAU, spuse cu multe bule iesind pe gura zambindu-le. Dar nu mai sta mult si se ridica, mergand inspre mal. Se lasa intins pe nisipul cald si lasa razele soarelui sa ii evapore umeziala de pe piele. Ofta, privind usor soarele cu ochii minjiti. | |
|
| |
Dandelion. Bitten Vampire
Numarul mesajelor : 66 Data de inscriere : 15/06/2011 Varsta : 30 Localizare : In mijlocul Iadului.
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Iun 15, 2011 6:50 pm | |
| ARTEMIS VAN VALANCETocmai ce ajunse in oras si se instala in camera ei de la Academie cand decise ca ar fi mai bine sa mearga la o mica plimbare. Dupa ce se plimba destul incat sa-i fie de ajuns, se indrepta spre mall, vrand sa bea o cafea care sa o trezeasca mai mult, deoarece era destul de adormita si aeriana, lucru cam neobisnuit ei. Si in timp ce se indrepta spre mall, se impiedica si cazu fix pe cineva. Se incrunta, dandu-si la o parte suvitele rebele din ochii, iar cand vazu peste cine cazu, un zambet ii aparu pe chip, nemaifiind incruntata. " Hello, my dear Jess!", spuse ea cu accentul ei de australianca [=))]. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Iun 15, 2011 6:56 pm | |
| JESS
Cand lumea ii era mai draga (ca de parca mai putea fi...) simti cum nisipul se lipi de el. Era un discomfort dar dadu totul uitari cand brusc, simti un corp usor peste al lui. Un par castaniu ii se lasase pe chip lasand si parfumul lui imprintat. Nu facu nimic si o privi cand isi dadu parul din ochii. - Ceau, scumpa. Spuse pe un ton confuz privind-o mai indeaproape. Cu toate ca nu-i recunostea parfumul, trasaturile fetei ei il duceau in trecut. Dar nu prea se concentra pe ele... si doar zambi incercand sa tina companie zambetului ei. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 66 Data de inscriere : 15/06/2011 Varsta : 30 Localizare : In mijlocul Iadului.
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Iun 15, 2011 7:00 pm | |
| ARTEMIS VAN VALANCEContinua sa-l priveasca inca zambind, analizandu-l putin. Nu prea se schimbase de ultima oara cand se vazusera, insa ea da. Se sprijinii in coate vrand ca el sa nu-i sustina intreaga greutate, chair daca nisipul ala o cam incomoda. Ii observa expresia confuza, dandu-si seama cam ce nu era in regula. " Ehm... numele Artemis iti spune ceva?", il intreba, vrand sa nu-l mai vada confuz. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Iun 15, 2011 7:08 pm | |
| JESS
Chiar daca inca nu o recunostea, parfumul ei il incanta. El doar reactionand cu un zambet anastezic. Dar, cand rascoli mai in detaliu amintirile, parul ei il incurca foarte mult la identificarea caracterului ei. Era ca un camuflaj! - No way, spuse el lipindu-si o palma plina cu nisip de ante-bratul ei. O privi, mai uimit si lasa umirea sa se dilate intr-un zambet lejer si linistitor. - Ce e cu tine aici? LA e noua ta victima, blondie Art? o intreba cu o voce ambsenta si revigoranta. Nu se astepta ca, intr-o buna zi, ea sa cada peste el la malul oceanului. Chiar, ciudata coincidenta. - Daca ai venit la Academia asta, de nebunii, sa stii ca te-ai ars din prima. Ofta dandu-si ochii peste cap zambindu-i. - Mai, tu stii cat mi-ai lipsit? o intreba si isi lasa mainile pe spatele ei gol, murdarindu-l astfel cu nisip incercand sa o stranga la piept chiar daca ea era lipita de el =)). - Scuze dar nu m-am putut abtine blondie, pinky hug! Aleluia. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Iun 15, 2011 7:26 pm | |
| Eve - Gata, ne-o parasit Jess, i-am zis lui Alex. Am continuat sa inot.. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 1:58 am | |
| ARTEMIS VAN VALANCEZambetul ei deveni unul dulce atunci cand ii auzi prima replica. Ii asculta apoi si celelalte vorbe, simtindu-i apoi fiecare atingere. Si desi parea dulce, pe chip i se citea si increderea in sine. " Ai uitat cu cine vorbesti, Jess?", il intreba, arcuindu-si o spranceana, facand apropo la faptul ca ea controla focul si ca nu se ardea asa des. Figura ei deveni usor-usor mai serioasa, privindu-l inca intens in ochii. Isi lasa insa apoi privirea pe nasul lui, apoi pe buzele lui, insa si-o ridica, privindu-i din nou nasul. Ii atinse usor nasul cu varful degetului, ridicandu-si apoi privirea din nou in ochii lui. " Nu ai idee cat de dor mi-a fost mie de prietenul meu vechi", ii spuse pe un ton scazut, retragandu-si apoi mana, pe chip reaparandu-i zambetul dulce. " Desigur, as fi vrut sa dau peste tine in alte circumstante insa imi place si asta. Imi aduce aminte de vremurile vechi..." | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 2:16 am | |
| JESS
Vai, simtea ca exagera cu zambetul ala, destul de dUlLKhe =))))))) care avea o locatie superba pe chipul ei. Isi inalta scurt sprancenele privind-o. - Puti, a parfum deala scump, tu Blondie? Ai de capu' meu=)), n-am fo acolo sa-ti dau doua, la ... bine sa nu fiu rau, la plete, honi. O privi clipind des. Dupa incepu sa rada devenind serios ca si atidudine. - Ce mi-ai lipsit, tu. Da, vremurile... ofta. Pai, se uita in alta parte. - Cum mai esti...? Nu ai mai raspuns la telefon... ofta. Ce promisiune am facut noi inainte sa plecc ?! Ai spus ca ma suni, si te sun, si te-am sunat, si... poing.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 2:29 am | |
| ARTEMIS VAN VALANCEContinua sa-l priveasca arcuindu-si o spranceana atunci cand ii auzi comentariul despre parfumul ei. " Dar ce are parfumul meu scump, dragul meu Jess?", il intreba, privindu-l inca in ochi, tonul ei fiind usor cam dur. Nu suporta ca cineva sa ii critice gusturile sau sa-si dea doar cu parerea despre ele, dar Jess era prietenul ei cel mai bun si isi permitea sa faca o execeptie, insa si in cazul lui era usor cam rezervata, mai ales acum ca trecuse ceva timp de cand nu se mai revazusera. Observa apoi ca isi intoarce privirea cand auzise de vremurile vechi, zambetul disparandu-i automat de pe chip atunci cand ii auzi si urmatoarea replica. " Am avut o perioada cam proasta", ii raspunse ea, raspunsul ei fiind usor cam sec, putandu-se observa acum ca vorbele lui atinsesera exact subiectul de care nu vroia sa vorbeasca. " Dar acum sunt aici... si cred ca trecutul conteaza mai putin...", spuse, vrand sa schimbe subiectul. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 2:38 am | |
| JESS
- Paii, nu stiu am o boala pe parfumurile tipelor. Dandu scurt din sprancene lasand usor ondulate colturile gurii. - Si pe tine te amintesc cu parfumu ala sexi care ti la dat veciunu' cela bou a tau. Cand il vad ii rup fata. =)) Il omor, dupa il reinviu si tot asa in urmatorii 23 de ani. =)) O privi profund dupa isi drese glasul fiind momentul prea dramatic. - Da da :-@, esti aici, cand am avut nevoie de curu tau, unde biata mea ai fo? Spuse dandu-si ochii peste cap. Stii ca niciodata nu am vrut sa rup asta... se referea la prietenia lor. Inchise ochii inspirand aer, dupa striga. - EVE ANIMALA, MAI AM BAUTURA ACOLO DUPA TUFISS?! SAU AI GOLIT TATE STICLELE? Stia ca o sa-l auda, era Eve. Tipic=)). | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 2:42 am | |
| Eve - LE-AM DAT PA GAT <3<3! am strigat inapoi si am iesit din apa si m-am aruncat pe nisipul cald<3. CALDDDDD<3 | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 2:54 am | |
| ARTEMIS VAN VALANCESe incrunta usor cand il auzi ca pomeneste de fostul ei vecin ARATOS[! - nu stiu cine o fi, da` maaa rooog. tot aratos e!=))], fiind in acelasi timp amuzata de vorbele lui. Se lasa usor in jos, insa se opri la o distanta destul de mica in timp ce isi impleti mainiile cu ale lui, lipindu-le de nisip. " Gelos cumva sau doar mi se pare?", il intreba, vrand sa inceapa un mic joc, desi tot cheful i se duse cand auzi ce spusese despre prietenia lor. Inghiti in sec, vrand inca sa ascunda adevaratul motiv pentru care rupse legatura cu el, stiind ca adevarul nu ar face decat sa-i indeparteze. Se incrunta insa usor la scurt timp atunci cand il auzi strigand, privirea ei fiind usor cam arzatoare, auzind in acelasi timp si raspunsul pe care el il astepta. " O sa-ti dau cu sticlele in cap daca mai tipi in urechea mea! Am un auz extrem de fin... ca al unui iepure si daca mai o sa tipi asa, chiar o sa o incasezi de la mine!", spuse, mai mult in gluma. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 3:16 am | |
| JESS
- NU SUNT GELOS. ii tipa dinnou in ureche. Si pozitia ei il facu sa maraie, joaca bineinteles. - Nu ai ales tipul potrivit papuse, nici in gluma nu face asta ca o sa o patesti si din cate am auzit esti inca, pura ;; ), nu ar fi rau daca nu ai mai fi nu-i asa?=))))))))))))))))))) Era gluma si daca Blondie nu o prindea, sorry. O privi razand. - Nu da in mine, nu ti-am facut nimic. - Iepuroaica. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 4:34 am | |
| ARTEMIS VAN VALANCE" Pariu?! Esti gelos si se observa chestia asta de la o posta!", ii raspunse, privindu-l inca in ochi. Pe chipul ei aparu un zambet usor cam provocator atunci cand ii auzi gluma. " Incearca numai si o sa dai de naiba, iepuras", ii spuse usor cam ironica, insa continua sa-i zambeasca provocator. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 4:37 am | |
| JESS
Isi dase ochii peste cap si o lasa moarta. - Ahm, stai calma ca nu-ti fac nimic, ii spuse la ureche usor zambind. Lasand gluma la o parte, pentr ca era prea exagerata. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 4:40 am | |
| ARTEMIS VAN VALANCEIl privi, vazand cum isi da ochii peste cap, lucru care o amuza de fiecare data la el. Apoi ii auzi soapta care o facu si pe ea sa bata in retragere si sa renunte la gluma, soapta care insa reusise sa o afecteze intr-o mica masura. Se retrase apoi, revenind la distanta de dinainte, zambindu-i usor. " Stiu ca nu mi-ai face nimic. Doar suntem prieteni", ii spuse, desi replica ei nu i se paru chiar atat de potrivita. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 4:45 am | |
| JESS
- Nu ma subestima, i-o tranti pe asta. Ii zambi. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 4:48 am | |
| ARTEMIS VAN VALANCEPentru o clipa ramase blocata cand ii auzi replica, zambetul pierindu-i din nou usor-usor de pe chip. Il privi pentru cateva secunde in ochii fara sa spuna nimic, insa clipi des, revenindu-si la realitate. " Suntem si vom fi doar prieteni si nimic mai mult, Jess", ii spuse incercand sa para convinsa de vorbele ei, desi nu prea parea sa fie. Discutia incepea sa o afecteze din ce in ce mai mult, facand ca vechiile ei sentimente pentru el sa o acapereze din ce in ce mai mult. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 4:55 am | |
| JESS
Incepu' sa rada cand o auzi. Dar analiza cu mai multa atentie ce a zis, si nu intelese. Prea multe. - Ha? incepu' sa rada usor, si ii stranse usor mainile intra lui. - Nu te inteleg, eu vorbesc de una si tu de alta, nu are niciun sens. O privi. Isi stranse usor buzele.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 4:59 am | |
| ARTEMIS VAN VALANCEInghiti in sec, dandu-si seama de-abia acum ca intelesese gresit replica lui. " Scuze... doar ca sunt cu mintea in alta parte...", ii raspunse, incercand sa-si justifice astfel raspunsul. Isi trase mainiile dintr-ale lui, devenind brusc agitata, intrebandu-se de ce trebuia sa reactioze asa. Se ridica de pe el si se aseza langa, stand pe spate, simtind nisipul fierbinte cum ii incalzeste pielea. Ramase cu privirea la cer, insa apoi si-o intoarse spre el. " Trecand la altceva... Tu ce ai facut in tot acest timp?", il intreba, privindu-l curioasa, incercand sa uite momentul de mai devreme. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 5:06 am | |
| JESS
- Nu te-ai udat? spuse privindu-si pieptul uscat si pantaloni semi-uscati. Dase scurt din umeri sprijinindu-se in coate. - Vii langa un tufis? Am acolo bautura puteam sarbatori in liniste venirea ta... spuse dand usor din cap. - In plus, iti zic acolo. Tot, spuse pe un ton sec, rece si indiferent. Defapt de ce sa ma mai ranesc...? | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 5:11 am | |
| ARTEMIS VAN VALANCEInca il privea atunci cand ii auzi vorbele. Se incrunta ridicandu-se in sezut, remarcandu-i tonul sec. Isi dadu automat seama ca ceva cam grav i se intamplase si stia ca va bea doar ca sa uite poate de acel lucru sau sa il faca sa nu arate cat de afectat este. " Nope. Aici si acum imi vei spune ce s-a intamplat, deoarece din cate vad te-a cam afectat. Deci?" | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 5:18 am | |
| JESS
O privi. Ii stia de la inceput decizia. - No bine, se ridica se sterse de nisip, se uita la Alex care statea in apa... Eve era pe nisip. - Lasa tuu ca vad eu ce fac nu-mi spune tu=)), ii se adresa lui Eve dupa se uita la Art. - Ma duc la beuturaaa, isi freca palmele diabolic si fugi in minil parcul de langa plaja, cauta o sticla in tufis, una noua, o desfacu si se lasa lenes la baza copacului. Dadu pe gat cateva guri bune. Vazu ca mai are praf acolo. Nu mai vroia sa se drogheze inca. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 5:24 am | |
| ARTEMIS VAN VALANCEIl privi in continuare, urmarindu-i fiicare miscare. Privi apoi in directia in care se uitase el mai devreme, insa apoi isi intoarse privirea spre el, auzindu-i vorbele. Il privi apoi cum pleaca si o lasa singura acolo si nu reusi sa-si reprima un scurt oftat. Isi intoarse insa apoi privirea spre mare, insa la scurt timp si-o intoarse, intorcandu-si privirea spre nisip. Isi stranse genuchii la piept, incepand sa deseneze ce-i trecea prin minte pe nisip, vrand sa-si ocupe in acest fel timpul. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 5:31 am | |
| JESS
Isi lasa bautura in maini si lua si pliculetu in caz de orice. Merse si ajunse in scurt timp langa ea, se aseza pe nisip cu genunchi la piept si si-a asezat o mana pe talia ei, mangaind-o usor dupa pe spate. - Stii viata asta e o bici. Mai lua o gura din sticla care lichidul din ea tot scadea si scadea... isi deplasa usor mana pe punctele spatelui ei. De mult nu o mai facu. Zambi si ii intinse si la ea sticla. - Pentru... o blondie sexi bruneta. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 5:39 am | |
| ARTEMIS VAN VALANCEEa continua sa fie atenta la nisip cand ii simti prezenta din nou prin preajma ei. Ii simtea mangaierea destul de intens, insa incerca sa nu-i acorde atentie. Nu-si intoarse privirea spre el decat atunci cand ii intinse sticla, ea impingand-o usor cu mana spre el. " Nu, multumesc. Ar trebui sa zici merci ca nu iti dau cu ea in cap", ii raspunse, privindu-l fix in ochi. Isi intoarse apoi privirea, simtindu-se usor deranjata de faptul ca o lasese singura pentru o sticla amarata de bautura si oricat de mult ar fi vrut sa nu arate acest lucru, nu putea sa nu o faca. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 5:54 am | |
| JESS
Mai bau cateva guri dupa se duse putin mai infata sa-i vada chipul. - Hei. Mi se pare mie sau esti bosumflici? O intreba amuzat de chipul ei simpatic. Incepu' sa rada inhohote. - Figura esti. Hai ma, bine gata... spuse scurt. Chiar daca nu stia ce i se intamplase. - Hai blondie, am atatea sa-ti zic. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 5:58 am | |
| ARTEMIS VAN VALANCEContinua sa priveasca nisipul cand ii auzi vorbele. Dupa ce termina de vorbit, isi trecu palma peste nisip, stergand tot ce desenase, netezind nisipul. Isi intoarse dupa cateva secunde privirea spre el, privindu-l cu aceeasi expresie. " Jess, stiu ca am lipsit destul de mult timp insa asta nu inseamna ca trebuie sa ma lasi pentru o sticla de bautura. Ar trebui sa nu mai fi atat de indiferent cu persoanele care chiar tin la tine poate..." Si se opri brusc, deoarece era pe cale sa se dea singura de gol ca tine prea mult la el. Isi intoarse privirea in fata, ridicandu-se apoi de pe nisip, incepand sa mearga, nemaiaruncand vreo privire in urma ei. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Iun 16, 2011 6:01 am | |
| JESS
- Ce ai... vroia sa o intrebe de desen dar ea se ridica picandu-i cateva vorbe cu greu la Jess. Ofta si isi puse pentru o secunda capul in palme. - Sunt pur si simplu, devastat Art. Spuse cu o urma umeziala in ochii simtind cum toate amintirile il chinuiau. - Nu mai vreau, nu mai vreau! spuse lasandu-si chipul in palme simtind cum emotiile se adunara una cate una, explodand pe rand. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Alte locuri. | |
| |
|
| |
| Alte locuri. | |
|