| Alte locuri. | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Alte locuri. Sam Noi 27, 2010 7:26 am | |
| -Jess- - Spoiler:
Mi-am framantat usor buzele si cu o mana trasam toate formele posibile pe abdomenul ei. O sarutam pe gat, cu pofta , mergand usor pe sani, apoi pe abdomen si tot mai in jos, vroiam sa-i gust piersicuta.
| |
|
| |
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Alte locuri. Sam Noi 27, 2010 7:31 am | |
| ~Aeon~ - Spoiler:
Urmara o serie de sarutari duse la extrem pana in puncte in care nu stiam ca puteam sa imi trag atata placere... Mi-am proptit un picior de marginea patului si unul l-am intins pe spatele lui, usor...Am strans in mana dreapta capatul unei perne si cu cealalta imi mangaiam sanii.
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Alte locuri. Sam Noi 27, 2010 7:37 am | |
| -Jess- - Spoiler:
Isi puse un picior pe spatele meu si imi lasa la iviala, sursa mea de hranire, cum ar venii. Am mers usor cu buzele pe ea, am inceput sa o sarut , usor... Pentru ca vroiam sa fiu tandru cu ea , si finut . Am lins usor cateva zone , gustam din ea , mult si incet , pentru ca imi placea si imi placea sa o aud cum geme.
| |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Alte locuri. Sam Noi 27, 2010 7:45 am | |
| ~Aeon~ - Spoiler:
Am gemut usor cand buzele lui imi atinsera zona aceea "cu probleme"...muream de placere...Imi miscam piciorul de sus in jos pe spatele lui si respiram din ce in ce mai repede...De parca as fi avut deja placerea aia extrema...
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Sam Noi 27, 2010 7:49 am | |
| -Jess- - Spoiler:
Simteam cum vibrez cand tot scapase gemete dealea scurte, pentru mine erau, amplificate, erau duse la maxim! O alintam, buzele mele reci atingeau zona fierbinte si partial umeda, doamne asta imi dadea o senzatie deaia speciala . Vroiam sa ajung la extrem cu asta, asa ca mi-am bagat limba in ea =)))) <3.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Sam Noi 27, 2010 7:52 am | |
| ~Aeon~ - Spoiler:
-Ahhhhh! am gemut cand a facut miscarea aia perversa. Mi-am lasat ambele maini sa coboare pe pielea goala si ajunga pana la locul unde isi facea el de cap stimulandu-l si eu.
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Sam Noi 27, 2010 7:55 am | |
| -jess- - Spoiler:
Am inceput sa lo ling mai brutal si cand venise cu mainile si ea...am inceput sa fiu dur . Mi-am extras gura din locul acela si mi-am lins usor buzele , dupa mi-am dus mana si am mangaiat-o usor cu degetele, dupa mi le-am dus la gura si le-am lins <3.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Sam Noi 27, 2010 7:59 am | |
| ~Aeon~ - Spoiler:
Era dur! Ce facea atunci...pur si simplu ma urca pe culmile placerii si ma lasa acolo timp indelungat...dar nu dadea tot... Eu voiam sa il simt in mine! Sa il simt intrand si iesind!
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Sam Noi 27, 2010 8:02 am | |
| -Jess- - Spoiler:
I-am luat o mana si i-am lins fiecare deget in parte, am procedat lafel si cu cealalta mana, dar o faceam incet , pentru ca in primul rand degetele ei mici erau asa delicioase in combinatie cu piersicuta, frate deveneam obsedat ... I-am mangaiat piciorul care era pe spatele meu usor.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Sam Noi 27, 2010 8:07 am | |
| ~Aeon~ - Spoiler:
Imi linse fiecare deget...imi mangaia piciorul de sus in jos... Aceeasi fiori de placere!! Mi-am muscat buza superioara si am gemut din nou... Ma obseda...ma facea sa gem incontinuu...
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Sam Noi 27, 2010 8:10 am | |
| -Jess- - Spoiler:
I-am dat piciorul de pe spatele meu si am tras-o de ambele picioare dur si brusc lipind-o de tovaras, cu piersicuta... am intrat usor.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Sam Noi 27, 2010 8:13 am | |
| ~Aeon~ - Spoiler:
Si cateva secunde mai tarziu a intrat usor in mine... L-am apucat cu mainile de ceafa si am inceput sa ma misc incet in ritmul lui... Il dorisem de atata timp...ii dorisem tovarasul... Ma excitam numai cand il vedeam iesind de la baie... Acum il aveam...
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Sam Noi 27, 2010 8:19 am | |
| -Jess- - Spoiler:
Se misca usor... Frate ce dor mia fost de locul asta stramt si umed cat de dor mia fost de ea... doamne cat imi placea cea ce simteam... Am gemut scurt in timp ce o sarutam pe gat, ea isi incolacise mainile de gatul meu.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Dec 05, 2010 7:08 am | |
| ~Aeon~ Cateva zile mai tarziu stateam pe terasa, foarte de dimineata si imi beam cafeaua linistita cand ma trazneste un gand. -Jess! am strigat. -Vreau sa ne intoarcem acasa! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Dec 05, 2010 7:14 am | |
| -Jess- Am iesit cu periuta de dintit in gura din baie, eram imbracat in jeansi si un maieu... -Bine, am facut dupa am inceput sa ma spal pe dinti si am iesit pe terasa . M-am uitat la peisaj . -Ne intoarcem. am zis chicotind, reluandu-mi spalatu. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Dec 05, 2010 7:25 am | |
| ~Aeon~ -"Bine!Ne intoarcem!" L-am inganat nemultumita. -Tu altceva nu ai ce sa zici?Dezvolta si tu!Spune-mi "nu proasto!"Sau "da,draga mea!Ne intoarcem chiar acum"! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Dec 05, 2010 7:35 am | |
| -Jess- Am inceput sa rad si mi-au dat spumele pe gura. I-am facut cu ochiul cu zambetul pe buze si m-am dus la baie sa-mi limpezesc gura. Dupa asta, m-am dus la dulap si mi-am luat o camasa de pe umers, punand-o atent pe mine. -Mie dor de Alex, fata cu ierburile, am zis asa foarte sec, ce miar prinde niste ierburi in momentul de fata... | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Dec 05, 2010 7:42 am | |
| ~Aeon~ Am incpeut sa rad cand i-am vazut fata plina de spume... -Cred ca ai nevoie de o vizita la psihiatru dragul meu! i-am spus in timp ce sorbeam incet din cana cu cafea. -Sa vezi tu ce fata cu ierburi iti dau eu tie!Tantalaule! I-am dat un bobarnac in frunte. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Dec 05, 2010 7:48 am | |
| -Jess- Am facut pupi eies. -Macar ai incercat? doamne, parca visezi, si totul e roz, si e calumea, deci primul lucru pe care il fac, e ca fumez, iarba nu deaia iertina deaia...tare. Am zis asa, senzual doamne chiar imi prindea bine ceva iarba. -No hai acasa, am zis si am luat-o in brate . -Trimit mesaj de pe drum, sa vina sa faca curat sa stii tu, am zis si i-am sarutat umarul gol . | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Dec 05, 2010 7:51 am | |
| ~Aeon~ -Bai, trezeste-te pacaliciule! I-am spus. -O sa mananci "iarba" ca mi-oi vedea eu ceafa!asta nu o sa se intample prea curand asa ca nu o sa faci asta! M-am pomenit luata pe sus... -Pot sa fac eu curat,Jess!In doua secunde! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Dec 05, 2010 7:54 am | |
| -Jess- -Neah, noi acum mergem.I-am luat tenisi pe sus eu eram deja echipat, frate... Am inchis usor usa tinand-o in acelasi timpp in brate si tenisi in gura atarnati adica in gura tineam sireturile.... am ras cu alea in gura si am inchis usa. -Primul avion pleaca in 40 de minute, asa ca sa ne miscam, sexi si rapid. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Dec 05, 2010 7:57 am | |
| ~Aeon~ -Asteapta capatanosule! i-am zis folosindu-ma de puteri ca sa scap din mainile nebunului. -Daca pleaca in 40 de minute am timp sa fac curat!Nu imi ia mult!Si oricum...trebuie sa ne facem bagajele! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Dec 05, 2010 8:00 am | |
| -Jess- Mi-am dat ochii peste cap si am deschis usa. -No fa curat, iubire , i-am zis sec si am dat un lady's first, gentalmen ma facut mama... am asteptat sa intre.. ca asa era ea...incapatanata. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Dec 05, 2010 8:02 am | |
| ~Aeon~ -Asta a fost urata!Sa stii! i-am spus impingandu-l cu degetul aratator in piept...pieptul ala atat de sexi al lui. -Nu vrei sa cooperezi cu mine?Nu vrei?Vrei sa ma simt rau? Am intrat totusi in casa si am mers direct in dormitor la dulap. Aveam de strans atatea haine. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Dec 05, 2010 8:08 am | |
| -Jess- A intrat si am intrat si eu lasand usa larg deschisa. - Pai, bine cum pot sa te reffuz? am intrebat si m-am dus la baie luand toate lucrurile de pe acolo punandu-le intro gentuta mai mica . Mai ales peria mea preferata de dinti...cea cu dinozaur !
| |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Dec 05, 2010 8:11 am | |
| ~Aeon~ -Pur si simplu nu puteai sa te lipsesti de prostia asta de periuta de dinti cu dinozaur nu-i asa? i-am zis in timp ce imi impachetam hainele si le aranjam in geamantan. -Esti asa un copil! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Dec 05, 2010 8:13 am | |
| -Jess- -Si tu ma iubesti asa cum sunt eu, am spus inchizand gentuta iesind din baie dand de ea, am pus geanta fix la intrarea in baie si m-am dus sa o ajut, m-am pus in genunchi si am luat hainele de pe raftul de jos punandu-le in geamantan ordonat. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Dec 05, 2010 8:18 am | |
| ~Aeon~ -Da!Te iubesc oricum ai fi! am marturisit. L-am privit amuzata cum aranja hainele in geamantan. -Esti un barbat numai bun la casa omului!Gospodar esti, frumos esti, s-ar putea sa te scot la licitatie!As scoate bani frumosi pe tine! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Dec 06, 2010 4:10 am | |
| -Jess- -Urat! Luam haine alene punandu-le la dunga in geanta. -Atunci daca mai vinde, cine o sa dea cu mopu? Cine o sa spele buda cu periuta proprie de dinti , cine o sa faca zacusca? Cine o sa schimbe lenjeria de la pat? Vine o sa lustruiasca podelele, dar geamurile? Cine face sarmale de craciun? Incepeam sa enumar, multe chestii pe care nu le fac... Al dracului eram. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Dec 06, 2010 4:20 am | |
| ~Aeon~ -Al naiba mai esti tu!Multifunctional?Sa iti reamintesc ca pe telefonul tau exista nenumarate apeluri la restaurantul din colt!???Asa ca taci si impacheteaza acolo! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Dec 07, 2010 7:46 pm | |
| -Jess- Mi-a dat cu un tricou in cap si eu am ras dandu-mi paru din ochii... Am tacut si am pus hainele , in geamantan...doamne erau asa multe! Dupa ce l-am inchis cu greu l-am luat si l-am pus in coltul camerei... Ea mai lua haine de pe umerase , m-am dus sa o ajut . Dar i-am dat un pup scurt in coltul gurii cum am apucat . Ranjeam. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Iun 13, 2011 8:54 pm | |
| - suicide.blonde a scris:
- Eve
Incercam s-o conving pe Kay sa ramana cand val vartej pe usa intra Jess si ma lua de mana si ma trase mai incolo - 2 secunde. M-am dus la Sid si l-am cautat in geaca si am scos 2 pliculete. - Uite-asa iti platesti datoria aia veche, i-am zis si i-am facut semn din ochi sa aiba grija de Kay. M-am dus inapoi la Jess, l-am luat de dupa talie si i-am zis: - Hai sa mergem de-aici, si am iesit. Vedeam pe fata lui ca era devastat. JESSAdora faptul ca Eve il intelegea. Zambi usor in sinea lui iesind din biblioteca. Merse in mini parcul sinistru din capatul orasului bine nu era mult de mers. Pe drum nu vroia sa zica nimic si nici nu o facu, o tinea usor pe Eve. Cand ajunsera Jess se puse pe jos, razamandu-se de un trunchi a unui copac. - Stai jos, pe aici nu vine mai nimeni, spuse usor, scotand dintr-un tufis o sticla. O desfacu si da sa meargaa! | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Iun 13, 2011 8:56 pm | |
| Eve M-am asezat jos langa el si l-am lasat sa-si verse amarul. - N-a mers bine, asa? l-am intrebat. Am scos pliculetele.. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Iun 13, 2011 9:00 pm | |
| JESS
Vroia sa-si inece durerea in alcool si praf. - Nu, spuse sec luand plicu din mana. - Asta e al meu, spuse incepand sa se drogheze. ALELUIA, NU O FACUSE DE MULT. | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Iun 13, 2011 9:04 pm | |
| Eve L-am urmarit putin. Mi-am ridicat genunchii si am varsat plicul pe ei si am inceput sa trag pe nas. Nu vroiam totusi sa-l las pe Jess sa intreaca masura.. - Ce s-o intamplat? l-am intrebat. | |
|
| |
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 1:05 am | |
| ALEXIS
S-a privit scurt in oglinda inainte sa plece, mai mult de fatada neinteresand-o prea mult cum arata sau cum ii sta parul, sau ce ar spune lumea. Si-a luat jacheta pe ea , cu cheile de la masina din cuier apoi iesi rapid din camera coborand incet scarile . Se simtea extrem de ciudat , si partea cea mai proasta era ca nu stia de ce, si nici cum sa amelioreze starea asta . Ajunsese langa masina, oprindu-se putin langa ea uitandu-se in stanga si in dreapta fara sens. Nu era nimeni prin apropriere. Sunt cumva in Zombieland si nu stiu ?! isi spuse ea pufnind scurt vazand ca era cam singura de prin preajma. Intrase in masina bagand cheile in contact , gonind pe autostrada , nici macar ea nu stia unde vrea sa se indrepte . Oprise dupa doua ore lungi de condus iesind putin amortita din masina punandu-se pe ea privind cerul senin, fara pic de nor de ploaie apoi s-a uitat in jur , vazand plaja la departare , era o priveliste draguta . Acum spera ca o va linisti de ajuns incat sa nu faca vreo nebunie .
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 1:12 am | |
| JESS
In momentele astea nimic nu mai conta. Inspira o cantitatea mare din praf pe nas cum o facea adesea cand era la liceu. Ii chiar fusese dor de ASTA! Dupa lua cateva guri marin din alcool si expira sulfarea comprimata in alcool. - E asa de biiiine, spuse pe un ton relaxant. Ii auzi ciudat intrebarea lui Eve. - E o javra, asta e. Am fost prea bun cu ea, nu meritam asta! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 1:17 am | |
| S-a ridicat dupa masina , scotandu-si tigarile din torpedou apoi a inceput sa mearga usor fumand tigari in tot acest timp una dupa alta. De obicei o calma lucrul asta, dar acum nu. Se departase destul de mult de masin ei , dar nu-i prea pasa acum nici daca ar fi ramas acolo fara masina sau orice altceva . Mergea uitandu-se spre mare, destul de ametita .. cazandu-i bricheta pe jos . -Crap !! Unde naiba iti tii ochii aia Alex?! si-a spus ea ironica apoi s-a uitat pe acolo sperand sa vada pe cineva cu un foc . | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 1:23 am | |
| JESS
Firar, pe cand sa ia a doua linie de prafulet, sranuta si se duse tot naiba. - $%@#%#@%@# MEA, CE $#@$%#@%@# FITAR$%#@%#@%@# si continua sa injure. Ca un animal! Vechiul Jess murise din prima clipa cand sarutul lor (J si A) se terminasera pentru totdeauna. Ofta si renunta la droguri. Se lasa alintat de mirosul fain al alcoolului si mai lua cateva guri. - Ma duc sa ma omor, spuse aproape ridicandu-se ametit, merse usor... pana cazu pe iarba moale, se ridica cu gresu si merge pana cand dase de nisip. Inspira usor aerul ala curat. Cu toate ca din greseala isi uitase sticla de aur acolo, continua sa merga picand, ridicand. Vroia sa moara in ocean. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Mar Iun 14, 2011 1:27 am | |
| Stranutase scurt apoi isi freca nasul privindu-si picioarele care acum trecusera pe nisip. S-a descaltat greoi lasandu-se putin pe nisip apoi dupa ce se descaltase se ridicase din nou , dandu-si nisipul jos de pe ea luandu-si pantofii in mana incepand sa mearga iar. Nu gasea pe nimeni , absolut nimeni care sa-i dea si ei un foc . Ce mama naibii , unde disparusera romanticii aia de pe langa plaja?! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Alte locuri. | |
| |
|
| |
| Alte locuri. | |
|