| Alte locuri. | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Noi 24, 2010 12:47 am | |
| -Jess- Am suspinat, scurt . Mi-am dus o mana la cap si m-am frecat asa, familiar. -O sa mor intr-o zi , vocea se spargea in aer, cam rapid . -Hai acasa , vreau sa dorm si vreau ca totul ce a fost sa stiu ca a fost un cosmar, am zis cu ochii inchisi frecandu-mi capul... M-am sters cu manica pe buze dinnou, sperand sa mearga rujul lollei de pe buzele mele . | |
|
| |
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Noi 24, 2010 12:56 am | |
| ~Aeon~ -O sa mori cand o sa te las eu sa faci asta!Si nu o sa se intample prea curand asa ca nu mai spune tampenii din astea! Isi tot dadea cu mana pe la gura si tot incerca sa stearga rujul ala. -O sa iti iei pielea mai! Am spus si i-am dat una peste mana ca sa inceteze. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Noi 24, 2010 1:07 am | |
| -Jess- Am incetat. -Hai acasa, mi-am aranjat hainele sifonate, si am inceput sa merg cu ea de mana spre iesire. Cand am ajuns afara, era noapte, era pustiu, nu stiu... M-am intors la Aeon a mea si am prins-o intr-un sarut, impingand-o intr-un gard. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Noi 24, 2010 1:18 am | |
| ~Aeon~ Am iesit din club spunandu-i "Pa si pusi"...nu mai puneam piciorul in el deloc! Afara era noapte si nici tipenie de om...iar Jess avea chef de joaca.Ma impinse intr-un gard si incepu sa ma sarute cu pofta. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Noi 24, 2010 1:44 am | |
| -Jess- - Am chef de prostioare, am zis sec dupa am ras. Mi-am pus o mana pe abdomenul ei, ridicat usor bluza de pe ea. Mi-am bagat mana pe sub ea si i-am simtit pielea fina. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Noi 24, 2010 1:54 am | |
| ~Aeon~ -Stiu ca ai chef de prostioare! I-am raspuns chicotind cand isi baga mana, obraznic, pe sub bluza mea si incepu sa si-o miste fin pe acolo. Puteam sa ii usurez si mai mult munca lasand doar niste bretele de desfacut dar...aveam nevoie sa ma simt alintata. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Noi 24, 2010 2:37 am | |
| -Jess- I-am dat parul depe gat si am inceput sa il sarut fin prelingandu-ma usor pana la baza lui... Frate o doream din tot sufletul mi-a fost dor de corpusorul ei micut. O mangaiam pe abdomen si mi-a cazut mana mai injos... | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Noi 24, 2010 4:20 am | |
| ~Aeon~ Ma saruta fin pe gat, pana la baza, si isi tot facea de cap pe sub bluza mea, incepand sa mearga tot mai jos... -Kinky Jess!!! I-am soptit la ureche muscandu-l gentil de lobul urechii. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Noi 24, 2010 4:30 am | |
| -Jess- -O da, iuhu, am facut murmurand . Doamne cata nevoie aveam de trupusorul ei , am zambit cum zambesc de obicei si am tras usor de panataloni in jos simtind dunga lenjeriei. Mi-am pus mainile pe posteriorul ei si o mana mi-am duso usor pe picior si i l-am ridicat la coapsa mea, tragand-o brusc, lipind-o pervers de mine. am ranjit. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Noi 24, 2010 4:38 am | |
| ~Aeon~ Zambi in felul lui pervers si ma lipi brusc de el ridicandu-mi picioarele la coapsele lui.M-am prins atent de gatul lui si am continuat sa il sarut impletindu-mi degetele in parul lui matasos. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Noi 24, 2010 5:01 am | |
| -Jess- Mainile imi umblau pe posteriorul ei tragand usor de pantaloni in jos, continuam sa o sarut salbatic, depaseam cu mult conturul buzelor sale moi. Mi-am pus o mana pe talia sa , mi-am strecurat mana pe sub bluza pipaindu-i sanii. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Noi 24, 2010 5:11 am | |
| ~Aeon~ Inca jucandu-ma cu degetele in parul lui i-am facut nasturii de la pantaloni sa se deschida incet... Mi-am desprins buzele de ale lui si mi-am dat capul pe spate, muscandu-mi buzele, ca sa ii gust savoarea lasata peste ele. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Noi 24, 2010 5:47 am | |
| -Jess- Isi dase capul pe spate si eu m-am apucat sai sarut gatul. L-am supt scurt , am mers usor pe baza gatului dupa, aproapte pe sani . cum puteam sa largesc bluza de pe ea, nu tocmai sa o rup.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Noi 24, 2010 5:51 am | |
| ~Aeon~ -Asteapta! I-am soptit incet la ureche si m-am concentrat asupra noastra...ne-am invaluit intr-o bula de energie si ne-am teleportat acasa...in cadrul nostru intim in care puteam sa fac si asta... Mi-am dat bluza jos tinandu-ma cu picioarele de coapsele lui ca sa nu cad... -Mai bine asa! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Noi 24, 2010 5:55 am | |
| -Jess- Mai bineeeee. Am intins-o pe pat , si mi-am dat bluza si eu jos in timp ce ea statea intinsa asteptandu-ma. Am ranjit dupa ce mi-am dat bluza jos si m-am pus usor peste ea . Mi-am pus mainile pe pantecul ei si am tras usor ca sa se lipeasca de mine, era asa rece... si imi placea combinarea asta dintre noi. Ca apa si focul . | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Noi 24, 2010 6:07 am | |
| ~Aeon~ Isi dadu bluza jos si imi acoperi corpul rece cu caldura corpului lui...eram asa de "completabili" unul cu altul...just like fire and ice... Imi atinse pantecul si ma lipi si mai mult de el... | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Noi 25, 2010 9:34 pm | |
| -jess- i-am mangaiat abdomenul , cu doua degete in lini partial drepte. sub degete pielea era rece , si am simtit cateva furnicaturi pe sirul spinarii. cu cealalta mana ii mangaiam gatul , si o sarutam salbatic . Am inceput sa-i deschis nasturele de la jeansi impreuna cu fermuaru. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Noi 25, 2010 9:58 pm | |
| ~Aeon~ Ma saruta fara sa imi lase timp sa respir. Ma saruta profund, pasional, salbatic, asa cum stia el ca imi place. Ma atingea pervers, trimitandu-mi fiori pana in varful degetelor. Cobora mana incet pe piele, pana a ajuns la pantaloni si a inceput sa imi desfaca nasturele si fermoarul. M-am desprins din sarut si l-am impins pe partea cealalta venind deasupra lui. L-am privit in ochi si apoi m-am lasat sa il sarut pe gat, pe piept si tot mai jos... | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Noi 25, 2010 11:20 pm | |
| -Jess- Mi-am asezat fin mainile pe spatele ei si o mangaiam usor, faceam cercuri pe spatele ei, respirand tot odata sacadat . Frate ma , inebunea!
| |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Noi 25, 2010 11:27 pm | |
| ~Aeon~ Pieptul i se ridica tot mai repede...Inima ii batea tot mai mai repede... Isi puse mainile fin, peste spatele meu si incepu sa ma mangaie asa de sus in jos... M-am lasat cu saruturile pana la pantaloni avand grija sa imi masez cat mai mult,sanii, de el... | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Noi 25, 2010 11:34 pm | |
| -Jess- Inima imi lua razna cand stiam ca buzele ei sunt pe pielea mea, pe corpul meu... Am zambit scurt cu coltul gurii. Sanii ii freca de mine si asta imi dadea fiori si adauga inca o bataie de inima, in plus . Frate , imi iesea afara din piept . -Mrrrr, am marait la ea, tandru. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Noi 25, 2010 11:38 pm | |
| ~Aeon~ A marait la mine si drept raspuns i-am desfacut nasturele si fermoarul cu buzele... Apoi am revenit la buzele lui, zdrobindu-mi sanii de pieptul lui. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Noi 25, 2010 11:48 pm | |
| -Jess- Revenise la buzele mele, prin miscari precise si perverse desigur, sanii si freca de pieptul meu, si am marait dinnou la ea. Cand imi deschise pantaloni cu buzele, credeam ca ma topesc acolo ... I-am prins buzele violent si le-am lins scurt . xD Ma oprisem sa ma uit la sanii ei. =))))) frate o dezbracam din priviri . Am marait dinnou si m-am pus sa-mi combin aroma buzelor mele cu ale ei . Mainile, imi erau ferme pe spatele ei, incercand sa deschid sutienul... cand am ajuzit sunetul am ranjit . | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Noi 25, 2010 11:56 pm | |
| ~Aeon~ Se uita la sanii mei cu pofta si mi-am dat ochii peste cap... Mi-am mangaiat chipul de al lui, trecand usor cu varful buzelor pe langa ochi, pe la obraji, oprindu-ma sa ii sarut lobul urechii, sa il musc cu dintii usor... Il lasam sa isi faca treaba, si imi deschise sutienul... | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Noi 26, 2010 12:21 am | |
| -Jess- Dupa ce i-am deschis sutienul , in timpul asta ea ma alinta cu saruturile ei fierbinti . Eram concentrat asupra lor , erau asa ferme , simteam cum buzele sale imi crea un vartej in cap ... I-am dat usor o bretea de pe umera sa cada pe brat . | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Noi 26, 2010 12:25 am | |
| ~Aeon~ Am simtit cum o bretea imi cadea pe brat in jos si m-am intors spre el. I-am zambind pervers si am facut ca si cealalta bretea sa cada pe bratul celalalt. M-am miscat lent, avand grija sa ii stimulez in treacat tovarasul... | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Noi 26, 2010 12:38 am | |
| -Jess- M-am intins usor ca sa ii ling usor umarul drept, il sarutam asa pealungu si am tras de sutien in jos, lasand la iveala sanii. M-am dus in linii drepte,pe umar, pana am prins usor sanul drept cu buzele.Frate aveam o pofta de ea... am inceput sa ii dezmierd sanul cu limba si buzele, o mai muscam usor . | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Noi 26, 2010 12:47 am | |
| ~Aeon~ - Spoiler:
Imi dadu jos sutienul si imi prinse sanul intr-o dezmierdare perversa...Am gemut usor, impingandu-ma cu mainile in pernele moi... Am inchis ochii si mi-am umezit buzele cu limba...
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Noi 26, 2010 12:53 am | |
| -Jess- Am maraiiit, la ea asa senzual si o sarutam lent pe san, am continuat cu saruturile pe celalat san, si am incercat sa-mi lipesc usor tovarasu de corpul ei, frate muntele era vizibil chiar si pe sub pantaloni... Am zambit scurt . | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Noi 26, 2010 12:59 am | |
| ~Aeon~ +18 - Spoiler:
Mi-am mutat mainile pe spatele lui, tinandu-l strans si incercand sa aman cat mai mult momentul in care aveam sa ma urc pe pereti din cauza placerii,dar imi era greu simtindu-i erectia pe corp...
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Noi 26, 2010 1:08 am | |
| -Jess- - Spoiler:
Am chicotit melfic cand ma prins de spate, simteam cum starea aia e in ea acum. Asa ca i-am luat o mana usor de pe spate, si i-am pus-o pe umflatura de sub pantaloni, eu continuand sa ii gust sanii.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Noi 26, 2010 1:12 am | |
| ~Aeon~ - Spoiler:
Drace! Desi stiam ca asta avea sa faca mai devreme sau mai tarziu, miscarea lui ma surprinse...placut as putea spune fiindca imi urca placerea la stadiul trei. Am apucat strans de muntele din pantaloni simtindu-l tare in mainile mele.
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Noi 26, 2010 1:27 am | |
| -Jess- - Spoiler:
Imi amplifica placerea cand imi prinse usor tovarasul in mana, mi-am muscat buzele care tremurau, deplacere si din gat am scapat un geamat scurt dar gros.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Noi 26, 2010 1:34 am | |
| ~Aeon~ - Spoiler:
Ma deranjau pantalonii aia ai lui...prea mult material acolo! I-am facut sa dispara si am simtit si mai bine erectia... I-am auzit geamatul si am marait perversa in urechea lui...
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Noi 26, 2010 2:12 am | |
| -Jess- - Spoiler:
Imi dase pantaloni jos, si am gemut scurt . Frate vroiam naiba sa o simt mai bine , nu mai aveam rabdare . Maraia perversa la urechea mea, frate respiram sacadat, ma si mangaia acolo...
| |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Noi 26, 2010 11:09 pm | |
| ~Aeon~ - Spoiler:
M-am eliberat si eu de povara pantalonilor din piele ramanand doar in boxerii din danteluta... L-am ridicat pe Jess in capul oaselor si mi-am incolacit cu atentie picioarele in jurul taliei lui atingandu-ma fara rusine de tovarasul lui, stimulandu-mi sexul, facandu-l sa tremure de placere... Mi-am bagat limba in gura lui si l-am sarutat pasional...
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Sam Noi 27, 2010 4:04 am | |
| -Jess- - Spoiler:
Frateee, ma atinse cu piersicuta pe muntisorul meu , naiba tremuram usor, de placerea maxima pe care mi-o dadea, am ranjit pervers sub sarut si m-am impins usor, ca nah, mai aveam cateva materiale care ne desparteau . Mana mi-am puso pe piciorul ei.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Sam Noi 27, 2010 5:26 am | |
| ~Aeon~ - Spoiler:
Tremura de placere si tremuram si eu odata cu el... Isi puse mana pe piciorul meu si se impinse in mine doar asa de inceput... Am chicotit si cu o ultima pocnitura din degete am ajuns dezbracati...
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Sam Noi 27, 2010 7:16 am | |
| -Jess- - Spoiler:
Am boxeri disparuse brusc de pe mine, la fel si de pe ea . Am gemut scurt si am intins-o pe salteaua patului, mi-am conturat corpul cu al ei, o sarutam pe gat salbatic, si o atingeam cu tovarasul pe piersicuta destul de mult . Asta ma, ducea la o emotie deaia extrema .
| |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Sam Noi 27, 2010 7:23 am | |
| ~Aeon~ - Spoiler:
Ma intinse pe saltea si se puse peste mine atingandu-mi piersicuta cu tovarasul... Mi-am lasat capul pe spate, zdrobindu-mi sanii de pieptul lui... Voiam sa intre in mine...sa gem de placere...
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Alte locuri. | |
| |
|
| |
| Alte locuri. | |
|