| Spitalul | |
|
+4Raindrop. Ale. ToxicBlood suicide.blonde 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Spitalul Mar Iun 29, 2010 5:20 am | |
| Am scuturat energic din cap. -Ori mergem amandoi in salon, ori mergem amandoi in camera. | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Spitalul Mar Iun 29, 2010 5:26 am | |
| - Nuuu, eu nu pot sa mai intru in salon, pentru ca stiu ce o sa se intample daca vin acolo, si tu nu poti sa vii in camera pentru ca nu poti sa-i lasi pe oamenii aia acolo. Eu ma duc in camera, tu in salon. Si promit ca nu plang cel putin, nu de fata cu tine. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Spitalul Mar Iun 29, 2010 5:29 am | |
| -Bine, am spus si am oftat. Nu cred ca Chad mai sta mult aici. Vin la tine de indata ce scapa. Am sarutat-o cat de dulce am putut. Am privit-o cum se indeparta si m-am intors in salon. M-am pus pe patul cel mai indepartat si am incercat sa ma fac mic, mic. | |
|
| |
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Spitalul Mar Iun 29, 2010 5:43 pm | |
| ~Chad~ Am ascultat toata discutia lor si apoi l-am privit pe Cole cu rusinea ca am asistat. Nu am putut impiedica auzul sa nu faca asta! Si muream acum de rusine! Imi parea rau de starea lor! Si nu puteam face nimic pentru ei oricat as fii incercat! Ma rog, poate doar daca as impiedica-o pe mama sa nu se bage in viata lor!Macar atata lucru sa fac daca am asistat ca un nesimtit la o discutie ce se voia intima! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Mar Iun 29, 2010 5:50 pm | |
| Mi-am cuprins genunchii cu bratele si am inceput sa ma legan in fata si in spate, privind in gol. Ma intrebam pe unde o fi Cleo. Ce o face... O fi cu Drew? Oare o sa aiba grija de ea? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Spitalul Mar Iun 29, 2010 5:54 pm | |
| ~Chad~ Mama dadu sa se duca catre Cole dar am oprit-o ferm luand-o de mana. I-am facut semn sa il lase in pace, pentru ca oricum nu putea rezolva nimic! Dadu din cap intelegatoare si se aseza langa mine din nou si isi pironi privirea pe mainile mele...ba nu...pe cicatricile mele! Am incercat sa le trag inapoi dar le tinu strans, si continua sa le priveasca. -Mama, te rog! I-am zis incet vrand sa nu ii deranjez pe ceilalti. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Mar Iun 29, 2010 6:03 pm | |
| Vocea lui Chad parca m-a scos din transa. Mi-am mutat privirea spre el si am vazut-o pe mama sa cum ii privea cicatricile. Sa intru in pamant de rusine, nu alta! Nu aveam ce cauta aici! Momentele intime de familie trebuiau sa ramana intime, nu? Mi-am desprins mainile din stransoare, m-am ridicat si am bolborosit: -Ma scuzati! Si am mers la baia de langa salon. M-am spalat rapid pe fata si m-am privit in oglinda concentrat. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mar Iun 29, 2010 6:19 pm | |
| ~Chad~ Ah! Pana sa apuc eu sa zic ceva, Cole se ridica si pleca! -Mama, te rog!am zis cu durere.
~Mama~ -Chad, lasa-ma! I-am zis calma. Voiam sa ma uit la cicatricile lui, voiam sa imi aduc aminte ca eu eram de vina pentru ca le avea acolo!Aproape il omorasem!
~Chad~ -Mama nu eu am nevoie de consolare!Chestia aia a trecut! Am fost nevoit sa o bruschez putin ca sa o trezesc din transa in care a intrat.Mi-am tras mainile dintr-ale ei si mi le-am pus la loc sigur sub cearsaful alb. -O sa stai toata viata sa te uiti la ele si o sa plangi de fiecare data cand le vezi?Am fost un prost atunci! Se uitau toti atat de ciudat la noi!Si voiam sa ii rog sa plece cat discutam cu mama, dar nu aveam glas pentru altceva! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Mar Iun 29, 2010 6:31 pm | |
| Mai ca eram fericit ca plecasem pentru un timp de acolo. Asa mai aveau timp sa discute chestii de familie. M-am plimbat in lung si in lat prin baia aia imputita(mirosea ingrozitor) si am obosit si plictisit in acelasi timp. Asa ca m-am intors in camera. Mi-am facut curaj si m-am aruncat incet pe marginea patului lui Chad. -Si ce zici, fratioare, mai ai de gand sa stai mult pe aici? i-am zambit. Nu-mi placea deloc cum arata stand imobilizat pe un pat nenorocit. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mar Iun 29, 2010 6:36 pm | |
| ~Chad~ Se intoarse intr-un final si parca vazusem o urma de liniste pe chipul mamei!Il asteptase si ea sa vina desi parea ca era absorbita in totalitate de cicatricile mele! Se arunca pe pat langa mine si zambi. -Mai am cateva ore de asteptat! Am zis plictisit de faptul ca timpul trecea atat de greu. -O sa te saturi de mine, fratioare!Oh, esti fratele mai mare acum!Eu sunt mai mic!Si ar trebui sa ai grija de mine! I-am facut cu ochiul amuzat si l-am imbrancit putin. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Mar Iun 29, 2010 6:43 pm | |
| M-a imbrancit si teatral, m-am prefacut ca(,) cad pe jos. Am ras si m-am pus la loc langa el. -Da. Si nu nu mai ca trebuie sa am grija de tine, am meditat. Dar si tu trebuie sa asculti de mine! am ras si i-am atins nasul cu un deget. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mar Iun 29, 2010 6:47 pm | |
| ~Chad~ Oh, gayule ce esti! Speram sa inteleaga din privirea pe care i-am dat-o acum ca ma refeream la jocurile noastre tampite!-Si eu te iubesc sa stii! Mama ridica o spranceana la noi si i-am facut cu ochiul!-Nu vrei sa stii! Imi declarase iubirea pe patul de moarte, si daca imi aduceam bine aminte zisese ca o sa ii amintesc de asta toata viata! Well, imi intram in rolul de frate mai mic si mai rau! > | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Mar Iun 29, 2010 6:52 pm | |
| I-am aruncat o privire exasperata de " Esti loco, mama ta e langa tine si tu ..." Am clatinat din cap razand si am zis: -Da, si eu te iubesc, frate! am zis, subliniind cuvantul "frate" si aruncandu-i o privire plina de semnificatii. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mar Iun 29, 2010 7:17 pm | |
| ~Chad~ Eiii, se pare ca muscase momeala!Si mama, desi se uita suspicioasa la noi, cu o expresie "Doamne sper ca fii mei sa nu fie ce cred eu ca sunt!", ne lasa in pace si se duse sa il imbratiseze pe tata! -Vezi tu pe naiba! Am lasat sa imi creasca coltii atata cat sa ii poata observa doar el. Tocmai te-ai ales cu un frate mai mic si mai rau! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Mar Iun 29, 2010 7:26 pm | |
| Am cazut de adevaratelea din pat, dar m-am redresat repede. Doamna Murray se uita ciudat la mine si i-am zis: -Foarte glumet Chad asta! am zambit. M-am intors la el si am scos limba, nemultumit. M-am asezat la loc, pe marginea patului, doar ca mai departe de el. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mar Iun 29, 2010 7:45 pm | |
| ~Chad~ Probabil ca daca as fi avut niste ochi bulbucati de libelula l-as fi speriat sau niste picioruse paroase de paianjen...Se invatase cu lupul ala negru pe care il folosisem de atatea si atatea ori!Great! Ma rog!Aveam frati acum si sincer asta era cel mai important lucru care mi se intamplase in viata! -Trasatura de familie! am pus o fata de catelus, fara sa imi folosesc puterile [=))] | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Mar Iun 29, 2010 7:56 pm | |
| Am clatinat din cap. M-am pus mai calumea in pat. Defapt m-am asezat pe spate, langa Chad. Bine, l-am dat cu fundul putin mai incolo, ca sa am si eu loc. Apoi mi-am pus o mana sub cap si am spus: -Nu te deranjeaza daca doarme si fratele tau putin, nu? Gluma, gluma, dar zau ca mi-era somn!
| |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mar Iun 29, 2010 8:01 pm | |
| ~Chad~ -Stai omule aici!Ca e loc pentru toata lumea in patul asta! Eram slabi amandoi si mai intrau doi ca noi daca ne cazneam putin. -Ma culc si eu in scurt timp!Ca m-a obosit aproape moa... La naiba! Mi-am pus mana la gura si speram ca mama sa nu fi auzit nimic! -Da-mi una in moaca! I-am zis speriat! Da doamne sa nu fi auzit mama nimic!
~Mama~ Cole se puse langa Chad si aproape ca inchise ochii! Erau asa frumosi acolo!Doi copii!Copiii mei! -Nu-i asa ca sunt frumosi? L-am intrebat pe Eric si a dat din cap mandru ca da! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Mar Iun 29, 2010 8:05 pm | |
| Eram cu spatele la el asa ca atunci cand l-am auzit ca vroia un pumn in mutra, am zambit. -Cand ma trezesc! am exclamat. Si ciudat! Glumind, neglumind, chiar am adormit!
Off: Ma scap si eu ca trebuie sa merg la meditatie. Si stau am mult:"> | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mar Iun 29, 2010 8:23 pm | |
| ~Chad~ Aveam nevoie de pumnul ala acum ca nu stiam ce naiba mai aveam sa mai zic pe parcurs! Dar ma rog! M-am pus pe spate cu mainile sub ceafa si am inchis ochii! Si doamne nu ma mai lua odata la tine ca daca ajung la tine ma transform si te musc de degete! Si uite asa am adormit si eu! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Spitalul Mar Iun 29, 2010 9:32 pm | |
| Si Chad si Cole adormisera si sincer mi-era mila sa ii trezesc, mai ales la cum se uita mama la amandoi. Dragastos. Plina de iubire. Ah! Mai mai ca aveam si eu sa adorm! Dar am auzit un telefon sunand si am presupus ca era a lui Chad. Nu! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mar Iun 29, 2010 9:34 pm | |
| ~Chad~ Am deschis ochii speriat de sunetul telefonului si m-am ridicat vijelios in capul oaselor. -Ce e? L-am intrebat pe Derek. -Al cui e? | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Spitalul Mar Iun 29, 2010 10:11 pm | |
| Chad se trezise, bine ca nu si Cole! - Scuze, scuze, nu am apucat sa il opresc! Este al tau! Nu stiu cine te suna, am zis si i-am dat telefonul de pe masuta de langa pat, deoarece el nu putea ajunge din cauza lui Cole. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mar Iun 29, 2010 10:22 pm | |
| ~Chad~ Am luat telefonul din mana lui si m-am uitat la cine suna. Nu cunosteam numarul asta si am raspuns curios. -Cine e? -Cine sa fie omule?Nu ma cunosti?Simtul tau de lup nu ma mai cunoaste?zise cel de la celalalt capat al firului. -Simtul meu de lup o sa iti dea de furca intr-o zi si o sa vezi tu cui ii mai raspunzi asa ironic! Era unul dintre prietenii mei!Fostii! -Deja ne-ai uitat,KGB?Nu mai discuti cu noi?Nici un telefon, nimic? -Auzi, m-am schimbat! I-am zis destul de iritat de tonul cu care imi vorbea. -Si ar trebui sa incetezi cu chestii de astea! -Uuu, te transformi cumva?Vru sa para speriat dar nu prea ii reusi si bufni in ras.Ahh,cat uram cand facea asta!Hei, am sunat sa vad ce faci!Ai plecat fara sa dai explicatii!Si acum si ai tai au plecat!Credeam ca ai vrut sa te omori din nou! -Asculta aici la mine, ciudatule!Am spus rastit. -Eu sunt ciudatul acum? -Asculta-ma!M-am schimbat!Nu mai vreau sa am de a face cu cei ca voi!Ok?Daca as fi fost langa el l-as fi invatat eu minte pe loc. -Bine!Dar sa nu uiti ca stiu cam tot despre tine!Inclusiv treaba cu lupusorul! Ma ameninta?El pe mine?Uita cu cine statea de vorba? -Nu uit!Stai linistit!La revedere! Am inchis inainte sa il las sa mai spuna ceva si am vrut sa arunc telefonul cat colo!Cum daduse de numarul asta doamne? | |
|
| |
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Spitalul Mar Iun 29, 2010 10:29 pm | |
| Am auzit in gand conversatia de la telefon si am ras in sinea mea, ma bucuram ca inceta prietenia cu tipul ala, oarecum . O si acum il ameninta. -Oo, daca ma duc la el am zis usor nervoasa apoi am tacut | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Spitalul Mar Iun 29, 2010 10:35 pm | |
| Pana si eu auzisem toata conversatia. Tipul de la telefon tipa destul de tare. - Eh, ar fi mai usor sa il...apoi m-am oprit cand mi-am dat seama ca mama ma auzea. Am continuat: - Sa il bat pe spate si sa ii dau o bere dupa! am zis incercand sa scap de privirile mamei. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mar Iun 29, 2010 10:44 pm | |
| ~Chad~ Cum daduse de mine?Cum?Nu mai aveam acelasi numar!Nu lasasem nici o adresa, nici o indicatie despre locul in care aveam de gand sa ma refugiez! Si acum parea destul de hotarat sa ma dea in vileag!Numai sa incerce! Pentru ca...chiar si cu riscul de a fi descoperit de toti, si dus intr-un laborator si transformat in experiment ma trasnformam si duceam la bun sfarsit ce trebuia sa ii fi facut acum mult timp! Iar Derek si Alex auzisera perfect discutia!Noroc ca mama era indeajuns de departe cat sa nu auda partea cu lupusorul si transformarea! -Sper sa NU faca vreo PROSTIE! am zis accentuand intentionat cuvintele pentru Derek si Alex. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Spitalul Mar Iun 29, 2010 10:49 pm | |
| - Si eu sper! am zis. Adica de ce te enerveaza chiar acum? Ah, -am spus cat de incet am putut-, daca il vad misunand pe aici, Doamne fereste, il manipulez asa cum vrei tu si cum vreau eu! Ce fel de prieten iti e? Se pare ca nu exista un termen! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mar Iun 29, 2010 10:53 pm | |
| ~Chad~ -E unul dintre prietenii aia "speciali"! Speciali, adica care stiau ca ma transformam in lup. Si acum care imi voiau raul!Nenorocitul naibii!
| |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Spitalul Mar Iun 29, 2010 11:04 pm | |
| - Oh. Ce prieten! Apropo, mama de ce crede ca tu ai venit aici, la Academie? Ce i-ai zis sa o convingi sa te lase? La mine a fost atat de usor, mai ales ca nu a avut cine sa ma intrebe! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Spitalul Mar Iun 29, 2010 11:06 pm | |
| -Ala nu e prieten, e taratura! am zis apoi mi`am pus mana la gura pt ca am spus o prostie Mai sunt dastia ca el, asa de speciali, daca ar fi singurul nu l`ar crede mai nimeni .. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mar Iun 29, 2010 11:10 pm | |
| ~Chad~ -Nu am spus nimanui ca plec!Pentru ca altfel nu m-ar fi lasat sa plec! Am zis sincer!si m-a bufnit rasul cand mama imi arunca o privire nemultumita. -Asa e! I-am raspuns ridicand din umeri.
~Mama~ -Bine, fie ca tine! Se ridica impreuna cu tata si se indreptara spre usa amandoi. -Ne ducem sa discutam cu doctorul putin!
~Chad~ Cand am auzit ca vor sa discute cu doctorul am sarit cu mainile in aer, imbrancindu-l pe Cole.Noroc ca dormea profund si nu facu decat sa se ntoarca pe partea cealalta. -De ce sa vorbiti cu doctorul?A vorbit Derek! Eram speriat ca ar fi putut afla de incursiunea mea in lumea mortilor. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Spitalul Mar Iun 29, 2010 11:59 pm | |
| - Doctorul nu cred ca va poate vorbi! am exclamat eu. Din cate mi-a spus, are o operatie chiar acum. De ce sa nu mai asteptam o ora? Si dupa vine sa ne viziteze si va spune tot ce vreti. E bine asa? am zis rugandu-ma sa faca asa cum doream eu, dar mai ales Chad. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iun 30, 2010 12:03 am | |
| ~Mama~ -Oh, atunci o sa iesim putin la aer!Suntem in curtea spitalului! Le-am facut cu mana si am iesit cu Eric.
~Chad~ -Doamne ajuta! Am exclamat cand au inchis usa dupa ei. -Ma speriasem total!Credeam ca vor afla de incidentul meu! Asta imi trebuia!Si munca lui Derek se ducea pe apa sambetei! -Si acum putem discuta liber despre afurisitul ala de "prieten"! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iun 30, 2010 12:06 am | |
| -Este singurul prieten care stie.. daca ar fi nu l`ar crede multa lume daca ar spune, pt ca ar fi singur, dar daca are mai multi aliati .. am spus usor ganditoare apoi m`am uitat intr`o oglinda de pe acolo, eram extrem de ciufulita . imi trebuie puterea lui Cleo | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iun 30, 2010 12:59 am | |
| M-am trezit brusc. Habar n-am ce visasem, stiu doar ca ma speriase ca dracu. Era sa cad din pat(iar) daca nu ma prindeam de Chad. Am dat sa fac o gluma, dar am renuntat repede. Mi se parea mie sau tensiunea din camera asta mai avea putin si atingea punctul maxim? -Aaa, ce s-a intamplat? am intrebat ingrijorat. Am pierdut ceva? | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iun 30, 2010 1:01 am | |
| - Atunci trebuie sa il face sa nu spuna nimic! Daca mai spune la cineva, acel cineva ma imprastia vestea si va fi rau! Mai ales ca Academia este destul de secreta...ma mir ca i-a lasat pe parintii nostri sa intre aici! Asta m-a pus pe ganduri. Apoi Cole s-a trezit. - Aaa, nu prea multe! Doar "un prieten" de-al lui Chad care cred ca va imprastia zvonul cu puterea lui! Asta e teribil! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iun 30, 2010 1:15 am | |
| M-am intins, zambind, pentru ca mai apoi sa ma opresc, dupa ce am auzit ce a spus Derek. Am sarit in picioare si am facut miscari de ninja. Trebuie sa recunosc ca aratam ca un idiot. Dar... -Oricine indrazneste sa se atinga de un fir de par al cuiva din Academia asta, e binevenit sa-si spuna rugaciunea, am marait, continuand cu miscari de ninja. Si daca indrazneste sa spuna ceva despre puterea lui Chad si se afla, sunt in stare sa-i jupoi pielea si sa ii infing sabii in carne. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iun 30, 2010 1:18 am | |
| Mama pleca din salon cu tata si ramasesem doar noi, si adormitul de langa mine! Ma rog care se trezi imediat si mai ca atinse din nou gresia daca nu se prindea de mine. -Au fost doi de fata cand m-am trasnformat prima data!Se certau ingrozitor si din cauza asta m-am transformat! OMFG! -Opreste-te omule! M-am dat jos din pat si am ametit! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iun 30, 2010 1:20 am | |
| -Idiotule, stai in pat, i-am spus si l-am impins inapoi pe pat. Apoi m-am intors spre Derek: -Te bati cu mine? am chitait sarind din stanga in dreapta. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Spitalul | |
| |
|
| |
| Spitalul | |
|