| Spitalul | |
|
+4Raindrop. Ale. ToxicBlood suicide.blonde 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 6:29 pm | |
| ~chad~ Cuvintele ei ma ranira mai mult decat ar fi facut-o orice marfar din gara. -Nu ii fac nimic!Il ajut sa isi revina!Am explicat. Am zambit dupa sesiunea de transfer de energie. -O sa iti arat!Daca o sa mai fiu prin preajma pana atunci! Voiam sa ma uit la Eve dar mi-era frica de respingere!
~Alex~ Am prins franturi din gandurile lui si am ras in sinea mea! Ii era frica de respingere! O slabiciune! I-am aruncat lui Cole o privire plina de subinteles si m-am asezat multumita pe scaun! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 6:32 pm | |
| Am vazut cu coltul ochiului cum Alex ma privea multumita. M-am incruntat usor. Asta ce mai insemna? Da, intr-adevar ma simteam mai bine, dar i-am soptit lui Chad: -Nu am ce sa-ti fac! Dar mai poposesc si eu un pic pe aici! Nu ma simt in stare sa ma ridic. Si crede-ma ca imi convine la fel de mult ca tie. I-am luat mana lui Eve si am strans-o putin intr-a mea. De data asta chiar nu vroiam sa-l enervez pe Chad. Doar ca atunci cand ii simteam corpul langa al meu, imi reveneam incet-incet. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 6:38 pm | |
| ~Alex~ Mi-am dat ochii peste cap cand i-am citit gandurile!Nu intelesese nimic! Ti-o fi dat Chad asta energie dar tot in repaus ai intrat! Mi-am luat telefonul, si am tastat cu degetele mele minune [=))] un mesaj pentru mister. Sa ai grija cum il citesti blegule!
I-am citit gandurile!Se teme de respingere=O slabiciune!
~Chad~ Nu voiam acum sa ii fac nimic! Imi donase sange, ma ajutase sa asez pe pat! Bietul de el! | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 6:39 pm | |
| M-am intins pe pat langa Cole si m-am lipit incet de el. Eram agitata, si doar stiind ca el e acolo langa mine, ma calma instantaneu. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 6:46 pm | |
| Mi-am simtit telefonul cum vibra in pantaloni. L-am scos si l-am citit, fara sa vada si Chad. Era de la Alex. Am clatinat din cap zambind. La naiba! Tot cu slabiciunile o tii! Apoi Eve s-a pus langa mine. Am clipit surprins, dar i-am strans corpul la piept si i-am frecat bratul, incercand sa o linistesc. Stiu ca nu trebuia sa fac geste eroice. Stiu ca eram un prost facand asta, dar m-am intins spre Chad si ia-m soptit la ureche: -Stii? Uneori si eu ma intreb de ce m-a ales pe mine. De ce eu? Dintre sute de baieti frumosi, destepti... Uneori ma intreb daca merit. Daca o fac fericita. Stii ca in majoritatea timpului nu stiu cum sa raspund niciuneia din intrebarile astea care ma macina. Pot spune ca te inteleg. E frumoasa, buna la suflet, desteapta... Imi pare rau ca nu te place. Am clatinat din cap zambind amar. Poate daca ar fi fost cu altcineva, i-ar fi fost mai bine. Poate o trag inapoi. Nu stiu. Si acum te-as ruga un lucru. Nu-mi spune ca sunt un idiot ca-ti spun toate astea. Deja stiu ca sunt. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 7:11 pm | |
| -Nu a fost nimeni care sa imi arate cat de putina afectiune!Nu ii invinovatesc...pentru ca nici eu...nu ma ridicam la standardele lor!Nu aratam asa normal ca ei!Eram doar o pata neagra in universul lor roz!Si i-am abandonat!Am trait ca o umbra prin mii de locuri!Uitam sa am grija de mine, uitam sa ma hranesc...uitam multe! Am ras trist. -M-am refugiat aici, unde stiam ca puteam sa stau linistit!Si am vazut-o pe Eve!Energia pe care o emana m-a facut sa o iubesc asa cum nu am iubit pe nimeni!Mi-am zis ca trebuia sa gasesc o forma materiala de viata, o forma de viata care sa nu o infioare, care sa o poata atinge fara sa o sperie!Pentru scurta vreme nu ma puteam apropia de nici unul dintre voi!Ca urmare a faptului ca ma neglijasem!Trebuia sa ma hranesc...cu energie...si de la cine puteam lua energie decat de la oamenii simpli care lucrau la voi la bucatarie!Am posedat-o pe bucatareasa...Oh, drace!Daca am inceput sa spun, atunci sa spun totul!Am otravit mancarea...ca sa prind pe unul mai slab!Si l-am gasit!Am aratat spre corpul pe care il posedam.I-am provocat o intoxicatie urata...ca sa il slabesc indeajuns de mult incat sa il pot poseda si m-am cuibarit inauntrul lui dupa ce posedarea lui Derek a cazut!Era mai puternic si m-a dat afara imediat!Astfel am stat ascuns inauntrul lui Chad pana mi-am recapatat puterile si apoi am actionat! Suna atat de rau dar...trebuia sa le spun totul! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 7:16 pm | |
| Am clipit. -Nu stiu cum sa-ti spun pentru ca nu esti Chad. Asa ca o sa incerc sa ma exprim direct, fara sa dau un nume. Am tras aer in piept. -Ai fi putut sa ma posedezi pe mine. Nu mai trebuia sa lupti pentru ea. Nu mai trebuia sa te porti ca un delicvent. Ai fi putut prelua comportamentul meu. Te-as fi lasat sa ma faci sa sufar. Ai fi putut sa o ai pe Eve. Ochii mi-au sclipit salbatic. -Ia-ma pe mine si lasa-l pe Chad. Trupul lui e ranit, slabit. Nici nu sunt mai presus, dar nu ma compar cu cat de rau ii e lui Chad. Am sa-ti las mana libera! Lasa-l pe Chad! Te rog.
| |
|
| |
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 7:19 pm | |
| - Nu! Deci NU! Jur ca ma sinucid daca intri in Cole! MA JUR! Si ma droghez inainte ca sa mor fericita! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 7:23 pm | |
| Am tresarit. Nici nu imi dadusem seama ca ne putea auzi. -Dar, Eve! O sa fiu tot eu! O sa ma comport la fel. Nu-i asa, chestio? am intrebat intorcandu-ma spre Chad. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 7:25 pm | |
| -Da!Tot el o sa fie!Tot el!Jur pe dragostea pe care ti-o port! De-ar fi acceptat!Nu i-as fi facut nici un rau lui Cole!Nici cel mai mic rau!Doar sa ma lase sa il posed cateva zile! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 7:26 pm | |
| - Nu o sa fii tot tu... crede-ma ce-ti spun... am soptit. - Bun, deci eu am cea mai buna idee dintre toate. Ne lasi sa te exorcizam, asta inseamna ca o sa iesi din Chad si dupa o sa mori si nu mai simti nimic, toata lumea e fericita, toate bune si frumoase;; ). | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 7:30 pm | |
| -Uite facem un targ!Pentru ca stiu ca nu o sa ma accepti! Am zis distrus. -Il vindec pe Chad, cu toata puterea pe care o am...si mai raman in el pana imi revin!Nu o sa ii dea decat niste dureri de cap...atata tot la final! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 7:32 pm | |
| -Stai, am zis. De Eve nu ai spus nimic. Renunti la ea? Il vindeci pe Chad si te cari? Sau cum? am intrebat, intrigat. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 7:32 pm | |
| - Si dupa ce iti recapeti puterile ce vei face? Vei pune iar stapanire pe el, nu? Sau pe altcineva. Poate o posedezi pe Alex si o faci lesbi.. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 7:35 pm | |
| ~Chad~ -Dupa ce o sa il vindec pe Chad, o sa pierd controlul asupra baiatului!am rostit pentru Cole.O sa fie tot el!Si dupa ce imi recapat puterile o sa dispar!O sa plec de aici!O sa renunt la Eve si o sa ti-o las tie!
~Alex~ -Ce?Am intrebat buimacita!...O iubire, o sa te distrug imediat ce nasul tau o sa fie la cinci milimetri de al meu! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 7:38 pm | |
| Mi-am pus mainile in san. -Da' ce te-a apucat? Eu unul nu te cred. Renunti asa, fara lupta? N-are cum! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 7:40 pm | |
| ~Chad~ -Ce lupta?Una pe care am pierdut-o deja? M-am rastit la el. -Pe tine te iubeste! Si te va iubi forever and ever!
~Alex~ -E sincer!I-am citit gandurile! Ma lasase in sfarsit sa i le citesc. Si era o tona de sinceritate in ele. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 8:36 pm | |
| Habar n-aveam daca sa-l cred sau nu. Nu aveam nici cea mai vaga idee daca mintea sau nu. Intr-un final, am cedat si am lasat dupa el. - Bine, atunci, adu-ni-l pe Chad inapoi.. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 8:38 pm | |
| -Bine! am raspuns cu ochii inlacrimati. -Aveti grija sa nu intre nimeni in camera cat timp il vindec! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 8:56 pm | |
| -Ma sacrific eu! am spus si m-am ridicat din pat. M-am clatinat putin, dar mi-am revenit surprinzator de rapid. M-am postat in fata usii. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 8:58 pm | |
| -Mersi! Am raspuns sincer si am inceput procesul! M-am invaluit intr-o bula de energie si l-am lasat incet incet pe Chad la suprafata, vindecandu-l. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 9:00 pm | |
| -Waaa! am spus cu gura cascata. Straluceeesti! Ca' Dracula ala din "Twilight"!!! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 9:01 pm | |
| -E energie dumb ass!Am rostit razand amuzat.Cum ti-am aratat mai devreme! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 9:06 pm | |
| -Ma rog, am spus, imbufnat. Ce ciudat... Nu o mai uram pe creatura! Deloc! Ba chiar i-am zambit. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 9:12 pm | |
| -O sa iti arat odata cum se face!I-am zis pe la sfarsit.Bula de energie deja se subtia, si eu ma simteam din nou nepunticios ca in primele zile.Daca o sa vrei...daca o sa vrei sa afli!La revedere Alex!La revedere Cole!La revedere...cand am ajuns la ea...nu am putut decat sa vars o lacrima.Si aia mi-a fost!M-am lasat in intunericul binecuvantator al mintii lui Chad si am disparut. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 9:16 pm | |
| Am clipit des. Plecase? M-am apropiat de el si l-am luat de umeri. -Cum ne alintam noi? Pe ce animale am zburat acum cateva luni? E adevarat ca mi-ai dat una la cur de m-ai izbit de perete? l-am chestionat incercand sa imi dau seama daca era el. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 9:21 pm | |
| ~Chad~ Cand am iesit la suprafata am tras aer in piept ca sa verific daca eram chiar la suprafata...Si eram!Si m-am pomenit cu Cole peste mine[=))] punandu-mi tot felul de intrebari!-Chill darling! Am zis ametit.Va trebui sa astepti pana sa ma pot transforma din nou in elefantul ala roz si in oaia aia verde!Si s-ar putea sa mai primesti una la cur daca nu ma lasi! Ma uitam de colo colo dupa Alex!O voiam pe Alex!~Alex~ -Sunt aici, pui! I-am raspuns din spate.Era el!Cu adevarat el! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 9:35 pm | |
| Idiot cum sunt, am dat-o usor la o parte pe Alex si l-am luat in brate pe idiot. -Darling al meeeeu, am inceput sa plang. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 9:40 pm | |
| ~Chad~ L-am imbratisat si eu pe darling al meu si apoi l-am ciufulit usor in cap! -Si eu te iubesc, dar tot o sa iti dau una la cur daca o mai impingi asa pe Alex!
~Alex~ -Sunt bine, idiotule! i-am raspuns inlacrimata. -Si Cole nu m-a dat la o parte cu rea intentie! Era in stare sa ii dea una.
~Chad~ -Vreau sa te tin in brate pe tine!Nu pe el! M-am plans! -Ajuta-ma!Da-l la o parte!
~Alex~ I-am facut cu ochiul si l-am atins usor pe Cole, pe umar. -Vreau sa il sarut! Am zis facandu-ma rosie la fata. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 9:43 pm | |
| -La naiba, am zis si am ras. Unda verde! Pupati-va! am spus. M-am dus la Eve si am luat-o de talie. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 9:53 pm | |
| ~Alex~ -Mersi!Am zis si i-am sarit imediat in brate.Eu credeam ca esti mai puternic idiotule!
~Chad~ -Si eu te iubesc Alex! Am cuprins-o cu bratele si am sarutat-o violent. -Iarta-ma pentru tot ce am facut!
~Alex~ -Taci, idiotule!Si lasa-ma sa te sarut! Mi-am incolacit mainile in jurul gatului lui si m-am lasat absorbita de un sarut pasional... Am uitat de tot si de toate, de gandurile lui Cole, de cele ale lui Eve si l-am sarutat.
~Evil Chad~ Bleah!Plangaciosule!Pentru asta te-am lasat la suprafata!? Am iesit din corpul lui fara sa il deranjez si m-am indreptat tiptil tiptil catre corpul lui Cole! Radia de enrgie si ma hranea numai cand stateam asa si ma uitam la el. Si i-am intrat in corp! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 9:55 pm | |
| Am simtit cum ceva imi patrundea in corp si am spus rapid: -Am nevoie la toaleta! Am sarutat-o pe Eve pe crestet si am tulit-o pe usa. La dracu! Nu asta ne era vorba! AUZISI? Nu asa ne-am inteles! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 9:58 pm | |
| ~Evil Chad~ -Sa zicem ca m-am razgandit! I-am rostit in minte! -Multumesc ca ai fost atat de naiv sa donezi sange pentru amicul tau!Mi-ai facut munca mai usoara!Am putut intra in corpul tau mult mai repede decat as fi incercat altadata!Blond prostut! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 10:01 pm | |
| -Idiotule! Iesi, am rostit cu voce tare. Nu rezolvi nimic cu asta, am marait in minte. O sa-si dea seama ca nu sunt eu cu adevarat. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 10:04 pm | |
| ~Evil Chad~ -Ar trebui sa te relaxezi iubire!Pentru ca o sa doara daca nu o faci!L-am amenintat!Si nu o sa isi dea seama!Crede-ma ca nu o sa isi dea seama!Ti-am studiat fiecare miscare!Fiecare reactie!Ba chiar ti-am invatat cantecele!Si ai totul aici! Cu un efort minim i-am ridicat mana si i-am dus la tampla! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 10:06 pm | |
| Am injurat si mi-am fortat mana sa stea pe langa corp. O sa faci sa doara? Nu uita ca o sa te slabeasca si pe tine. Mai stii faza de la tren? As fi bucuros sa incerc din nou. Fara Chad de data asta. Mai stii ca ti-am spus ca mi-ar placea sa ma arunci tu in fata trenului? Vai, dar acum se potriveste de minune! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 10:09 pm | |
| ~Evil Chad~ -Blondule singurul care o sa fie slabit o sa fii tu! Ii mancam energia cum am mancat-o pe a lui Chad!Si era atat de delicioasa! -O sa vezi ca in scurta vreme o sa fii atat de slabit incat o sa ma implori sa te acaparez! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 10:22 pm | |
| Niciodata! am marait. Si se pare ca amandoi suntem blonzi acum. Conformeaza-te! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 10:42 pm | |
| ~Evil Chad~ Eu oricum eram blond!Si uite...daca tii mortis sa ma vezi cu adevarata mea fata o sa ti-o arat!Si m-am aratat chipul-Ba o sa fie forever! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iul 15, 2010 10:44 pm | |
| Am scrasnit din dinti si am luat-o la fuga pe hol pana nu a apucat sa ma opreasca. Am ajuns cu viteza luminii in salon si am reusit sa zic: -Aveti grija! Nu... Si totul a devenit negru. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Spitalul | |
| |
|
| |
| Spitalul | |
|