| Spitalul | |
|
+4Raindrop. Ale. ToxicBlood suicide.blonde 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 4:07 am | |
| Am inghitit in sec, continuand sa plang langa Chad. Simteam ca ceva nu era in regula cu Cole, dar Chad nu-mi spusese nimic. - Chad... ce-i cu Cole? De ce nu e cu tine? am intrebat suspinand. | |
|
| |
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 5:03 am | |
| -Cole...e in sala de operatii! Mi-am dat drumul la gura fara sa ma gandesc la consecinte. -L-am gasit in strada...balta de sange! Doamne!Asa aveam eu grija de Eve?In halul asta?Cole o sa ma omoare! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 5:09 am | |
| M-am ridicat usor de pe pat sa ma duc si eu la ei,fara efect ,am ametit imediat!Am picat dinnou pe pat.Capul in bubuia!La propriu. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 5:11 am | |
| Cand credeam ca s-au linistit apele Gwen se ridica de pe pat si ameti. M-am rupt din imbratisarea lui Eve si am alergat la ea. -Tu,copil fara cerebel ce faci?am certat-o. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 5:15 am | |
| -Incercam sa vin la tine!i-am zis.Mi-am pus mana la cap.M-am sprijinit de masuta de lanaga pat si m-am ridicat incercam sa ma duc pana la masuta cu apa. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 5:17 am | |
| -Trebuia sa stai in pat!i-am zis.Trebuia sa stai in PAT!PAT!Trebuie sa iti desenez,iubita? Ma scotea din sarite. Am luat-o in brate si am continuat. -Nu am de gand sa te pierd, m-ai inteles?i-am zis. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 5:21 am | |
| -Cum sa ma pierzi ,m-am uitat amuzata la el. -Sunt atat de rea ca vreu sa beau apa si sa stau cu tine?Am facut puppy eyes. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 5:23 am | |
| Se uita cu privirea aia speciala a ei si ma topi! -Nu esti rea, iubita! M-am intins dupa paharul de apa si am ajutat-o sa bea.
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 5:28 am | |
| Am terminat,de baut si dupa mi-am pus capul pe umarul lui. -Ma simt nasol! Varza! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 5:30 am | |
| -Si eu!am raspuns terminat. Am aruncat o privire catre Eve si am cazut cu capul in poala la Gwen. -Mi-e rau!am zis soptit.Nu stiu daca indeajuns de tare cat sa ma auda.Lesin! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 5:32 am | |
| L-am ridicat usor. -Uitate la mine!L-am luat de umeri. -Daca lesini,lesin si eu,am zis spart. -Nu ma simt mai bine ca tine sa stii. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 5:33 am | |
| -Tu nu lesini!am replicat categoric cu ultimele puteri.Ca nu te las... Eu!Am terminat fraza in gand caci intunericul puse stapanire pe mine invaluindu-ma in tacerea lui. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 5:42 am | |
| Parca adormi in bratele mele. -Chad,of nu! nu stiam ce sa fac,am inlemnit,daca ma uitam acum in oglinda ....eram palida,nu gluma!Nu puteam sa stiu ca cineva drag mie,lesina sau vomita sau se simtea rau,nu puteam pur si simplu'! Am apasat buton de langa pat,agitata.Asistenta veni si il cara si pe doctorul cu ea.Normal! Nu stiu ce ii facu-se la Chad,pentru ca nu am vazut nimic! Am inchis ochii si tot ma gandeam ca, iubitul meu a lesinat in bratele mele,si eu nu am putut face absolut nimic!Ma sinteam, ca un joc cand e GAME OVER! Eram distrusa,la propriu. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 5:10 pm | |
| Am refuzat sa mai gandesc. Sau cel putin am incercat. Am incercat sa imi eliberez mintea, dar mi-a fost imposibil. Ma si miram cum de nu imi iesea foc din craniu la cat ma strofocam. Deodata, m-am simtit luat pe sus si pus pe un pat cu roti[ http://www.mobilier-medical.ro/mobilier/pat-spital.jpg ] si dus... undeva. Nu-mi puteam misca pleoapele, asa ca am stat cuminte pana ce patul s-a oprit si totul s-a cufundat intr-o liniste mormanatala. SPUNETI CEVA, DAMN IT! Ma simteam foarte prost, fiecare particia din corp parea sa fie bandajata, dar probabil mi se parea numai. Sau... nu? Cert era ca fata era toata bandajata si ma simteam ca un ninja cu falca sparta. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 5:14 pm | |
| Nu stiu ce naiba mi-au administrat aia aseara ca m-au trezit instant...Sau poate ca nu instant! Dracu mai stie!M-am ridicat de pe scaun si mi-am intins bratele!M-am frecat la ochi si apoi am vazut ca a mai fost adus un pat! -Cole!am zis repede! Desi nu ii vedeam fata stiam ca el era!Instinctul imi spunea, imi striga ca el era... M-am apropiat de el si am vrut sa ii pun mana pe fata...curiozitatea...drace...ce ma fac cu ea? | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 5:17 pm | |
| CHAD! Chad, Chad, Chad, Chad! Oare imi iesise ceva din gura? Probabil doar niste mormaituri. Speram numai sa nu se sperie de mine sa o ia la goana ca din gura de sarpe. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 5:20 pm | |
| Am auzit niste mormaituri dar oricat de fin ar fi fost auzul meu, nu am inteles o iota din ce zicea. -La dracu cu bandajele astea!am injurat.
| |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 5:24 pm | |
| Am gemut. Nu intelegea! Ce ma faceam eu daca nici sa vorbesc nu puteam, nici sa clipesc, nici sa ma misc??? Chad, ce ma fac? | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 5:27 pm | |
| -Ce sa faci mai omule? Doar o putere interioara il mai putea ajuta sa faca ceva!Numai sa o gaseasca! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 5:29 pm | |
| Alex, unde esti cand are omu' nevoie de tine? Trebuia sa fac ceva! Sa incep cu ceva! M-am concentrat de mai aveam putin si imi sarea mustarul si am reusit sa imi misc degetul mic de la mana stanga. VICTORIE!:x | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 5:31 pm | |
| -Asta e Darling al meu!am sarit de bucurie cand am vazut ca a reusit sa dea un semn...atat de mic dar semn. L-as fi luat in brate dar mi-era teama sa il strang din cauza coastelor rupte. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 5:34 pm | |
| Imi veni sa surand. La naiba, imi veni sa rad. Am mai stat cateva minute in tacere si am hotarat ca era timpul sa incerc. Mi-am adunat toata putere si pleoapele mi s-au zbatut. La naiba! Inca putin si dechideam ochii! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 5:37 pm | |
| M-am lasat mai aproape de el si am zis, pe un ton amenintator...oricum era o gluma! -Ai face bine sa deschizi ochii mocofane, ca daca nu iti dau sarutul ala pe care stiuuuuuuu ca il astepti! Hai ca poti amice!Te rog! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 5:43 pm | |
| La naiba, Chad! Nu face asta! Mi-am zbatut din nou pleoapele, dar din nou fara succes. Va rog, pleoapelor, sigur nu vreti sa il vedeti pe Chad sarutandu-ma, nu? Si chiar atunci ochii mi s-au deschis larg. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 5:48 pm | |
| Ma apropiasem atat de mult de bandaje cand deschise ochii brusc si m-am tras inapoi speriat. -Iti trageam o palma daca nu erai bandajat! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 6:00 pm | |
| Un chicotit gutural mi-a iesit din gat. Ce ma faceam eu fara tine, Chadule? Am clipit de mai multe ori si mi-am rotit privirea in jur. Am dat de Eve, care parea sa doarma[parea numa=))] si apoi cu o privire alarmata, m-am uitat la Chad. Eve era bine? Te rog, sa fie bine! TE ROG! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 6:03 pm | |
| -Buna dimineata frumoasa adormita! am spus si l-am luat in brate. Nu mai suportam sa nu il tin in brate [=))]. -Ne-am facut milioane de griji,mocofane!Dar suntem toti bine! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 6:05 pm | |
| Am rasuflat usurat... Am vrut sa il dau la o parte de pe mine ca ma durea, dar intr-un fel nici nu vroiam si nici nu puteam. Imediat ce Chad mi-a dat drumul, bratele lui Eve ia-au luat locul si a inceput sa ma dojeneasca ca sunt un idiot si ca isi facuse griji pentru mine. Am privit-o dragastos si am sperat ca nu era asa de suparata pe mine. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 6:09 pm | |
| Gandidu-ma ca am abuzat prea mult de cat putea sa indure Cole, m-am dat la o parte si i-am facut loc lui Eve. -Accept si euro pentru serviciile mele!Pentru ca avusesem grija de Eve? | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 6:11 pm | |
| M-am uitat urat la el. Oricum ramasesem cam falit. Dupa ce imi fusese furat portofelul eram complet pe afara. Acolo erau majoritatea banilor mei, plus cartile de credit de la parinti. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 6:21 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Spitalul | |
| |
|
| |
| Spitalul | |
|