Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Un nou sondaj pe forum! Noteaza staff-ul! Acum ai ocazia sa iti exprimi multumirile si nemultumirile fata de staff! Mai multe detalii aici.

Alte locuri.

In jos 
5 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25  Urmatorul
AutorMesaj
Dandelion.
Bitten Vampire
Bitten Vampire
Dandelion.

Numarul mesajelor : 66
Data de inscriere : 15/06/2011
Varsta : 30
Localizare : In mijlocul Iadului.

Alte locuri. - Pagina 20 Empty
MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 6:07 am

Alte locuri. - Pagina 20 H67Na
ARTEMIS VAN VALANCE

Se opri brusc cand il auzi. Se intoarse cu fata la el, vazand cat de chinuit parea sa fie, imagine care o lasase cam fara cuvinte deoarece niciodata nu-l mai vazuse asa.
Isi dadu apoi seama ca poate ca nu era momentul potrivit sa-i faca morala despre simplul fapt ca a lasat-o acolo singura, asa ca reusi sa-si calce pe orgoliu si se intoarse la el. Se aseza pe locul in care statuse inainte, luandu-l usor in brate, incercand sa-l faca sa se simta mai bine.
"Hey... sunt aici...", ii spuse incet, strangandu-l usor in brate, insa dupa cateva secunde se desprinse putin de el.
Ii ridica privirea spre ea, privindu-l usor cam serioasa in ochi.
"Unde-i Jess pe care il stiam eu si care nu se lasa infrant de nimic?", il intreba, vrand sa-l incurajeze sa treaca mai usor peste moment, privindu-l totusi mai bland acum.
Sus In jos
Runtek.
Jess Dobrev
Jess Dobrev
Runtek.

Numarul mesajelor : 2446
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 27
Localizare : Baia Mare

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 6:15 am

JESS

Se simtea pustiit de orice prezenta umana. Simtea ca se zbate singur in nisipul miscator al vietii. Simtea cum suflarea e luata odata cu amintirile care treceau si treceau prin capul lui.
Palmele ii erau deja umede. Nu putea sa faca asta, el nu era adevaratul Jess. Sau era..., Jess care sa ascuns intodeauna de lacrimi si suferinta.
- Eu doar, simti cum bratele ei ii imbratisara trupul si nu se astepta sa revina... ii simti caldura, cu toate ca nu prea ii convenia sa fie un subiect dramatic aici, doar ca nu mai putea.
Isi dezlipi usor chipul de palme privind-o in ceata.
- Tu crezi ca numai asa te-am chemat acolo? o intreba usor ca sa nu auda Eve si Alex.
Ofta.
- E vorba despre o fata... ofta.
Sus In jos
Dandelion.
Bitten Vampire
Bitten Vampire
Dandelion.

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 6:26 am

ARTEMIS VAN VALANCE

Cand ii vazu privirea simti cum un fior ii strabate sira spinarii. Ura sa-l vada asa... devastat pur si simplu si ar fi facut orice sa-l faca sa zambeasca, insa nu prea stia ce ar putea face avand in vedere ca nu stia mai nimic despre ce i se intamplase.
Ii asculta apoi vorbele si se incrunta usor la inceput, insa la scurt timp incerca sa zambeasca.
"Spune-mi mie care e scorpia care te-a facut sa te simti asa si o sa aiba probleme serioase... Si da, glumesc, insa sti foarte bine ca nu ai de ce sa suferi pentru o tipa... care nu te merita."
Incerca sa-si mentina zambetul pe buze, insa faptul ca aflase ca el suferea din cauza unei fete care nu era ea o facea sa se simta cam prost, dandu-si seama ca il pierduse. Nu ca nu ar fi stiut asta dinainte, insa nu credea niciodata ca va trai sa simta sentimentul pe care il simtea acum.
Se ridica, prinzandu-l de mana, vrand sa-l faca sa se ridice.
"Ce ar fi sa facem o mica plimbare si sa-mi povestesti totul cu lux de amant?"
Sus In jos
Runtek.
Jess Dobrev
Jess Dobrev
Runtek.

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 6:31 am

JESS

- Nu ma simt bine crede-ma, se ridica luand si sticla, lua inca 3 guri bune din ea intre timp prelingandu-se o noua lacrima care rasarise in coada ochiului.
Bea de ciuda si de ura, si de neputinta care zacea in el, se simtea slab acum cand cartile au fost date pe fata.
Se intoarse si arunca sticla in apa.
- Da-mas dracu! spuse nervos cu cateva urme de noi lacrimi acolo.
Trase de multe ori aer in piept ca sa se linisteaca.
- Nu mai pot sa vorbesc despre asta, nu acum, nu cand inca nu sunt imun la asta.
Sus In jos
Dandelion.
Bitten Vampire
Bitten Vampire
Dandelion.

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 6:43 am

ARTEMIS VAN VALANCE

Il privi, ramanand insa in loc. Daca mai devreme incercase ceva, acum chiar nu stia ce sa faca pentru a-l face sa se simta mai bine.
Se apropie intr-un final usor de el, ajungand la scurt timp in fata lui. Ii prinse chipul intre mainiile ei, privindu-l in ochi patrunzator, observand tristetea care se reflecta in ei.
"Atunci nu vorbi... insa iti faci rau singur daca mai tii totul in tine...", ii spuse incet, aproape soptit, privindu-l inca in ochi.
Se apropie apoi de el, luandu-l din nou in brate, privind in fata, in gol. Se gandi la ceva, insa un gand negativ ii strabatu mintea si vru sa renunte la idee.
Dupa cateva secunde insa se departa usor de el, privind in jos. Isi ridica apoi privirea, privindu-l din nou in ochi, insa isi lasa apoi privirea sa cada din nou.
"Daca tipa ti-a facut ce cred eu..."
Isi ridica privirea, privindu-l in ochi din nou.
"De ce nu incerci sa o uiti sau sa te razbuni? Desigur... la partea cu razbunarea vei ajunge tot tu sa suferi intr-un final cel mai mult, insa e destul de dulce incat sa merite..."
Sus In jos
Runtek.
Jess Dobrev
Jess Dobrev
Runtek.

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 6:50 am

JESS

Artemis putea exagera cu caldura chiar daca Jess o accepta si era constinet ca avea nevoie de asta.
- Doar, inchise ochii lipindu-se de ea tinand-o in brate.
- Ma relaxeaza ii spuse soptit la ureche, si ma face sa uit de tot, spuse prizandu-i mirosul parului ei. Zambi inocent si scurt...
- Nu pot sa ma razbun, nu am inima rea! E insarcinata! Cu altu! ofta... Si, inca un amanunt putin important,... a fost defapt e sotia mea. Inghiti in sec nevrand sa-i vada reactia. NU O CHEMASE LA NUNTA!
Sus In jos
Dandelion.
Bitten Vampire
Bitten Vampire
Dandelion.

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 7:01 am

ARTEMIS VAN VALANCE

Il lasa sa o ia in brate, neripostand. Daca asta avea sa-l faca pentru cateva clipe sa se simta mai bine, atunci era dispusa sa stea acolo, asa, destul de mult timp.
Ii asculta vorbele si simti cum un fior rece ii cuprinde tot trupul. Se casatorise si ea nici macar nu stia, afland de-abia acum ca il pierduse defitiv?
Ramase pentru o clipa cu rasuflarea taiata. Ii venea greu sa digere acea informatie pe care i-o aruncase atat de usor in fata. Inghiti in sec, simtind cum ochii incep sa joace in lacrimi, insa isi musca puternic buza, strangandu-l un pic mai tare in brate, vrand ca el sa nu o vada asa. Nu acum.
"Imi pare rau...", ii sopti incet, ramanand apoi tacuta, cufundandu-se din nou in gandurile ei, auzind inca ultimile lui cuvinte rasunandu-i in minte.
Sus In jos
Runtek.
Jess Dobrev
Jess Dobrev
Runtek.

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 7:09 am

JESS

- Sa nu-ti para, nici nu intreba de mine, era pur si simplu indiferenta! Era... schimbata. Nu mai vedeam frumusete in ea. Nu mai puteam sa vad aceea sclipire care ma orbea, s-a stins.
A oftat zgomotos si simti cum il stranse mai tare in brate.
- A fost... memorabil.
Sus In jos
Dandelion.
Bitten Vampire
Bitten Vampire
Dandelion.

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 7:15 am

ARTEMIS VAN VALANCE

Spunandu-i toate acele lucruri reusise involuntar sa-i rasuceasca si mai mult cutitul in rana. Inghiti iar in sec, incercand sa-si revina macar pe dinafara, fiind sigura ca pe dinautru nu isi va reveni asa usor.
Dupa cateva secunde lungi se departa putin de el, ajungand sa-l priveasca din nou in ochi.
"Daca nu mai simti nimic pentru ea si nu mai vezi nimic din ce iti trezea sentimentele pentru ea, atunci acum de ce esti trist? Nu-mi spune ca e orgoliul tau masculin pentru ca te-a inselat cu altul, pentru ca daca era asa te razbuna-i fara nici o grija."
Sus In jos
miss.Duhamel!
Chad Murray
Chad Murray
miss.Duhamel!

Numarul mesajelor : 5566
Data de inscriere : 30/03/2010
Varsta : 31
Localizare : aici :X

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 7:33 am

Aeon

-Chiar asa Sherlock? am intrebat-o ironica.
I-am pus mana pe umar si am inchis ochii tragand energie de la ea.
Am luat doar cat sa imi asigure drumul pana la el...si apoi am disparut spre locul in care era.
Ok! Asa exactitate in aterizare nu am mai avut de cand...?
De vreo cateva luni!
Wow!Eram exact in spatele lui...la vreo 2 metri de moaca lui.
Sus In jos
http://z7.invisionfree.com/MidnightWorld/index.php?act=idx
Runtek.
Jess Dobrev
Jess Dobrev
Runtek.

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 7:45 am

JESS

Ofta, simti cum imbratisarea ii facea prea mult bine, simtea cum ii alina sufletul. Cum putea repara ceva. Ofta pe umarul ei.
- Asta nu se uita in 2 ore! Artemis, se dezlipi de ea usor privind-o in ochii. Artemis, ii repeta numele.
- Nu sunt obisnuit cu asta! Sunt confuz, distrus, si trist, simt ca explodez. Nu stia cum sa-si expuna sufletul.
- Daca as putea ti-as inmana sufletul lui pe o tava, si sigur ai putea repara sparturile si ar fi fost prea usor. Nu nu stiu cum sa-mi linistesc chestia asta care chiar doare! Dar sa stii ca o merit, cu varf si indesat.
Sus In jos
Dandelion.
Bitten Vampire
Bitten Vampire
Dandelion.

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 7:59 am

ARTEMIS VAN VALANCE

Il privi atunci cand se departa, auzindu-i toate cuvintele. Si continua inca sa-i puna si mai multa sare pe rana, nestiind nici ea cat va putea sa mai reziste.
"Ba nu... nu meriti... Te cunosc si..."
Insa se opri din vorbit cand vazu pe cineva in spatele lui. Ramase cu privirea la ea, renuntand sa-si continue replica.
Sus In jos
miss.Duhamel!
Chad Murray
Chad Murray
miss.Duhamel!

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 8:00 am

Aeon

Mda...
Mi-am dus privirea in alta parte si am tusit ca sa ii fac atenti.
Tipa oricum ma observase asa ca...
-Hey! i-am spus mergand spre ei.
Sus In jos
Runtek.
Jess Dobrev
Jess Dobrev
Runtek.

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 8:04 am

JESS

Astepta sa continue dar, pauza il facu nelinistit. Un hei in trezise toate chestiile care acum il dureau imbratisarea ei nemaiavand deloc efect asupra lor.
Isi muscase buzele si se dezlipi usor de Art dar nu da drumu, nu vrut sa intoarca spatele, si isi inchise ochii tindand-o strans pe Art de maini...
Ca si cum urmatoarea miscare va fi fatala. Inghiti in sec.
- Art, plecam, spuse usor doar pentru ea. Nu vroia sa o mai vada vreodata.
Sus In jos
Dandelion.
Bitten Vampire
Bitten Vampire
Dandelion.

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 8:07 am

ARTEMIS VAN VALANCE

Inca o privea pe cea care tocmai venise, insa apoi isi intoarse privirea spre el. Isi dadu automat seama cine era si se incrunta usor. Deci ea era cea care se parea ca nu-l mai aprecia.
Isi lua inima in dinti, un gand revenindu-i in minte. Ii ignora vorbele, apropiindu-si chipul de al lui, sarutandu-i usor pe buze, nepasandu-i de ce se va intampla dupa pentru moment.
Sus In jos
miss.Duhamel!
Chad Murray
Chad Murray
miss.Duhamel!

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 8:09 am

Aeon

-Geez! I just wanna talk! Doar atat!
am mers incet pana la ei.
-Doamne Jess...macar ai bunul simt sa te intorci cu... WHOA!
am cascat ochii la ei...ook! La asta nu ma asteptam.
-Nice try lady! Acum poti sa te dai jos de pe el? Vreau doar sa vorbim!
Sus In jos
Runtek.
Jess Dobrev
Jess Dobrev
Runtek.

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 8:12 am

JESS

Art se uita la el, si in scurt timp isi lipi buzele de ale lui sarutandu-l. Inchise ochii lasand pe spate mici vibratii, erau din cauza sarutului sau lui Aeon?
Se dezlipi usor cu buzele de ale ei privind-o in ochii.
- Nu pot sa te ranesc, Art, nu trebuia sa... ofta sarutandu-i inca odata buzele=)) dupa se intoarse spre ea, cu ohii inchisi... pe jumate.
- Care-i problema? se intoarse si se dezlipi de tot de Art inainta spre Aeon.
- Ascult? Mai ai ceva de zis?
Sus In jos
Dandelion.
Bitten Vampire
Bitten Vampire
Dandelion.

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 8:18 am

ARTEMIS VAN VALANCE

Auzea vag vocea celei care se apropiase intre timp, atentia ei fiind cu totul spre sarutul dintre ea si Jess. Il privi apoi in ochii la randul ei, inghiti in sec chiar inainte ca el sa o sarute din nou. Il privi apoi cum se intoarce spre Aeon, privind toata scena din spatele lui.
Se apropie insa de Jess si il prinse de mana, privind-o usor cam dur.
"Moment cam nepotrivit ti-ai ales. Uhm... presupun ca tu esti sotia lui..."
O privi din cap pana in picioare, insa apoi il privi pe Jess.
"N-ai gusturi rele insa..."
Isi intoarse privirea spre ea.
"Nu mai conteaza. Artemis, actuala iubita si presupun ca si amanta a lui Jess", se prezenta ea, zambind fals, fiind destul de indrazneata.
Sus In jos
miss.Duhamel!
Chad Murray
Chad Murray
miss.Duhamel!

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 8:20 am

Aeon

Mai aveau putin si scapau unul in gura celuilalt!
Mi-am dat ochii peste cap si am asteptat terminarea circului! Pacat ca nu mi-am luat Cola si Popcorn!
-Ce problema? m=am uitat la el cu ochi iscoditori. Vreau doar sa imi cer iertare! Pentru ca vad ca e nevoie de asta! am privit apoi spre tipa cu care era... Numai ca vad ca ai trecut deja mai departe! Good for you! Arata bine! Macar nu s0a tuns asa ca mine! am zambit politicos apoi am izbucnit in ras. Oho! Da! Nice to meet you too Artemis! Ai mancat ironie la micul dejun? Si sarcasm de tractorist?
Sus In jos
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

Numarul mesajelor : 4212
Data de inscriere : 19/08/2009
Varsta : 28
Localizare : Hell

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 8:25 pm

muhaha

Eve
Mi-am aruncat privirea sa vad daca ma lasa Jess sa mor aici pe plaja=))) si am vazut ca se "marise" grupul.
Vazand-o pe Aeon, m-am ridicat in graba de pe nisip, si am fugit impiedicandu-ma la fiecare pas pana acolo.
Cand eram aproape, am incetinit ritmul.
Mi-am pus mana pe umarul lui Aeon.
- Aeon, e beat si drogat pe deasupra, lasa-l in pace, i-am soptit.
Ca si mine de altfel.
Sus In jos
http://avrillavigne.forumz.ro/
miss.Duhamel!
Chad Murray
Chad Murray
miss.Duhamel!

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 8:26 pm

Aeon

M-am intors si am dat cu ochii de Eve.
-Spune-mi ceva ce nu stiu, draga mea! m-am uitat la Jess din cap pana in picioare. De ce faci asta? Doar pentru ca am ramas insarcinata cu Danny?
Sus In jos
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 8:52 pm

Eve
Aaa.. deci de-asta era Jess asa de suparat..
- Da mai vrei sa-l ranesti mult? am racnit.
Sus In jos
miss.Duhamel!
Chad Murray
Chad Murray
miss.Duhamel!

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 8:54 pm

Aeon

Sa-l ranesc?
-Se raneste singur! Nu vezi? i-am aratat dovada vie a spuselor mele. Se drogheaza si bea! Si incearca sa ma faca sa ma simt prost sarutand-o pe domnisoara asta! Nu il ranesc eu!
Sus In jos
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 8:55 pm

Eve
- Pai daca reuseste atunci ar trebui sa te gandesti mai bine unde ti-e locul, nu sa vii aici si sa faci pe smechera=)))))))))))))))))! i-am zis nervoasa de-a binelea deja.
Sus In jos
miss.Duhamel!
Chad Murray
Chad Murray
miss.Duhamel!

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 8:57 pm

Aeon

Mi-am dat ochii peste cap.
-Vad ca si tu ai aceiasi problema! V-ati drogat in grup sa inteleg?
Nu era prea greu sa iti dai seama...Dupa felul in care arata si ea si dupa felul in care se dadea la mine de parca ar fi fost Batman...
Sus In jos
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 8:58 pm

Eve<3<3
- Pai ce, ai vrut sa-l las si eu singur daca tu l-ai lasat?
MWA CE I-AM ZIS-O<3
Sus In jos
miss.Duhamel!
Chad Murray
Chad Murray
miss.Duhamel!

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 8:59 pm

Aeon

Am clipit des simtind cum ochii mi se umplu de lacrimi.
Am privit in alta parte incercand sa ma calmez!
Am pufnit...
-Si asa ii esti tu alaturi? Lasandu-l sa se drogheze ca prostul?
Sus In jos
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 9:01 pm

Eve
- STII, PUTEAM SA PLEC SI SA-L LAS DRACU SA MOARA ASA CA UN "MULTUMESC" AR FI DE AJUNS!! am strigat la ea si m-am pus pe jos.
Sus In jos
miss.Duhamel!
Chad Murray
Chad Murray
miss.Duhamel!

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 9:02 pm

Aeon

Am inchis ochii cand a tipat la mine.
-DAR IL OMORI SI ASA INCONSTIENTO! O FACE DOAR DIN TUPEU...
Sus In jos
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 9:04 pm

Eve
- A FACUT-O PENTRU CA NU STIA CE ALTCEVA SA MAI FACA! am anuntat-o. Ai aparut asa voinica, fara niciun gand, nici macar o clipa nu te-ai gandit la el!!
Sus In jos
miss.Duhamel!
Chad Murray
Chad Murray
miss.Duhamel!

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 9:06 pm

Aeon

M-am lasat langa ea si m-am abtinut cu greu sa nu ii molfai una peste ochi.
-M-am gandit la el in fiecare clipa...dar sti...el isi aminteste de mine numai atunci cand vin aici...in rest...nimic...
Sus In jos
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 9:08 pm

Eve
Te-ai gandit o....
Am racnit:
- M-AM DAT LA EL, FEMEIE! M-AM DAT LA EL CA O NEBUNA SI TOT CE AUZEAM ERA "NU, NU, NU PENTRU CA DACA AR AFLA AEON AR FI DE GROAZA"! TI SE PARE PUTIN LUCRU? mi-am dat drumul.
Toata tremuram de nervi..
Sus In jos
miss.Duhamel!
Chad Murray
Chad Murray
miss.Duhamel!

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 9:13 pm

Aeon

Ma facu sa cad in fund cand racni a doua oara la mine.
Erau bolnavi! Amandoi! Amantrei! Toti!
-Cel putin asa ai fi reusit sa il scoti din impas ca si tipa aia cu care a facut-o pe patul meu cand inca eram impreuna!
Sus In jos
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 9:21 pm

Eve
Ma linistisem putin..
- Serios, de ce ai venit?
Sus In jos
miss.Duhamel!
Chad Murray
Chad Murray
miss.Duhamel!

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 9:23 pm

Aeon

-To end this, once and for all! am aratat spre Jess. Si sa imi termin anul si...apoi o sa plec!
Sus In jos
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 9:24 pm

Eve
- Da bine pa=)))), am zis si m-am lasat pe spate in nisip..
Sus In jos
miss.Duhamel!
Chad Murray
Chad Murray
miss.Duhamel!

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 9:26 pm

Aeon

-Esti penibila! Eu macar sunt proasta ca am venit aici si am incercat sa va stric paradisul asta insa tu... esti penibila ca nici macar sa vorbesti coerent nu poti! So...incearca sa fi sober atunci cand te iei de mine!
Sus In jos
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 9:28 pm

Eve
- Mai comentezi mult tu? am intrebat-o. Mars odata=)))))))))))))))))))))))))))))))))
Sus In jos
miss.Duhamel!
Chad Murray
Chad Murray
miss.Duhamel!

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 9:29 pm

Aeon

Am apucat-o de mana si am ridicat-o nervoasa spre mine.
I-am prins maxilarul intre degetul mare si cel aratator si am privit-o in ochi.
-Nu imi zici mie asa!
Sus In jos
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 EmptyJoi Iun 16, 2011 9:30 pm

Eve
M-am smucit ca sa ma eliberez.
- Faci pariu? am intrebat-o.
- Nu dau nici un varf de unghie pe tine, tu! i-am zis si m-am uitat urat la ea.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Alte locuri.   Alte locuri. - Pagina 20 Empty

Sus In jos

Alte locuri.
Sus 
Pagina 20 din 25Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Alte locuri.

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Fight for it :: Arhiva-
Mergi direct la: