| Spitalul | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Spitalul Sam Aug 07, 2010 4:53 am | |
| -Shh,incercam sa-l linistesc.Trebuia sa ma linistesc si eu pe mine. Plangeam si plangeam cu el in brate si il frecam usor pe spate.Imi amintesc de primul si ultimul hug primit de la Cole, ma strangea asa de tare si isi cerea scuze pentru nimic!Plangeam si incercam sa imi amintesc ultimile momente .Nici nu am apucat sa ii spun La revedere sincer, si sa-l strang in brate,sa terminat asa brusc. | |
|
| |
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Spitalul Sam Aug 07, 2010 4:57 am | |
| -O sa trebuiasca sa facem atatea pregatiri!am zis terminat ridicand-mi privirea.Avem...de anuntat familia...pe Alex,pe Kay,pe Drew...avem de pregatit un priveghi... Gooooooooood!De ce eu?De ce el? | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Spitalul Sam Aug 07, 2010 6:14 am | |
| -Orice se va mai intampla de acum incolo,sunt aici si te iubesc,i-am zis printre sughituri stergandu-mi lacrimile de pe obraz. -Sa nu uiti asta da? I-am luat fata in maini. -Ma auzi? M-am uitat in ochii lui. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Spitalul Sam Aug 07, 2010 9:16 pm | |
| Eve era...devastata. Trebuia neaparat sa o protejam pe ea si copilul. Ma voi gandi maine la asta, mi-am zis. - Nu...stiu...cat...mai...rezist...
| |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 08, 2010 2:29 am | |
| -Eve...copilul... am rostit inecandu-ma. -Trebuie sa avem grija de ea! Ohh, aveam de gand sa il aduc inapoi....oricare ar fi fost pretul!As fi repetat experimentul care ne-a adus aici de o mie de ori ca sa pot avea o putere mai folositoare. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 08, 2010 2:43 am | |
| - Mi-e sa nu faca ceva necugetat, Chad! Mi-e frica pentru copilul lor! Mi-e frica pentru Eve! am putut doar sa zic. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 08, 2010 2:46 am | |
| -Nu o sa faca!am replicat scurt.Daca NU am avut GRIJA de Cole...o sa mor avand grija de ei! Abia am putut sa ii rostesc numele! | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 08, 2010 2:52 am | |
| M-am sters de lacrimi - degeaba, pentru ca exact dupa au navalit altele - si am intrat inapoi in salon si m-am intins pe un pat si m-am facut covrig, plangand in continuare. Dupa un timp, am intrebat stins. - Poate.... poate nu a fost in avion. Se poate, nu? am intrebat si m-am intors spre ei cu o urma de speranta in priviri. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 08, 2010 2:54 am | |
| I-am auzit intrebarea sovaielnica si am dat cu pumnul in perete...atat de tare ca l-am spart. -Au gasit...l-au gasit printre..... | |
|
| |
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 08, 2010 2:56 am | |
| Am inchis ochii, lasand un nou val de lacrimi sa cada. - DE CE DRACU MI-A FACUT ASTA? am strigat apoi am continuat soptit. De ce? | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 08, 2010 3:00 am | |
| M-am ridicat de pe scaun si am mers la ea.Am luat-o in brate si am inceput sa o mangai pe spate in incercarea de a o linisti! Dracu stie daca reuseam asta!Durerea era mult prea mare! -Eve...nu e de vina cu nimic el!Aminteste-ti ca a plecat stiind ca toti il uram! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 08, 2010 3:03 am | |
| - Vezi? Numai prostii fac..., am zis printre sughituri. Am stiut ca nu trebuia sa ma cert cu el, si totusi am facut-o si am stiu ca nu trebuia sa-l las sa plece, si am facut-o. Stii ce i-am zis ultima data? Ca ar trebui sa-l supar, am zis si mi-am bagat capul in perna. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 08, 2010 3:06 am | |
| -Eu am fost cel mai mare idiot existent!am admis.L-am privit cu ura!Desi stiam ca nu imi gresise cu nimic!...Tu nu ai gresit! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 08, 2010 3:16 am | |
| - Acum... eu ce ar trebui sa fac fara el? Nu-mi gasesc un rost in viata... am zis si mi-am afundat iar capul in perna. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 08, 2010 3:20 am | |
| - Eve. Te rog, uita-te la mine. Sterge-ti lacrimile si te rog uita-te la mine, la prostu' de fratele tau adoptiv. Uita-te, te implor. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 08, 2010 3:31 am | |
| L-am ascultat pe Derek si m-am uitat la el. Mi-am sters lacrimile, dar imediat au curs altele si altele, dar continuam sa ma uit la el.. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 08, 2010 3:33 am | |
| M-am uitat eu in locul ei.Aveam nevoie de o figura puternica care sa ma imbarbateze! Acum eu eram ala micu'...ala care are ideea ca sufera de zece ori mai mult! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 08, 2010 3:45 am | |
| - Sti pentru cine trebuie sa traiesti? Sti ce a lasat Cole in urma lui, inafara de lacrimi si suferinta? Un copil. Copilul lui si al tau, Eve. Pentru el trebuie sa traiesti, Eve. Pentru copilul VOSTRU. In acest timp Chad ma privea, incercand sa se imbarbateze. - Promiti ca nu vei face nimic necugetat, Eve? | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 08, 2010 3:48 am | |
| Exact....Vocea ratiunii!Unde a fost ea atata timp? Mi-am sters lacrimile de la ochi si am suflat nasul pe maneca...Doamne!Exact cum facea el!.... | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 08, 2010 3:54 am | |
| L-am ascultat cu atentie pe Derek. Si avea dreptate. Am inghitit in sec. - Nu pot promite pentru ca stiu ca nu ma pot tine de promisiune, i-am marturisit si mi-am bagat capul in perna iar. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 08, 2010 4:00 am | |
| - Nu poti promite nici macar pentru copilul lui Cole? Te rog, nu plange, te deprimi si mai tare. Trebuie sa fi tare de dragul lui Cole. Mi-am pus si eu capul pe perna, dorindu-mi sa plang, dar nici o lacrima nu mai putea sa rasara pe obrajii mei rozalii. Toate se dusesera pe moartea tatei, a matusii, a mamei si a lui Cole! In scurt timp am adormit. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 08, 2010 4:21 am | |
| Ii urmaream pe cei doi cu ochii uscati.M-am lasat pe spate si am tras aer in piept, adanc. -Maine voi putea discuta cum trebuie!mi-am spus si am inchis ochii adormind imediat. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 08, 2010 5:47 am | |
| -Aeon!! M-am trezit din somn,l-am trezit si pe Chad cu trezirea mea. -Scuze,scuze,l-am pupat pe obraz. -Da-mi telefonul,putin,telefonul tau,am zis rapid si soptit toti ceilalti adormira,era intuneric. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 08, 2010 5:49 am | |
| -Ce e? Am intrebat-o ragusit, dandu-i telefonul. -A patit ceva? Nu cred ca mai rezistam inca unei vesti de genul asta. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 08, 2010 5:51 am | |
| -Nu am zis rapid si am pus cartela mea in telefon. -Trebuia sa o sun acum 5 ore,am zis eu.Fata imi era uscata de la atatea lacrimi. O voce familiara si draga mi-a raspuns. -Aeon? esti bine? | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 08, 2010 5:59 am | |
| Nu era nimic! Doamne ajuta! Am lasat capul din nou pe perna si am adormit, instantaneu.Oboseala isi spunea cuvantul. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 08, 2010 6:55 pm | |
| M-am sculat, insa nu se auzea nici un sunet. Oare dormeau cu totii? Trebuia sa vad ce face Eve. Parea ca mediteaza, dar nu eram sigur. Trebuia sa o am sub observatie, dar de la distanta. Am preferat sa nu spun nimic. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 08, 2010 11:17 pm | |
| M-am trezit si eu si am cautat-o cu privirea pe Gwen. L-am observat pe Derek stand langa Eve si i-am facut cu mana. -Cum se mai simte?l-am intrebat soptit. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 08, 2010 11:20 pm | |
| -Gwen- Am mers in camera si m-am uitat la Chad,i-am sarit usor in brate. - Cum esti? M-am uitat profund in ochii lui. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 08, 2010 11:23 pm | |
| ~Chad~ In scurt timp a venit si Gwen. -Sunt terminat!i-am marturisit strangand-o in brate. Nu mai aveam nici lacrimi sa plang.
~Aeon~ Am cerut unor asistente indicatii despre locul unde se afla sora mea si am luat-o la fuga pana la etajul trei. -Un spital urias!Si ea singura! am zis. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 08, 2010 11:26 pm | |
| -Gwen- - Aeon e pe drum,i-am zis rapid,vine aici. L-am strans usor in brate. si m-am jucat cu o suvita de par.
-Jess- Mergeam dupa ea. - Etajul 3, camera 23 am zis rapid. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 08, 2010 11:31 pm | |
| ~Chad~ -Grozav!Am spus fara tragere de inima. Speram sa nu inteleaga gresit...dar dupa tot ce se intamplase...nu puteam primi un musafir in halul in care eram.
~Aeon~ -Camera 21, 22...Gata! gasisem in sfarsit usa salonului in care asistenta mi-a spus ca se afla Gwen. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 08, 2010 11:37 pm | |
| -Gwen- - I-am zis sa vina, nu poate sa ne astepte acolo de una singura, am zis sincer.Am auzit cateva bataturi in usa. - Sunt aici,am zis cu un zambet stins pe fata,m-am ridicat si m-am indreptat spre usa.
-Jess- Am respirat greoi.Am fugit pe scari lifturile erau toate ocupate. - Am ...ajuns? Am reusit sa intreb. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 08, 2010 11:41 pm | |
| ~Aeon~ M-am uitat in spate la Jess.Era obosit. -Da am ajuns!ii recunoscusem glasul de prima data.
~Chad~ Am luat o pozitie mai putin stanjenitoare si mi-am aranjat hainele putin....Erau sifonate si miroseau ca dracu...Nu le schimbasem. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 08, 2010 11:48 pm | |
| -Gwen- Am deschis usa si o mireasma de levantica ma invada, un miros familiar uitat in amintiri. -Aeon !! am zis entuziamata si i-am sarit in brate, incepant usor sa plang.
-Jess- Am vazut cum ii sare in brate, era Gwen presupun. O cunosc de undeva,am zis eu in gand. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 08, 2010 11:54 pm | |
| ~Aeon~ O figura micuta incadrata de doua perdele de par saten imi aparu inainte si imi sari in brate. -Gwen!am imbratisat-o si am sarutat-o pe crestet.
~Chad~ Am simtit un puternic parfum de lavantica si am inspirat adanc. Ma linistea. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Spitalul Lun Aug 09, 2010 12:02 am | |
| -Gwen- - Ce faci? am inceput sa plang.Mi-ai lipsit,am zis serios. - S-au intamplat asa de multeeee. am zis rapid.
-Jess- O voce cristalina invada fundalul, era Gweny de la gradinita. - Gwenny? Fetita pufulet? Am inceput sa chicotesc entuziasmat.
-Gwen- Mi-am deschis ochii si l-am vazut pe Jess.Mi-am dat seama imediat ca e Jess cine imi mai zicea asta la gradinita? Doar prietenul meu cel mai bun!. - Jess! Am exclamat eu. Dupa m-am dus la el sa-l imbratisez.
-Jess- -Incet Gwenny,am chicotit si am strans-o in brate. -Ce mai face prietena mea prichindel de pufulet? Asa ii ziceam eu, la gradinita. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Aug 09, 2010 12:05 am | |
| ~Aeon~ -Si mie mi-ai lipsit,Gwen! Imi dadusera si mie lacrimile. L-am auzit apoi pe Jess zicand..."Fetita Pufulet"? -Voi va cunoasteti?i-am intrebat surprinsa.
~Chad~ -Se pare ca da!i-am zis lui Aeon. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Spitalul Lun Aug 09, 2010 12:10 am | |
| -Gwen- -Dap, am zis rapid, si l-am ciupit pe Jess de obraz. Am sarit din bratele lui Jess si m-am dus langa Chad. - El e Chad, iubitul meu,am zis mandra. -Chad, ea e sora mea Aeon si el e Jess , ne cunoastem de la gradinita.
-Jess- -Salut Chad, i-am zambit. -Eu sunt Jess,incantat. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Aug 09, 2010 1:16 am | |
| ~Aeon~ -Iubit?Si mie cand aveai de gand sa imi spui? Prea multe necunoscute in ecuatia asta.Ea cu Jess,si cu Chad care arata ca avea nevoie de o portie buna de energie. -Imi pare bine Chad!
~Chad~ Veni la mine si ma prezenta mandra ca fiind iubitul ei.Am zambit amabil si am adaugat cu o voce scazuta. -Buna! Jess avea acelasi tip de tunsoare ca si mine dar sincer el arata ca un fotomodel, acum!Eu eram doar o replica nereusita a lui.
~Aeon~ -Ce ai patit?l-am intrebat curioasa.Arati ca si cum ai fi fost lovit de o furtuna!Intre timp i-am ochit si pe ceilalti din camera.Un tanar, inalt, bine facut si cu niste ochi ai naibi de frumosi si o fata blonda, care statea asezata pe un pat, ceva mai departe, intr-o pozitie de cocon.Ce ati patit cu totii?
~Chad~ -Ne-am pierdut prietenul! am raspuns cu greu. Ne cerceta din cap pana in picioare si probabil fetele noastre si felul in care ne comportam i-a dezvaluit imediat ca nu ne simtim bine. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Spitalul | |
| |
|
| |
| Spitalul | |
|