| Spitalul | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Spitalul Vin Aug 06, 2010 10:37 pm | |
| -Nu ma astept la senzatii tari, darling! Ma gandeam la ce a zis el si am clatinat din cap imediat. -Moa,gandesc pervers rau de tot!am zis cu voce tare.Si tu ce ai mai?Ce te freaca? | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Spitalul Vin Aug 06, 2010 10:40 pm | |
| - Banana la neuronii blondului asfixiat! Adica banana la blondul cu neuroni asfixiati am vrut sa spun! - Firar ea sa fie de viata! | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Spitalul Vin Aug 06, 2010 10:41 pm | |
| Am intrat inapoi in salon. - Ce $%@# mea aveti? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Spitalul Vin Aug 06, 2010 10:42 pm | |
| -Ce are blondul tau!i-am zis lui Eve.Are nevoie de carje in fund asta! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Spitalul Vin Aug 06, 2010 10:44 pm | |
| -Am nevoie de o piz*a, le-am spus nervos si m-am trantit pe pat. Mi-am pus perna pe fata si am tacut. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Vin Aug 06, 2010 10:45 pm | |
| -My God!Dar stiu ca esti pistonat! Am inceput sa rad. Nu ma gandeam ca avea sa zica una ca asta! Loolza! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Spitalul Vin Aug 06, 2010 10:48 pm | |
| - Probabil Ali e interesata oricum de tine. Frumoasa cred ca e, buna o fi, du-te la ea daca vrei, am zis taios si am iesit din salon si m-am asezat pe-un scaun. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Spitalul Vin Aug 06, 2010 10:53 pm | |
| Mi-am ridicat capul din perna si am vazut-o plecand. M-am ridicat din pat, mi-am luat carjele si am mers la ea, nu inainte sa le spun, nervos: -E numai vina voastra! Poate aveti noroc si se prabuseste avionul cu mine. M-am asezat langa Eve si i-am spus: -Imi pare rau! N-am idee de ce am spus asta! Oricum, nu vroiam sa te supar. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Vin Aug 06, 2010 10:56 pm | |
| -Multumesc mult de tot!Varsa-ti frate amarul pe cineva care iti accepta ifosele! am mormait nervos. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Vin Aug 06, 2010 10:58 pm | |
| - Mda, sunt convinsa. Poate ar trebui sa te supar si eu si sa ma duc sa-l mozolesc acuma pe Chad. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Vin Aug 06, 2010 11:00 pm | |
| -Grozav!am marait.Mozoliti-va toti cu mine si spargeti-mimie toate oalele in cap!Cum dracu?De ce sa il lasam noi pe Chad sa stea linistit?Se poate? le-am strigat ironic din salon. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Spitalul Vin Aug 06, 2010 11:01 pm | |
| - Si cu mine cum ramane? La mine sa nu va ganditi! Firar. Ghinionistu' dracu' ce sunt. - Cole, daca mai esti suparat si nervos, iti promit si chiar o sa ma tin de cuvant ca o sa fi imbracat in pijamale cu banane si o sa ai carje cu banane, paru' de banana oricum il ai, neuronii blonzi asfixiati banani si ei! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Vin Aug 06, 2010 11:02 pm | |
| -Fiti-ar banana a naibi!m-am rastit la Derek.Aluia nu ii arde de banane ii arde de *****!!!! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Spitalul Vin Aug 06, 2010 11:05 pm | |
| - Ioi, amice, nu trebuie sa te enervezi, m-am rastit la el. Cred ca ma duc in camera baietilor. Vad ca nu prea am ce cauta aici. Numai cearta... | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Vin Aug 06, 2010 11:06 pm | |
| -Hipnotizeaza-ma si ia-ma cu tine!i-am cerut. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Spitalul Vin Aug 06, 2010 11:08 pm | |
| - Las-o naibii de treaba! Ca oricum am vazut ca toti sunteti imuni la puterea mea! Mai bine plec odata de aici ca nu mai pot! Toti puteti sa va folositi puterile complet, numai eu nu! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Vin Aug 06, 2010 11:09 pm | |
| -Cine naiba e imun la puterile tale?am replicat.Pe mine nu ai folosit niciodata! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Spitalul Vin Aug 06, 2010 11:10 pm | |
| -Hei,hei baieti, relaxati-va am zis rapid si calm. Le-am zambit. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Vin Aug 06, 2010 11:13 pm | |
| -Beib, vrei acasa?am intrebat-o luand-o in brate.Acum sunt dispus sa mergem! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Spitalul Vin Aug 06, 2010 11:14 pm | |
| -Da vreau! Si cu Cole cum ramane? -Nu vreau sa raman singur aici,am oftat. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Spitalul Vin Aug 06, 2010 11:14 pm | |
| - Pe tine inca nu. - Cole. Eve. De Kayla nici nu mai zic! Nu pot duce la bun sfarsit o hipnotizare si nu stiu de ce! am zis frustrat punandu-ma pe un scaun vechi de o mie de ani. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Vin Aug 06, 2010 11:17 pm | |
| -Cole o sa manance roadele pe care le-a semanat cu tampenia lui de banana flambata!am raspuns privind inspre usa.Hipnotizeaza-ma! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Spitalul Vin Aug 06, 2010 11:20 pm | |
| - Bine, tu ai vrut-o! Mi-am focalizat toata energia mintala, mi-am deschis ochii puternic si i-am poruncit lui Chad sa plece cu Gwen din camera. Oare avea sa mearga? | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Vin Aug 06, 2010 11:21 pm | |
| Am simtit imediat dorinta de a iesi din camera!Am clipit des si am luat-o pe Gwen de mana. Am iesit cu ea pe hol si acolo am ramas. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Vin Aug 06, 2010 11:26 pm | |
| Am privit-o indurerat cum spunea prostiile pe care le spunea. Am sarutat-o pe crestet si i-am soptit un "te iubesc stins". M-am schimbat in haine cum am putut si am plecat la aeroport. A fost asa cum am vrut! Dumnezeu mi-a ascultat ruga! La doua ore dupa decolare, avionul a avut o defectiune tehnica si s-a prabusit. Moartea m-a facut sa gandesc altcumva. Mi-a limpezit mintea. Prietenii erau tot ce ai pe lume. Daca nu ii pretuiesti, poti muri oricand. Tot o epava ramai. Si iubirea... Iubirea e cel mai de pret sentiment. Te loveste cand nu iti imaginezi si iti lasa rani adanci in suflet chiar si dupa moarte. Am plecat cu certitudinea ca prietenii defapt ma urau. Poate a fost mai usor asa. Oricum... Faptul ca eu ii iubeam a fost deajuns sa-mi dea puterea necesara sa nu plang. Am invatat ca viata nu e cum vrei tu. E plina de suisuri si coborasuri si oricat ti-ai dori sa sari peste hopuri, nu poti. Adio. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Vin Aug 06, 2010 11:40 pm | |
| Stateam si ma uitam la cerul de dincolo de geamul salonului. Cole plecase spre casa fara sa priveasca pe vreunul in ochi!Si nici eu nu l-am privit!Nici macar nu mi-am onorat promisiunea!Nici macar un "La revedere!"!Simplu! Nu aveam de unde sa stiu ca doua ore mai tarziu...cearta dintre noi avea sa fie ultima discutie purtata cu el! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Spitalul Vin Aug 06, 2010 11:41 pm | |
| Dupa ce Cole a plecat de la spital m-am simtit si mai singur ca de obicei. Blondinul meu cu creier blond si neuroni asfixiati plecase. Daca as fi stiut ca avea sa plece pentru totdeauna...Off: gata mor si plang pe aici ce naiba. ( | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Vin Aug 06, 2010 11:45 pm | |
| Offf: bahhhh moooor de plans aici sa moooor eu...nu am mai plans asa de la cinci ani (((((((((( ON: Mi-am strans iubita la piept si am lasat senzatia de rau sa se duca cu prima lacrima care isi loc in ochii mei. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Spitalul Sam Aug 07, 2010 12:22 am | |
| Off: o sa ma omori Kristalino intr-o zi:((
On: Inca nu puteam realiza. Cum putea avea Cole un astfel de sfarsit? Lacrimile curgeau necontenit cand am vazut stirile. Avionul se prabusise din cauza unei defectiuni tehnice. COLE ERA IN ACEL AVION! Aproape ca am sarit sa sparg televizorul cand am aflat stirea... | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Sam Aug 07, 2010 12:24 am | |
| Priveam tampit stirile si tot nu imi puteam explica cum a putut sa se urce in avionul ala si sa moara asa!??????????? -Cum?Cum se poate asa ceva?ziceam printre hohotele de plans. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Spitalul Sam Aug 07, 2010 12:28 am | |
| - Si...mai...eram...si...suparati...am reusit sa zic printre hohote de plans. Am preferat sa tac dupa si mi-am inecat amarul in bautura. Nimic nu avea sa mai fie la fel fara Cole... | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Sam Aug 07, 2010 12:30 am | |
| -A dracu de viata nenorocita!am vrut sa sparg totul in calea mea!Tot!Nu conta ce era!Voiam sa il aduc inapoi!Si nu i-am zis nimic!Nimic cand a plecat!L-am privit cu ura!Cu ura, baiiiiiiii!Si a muuuuuuuuuuurit! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Spitalul Sam Aug 07, 2010 3:54 am | |
| Lacrimile erau pe ambele obraze.Eram langa Chad si plangeam in hohote. -De ce? De ce el? asta e tot ce am scos pe gura de cand am primit vestea care ne tulbura,era ca un ghimpe care distruge tot in urma lui,ne distrugea pe toti aceasta veste ,bucatica cu bucatica. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Sam Aug 07, 2010 3:56 am | |
| -Nu stiu!am raspuns catre Gwen...si ea era in aceeasi stare ca si noi. Mi-era atat de greu sa ma gandesc ca el...ca Darling al meu nu mai era!Pur si simplu refuzam sa cred ca moartea mi l-a rapit si pe el!
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Spitalul Sam Aug 07, 2010 4:08 am | |
| De ce, de ce acum?De ce doare asa tare? Ma zdrobea pe dinauntru, simteam cum imi statea ceva in gat cum ma roade,cum cum, ma durea,era era sfasiant.Eram pur si simplu,praf, praf alb risipit in vant. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Sam Aug 07, 2010 4:15 am | |
| Ma uitam la patul pe care statuse atata amar de vreme si mi-a imaginam ridicandu-se si venind la noi sa ne calmeze!Sa ne zica pe tonul lui de copil ca a fost doar un vis si ca acum puteam sa radem din nou! -Ne-am certat!Ultimele cuvinte pe care i le-am adresat au fost pline de ura!A murit crezand ca il uram! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Sam Aug 07, 2010 4:19 am | |
| Nu puteam sa cred. Nu-mi venea sa cred. Nu stiam ce sa fac. Nu-mi venea sa cred ca-l pierdusem... il pierdusem si pe el... fara sa-i spun ca-l iubesc inca o data, fara sa-i spun cat tin la el, fara sa-l mai sarut o data, fara sa-l mai imbratisez o data... fara sa-l mai simt langa mine... Toata inima mea s-a faramat in bucatele mici si au cazut toate o data cu lacrimile mele. Acum, ce aveam sa mai fac fara el? Nu puteam trai fara el... ma obisnuisem deja sa adorm alaturi de el, dimineata cand ma trezesc sa-i acopar fata de pupici, sa-i mangai obrazul tot timpul, sa-i ravasesc parul, sa-i simt buzele acoperindu-le pe ale mele... Acum ce mai puteam face? Nu puteam trai fara el... era singurul pentru care inima imi batea... si acum... imi va mai putea bate daca nu are un scop? Si a plecat... crezand ca sunt suparata pe el... si l-am suparat inainte sa plece... De ce, Doamne? Intotdeauna... intotdeauna eu pierd tot ce am mai drag si mai scump... Am iesit din salon si m-am asezat in fund pe jos, punandu-mi capul pe genunchi, plangand in hohote. - De ce? am reusit sa mai soptesc... | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Sam Aug 07, 2010 4:28 am | |
| Am vazut-o pe Eve cum iese din salon si mi-a sarit inima din piept!Acum Eve era responsabilitatea mea!Si copilul la fel! -Eve!am zis...dar inchise usa inainte sa mai zic ceva.Eve! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Spitalul Sam Aug 07, 2010 4:34 am | |
| Incercam sa nu mai plang. -Las-o e mai bine asa, am zis printre sughituri.Eram socata, creierul meu nu realiza ca...Cole, a murit.A murit! Cum e posibil,nu poate fi adevarat,Cole tipu blond care rade mereu si care e o companie buna? De ce el? De ce el ? Am oftat si am incercat sa-l tin in brate pe Chad.Eram amn2 praf. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Sam Aug 07, 2010 4:42 am | |
| Mi-am afundat chipul in parul ei si am ramas acolo...poruncindu-mi sa nu ma duc dupa Cole!Sa nu fac si eu ceva nelegiut!Pentru ca as fi facut cu cea mai mare placere!Dar erau atatea persoane in joc care contau pentru mine la fel de mult ca blondul meu!Gwen!Alex!Derek!Si in primul rand Eve si cu copilul!Au ramas fara o parte vitala din viata lor! -Nu e mai bine!am zis abia auzit! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Spitalul | |
| |
|
| |
| Spitalul | |
|