| Spitalul | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Spitalul Lun Aug 09, 2010 1:29 am | |
| -Gwen- - Pai, nu ma simteam chiar bine,i-am zis sincer.Nici acum nu ma simt bine! am marturisit pumandu-mi capul pe umarul lui Chad,abea mai puteam sta in picoare.
-Jess- - De cat timp a murit? Am intrebat rapid,pentru ca puterile mele erau excelente. | |
|
| |
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Spitalul Lun Aug 09, 2010 1:35 am | |
| ~Chad~ -De o zi maxim!am raspuns cu durere.
~Aeon~ -Imi pare rau! M-am uitat la Jess cu o sclipire in ochi...Puterea lui il putea aduce inapoi...iar eu ii puteam da energia necesara sa poata trai linistit. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Spitalul Lun Aug 09, 2010 1:42 am | |
| -Jess- - Nu e voie sa va consumati oameni buni,am inceput sa rad.Era urat dar am inceput sa rad. -Cred ca o sa-mi fiti datori pe viata, am zis asta si Aeon mia dat una in coaste. - Ce? M-am uitat crucis la ea. Lasa-ma sa ii speriu nitel am zis in soapta.
-Gwen- - Jess, ai patit ceva? M-am uitat urat la el si apoi la Chad sa vad ce reactie are sa nu ii deie una in moaca . Eram pregatita sa-l calmez. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Spitalul Lun Aug 09, 2010 1:45 am | |
| ~Chad~ Incepuse sa rada?Sa RADA? -Crezi ca e ceva de ras in asta? M-am ridicat de pe pat gata sa ii dau una ca sa termin cu zambetul ala de pe fata lui.
~Aeon~ Blegul a inceput sa se dea mare si i-am dat una in coaste. -Termina! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Spitalul Lun Aug 09, 2010 1:49 am | |
| -Jess- M-am facut serios , am tusit odata si mi-am bagat fata in pamant. -Scuze,m-am uitat la ei ,prin parul din fata. M-am uitat la Aeon cu o fata: "Pisi, sa le zic?" Am asteptat privirea de aprobare,sau de refuz.
-Gwen- M-am uitat la Jess. Dupa la Chad, il vedeam cum firbea in el durerea cum vroia sa se transforme si sa-i faca o rana adanca lui Jess. - Chillax am murmurat.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Aug 09, 2010 1:54 am | |
| ~Chad~ -Nu imi arde de glume, amice!Daca vrei esti binevenit sa pleci!i-am zis dupa ce m-am asezat la loc langa Gwen.Derek ne privea pe toti, serios dar parca tot nu dorea sa vina la noi.
~Aeon~ -Hei,calm!i-am replicat lui Chad. Jess imi arunca o privire cu subinteles si am dat din cap ca da! -Doar incerca sa ajute! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Spitalul Lun Aug 09, 2010 2:04 am | |
| -Jess- -Chad, ce putere ai? Adica ai una nu-i asa? M-am uitat la el.
-Gwen- Am raspuns eu in locul lui Chad. -Da are! De ce?
-Jess- Am ras dinnou. - Eu am puterea de a invia fiinte.Le-am zis rapid si sec. - De asta zic, calmati-va pentru ca prietenul vostru o sa fie bine,am zis rapid. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Aug 09, 2010 2:09 am | |
| ~Chad~ Am facut ochii mari si inima a inceput sa imi bata cu putere! -Poti sa faci asta?
~Aeon~ -Iar eu ii pot da suficienta energie ca sa isi poata continua viata! am adaugat imediat in sprijinul lui Jess.
~Chad~ -Si... am inceput. -Sunt un shape-shifter! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Spitalul Lun Aug 09, 2010 2:18 am | |
| -Jess- - Fiti calmi, prietenul vostru... cum il cheama? Am intrebat pentru ca nu stiam. - Ma rog, o sa fie bine, relax. Aeon o sa ma ajute am prins-o usor de talie pe Aeon. - Scuze inca odata Chad , am zis sec.
-Gwen- - Il cheama Cole, si ... nu mai puteam zice nimic, eram pur si simplu, pusa pe PAUSE deci nu ma miscam nu respiram nu faceam nimic. Simteam doar inima cum imi bate. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Aug 09, 2010 2:21 am | |
| ~Aeon~ Isi puse mana in jurul taliei mele si m-am intors spre el cu o fata "WTF"!I-am dat mana la o parte si l-am calcat pe picior. -O sa va ajutam!le-am promis,cu fata din nou scumpa. Asteptam doar o decizie si din partea celorlalti doi care stateau departe de noi.
~Chad~ -Stai potol Jess!am spus.Daca faci asta esti cel mai tare din toata lumea! Am observat-o pe Gwen cum se albise la fata. -Gwen,beib, ce ai?am intrebat-o ingrijorat. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Spitalul Lun Aug 09, 2010 2:34 am | |
| Ii priveam cu interes, dar nu indrazneam sa ma alatur lor. Cand am auzit ca Jess si Aeon il pot reinvia pe Cole mi-a revenit zambetul pe buze. - Puteti, chiar puteti? | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Spitalul Lun Aug 09, 2010 2:35 am | |
| -Jess- - Auch! am zis eu. Ce am facut? Am ras usor si m-am uitat la Aeon. - Au , piciorul, doctor, durere,m-am plans eu in gluma. L-am vazut pe un tip care a intrebat daca putem - Desigur, relax.
-Gwen- Cand i-am auzit vocea mi-am revenit la normal. -Nimic Chad, sunt bine,am mintit eu. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Aug 09, 2010 2:38 am | |
| ~Aeon~ -Sa nu mai faci asta!i-am aratat dintii diabolica si m-am uitat la tanarul cu ochii albastri. -Sure!l-am asigurat.
~Chad~ In sfarsit,Derek vorbise!Il asteptasem parca de ore in sir sa spuna un cuvant. -Putem sa il aducem inapoi,Derek!Putem!imi sticleau ochii de bucurie. | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Spitalul Lun Aug 09, 2010 2:53 am | |
| - Chiar... chiar il puteti invia? am intrebat si mi-am ridicat privirea spre ei cu o alta urma de speranta si mi-am sters lacrimile pentru a mia oara. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Aug 09, 2010 2:56 am | |
| ~Aeon~ In sfarsit fata blonda se ridica din pat si ne privi cu ochii umezi si rosii. -Cu siguranta!i-am raspuns.Imi dai voie sa te ajut?m-am apropiat de ea cu mainile intinse. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Spitalul Lun Aug 09, 2010 2:58 am | |
| -Jess- - Bine am zis sec. -Putem merge acasa? De ce sa stam intr-un spital? Masina e afara,am zis rapid si am aratat spre usa.
-Gwen- Ma uitam la Chad si atat. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Aug 09, 2010 3:02 am | |
| ~Aeon~ -Masina e afara!m-am maimutarit.Mori daca stai potolit 5 minutele?Sa le explicam si noi copiilor cine suntem!Chiar trebuie sa te invat eu,Jess?
~Chad~ -Ce ai beib?am intrebat-o. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Spitalul Lun Aug 09, 2010 3:03 am | |
| Am dat din ca in semn de "Da" si ma uitam la ea nedumerita. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Aug 09, 2010 3:05 am | |
| ~Aeon~ -Nu o sa patesti nimic!Iti promit! Mi-am frecat incet mainile si un bulb de energie se nascu. -Ai nevoie de energie!Pentru...i-am facut semn catre burtica. Se observa atat de bine prin tricoul mulat. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Spitalul Lun Aug 09, 2010 3:10 am | |
| -Gwen- -Nu stiu ce am, i-am zis sincer si m-am lasat cu capul pe umarul lui Chad.
-Jess- Mi-am dat ochii peste cap si m-am prezentat. -Jess ma numesc,la toti care nu ma stiu,eu o sa il reinviu pe Cole. am zis rapid. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Aug 09, 2010 3:22 am | |
| ~Aeon~ Mi-am dat ochii peste cap!De parca el ar face toata treaba aici! -Eu sunt Aeon!Sora lui Gwen!
~Chad~ -Puiule! i-am zis si am sarutat-o pe cap. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Spitalul Lun Aug 09, 2010 3:36 am | |
| -Jess- Le-am zambit si m-am dus catre Chad. -Cati ani ai?
-Gwen- I-am zambit si l-am prins de mana. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Aug 09, 2010 3:37 am | |
| Am zambit sters si am simtit cum corpul mi se umple de energie. De ce eram aproape sigura ca o sa o folosesc plangand? Am oftat.. - Eu sunt Eve, m-am prezentat intr-un tarziu. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Aug 09, 2010 3:38 am | |
| ~Chad~ -Abia am facut 20!am zis si din nou amintiri urate imi intunecare mintea.Iarta-ma!eram ostil.
~Aeon~ I-am trimis bulbul de energie si i-am zambit. -Imi pare bine,Eve! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Spitalul Lun Aug 09, 2010 3:52 am | |
| -Jess- - Aeon, si eu vreau! M-am plans eu.
-Gwen- -Asta-i sora mea! I-am zambit. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Aug 09, 2010 3:56 am | |
| ~Aeon~ -Singurul lucru pe care o sa il primesti de la mine o sa fie un pumn la *****!
~Chad~ -Oh,Aeon!am facut amuzat.
~Aeon~ -Sorry!am spus stanjenita. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Spitalul Lun Aug 09, 2010 5:23 am | |
| -Jess- - Urat! Am inceput sa rad.
-Gwen- - Sora cu care nu seaman deloc.Mi-am dat ochii peste cap. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Spitalul Lun Aug 09, 2010 3:08 pm | |
| Dupa ce m-am asigurat ca fratele nostru putea fi inviat, m-am relaxat si nu am mai scos nici un cuvant. Doar ascultam cu atentie ce vorbeau ei.Off: eu ma gandeam la ceva:)) Cole poate fi inviat, dar Krista...vrea? Poate vroia sa nu mai posteze la rpg, sau stiu si eu...:-? | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mar Aug 10, 2010 2:29 am | |
| off: deci sa va explic cum sta treaba. Krista vrea sa posteze, dar a intampinat ceva si nu prea mai poate. Mie mi-a zis ca daca il invie, or sa fie 2 posibilitati: sa-l cedeze la cineva sau sa il tina ea, dar daca il tine a zis ca o sa posteze doar foarte foarte rar...
- Cand mergem dupa el? simteam un junghi in inima cand vroiam sa-i rostesc numele.. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mar Aug 10, 2010 4:34 am | |
| ~Chad~ -Cu cat mai repede cu atat mai bine!am zis repede. Nu mai voiam o clipa sa stau fara sa il vad inapoi, razand si facand haz de necazul lui.Imi lipsea muuuult!
~Aeon~ -Usurel!le-am zis.Treaba asta poate fi mai grea decat am zis!Eu nu am lucrat pe corpuri mai mari de o pasare!Iar ce am facut mai devreme cu tine,Eve...m-am uitat la fata blonda....e o mica parte!Trebuie sa ma antrenez pentru ce o sa fie! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Spitalul Joi Aug 12, 2010 6:22 pm | |
| -Jess- -Da! am aprobat-o. -Nici eu nu stiu ce pot face inca, trebuie sa exersez, trebuie sa ma controlez, trebuie sa fiu concentrat,le-am zis rapid. -Daca nu, atunci o sa iasa , un nimic . Le-am, zis serios si sec.
-Gwen- -Aeon, am incredere in tine, voi sta zi noapte langa tine, o sa te ajut cu ce o sa pot, poate ne putem antrena impreuna . I-am zambit. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Aug 12, 2010 6:25 pm | |
| ~Aeon~ -Nu am nevoie decat de foarte multa liniste! am accentuat intentionat cuvantul "liniste"...pentru Jess. -In rest ma descurc!Mersi Gwen!
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Spitalul Joi Aug 12, 2010 6:28 pm | |
| -Jess- -O sa fie liniste, am zis, pentru ca stiam ca la mine se refera. -Eu trebuie sa ma concentrez si nu trebuie sa fiu, distras . Nu trebuie sa imi iau mintea de pe Cole,le-am zis marait,ii avertizez.
-Gwen- -Okay, hm ,i-am zambit. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Aug 12, 2010 6:34 pm | |
| ~Aeon~ -Trebuie sa il luam pe Cole de acolo!Trebuia sa il tinem undeva unde era rece! Sa il pastram.[=)) ]
~Chad~ -Gwen...tu ai putea sa faci ceva ca un cub de gheata pentru el?M-am uitat plin de speranta la ea.
~Aeon~ -Asta ar fi minunat! Era grozav! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Spitalul Joi Aug 12, 2010 6:49 pm | |
| -Gwen- -Desigur,am mai facut asta inainte, pe Aeon,am inceput sa rad =)) -Puteti sa va bazati pe mine,le-am zambit.
-Jess- -Super! trebuia sa gandesc limpede,curat. -Urmator pas, defapt primul, pas . Unde e Cole? am intrebat sec. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Aug 12, 2010 6:53 pm | |
| ~Aeon~ I-am aruncat o cautatura urata strambandu-ma la ea. -O s-o patesti daca mai faci asta!Stii ca atunci ti-am dat dureri de cap, doua zile!
~Chad~ -Cred ca e la morga spitalului din locul unde s-a prabusit avionul!Nu stim! Nu stiam deloc pentru ca nu mai urmarisem deloc la televizor! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Spitalul Joi Aug 12, 2010 7:37 pm | |
| -Gwen- I-am scos limba. -Hai ca am glumit mai, am zis serios. -Ce credula esti!
-Jess- -Eu habar n-am.Am dat din umeri. -Nu ma uit la stiri, am zis serios. -Dar pana atunci,trebuie sa plecam la academie,serios! -Deci,echipati-va. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Aug 12, 2010 7:40 pm | |
| ~Chad~ -Nu stiu... M=am uitat la Derek si la Eve...aveam nevoie si de parerea lor.
~Aeon~ -Prieteni...cu cat mai repede cu atat mai bine!le-am spus serioasa.Nu il mai putem lasa pe Cole acolo! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Spitalul Joi Aug 12, 2010 7:43 pm | |
| -Gwen- -Aeon,Cole, v-a fi bine,i-am zis . -Cu voi aici, cu ajutorul vostru, el va fi bine. Le-am zambit. -Puteam pleca acasa! M-am ridicat de pe pat si mi-am ciufulit putin parul,aratam in ultimul hal. L-am luat pe Chad de mana . -Hai, plecam acasa, i-am zis.
-Jess- -Careva care ma intelege!,am iesit pe usa asteptandu-i pe ceilalti. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Aug 12, 2010 7:47 pm | |
| ~Chad~ -Da,pisi!Mergem acasa!Derek si Eve au dat din cap ca da.Haideti!
~Aeon~ -Sa nu pleci,cap patrat!i-am zis lui Jess si i-am ajutat pe ceilalti sa se pregateasca de plecare. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Spitalul | |
| |
|
| |
| Spitalul | |
|