| Spitalul | |
|
+4Raindrop. Ale. ToxicBlood suicide.blonde 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Spitalul Lun Iun 28, 2010 2:24 am | |
| ~Mama~ -Si cred ca nici eu nu am fost prea politicoasa! Le-am zis dupa imbratisarea de familie. Erau toti atat de draguti si bine crescuti. -Nu v-am multumit pentru ca ati avut grija de fiul meu! Tanarul blond, se apropie de mine timid si se inrosi ca focul cand isi spuse numele. -Imi pare bine Cole! I-am pus mana pe obraz si i-am zambit.
~Chad~ Dupa imbratisarea care imi lipsise atat de mult, toti incepusera sa se prezinte. Cole, se inrosi din nou, bietul de el.Poate si din cauza faptului ca era ametit putin din cauza bauturii. -Ei sunt colegii mei mama! | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Spitalul Lun Iun 28, 2010 2:26 am | |
| - Sarumana. Eu sunt Eve.., am zis zambind sincer. Ma bucuram enorm si sincer pentru Chad, pentru ca el era chiar un tip de treaba si toate alea, dar apoi, ma gandeam la mine si mama... care era mai fericita daca eu eram moarta. Am alungat rapid, gandurile alea, incercand sa-mi revin. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Spitalul Lun Iun 28, 2010 2:28 am | |
| Cand i-am vazut pe toti, ca o familie, mai mai ca imi venea sa plang. Eu nu avusesem niciodata asa ceva. Ce avusesem eu? Bani, avioane, masini, ceasuri de lux. Dar ceea ce imi lipsise cu desavarsire era dragostea de parinte. Dragoste pe care n-am primit-o niciodata. - Daca va zic ceva, domnule si doamna Murray, nu va suparati? | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Spitalul Lun Iun 28, 2010 2:29 am | |
| Dupa ce am facut prezentare cu parintii sai, am facut un pas in spate si am luat-o pe Eve de talie. -A fost placerea noastra sa avem grija de fiul dvs. Pentru mine personal este ca un frate. Sa mor daca glumeam! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Spitalul Lun Iun 28, 2010 2:32 am | |
| ~Mama~ -Buna,Eve! Am vazut in ochii ei o licarire de tristete si am luat-o in brate instinctiv.
~Tata~ Cand s-a schimbat fiul meu atat de mult? Cand a devenit Chad cel de acum? Atatea intrebari fara raspuns!
~Chad~ Eve veni si se prezenta si ea! Pe chip ii aparu o urma de tristete si am stiut ca asta se datora mamei ei!Care nu o iubise deloc! Si mama o imbratisa grijulie! Mama mea!
~Mama~ -Da,Derek! Baiatul ala avea niste ochi frumosi! Daca nu stiam ca lumea asta e normala, as fi zis ca dincolo de ei statea ascunsa o forta incredibila de hipnotizare. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Spitalul Lun Iun 28, 2010 2:39 am | |
| - Vreau sa va spun ca, asa cum a zis si Cole, Chad este mai mult decat prietenul meu. Imi este ca un frate, m-a ajutat cand am avut probleme si eu la fel. Acum venea clipa adevarului. - Eu recent mi-am pierdut tatal iar mama mea a murit cand aveam sase ani. Spune-o! - Daca nu cer prea mult...ati vrea sa ma adoptati? am zis si am lasat privirea in jos. La ce raspuns trebuia sa ma astept? | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Spitalul Lun Iun 28, 2010 2:46 am | |
| Am ramas cu gura cascata si am clipit des. Visam? Ce nai...? Pur si simplu am ramas stana si am ascultat ce aveau sa spuna parintii lui Chad. | |
|
| |
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Spitalul Lun Iun 28, 2010 2:48 am | |
| Dupa chestia asta am ramas :O , ramasese blocata iar ca tampita de cand parintii lui venisera. M`am apropriat de toti care erau acolo in picioare si m`am prezentat si eu . -Sarumana, eu sunt Alexiss Elenna Abrams, ma bucur foarte mult sa va cunosc i`am zambit larg apoi am luat`o in brate . -Si pe dumneavoastra la fel , am auzit ca jucati tenis, si eu daca ma tineam puteam ajunge tenismena.. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Iun 28, 2010 2:51 am | |
| ~Mama~ Nu imi venea sa cred ce imi zicea baiatul asta! Isi cerea un drept!Un drept al lui!Un drept la a avea parinti!Si cum ii puteam refuza asta? M-am dus langa el si i-am ridicat privirea. -Fiul meu nu are voie sa fie trist! I-am sters fata si l-am luat si pe el in brate. -Bun venit in familie, puiule!
~Chad~ Derek! Cat puteam sa il admir pe omul asta! Cat curaj avea sa spuna acele lucruri! Si mama...de acum era si mama lui! Pentru ca stiam ca nu avea sa il refuze!Isi dorise multi copii si acum pentru bunatatea ei ii primea!
~Tata~ M-am dus langa el si i-am pus mana pe umar! -Bun venit in familie,fiule! Prin cate trecuse bietul de el! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Spitalul Lun Iun 28, 2010 2:55 am | |
| Am ramas interzis. Chiar ma acceptau in familia lor? - Pot sa zic pentru prima data in 14 ani "mama"? Pot spune acest cuvant? Imi permiteti? - Va iubesc! am zis si i-am luat in brate pe noii mei parinti. Si pe tine, Chad! - Kayla, uite, o sa ai si tu socri! Acum nu mai poti zice ca nu are cine sa te conduca la altar! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Lun Iun 28, 2010 2:57 am | |
| I-am privit si lacrimile au inceput sa-mi curga pe obraji. Nici eu nu aveam parinti. Dupa ce am fost parasit, am fost luati de parintii actuali. Dar erau doar parintii mei spirituali, de suflet. Nu ma luasera cu acte! Acum eram singurul fara familie! Mi-am sters lacrimile si mi-am afundat fata in umarul lui Eve, suspinand. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Spitalul Lun Iun 28, 2010 3:01 am | |
| I-am auzit suspinele lui Cole si mi-a parut rau pentru el. - Esti sigur ca esti adoptat? Adica... Nu stiam ce sa mai spun. Eram prea bucuros din cauza noii mele familii si nu stiam ce sa spun. Am sarutat-o pe Kayla, care statea linistita intr-un colt, apoi m-am intors si l-am luat in brate pe Cole si i-am spus ca totul va fi bine si sa nu mai planga, pe Alexiss, iar dupa pe Eve, daca va vine sa credeti. - Va iubesc pe toti! Orice as fi facut rau, va rog sa ma iertati! - Cole, esti ca propriul meu frate. Niciodata nu ti-am spus-o! Si imi pare rau. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Lun Iun 28, 2010 3:04 am | |
| I-am zambit, dar nu am resuit sa-mi potolesc lacrimile. -Nu-i nimic, Derek! Daca Dumnezeu a vrut sa fiu orfan, inseamna ca stie el ceva! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Iun 28, 2010 3:05 am | |
| ~Mama~ -Ooo,baiete, poti sa imi spui mama! I-am zis cu drag. -Avem de umplut o camera,Eric! Abia asteptam sa il instalez in noua lui camera!Abia asteptam!
~Chad~ -Si oficial am un...nu! M-am corectat singur! Ma uitasem in tot timpul asta la Cole care statea si plangea langa Eve. -Mama, mai e ceva!
~Mama~ -Da, puiule! Imi tineam fiul de mana mandra ca eram mama lui acum.
~Chad~ -Aici sunt mai multi copii care si-au pierdut parintii!Alex, iubita mea, Eve, Cole...Si au nevoie de cineva care sa tina la ei, asa cum ar fi trebuit sa se intample! Tocmai pledasem pentru toti...caci ii iubeam pe toti. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Spitalul Lun Iun 28, 2010 3:08 am | |
| - Eh, zici ca suntem la o emisiune de divertisment! Ar fi incredibil sa am atatia frati, mai ales dupa ce am dus 20 de ani singur la parinti! Mama ma tinea de mana si era fericita. Si eu eram. Mai mult decat fericit. - Niciodata nu voi putea fi destul de recunoscator! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Iun 28, 2010 3:19 am | |
| ~Chad~ -Eu am avut parinti si nu i-am pretuit!Voi nu ati avut si ati tinut la ei mai mult decat mi-am imaginat eu! Ma uitam speriat la mama.Asteptam un raspuns din partea ei!Toti asteptam!
~Mama~ M-am uitat atenta la fiecare in parte.Pe fetele fiecaruia se citea tristetea!O tristete ingrozitoare, care imi rupea sufletul! -Eric, sarbatorile astea o sa ai casa plina!Si o sa ai cui sa dai cadouri! I-am zis fericita sotului meu, care nu isi mai incapea in el de entuziasm. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Spitalul Lun Iun 28, 2010 3:22 am | |
| Chad nu isi pretuise parintii, dupa cum a declarat. Eu nu avusesem pe cine sa pretuiesc... - Cand o sa avem vacanta la Academie, propun sa mergem toti in circuit prin Europa! Detin numeroase hotelurile datorita raposatului meu tata si asta chiar in toata Europa! Dar mai intai, mama si tata, de cand nu ati mai avut o vacanta? Banuiesc ca de ceva vreme! Cum suna Hawaii pentru voi? | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Lun Iun 28, 2010 3:24 am | |
| Am ras, desi inca aveam lacrimi in ochi si am mers sa o imbratisez pe doamna Murray. Nu era un gest barbatesc, stiu, dar nu m-am putut abtine si l-am luat in brate si pe domnul Murray si l-am batut usor pe spate. Nu erau parintii mei adevarati. Si nici nu vroiam sa fie. Parintii mei adevarati m-au lasat singur. Ei doar ma recupereau intr-un fel. Mi-am plecat capul si cu fata contorsionata de la lacrimi i-am luat si pe Derek si pe Chad in brate in acelasi timp. -Va iubesc pe toti, am soptit. Pe absolut toti! | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Spitalul Lun Iun 28, 2010 3:29 am | |
| N-am mai putut rezista acolo... - Eu... eu plec pana la baie, am spus si ridicat de pe pat, iesind de tot din spital, si m-am dus in parc. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Iun 28, 2010 3:32 am | |
| ~Mama~ -Puiule! I-am luat pe toti in brate si apoi m-am asezat pe pat langa Chad. -Singura vacanta pe care o s-o accept din partea voastra...e aceea de a petrece timpul asta cu voi!Nu vreau cadouri!Pentru ca singurele cadouri pentru mine...sunteti voi!E bine?Tu...m-am uitat la Derek...profita de banii aceia si fa ceva pentru tine!Pentru ca meriti!Ai o inima mare!Si toti aveti!Si singura multumire pe care as putea sa o dau e aceea de a va primi in bratele mele si de a va considera copiii mei! Chad tacea langa mine!Ii privea pe toti! -Eve! Am vrut sa ma ridic sa plec dupa ea dar nu am mai apucat-o. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Lun Iun 28, 2010 3:38 am | |
| Am vazut-o pe Eve cum pleca. De ce trebuia mereu sa fiu ala care fugea dupa ea? Am oftat si mi-am sters lacrimile, dupa care am spus: -Imi pare foarte rau, am spus cu capul plecat. Dar nu stiu ce e cu ea! Ma duc sa verific, daca nu va deranjeaza. A fost o placere sa va cunosc! Doamna, domule! am salutat si am iesit din camera. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Iun 28, 2010 4:29 am | |
| ~Chad~ Stateam tacut langa mama si ma uitam la fratii mei, si la iubita mea!Si la tata! Aveam o familie numeroasa acum, si pe care o iubeam mult! Chiar si pe Eve care plecase de langa noi, si pe Cole care fugise dupa ea...pe toti! -Alex, sunt atat de fericit! I-am zis in gand.
~Alex~ Am vrut sa ma duc dupa Eve sa o aduc inapoi dar pleca Cole, dupa ce isi ceru iertare timid de la parintii lui... Parintii mei!Aveam parinti acum!Aveam parinti de care sa ma mandresc! M-am asezat langa mama si am luat-o in brate. -Si eu sunt atat de fericita! I-am raspuns gandurilor, lui Chad!
~Mama~ -Si deci tu esti iubita lui Chad? Am intrebat surprinsa. -De cand ai tu mama prietena?
~Chad~ -Mama, chiar tii sa ma faci sa rosesc? Am simtit cum imi ard obrajii si mi-am ferit privirea de ceilalti. Urma discutia pe care doream sa o evit cat mai mult!
~Mama~ I-am luat mana si am strans-o gentil pentru ca inca imi era frica ca o sa il ranesc.Acum prinsese ceva culoare in obraji pentru ca intrebarile mele il facusera sa se inroseasca. -Ai nevoie de culoare in obraji! I-am zis mandra de el
~Alex~ Ma amuzau la culme gandurile lor...dar ii iubeam! -Suntem iubiti de cand a ajuns in academie!Pierdut si in cautare de prieteni! I-am marturisit! -Si sa stiti ca il iubesc foarte mult!
~Chad~ Ok, mama o sa ma omoare din cauza ta! I-am zis stanjenit! O sa vezi tu ce o sa fie cat o sa stea la academie! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Spitalul Lun Iun 28, 2010 9:08 pm | |
| -De ce? Haide ... nu mai fi chiar asa. nu stiu cum a putut sa o urasca pe fiinta asta, era mai buna ca mama si ca tata de 1 milion de ori | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Iun 28, 2010 9:13 pm | |
| ~Mama~ -Cand te-ai schimbat fiule? I-am zis mandra.Era o minune sa il vad atat de schimbat!Atat de limpede si inconjurat de prieteni adevarati!
~Chad~ -Am fost un prost!Vedeam lumea prin ochii unui copil problema!Acum m-am schimbat!Ei m-au schimbat! M-am uitat cu drag la Alex si i-am trimis un suras. -Incerc sa nu mai fiu asa! am asigurat-o! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Iun 28, 2010 9:17 pm | |
| -Va asigur eu ca nu o sa mai ajunga pe drumuri gresite.Va fi un baiat cuminte de acum . i`am spus mamei zambind .. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Iun 28, 2010 9:22 pm | |
| ~Mama~ Oh, fata aia era atat de scumpa si se vedea pe fata ei cat il iubea pe Chad! Si Chad o iubea mult, caci numai pentru ea avea ochi in momentele alea!Parca se intelegeau doar din priviri! -sunt atat de mandra de voi!De voi toti!
~Chad~ De as putea sa dau timpul inapoi mama!Sa nu mai treci prin toate cate ti-am facut! Dar iti promit ca de acum incolo nu o sa mai plangi deloc din cauza mea! -Nu mai fac nimic rau mama! I-am zis. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Iun 28, 2010 9:29 pm | |
| Ahh, de ar stii ea de ce ne intelegem asa, am ras putin apoi am revenit la discutie -Si de unde a`ti venit acum?Ca si oras, nu cred ca l`am intrebat pe Chad asa ceva .. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Spitalul Lun Iun 28, 2010 10:09 pm | |
| Mama tocmai zisese ca singura vacanta adevarata este cea alaturi de noi. - Pai da, este, dar sincer, luna de miere a trecut de mult...nu ar vrea nimeni sa se relaxeze de aici? am zis si am inceput sa rad. Apoi mama a intrat in vorba cu Alex si asta l-a facut pe Chad sa roseasca.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Iun 28, 2010 11:08 pm | |
| ~Chad~ Dupa o discutie mai mult decat stanjenitoare, de fata cu toti colegii mei, despre viata mea personala am revenit la discutia cu vacanta alor mei! Meritau o vacanta!Acum mai mult ca niciodata! -Mama, Derek are dreptate! I-am zis luptandu-ma din nou cu roseata din obraji. M-am uitat la Derek si i-am zambit recunoscator!
~Mama~ -Am eu impresia sau voi vreti sa ne trimiteti departe? Mi-am plimbat privirea amuzata de la Chad, la Derek. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Spitalul Lun Iun 28, 2010 11:20 pm | |
| - Nu vreau sa va trimitem departe! Vrem doar sa aveti parte de o vacanta buna, odihna, pentru ca sincer o meritati! Si nu accept refuzuri! Chad imi zambise mai devreme, iar acum i-am intors zambetul. - Va trebui sa dau niste telefoane! Aa, dupa ce imi cumpar unul, am spus aducandu-mi aminte de "incident". | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Iun 28, 2010 11:24 pm | |
| ~Chad~ -Auu! Uitasem cu desavarsire de faptul ca Derek nu mai avea telefon...si uitasem sa ii dau si bani sa isi ia altul! -Ia din portofelul meu cat ai nevoie si cumpara-ti un telefon nou! Speram sa inteleaga.
~Mama~ -Ce s-a intamplat cu telefonul tau, puiule? am zis curioasa. Eram gata sa ii platesc eu pentru telefon, doar sa nu isi cheltuiasca banii pe vacanta noastra. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Spitalul Lun Iun 28, 2010 11:27 pm | |
| - Stai linistit, Chad! Am propria companie de telefoane, asa ca nu e o problema! Adica AVEM! - Pai, mama...cand lui Chad i-a fost rau l-a cam scapat in ligheanul in care vomitase. Dar nu mai conteaza asta. Conteaza ca Chad s-a facut bine. Cui ii arde de un telefon amarat in momentele ca astea? | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: Spitalul Lun Iun 28, 2010 11:31 pm | |
| Plictisita, m-am ridicat discret si am iesit pe usa salonului, indreptandu-ma spre dormitorul meu. Pe drum am sunat-o pe Claire, cea mai buna prietena a mea. Imi lipsea enorm si voiam sa o intreb ce a mai facut. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Iun 28, 2010 11:42 pm | |
| ~Chad~ Grozav! Acum mama avea sa isi sara din minti!
~Mama~ Lui Chad ii venise rau dinainte? M-am intors catre el si i-am luat fata in maini. -De ce nu m-ai sunat dinainte? I-am cerut. -Chiar credeai ca nu tinem la tine?Copilule!
~Chad~ Era imposibil sa mai scap de explicatii acum! -Ah,mama!Nu am vrut sa te ingrijorez!
~Mama~ -Si ai preferat sa stai? Off copilule!De ce oare ai facut tu asta? -Derek,mama, zi-mi tot ce s-a intamplat cu Chad!Te rog frumos!
~Chad~ M-am uitat speriat la Derek si i-am cerut din priviri sa nu o faca!Mama nu ar fi suportat deloc ideea ca eu am fost din nou la un pas de moarte! Te rog,Derek!Te rog nu ii spune! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Spitalul Mar Iun 29, 2010 12:04 am | |
| Aa. Ce puteam face? Sa imi tradez prietenul sau sa indulcesc putin povestea pentru mama? A doua varianta mi se parea mai buna! - Chad a facut doar o intoxicatie, doar atat. L-am adus la spital si a fost tratat de cei mai buni doctori. De atunci a fost bine, si v-a sunat doar sa va spuna ca e internat. Mai mult de atat nu i s-a intamplat, am spus cat de convingator am putut. Inspravisem cu bine povestea. Acum asteptam sa vad daca eram crezut! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mar Iun 29, 2010 12:10 am | |
| ~Chad~ Am rasuflat usurat cand Derek ocolise partea cu aproape moartea [=))] mea.Speram acum ca mama sa creada tot ce ii spusese, si sa nu mai caute alte explicatii! Aproape am vrut sa cobor din pat si sa il imbratisez, multumindu-i astfel ca nu m-a dat de gol!
~Mama~ Daca isi imaginau ca aveam sa ii ascult pe ei, greseau! Sigur se intamplase ceva grav cu fiul meu, si ei imi ascundeau! Pana si el imi ascundea asta!Ca sa nu ma ingrijoreze!Pacat ca nu il gasisem pe doctorul care se ocupa de el!Dar nu e timp pierdut! -Off, puiule! Am zis si eu cat de convingatoare am putut. -Sa nu mai faci asta niciodata! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Spitalul Mar Iun 29, 2010 12:18 am | |
| Mi-am dat seama ca nu gustase "ce ii spusesem eu". Oke...atunci trebuie sa recurg la ceva mai rau. Am luat-o pe Alex si m-am dus cu ea la geam si i-am spus sa il scoata pe tata din salon "pe un motiv anume", nu conta care! Dupa ce au iesit din salon, m-am apropiat de mama si...am hipnotizat-o.
Off: Deea, mama lui Chad nu isi aduce aminte ca ar fi hipnotizata...si ea nu isi aduce aminte de "incidentul" pe care il ascundem, pentru ca e o fiinta umana:)) de fapt si noi suntem, dar cu puteri. :d | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mar Iun 29, 2010 12:21 am | |
| Nu ma incanta foarte mult ideea cu hipnotizarea, dar am facut`o stiam ca mama lui Chad s`ar fi ingrijorat mai rau dupa..daca afla de la acel doctor | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mar Iun 29, 2010 12:25 am | |
| ~Chad~ I-am urmarit ciudat de ingrijorat, cum il dadeau pe tata afara din salon, si apoi pe Derek cum se apropie de mama. Oh, voia sa o hipnotizeze! Mi-am tinut in frau dorinta de a o apara cu tot ce aveam mai bun si dupa ce am dat din cap in semn de aprobare, m-am intors cu privrea in alta parte! Nu imi placea jocul asta, dar se vedea ca mama nu credea ce ii spusese Derek!
~Mama~ Eric iesi din salon cu Alex si apoi Derek se apropie de mine cu ochii aia frumosi ai lui! Te puteai pierde cu totul in ei! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Spitalul Mar Iun 29, 2010 12:29 am | |
| Chad mi-a dat acordul iar eu am inceput sa ma gandesc si sa sterg ce vroiam din memoria mamei. Ok, stergem partea cu "Chad a avut alta problema". Gata! - Mama, te simti bine? am zis stiind reactiile adverse ale hipnozei. Adica unul singura - ameteala. Vrei sa te ajut sa te asezi? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Spitalul | |
| |
|
| |
| Spitalul | |
|