| Spitalul | |
|
+4Raindrop. Ale. ToxicBlood suicide.blonde 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 5:12 am | |
| ~Chad~ -Iubita nu pot sa respir! Ma sufoca cu imbratisarea ei...niciodata nu ma imbratisase asa!
~Alex~ I-am auzit vocea si am plans si mai tare. -Idiotule ce esti! Am slabit stransoarea si m-am uitat in ochii lui. -Sa nu imi mai faci asta niciodata!Sa nu ne mai faci asta!Ai inteles?
~Chad~ M-am lasat incet pe perna si am privit in jur.Medici, toti cu ochii inlacrimati... Medicii aia erau acolo cumva pentru mine? De ce eram dezbracat?De ce era aparatul ala langa mine?Aparat de resuscitare? | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 5:17 am | |
| Am rasuflat usurat intr-un fel, dar inima continua sa-mi bata rapid. M-am apropiat incet de pat si de el si mi-era frica. Poate visam. Poate Chad murise si eu lesinasem sau ceva. Mi-era frica sa-l ating. Daca se destrama visul? Am stat doar si l-am privit cu ochii inlacrimati. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 5:22 am | |
| ~Chad~ O figura blajina, inlacrimata, acoperi mutrele doctorilor din dreapta mea. -Era sa mor nu? Realizasem acum de ce erau toti cum erau...de ce Alex ma tinuse atat de strans in brate si de ce dadu tipatul ala sfasietor cand am vorbit.
~Alex~ Cole se apropie de pat cu ochii inlacrimati! Credea ca era un vis, dar i-am pus mana pe fata si am clatinat din cap. -Nu e vis! Inca plangeam!Dar plangeam de bucuria ca isi revenise! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 5:27 am | |
| Am clipit des, sa-mi alung lacrimile si am continuat sa-l privesc. I-am atins mana lui Alex, care incerca sa ma consoleze, desi eu ar fi trebuit s-o consolez pe ea. Am intins mana spre Chad si i-am atins bratul. Era asa de rece. M-am cutremurat si nu am reusit sa rezist tentatiei si l-am luat in brate si l-am strans bine. I-am dat cu pumnul usurel in spate si i-am spus, cu voce ragusita dupa plans: -Nu pot sa cred ca am plans dupa un idiot ca tine. Sa nu se mai faci asta niciodata. Nu-mi pasa daca avea sa guste gluma sau nu. Conta ca traia. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 5:34 am | |
| ~Chad~ Ma lua si el in brate si imi dadu una in spate. -Nu a fost intentia mea!
~Alex~ Eram hotarata sa nu mai comentez la imbratisarea aceea...avusesem de gand sa fac o gluma dar era prea morbida pentru ei, dar cand i-am auzit cuvintele am rabufnit. -Dar aproape ai atins lumina!Idiot fara sentimente ce esti!Zici ca tii la noi si te arunci cu bratele deschise in lumina!
~Chad~ -Am adormit, OK? Am zis plangand si eu acum. -De unde aveam sa stiu ca eram la un pas de moarte?Credeti ca imi doream asta? Asta avea sa ma schimbe radical!
| |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 5:39 am | |
| I-am dat drumul din imbratisare si mi-am sters mucii de la nas. Apoi i-am aratat degetul aratator, amentator: -Daca te duceai spre lumina... Am continuat sa arat cu degetul si sa par un idiot pentru ca nu stiam cum sa continui. Ma tot umflam in pene si ma pregateam sa zic ceva, dar mereu ma dezumflam si tot taceam. Mi-am coborat degetul si am cazut cu curul de asfalt, la ce obosit eram. M-am frecat la ochi si am zis abia dupa o jumatate de ora: -AU! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 5:48 am | |
| ~Chad~ Cat ma amuza cum se umfla in pene, cum ma ameninta in stilul lui atat de copilaresc. Oh, Cole!Nu mi-o iertam niciodata daca il dezamageam! Caci dintre toti, si acum, fara suparare Alex, pentru ca stiu ca ma auzi, perfect, el avea un coltisor special acolo in inima mea! Nu e gand de GAY, i-am repetat lui Alex de trei ori, si ma linistisem cand dadu din cap a intelegere. Toate prin cate trecusem ma facusera sa il consider fratele pe care nu l-am avut niciodata! Bineinteles ca si ceilalti aveau cate un coltisor, dar el...el era noul meu bun prieten! Era momentul sa las amintirile urate deoparte, amintirea cu supradoza care il omorase, si sa incep altele! -Ai grija amice!E tare! I-am zis cand am auzit bufnitura. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 5:55 am | |
| -Ai dreptate, am soptit si m-am ridicat de pe jos. M-am clatinat putin, dar m-am redresat repede. Deodata, m-am crispat usor. Simteam o nevoie nebuna. VROIAM! Gatul mi-o cerea. Ma ardea pe interior si nu ma lasa in pace. Trebuia sa beau ceva tare! Nu mai facusem asta de ceva vreme si nu stiu ce m-a apucat dar pofta era sa ma doboare. Am strans din dinti si din pumni si m-am asezat pe patul de lang Chad. Sa plec la bar sa beau ceva cat prietenul meu statea in spital? Nici in cele mai urate cosmaruri ale mele! | |
|
| |
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 6:16 pm | |
| -Numai tu poti sa adormi, si in secunda urmatoare sa fi mai aproape de moarte.Sper sa nu mai faci asta niciodata m`am pus pe scaunul de langa el si l`am strans tare de mana | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 7:50 pm | |
| Cole se aseza la loc pe celalalt pat si Alex pe scaun. -Nu mai fac! I-am promis strangandu-i gentil mana. -A fost mai rau ca atunci! Le-am zis amintinu-mi de ziua cand mi-am taiat venele. -Atunci stiam de mine!Dar acum a fost asa... Nici nu stiam cum sa spun! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 7:56 pm | |
| -Bine ca ti-ai revenit, prietene, am soptit. Ma duc... Aaa... Sa imi iau ceva de mancare. M-am ridicat si am zburat ca o furtuna pana la cel mai apropiat bar. Am stat acolo cel putin 2 ore si am baut cateva(am pierdut sirul) pahare de whiskey. Deja ma clatinam, dar m-am ridicat si am ajuns la loc, la spital. Speram sa nu am ochii rosii sau alte semne ca bausem. La naiba, nici nu mai puteam gandi calumea! Am intrat in salon si m-am indreptat spre patul liber, dar pe drum, mi-am pierdut o clipa echilibrul si a trebuit sa ma sprijim de un dulapior sa nu cad. -Pardon, am incercat sa zic. M-am impiedicat! M-am asezat pe pat si mi-am sprijinit capul de zid. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 8:03 pm | |
| Cole venise inapoi si se sprijinise de dulap sa ajunga la loc in pat -Cole doar ai mancat ceva ? Esti sigur ca nu ai si baut ? | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 8:05 pm | |
| Gandindu-ma la ce patisem,la faptul ca fusesem la un pas de moarte, incaodata, imi luase orice chef de a ma odihni! Statusem urmatoarele doua ore si ma jucasem cu parul lui Alex!Vorbisem cu ea priin ganduri, ca sa nu ii deranjez pe ceilalti, care aratau ca aveau nevoie de odihna! Si Cole, se intorsese acum...pe sapte carari! -Ce ai mai omule?am zis privindu-l amuzat. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 8:07 pm | |
| -Am mancat, am inceput. Am stat cateva minute tacand. -Doar ca nu mai stiu ce, am soptit. Am inceput sa rad isteric. -Nu mai stiu ce! Sunt perfect, amice, i-am raspuns lui Chad. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 8:09 pm | |
| Mirosea a bautura de la o posta si ma irita la nas. -Ai abuzat de tequila? Am ridicat o spranceana si am asteptat nerabdator raspunsul. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 8:10 pm | |
| -Nu tequila, am ras. Whiskey! Am facut ochii mari si mi-am pus mana la gura. Gura sparta! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 8:11 pm | |
| -Si cam cat ai baut?Asa... cat iti mai amintesti uneori era bine sa te comporti si tu ca un beat, dar acum nu prea aveam puterea necesara sa fac si eu pe isterica | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 8:12 pm | |
| Se imbatase! Cat de tare!Eu stateam tintuit de patul ala si el se dusese sa bea! -Daca cobor din patul asta bat la tine pana iti iese toata bautura prin urechi! Nu suportam sa il vad asa! Nu puteam! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 8:16 pm | |
| -Un pahar.... Doua, trei, mai multe. -Nu-mi mai amintesc, am marturisit. M-am indreptat spre Chad, care ma ameninta. Am vrut sa fac o gluma, dar am uitat-o. -Imi pare rau, am soptit. De cand ti-ai revenit, am simtit ceva cum ma racaia pe gat. Nu era doar o incapatanare sau ceva de moment. Era o nevoie! Am inceput sa plang. -Nu stiu ce e cu mine! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 8:21 pm | |
| Cand veni aproape i-am pus mana in cap si l-am ciufulit incet. -Nu mai cauta raspunsuri! I-am zis intelegator. -Aseaza-te pe pat si odihneste-te! -Zi-i lui Derek sa il linisteasca el!Nu vreau sa pateasca ceva! I-am transmis lui Alex. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 8:23 pm | |
| -Pat, da, am raspuns. M-am intors cu spatele la el si m-am holbat ca un tampit. -Unde e patul? Damn, nu il vedeam! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 8:25 pm | |
| M`am dus spre Derek care putin cam piedut de tot ce se intampla prin camera si i`am spus[intrebat] daca poate face ceva cu Cole. S`a dus spre el si tot isi repeta in gand ;Cole nu ai nimic, nu esti beat, linisteste`te si stai in pat fara sa faci ceva rau; | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 8:27 pm | |
| -Nu sunt beat, am repetat. Nu sunt beat. M-am tinut de Derek. -Dar de ce se invarte camera? M-am supus unui gand ciudat si m-am asezat pe pat. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 8:29 pm | |
| -E exact in fata ta, amice! Poti tu sa spui ca ai baut un pahar pana maine dimineata, ca eu nu te cred! Si ai mai stat si doua ore plecat! Offf, copil ce esti! Intre timp Alex imi ascultase rugamintea si se dusese la Derek. De as fi putut sa aud si eu ce ziceau! -Sa stai acolo! L-am atentionat ridcand un deget la el cand se asezase pe pat. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 8:31 pm | |
| I`am multumit lui Derek apoi m`am asezat iar pe scaun si ma jucam cu parul meu . -Sper sa nu mai faca nimic rau i `am spus lui Chad la ureche | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 8:32 pm | |
| Am ras si am incercat sa il imit. Am ridicat degetul, dar mi-a cazut in poala. M-am incruntat si l-am ridicat din nou, dar a cazut la fel de inert. Am oftat si mi-am impreunat maninile cum se face rugaciune si le-am pus sub cap... Peste cateva secunde dormeam ca un copil mic. Poate imi si curgeau bale, cum am vazut ca faceau bebelusii cand dormeau. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 8:37 pm | |
| -Nu o sa mai faca!Deja doarme! Cand m-am uitat din nou la el, dormea profund!Atat de linistit ca ai fi zis ca nu a trecut prin atatea! -Copil ce e! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 9:05 pm | |
| -Ahh, e asa de dulce cand doarme, chiar ca este un copil mic. am zis si eu entuziasmata .. apoi mi`a cazut capul in palme .. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 9:13 pm | |
| -Si e mai mare ca mine! Am ras. -Sa nu imi spui ca pici si tu acum? Fratilor, duceti-va acasa daca nu va e bine!Chiar nu ma deranjeaza daca plecati!Rezist! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 9:16 pm | |
| -Mai mare, dar mai copil .. mi`am spus eu ridicand privirea la el . Eu una cred ca as avea motive sa cad, nu am dormit seara trecuta si nici inainte de acea seara nu prea, deci .. sa nu`mi spui mie ce sa fac m`am rastit in gluma la el, desi faza cu somnul era adevarata Nu dorm oricum .. nu acum. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 9:31 pm | |
| Te rastesti la mine deci?Vrei sa mai fac odata faza cu scapatul in groapa?Pentru ca o pot face! Si sa vezi cum ii trezesc eu pe toti din amortire! Facem pe durii, primim duritate! V-am zis sa plecati pentru ca ma descurc si singur!Sunt constient ca pe Cole nu il puteti ridica din pat si nici nu te poti intelege cu el pentru ca a baut suficient de mult cat sa fie sigur ca intentiile mele nu tocmai ortodoxe il trezesc, si il puteti lasa aici!Dar voi...Voi trebuie sa va duceti acasa! Ati pierdut atatea din cauza mea!Si nu e un gand pesimist!Nu mai sunt pesimist acum, jur pe ce am mai sfant Alex! Duceti-va la scoala sau...din nou o sa jur si nu imi place...ma transform in lup si va evacuez pe toti! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 9:34 pm | |
| Eram putin socat din cauza lui Cole care bause mai mult wiskey decat trebuia, asa ca l-am ajutat sa se aseze intr-un pat vecin si in cateva secunde a adormit. - Aaa. Cred ca o sa stau langa el, ca sa...puteti vorbi, am zis. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 9:38 pm | |
| -Sii ce naiba ... am urlat eu apoi mi`am amintit ca lumea mai dormea pe aici ce naiba sa fac la academie am zis apoi mai incet Chiar nu poti intelege sau nu vrei sa intelegi ca cineva te iubeste, iti vrea binele si chestii deastea? | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 9:44 pm | |
| -Mersi Derek!i-am facut cu ochiul si m-am intors catre Alex. Hei! Inteleg perfect ca ma iubiti! Acum inteleg!Si te rog sa nu ma mai contrazici!Ca inteleg!Nu sunt capos ca stim noi cine aici de fata! Nu o sa imi dea drumul atat de repede de aici!Aproape am murit si ma vor tine sub supraveghere cateva zile!Si o sa ii sun pe ai mei sa vina sa stea cu mine! Voi aveti de recuperat niste ore!Sa nu pierdeti orele pentru ca stati dupa curu' meu pe aici! Apropo unde mi-e telefonul?L-a luat Derek cumva? -Derek, mi-ai luat tu telefonul?Si portofelul? Trebuia sa ii anunt pe ai mei. | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 9:45 pm | |
| Eu am ramas in camera ca sa ma schimb, apoi dupa vreo ora am venit si eu la spital.- Buna, ce-i cu moartea asta? | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 9:47 pm | |
| - Cred ca a ramas in camera de garda, ma duc sa verific. Eu nu ti le-am luat. M-am dus in camera de garda si am intrebat-o pe o asistenta de un portofel si un telefon, iar acestea mi le-a adus. Am intrat inapoi in salonul in care era Chad si i le-am inmanat.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 9:48 pm | |
| M`a lasat cu tot subiectul cam in aer si si`a continuat conversatia cu Derek.Ah, deabia asteptam sa plec si eu acasa, sa scap odata de toate toanele lui si stres, chiar daca acolo o sa fie mult mai rau,o sa am alte probleme .. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 9:48 pm | |
| -Eve! Am rostit luat pe nepregatite! -Aproape am atins lumina!Si Cole e beat crita doarme! I-am facut semn spre patul pe care statea Derek si am ridicat din umeri. -Mersi!Trebuie sa ii anunt pe ai mei! I-am explicat. | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 10:02 pm | |
| M-am asezat pe patul pe care EL dormea, mangaindu-i parul. - Ce lumina visezi, draga? Mi-am apropiat capul de urechea lui, si am zis putin mai tare; da, iar nu m-am putut abtine. - TREZIREA! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Spitalul Dum Iun 27, 2010 10:05 pm | |
| - Eve, lasa-l, te rog, am spus. A baut prea mult wiskey. Lasa-l sa se odihneasca, merita si el asta. - Chad, tu m-ai auzit pe mine ce am zis inainte sa...sa te intorci in corpul tau? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Spitalul | |
| |
|
| |
| Spitalul | |
|