| Spitalul | |
|
+4Raindrop. Ale. ToxicBlood suicide.blonde 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 4:33 am | |
| -Fresh te rog! Nu am chef de acid. M-am incruntat. -Nu las bacsis, ti-o spun de-acum! | |
|
| |
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 4:35 am | |
| Am ras si i-am intins un fresh, lundu-mi si eu unul. -Deci...ce iti mai face piciorul?am intrabat eu sorbind o gura din ducul racoritor. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 4:39 am | |
| Am luat o gura de suc si m-am strambat. -Momentan face bine. Vreau sa spun ca nu ma doare. Am ridicat tonul si am continuat ca sa ma auda si Chad: -SUNT SIGUR CA O SA MA FAC BINE REPEDE. E OK, ALICE! MULTUMESC! | |
|
| |
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 5:19 pm | |
| -O sa`i treaca si lui, nu o sa se mai simta asa vinovat in timp. Daca ii dai sa bea ceva tare acum, s`ar putea sa reusesti mai repede i`am spus in gluma .. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 5:23 pm | |
| Am ras. -Prefer un Chad deprimat decat un Chad beat. Am inceput sa ma foiesc si am injurat. -Am amortit aici! Vreasu sa ma ridic, am spus oftand. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 5:32 pm | |
| Ma bucuram ca in toata ameteala cu Cole treaza, au lasat povestea mea pe planul 2.Trebuia sa ii multumesc blondului mai tarziu pentru asta. -Sprijinu' mobil Alice SRL vine imediat!am spus eu mergand langa Cole si apucandu-l de brat pentru a se ridica. -Nu iti face griji.....am facut scoala de sprijin.am spus eu solemn. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 5:34 pm | |
| -Poate va vad pe amandoi pe jos am ras la ei.. Scoala de sprijin Alice, esti multitalentata draga avea asa niste idei.. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 5:36 pm | |
| Am ranjit la Alex. -Poate cadem pe tine!am spus eu inocenta. Si scoala de sprijin o faci doar daca intrii acolo cu invitatie...iti poat face rost daca vrei....am spus eu continund sa ranjesc.
Ultima editare efectuata de catre Chrystine in Joi Iun 17, 2010 5:38 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 5:38 pm | |
| -Alice, ce dracu... Dar m-am lasat ajutat. Nu mai suportam sa stau in patu' ala. M-a dus aproape de un dulap si m-am sprijinit de el. -Gata, acum lasa-ma, ca pot! i-am spus. Multumesc Alice! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 5:40 pm | |
| -Nu, chiar nu vreau .. Apropo unde il duci pe Cole? il plimba de colo colo prin camea, se misca ca un titirez | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 5:40 pm | |
| Mi-am dat ochii peste cap si l-am lasat pe Cole sa mearga singur.S-a clatinat putin, dar parea ca are stabilitate.Mi-am luat sculu si m-am dus spre Cez. -Deci ce facem acum?am intrebat eu tare. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 5:42 pm | |
| -Hai sa jucam tontoroiu', am propus. Langa dulap era un scaun. Am incercat sa rezist tentatiei de a ma aseza pe el, dar nu am reusit. M-am trantit pe el cu un sunet de parca s-ar fi prabusit ceru' peste noi. -Ups! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 5:44 pm | |
| -Pai, depinde ..ce vrei sa facem . Cam cate disctractii cunosti de facut in spital ? m`am uitat la ea ca un copilas razand | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 5:49 pm | |
| - La spital nu prea stiu, am raspuns eu in locul lui Alice. Dra sigur afara din spital ati avea mai multe optiuni, am continuat imbufnat. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 5:49 pm | |
| -Unu: ce er tontoroiu?? si doi: hai sa ne jucam jocuri de copii!Ceva gen ascunsa sau "tara, tara vrem ostasi"....am nevoie sa ma simt de 4 ani! am spus eu zambind si facand o moaca de catelus irezistibil.... CateiiI!!!!! -OMG!!!!am zbierat eu.Unde sunt cateii mei???In toata nebunia cu Vegasul am uitat de ei!!!!am spus eu incepand sa plang. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 5:51 pm | |
| Aluzia mea a ramas la cosul de gunoi. Mda, mersi! -Zoey e acasa bine, hranita, spalata si cu culcus... Cat despre ceilalti nu stiu... | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 5:53 pm | |
| -Felix e fix aici, la Chad in brate il am aratat pe pufos .. Iar ceilalti .. stiu adica cred ca i`am dus una dintre noi la adapost.. ori tu, ori eu .. suunt bine . | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 5:56 pm | |
| M-am ridicat incet incet si am mers la ea si am luat-o in brate sa o consolez. Defapt aveam doua obiective. Sa o consolez si sa ma sprijin de ea. -E ok, Alice! am spus. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 6:01 pm | |
| -Nu`ti face griji, dupa ce scapam de aici, ma voi duce eu sa vad daca am nimerit la adapost cu pufosii, stiu ca eram beata atunci.. parca. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 6:03 pm | |
| -Trebuie sa merg dupa ei!am zis eu, dar mi-am amintit ceva..... -Damn!!!Azi e ziua lui Damien, patronul adapostului si e inchis!!!!!!am spus eu. Calmeaza-te Alice!Gandeste-te la pantofi!La fuste!La noua rochie a lui Marc.... -Deci...cine joaca ceva?am intrebat. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 6:06 pm | |
| -Da, gandeste`te la patofi i`am spus eu citindu`i gandurile .. -Ahh, eu nu prea stiu, cee.. ce vreti voi . Eu nu prea ma simt bine niciodata in spitale, deci nimic nu prea imi ridica acum moralul | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 6:06 pm | |
| -Eu joc... Dorm! Am schiopatat pana la pat si m-am aruncat cu capu'-ntre perne. -Aveti idee ce doza de sedative mi-a fost administrata? Pentru ca ma simt de parca n-as fi dormit cateva saptamani. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 6:07 pm | |
| -Pai sunt unele puternice, sau un doze mari .. o sa`ti treaca repede dupa un somn bun . | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 6:12 pm | |
| -Ti-au dat Antihistaminice H1 in doza de 125g/ml destul de concentrat... Toti se uitau la mine ca la un extraterestru. -Am uitat sa mentionez ca bunica e doctor?am intrebat eu zambind fortat? | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 6:14 pm | |
| -Tot nu retineam formula asta, chiar daca era si mama am ras si am observat ca blondu` incepea sa adoarma | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 6:15 pm | |
| -Si asta inseamna... Cat inseamna ca o sa dorm? am intrebat, abia mai reusind sa vorbesc. Simteam ca mi-e greu sa mai deschid gura. Dar nu vroiam sa dorm!
| |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 6:19 pm | |
| -Pai cam vreo 8 ore?am spus eu zambind vinovata. -Nu iti face griji.....ai dormit deja toata ziua deci cred ca o sa dormi doar vreo 2-3 ore. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 6:21 pm | |
| -Sper! Nu adormi, Cole! Nu adormi, Cole! Cole, nu adormi! Nu, Alex, n-am innebunit! Cole, nu adormi! Hai imbecilule! M-am intors cu fata la ei si le-am spus: -Aveti un Red Bull? | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 6:23 pm | |
| -Poftim!am spus eu simtindu-ma ca un automat de bauturi. -Dar totusi ar cam trebui sa te odihnesti..... | |
|
| |
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 6:29 pm | |
| M-am uitat tampit la ceilalti, ca si cum eu eram pata neagra din universul lor colorat...Cum naiba ajunsesem eu langa oamenii astia normali?Doamne baiatul ala...aha...care era planul tau tampitule? Incredibil nici asta nu mai stiam!Formasem o legatura cu ceilalti si uitasem tot ce planuisem...silegatura asta uite ce ma punea sa fac. -Cole, ai nevoie de somn!Ai nevoie de odihna! I-am zis incet, abia auzit...mi-era rusine sa il privesc in ochi...sa ii privesc pe toti in ochi...pana si pe Alex a mea. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 6:30 pm | |
| -Mersi!i-am spus lui Alice. Chad, nu vreau sa dorm. Voi ati venit aici pentru mine si eu dorm ca un porc. Am luat doza si am inceput sa beau ca un nesatul. Am terminat-o imediat. -Imi mai dai inca una? Of, Alice, iti raman dator! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 6:31 pm | |
| -OK....dar e ultima!am spus eu incercand sa nu par maicasa. -Chady!!!!Tocmai cand incepeam sa cred ca te-au sedat si pe tine.....am spus eu incepand sa rad. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 6:34 pm | |
| -Nu dormi ca un porc, amice! I-am zis revoltat. -Trebuie sa lasi medicamentele alea sa isi faca efectul daca vrei sa nu ai dureri! Cat de rau ma simteam sa il vad in starea aia.... Cand am auzit ironia am lasat sa imi scape un zambet... -Sunt sedat!Mai mult ca toti de aici! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 6:36 pm | |
| L`am auzit si pe Chad... acum ii era rusine sa vorbeasca pana si cu mine, i`am aatat o fata nemultumita apoi m`am uitat la Cole .. care adormea -Dupa ce te vei trezi iti va fi mai bine Cole! Apoi o sa mergem unde vrei tu am spus pe un ton mai jos | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 6:37 pm | |
| -Mda....si eu am devenit brusc zana maseluta!am spus eu ironizandu-l. -Dar ai dreptate.Tu!am zis eu aratand spre Cole.Stingerea! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 6:37 pm | |
| M-am uitat urat la Chad si l-am amenintat din priviri ca daca se mai gandeste cumva ca el e vinovat, arunc cu doza asta direct in capu' lui. Nu trebuia sa am puterea lui Alex ca sa imi dau seama ce gandea. Am luat doza nerabdator si am terminat-o si pe asta la fel de repede. Ma gandeam sa mai cer inca una, dar nu vroiam sa se supere pe mine, plus ca ma cam durea burta. Era cat pe aici sa adorm. Alex mi-a spus ceva, dar nu am inteles. NU, COLE! Nu DORMI! M-am intins si m-am ridicat in fund. O intepatura in picior m-a facut sa tresar si sa ma stramb. Dar mi-am mascat durerea repede Totusi nu era asa de rau. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 6:41 pm | |
| -Cand o sa fiu convins ca tu nu mai ai nevoie de analgezice atunci o sa scap si eu de gandurile! M-am adresat tuturor nu numai blondului care se ridica in capul oaselor...Incapatanatul! -De ce nu vrei tu sa intelegi ca trebuie sa dormi? O luasem pe campii acum...ma purtam ca o sora de spital gata sa ajut un pacient care imi era foarte drag. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 6:43 pm | |
| M`am dus spre Chad si i`am spus la ureche .. -Stai linistit, odata si odata va adormi, e tare incapatanat si el uneori .. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 6:46 pm | |
| -Chad, nu sunt un copil mic, i-am spus suparat. Corpul parea sa se moleseasca, asa ca m-am sprijinit de tablia patului. Ce cald se facuse! Incepeam sa transpir! Ochii mi se inchideau... WTF? Doua doze de Red Bull si adorm? Nu e posibil! Cu greu mi-am ridicat pleoapele si mai toti se uitau la mine. Minunat spectacol, nu? -Nu vreau, am soptit, dar era prea tarziu. Am dat drumul degetelor ce se tineau cu indarjire de trezire si am alunecat intr-un abis dulce si linistitor. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Iun 17, 2010 6:50 pm | |
| -Ce mai spuneai? Am zis eu putin amuzat cand l-am vazut cum se lasase incetisor pe perna in voia somnului. -Asa te vreau amice!Sa te odihnesti! -E incapatanat uneori!Ca daca nu era nu ajungea aici! Aveam noroc ca decat Alex ma putea auzi... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Spitalul | |
| |
|
| |
| Spitalul | |
|