Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Gossip Girl. Doar In Visele Tale Dum Feb 28, 2010 5:11 am | |
| Gossip Girl - no. 9 Sex and the city pentru adolescenti Este ultima vara pe care o petrecem impreuna. Va fi fierbinte! Si nu doar din cauza soarelui. In ciuda imbratisarilor calduroase de la petrecerea de absolvire, drumurile lui Blair si ale Serenei se separa... dar nu pentru mult timp! Blair va pleca la Londra pentru a locui impreuna cu iubitul ei, Serena este foarte aproape de a deveni un star de cinema, in timp ce Dan si Vanessa se straduiesc sa reaprinda flacara pasiunii. Vara asta va fi mai fierbinte ca niciodata! "O lectura delicios de rautacioasa, ce te va atrage si te va captiva imediat..." Publishers Weekly "Oh, nu! Te atata si te infierbanta. O lectura fara cenzura. Citeste si vezi cat rezisti!" Amazon.com | |
|
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Gossip Girl. Doar In Visele Tale Dum Feb 28, 2010 5:13 am | |
| Ultima carte din serie. A citit-o cineva? Se pare ca este interesanta :x Serena star de cinema 8-> Si Dan si & Vanessa together? Oh, yeah :X | |
|
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Gossip Girl. Doar In Visele Tale Dum Feb 28, 2010 8:00 pm | |
| A aparut in romania luna asta ) vreau sa mi-o cumpar...defapt le vreau pe toate! Costa cam 15 lei fiecare deci nu e mare paguba la buget daca imi iau cate una.... oricum vreau sa vad ce se intampla cu Blair si englezoiu :x | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gossip Girl. Doar In Visele Tale | |
| |
|