Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Gossip girl. Vreau totul Dum Feb 28, 2010 4:58 am | |
| Gossip Girl - no. 3 Sex and the city pentru adolescenti B si O au hotarat sa faca pace, insa asta chiar ca este prea de tot! Dar pana la urma, cat timp poti sa ramai suparat pe cel alaturi de care ai invatat sa citesti in scoala primara??!! Bun, de acord ca O nu este la fel de blonda sau de "experimentata" ca B, insa asta nu este un motiv ca sa se deteste una pe cealalta. Acum ca s-au impacat si ca sunt din nou cele mai bune prietene, ce ne mai pregatesc oare? "O lectura delicios de rautacioasa, ce te va atrage si te va captiva imediat..." Publishers Weekly "Oh, nu! Te atata si te infierbanta. O lectura fara cenzura. Citeste si vezi cat rezisti!" Amazon.com "Scandalul nu este decat o barfa delicioasa, care a devenit plicticoasa din cauza moralitatii." Oscar Wilde | |
|
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Gossip girl. Vreau totul Dum Feb 28, 2010 4:59 am | |
| Am ajuns pana aici cu serialul. Deci serialul respecta cartea cred :-? De-abia astept sa mi-o iau :x Si sa o citesc :-? ca m-a facut curioasa. :x | |
|
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Gossip girl. Vreau totul Dum Feb 28, 2010 8:06 pm | |
| Stai!Serialul respecta cartea?Zau? Au ramas in urma raaau in cazu asta "O" ?? aaa...who is O? pe bune ca am uitat | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gossip girl. Vreau totul | |
| |
|