Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Gossip Girl Dum Feb 28, 2010 4:44 am | |
| Gossip Girl - no. 1 Sex and the city pentru adolescenti Bine ati venit in Upper East Side, cartierul sic din New York, unde locuiesc Blair si prietenii sai. Sunt tineri, sunt bogati, sunt frumosi si traiesc la extrem. Merg la cele mai scumpe scoli private din NY, iar principalele lor scopuri in viata sunt sa intre la Yale sau Harvard si sa aiba nunti luxoase. Bine ati venit in lumea geloziei, a invidiei si a tradarilor unde se innoada si se deznoada iubirile si prieteniile. Toate acestea se intampla sun vigilenta misterioasei Gossip Girl care observa tot, stie tot si povesteste tot. "O lectura delicios de rautacioasa, ce te va atrage si te va captiva imediat..." Publishers Weekly "Oh, nu! Te atata si te infierbanta. O lectura fara cenzura. Citeste si vezi cat rezisti!" Amazon.com "Scandalul nu este decat o barfa delicioasa, care a devenit plicticoasa din cauza moralitatii." Oscar Wilde. | |
|
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Gossip Girl Dum Feb 28, 2010 4:45 am | |
| Ai citit-o cineva? Eu nu, personal, dar intai as vrea sa mai termin niste serii pe care le-am inceput si abia dupa aia o sa le cumpar si pe acestea. Dar pare chiar interesanta. | |
|
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Gossip Girl Dum Feb 28, 2010 8:13 pm | |
| pare ultra interesanta! Si daca serialu e bazat pe cartea asta ar trebui sa fie sezonu I nu? sincer am citit doar cartea 8 si 7 si m-au impresionat! | |
|
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Gossip Girl Dum Feb 28, 2010 8:14 pm | |
| - Citat :
- Si daca serialu e bazat pe cartea asta ar trebui sa fie sezonu I nu?
Asa ar trebui. Daca este asa, nu stiu :-? pentru ca eu nu am citit cartea, doar am vazut serialul. | |
|
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Gossip Girl Dum Feb 28, 2010 8:45 pm | |
| si eu la fel pai am vrut sa imi fac comanda da trebuia CNP-u si trebuia sa o intreb pa mama care doarme :-j poate altadata oricum am pile la librarii si o sa o rog pe vanzatoare sa imi spuna la ce librarii pot sa le gasesc ) | |
|