Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Gossip Girl. Pe Tine Te Vreau Dum Feb 28, 2010 5:05 am | |
| Gossip Girl - no. 6 Sex and the city pentru adolescenti In aceasta saptamana vom afla cu totii daca vom fi acceptati la universitatile visurilor noastre. Este foarte important pentru noi sa fim acceptati pentru ca a studia la o universitate prestigioasa este cel mai important lucru care ni s-ar putea intampla in acest moment. De altfel, traim timpuri imemoriale deoarece vom fi marcati cu fierul rosu in cazul in care nu vom fi studenti la universitatea la care am candidat. Nu imi ramane decat sa va urez succes tuturor. Ma adorati, nu-i asa!? "Un fenomen literar de care adolescentii par sa nu se mai sature". Daily Telegraph "Cartea perfecta a celor care tânjesc dupa stralucire, stil si bogatie." Full on! Magazine "O carte usor de citit si care creeaza dependenta, asemenea ciocolatei si bârfei." The Glasgow Herald "Fabuloasa... amuzanta si încordata, asemenea unui clip foarte sexy." The Observer | |
|
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Gossip Girl. Pe Tine Te Vreau Dum Feb 28, 2010 5:07 am | |
| Da, te adoram, o marita, preamarita cum o fi numele ei :-? Allah ^ ^ Sa mi-o cumpar :x sa vad cine care cum la ce universitate intra :-? | |
|
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Gossip Girl. Pe Tine Te Vreau Dum Feb 28, 2010 8:02 pm | |
| Eu le-am luat de la coada =)))) la asta inca nu am ajuns am auzit ca e buna :-?? si deja am idee despre ce se intampla pentru ca am citit 7 si cam are legatura inceputul lu 7 cu sfarsitul asteia | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gossip Girl. Pe Tine Te Vreau | |
| |
|