Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
Subiect: Re: about a girl Lun Dec 21, 2009 3:50 am
Heidi♥ a scris:
Citat :
La multi ani! Sa ai multa sanatate, fericire, bani si viata lunga alaturi de Alec! :X
Eternitate 8->. [Aberatii]
Citat :
Ale te ube:*!
Si eu te iubesc:X Iubesc pe toata lumea Hugi virtuali si zambete virtuale:x
Eternitate > Si nu's aberatii! :X Love you so much!:* >< un hug virtual un zambet virtual :> :*
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
Subiect: Re: about a girl Mar Dec 22, 2009 2:54 am
21 Decembrie Well, well... azi am fost sa-mi fac buletin b-)b-)b-). Da presupun ca am iesit ca naiba in poza=)) ca nu o vrut tanti sa mi-o arate:(. Am citit azi ca nebuna:x. E superba Zori de zi:x. Dupaia am stat la PC. Si din motive nestiute de nimeni, am avut o dispozitie foarte naspa. Dupaia am citit iar:x si acuma is in forma:)). As vorbi non-stop:)))))
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
Subiect: Re: about a girl Mar Dec 22, 2009 3:17 am
Heidi♥ a scris:
21 Decembrie Well, well... azi am fost sa-mi fac buletin b-)b-)b-). Da presupun ca am iesit ca naiba in poza=)) ca nu o vrut tanti sa mi-o arate:(. Am citit azi ca nebuna:x. E superba Zori de zi:x. Dupaia am stat la PC. Si din motive nestiute de nimeni, am avut o dispozitie foarte naspa. Dupaia am citit iar:x si acuma is in forma:)). As vorbi non-stop:)))))
21 decembrie :> comunismul a cazut ) Nu prea cred :-j eu chiar am iesit ca naiba si nu imi arat buletinul niciodata =)) Stiuuu :X pana unde ai ajuns? ) Vorbeste cu mine :>
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
Subiect: Re: about a girl Mar Dec 22, 2009 3:36 am
★ Bupe's a Dark Beer ★ a scris:
Heidi♥ a scris:
21 decembrie :> comunismul a cazut ) Nu prea cred :-j eu chiar am iesit ca naiba si nu imi arat buletinul niciodata =)) Stiuuu :X pana unde ai ajuns? ) Vorbeste cu mine :>
Pana...cand o sarit Bella la gatu lui Jake=)))
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: about a girl Mar Dec 22, 2009 4:05 am
=)) lol...asta e in capitolul care? ) si in ce parte? Ca nu imi dau seama ) aa...la faza cu Nessie ) gata, m-am prins... >< Sa o citesti sanatoasa :>:
Subiect: Re: about a girl Mar Dec 22, 2009 11:02 pm
Citesc sanatoasa:)))
22 Decembrie. Mi-a venit chefu' sa scriu in jurnal:)). Ascultam "Calare pe motoare", si mi-o venit un cheeeef:)). So, so, so ). Azi de n-am stat ca proasta fara sa fac nimic:))))))))). Am lenevit cum n-am mai facut-o de mult:">\m/. Am atata energie acuma, de nici sa stau, nici sa gandesc, nici sa fac nimic nu pot=)). Si am chef sa raaaaaaaaaaaaaad:x.
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: about a girl Mar Dec 22, 2009 11:18 pm
Heidi♥ a scris:
22 Decembrie. Mi-a venit chefu' sa scriu in jurnal:)). Ascultam "Calare pe motoare", si mi-o venit un cheeeef:)). So, so, so ). Azi de n-am stat ca proasta fara sa fac nimic:))))))))). Am lenevit cum n-am mai facut-o de mult:">\m/. Am atata energie acuma, de nici sa stau, nici sa gandesc, nici sa fac nimic nu pot=)). Si am chef sa raaaaaaaaaaaaaad:x.
=)) la fel ca mine!) Calare pe motoare =)) nu mai stiu unde am vazut-o...parca pe la Ness in jurnal :-? ) Hai, treci si pe la mine pe la jurnal daca vrei:* Cius:*
Subiect: Re: about a girl Mier Dec 23, 2009 2:32 am
Nu intru la Ness' in jurnal:))) Pe melodia aia falsez cu Bubu (vara-mea):x Intru si la tine imediat:>
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
Subiect: Re: about a girl Mier Dec 23, 2009 5:39 am
Citat :
Femeie,m-ai inebunit cu cititu' tau cu tot=)) Acu citesti,peste 3 ore citesti:| Las-o mai incet ca devii intelectuala,ce puii mei!
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: about a girl Mier Dec 23, 2009 4:16 pm
Krista a scris:
Citat :
Femeie,m-ai inebunit cu cititu' tau cu tot=)) Acu citesti,peste 3 ore citesti:| Las-o mai incet ca devii intelectuala,ce puii mei!
Las-o sa citeasca ) In aprilie cand mi-am luat cartile le-am terminat in 3 zile!Si asta cum? Citind fiecare carte intr-o zi! ) deci, vreo 5-6-7 ore pe zi la fiecare carte! Si continuu :> nu am intrat pe net in perioada aia )) Las-o sa devina intelectuala asa ca buna-sa )
Subiect: Re: about a girl Joi Dec 24, 2009 2:48 am
Am terminat-o aseara:x Doamne ce am plans cand i-o dat-o pe Renesmee la Jake:))) Chiar am crezut ca tre sa plece cu ea:( Bine ca nu o plecat:x Ce-mi batea inima cand vedeam cuvantu "Alec")) Azi a fost a long day si a happy day:X Mi lene sa povestesc:-j:)))
Subiect: Re: about a girl Joi Dec 24, 2009 10:10 pm
Oh, jeez:x Peste o ora ma duc la colindat:x Nu am rabdare, jur:x Cat o sa umblam noaptea asta=))) CAN'T WAIT:X
Corynelle;x Loyal Vampire
Numarul mesajelor : 1589 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 30
Subiect: Re: about a girl Joi Dec 24, 2009 10:29 pm
Heidi♥ a scris:
Oh, jeez:x Peste o ora ma duc la colindat:x Nu am rabdare, jur:x Cat o sa umblam noaptea asta=))) CAN'T WAIT:X
O jeez:) Peste 2 ore plec la colindat:))) Si noi o sa umblam mult:)))))
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
Subiect: Re: about a girl Vin Dec 25, 2009 12:22 am
eu nu mai merg la colindat ( e prea zapada si nu ne mai putem intalni ca sa mergem =((
sper sa castigati o tona de bani
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: about a girl Vin Dec 25, 2009 1:21 am
Nici eu nu merg la colindat! 1. Pentru ca nu am cu cine. 2. E prea frig pentru mine. 3. Astia nu deschid usile . :-l 4. Make some money for grandma :> ) Cius:*
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
Subiect: Re: about a girl Vin Dec 25, 2009 1:40 am
Defapt eu am colindat....pe net!cand am vorbit cu matusa din Italia =))) am facut 50 de Euro =)))) bun nu?
Subiect: Re: about a girl Lun Dec 28, 2009 2:45 am
Eu nu am fost la colindat pe bani. Am fost cu clasa:x. God, cat am ras=))).
27 Decembrie. Azi am iesit afaraa:x. Am ras ca o oaie=)). De capu' meu:)). Am simtit ca ma sufoc:)). Nu zic de ce am ras ca e plin de injuraturi;. CA BOLUNZII NU-S NORMALI, BA:x Ţinta ţinţilor=)) Si ne-am bulgarit=)) Si face unu, Robi, "Haidati, ba, sa facem un om de zapada" La care Levi [altu:))] "Este unu acolo! Esti orb?" Robi: "Hai sa-l batem!" =))=))=))) Si i-o luat capu=))) Si o venit inapoi cu capu lu om de zapada in maini=))) Da Levi "Tu esti asasin de omi de zapada" =))))) Si ne-am huguit toti:x. Ce dor mi de vara:x8-> Sa fim gasca aia mareeeee8->. Whatever:-j Daca toti s-or certat, da-i dreacu:)):-j Sunt fericitaaaa:x extrem:x
Subiect: Re: about a girl Lun Dec 28, 2009 2:48 am
Citat :
Da Levi "Tu esti asasin de omi de zapada"
asta a fost absolut geniala =))) un nou job pentru FBI-asasini de oameni de zapada....ma intreb cu cat o sa se plateasca:-?
Citat :
Robi: "Hai sa-l batem!"
tipu e dus cu capu ) cum sa bati un om de zapada?ca ala pica pe tine daca ii distrugi baza....crede-am ca am incercat )
Subiect: Re: about a girl Lun Dec 28, 2009 2:52 am
Citat :
tipu e dus cu capu ) cum sa bati un om de zapada?ca ala pica pe tine daca ii distrugi baza....crede-am ca am incercat )
Capu l-o luat prima data=))) Deci am ras cu lacrimi, ba=)) Si asa as mai povesti ce or facut astia:)) Da tare mi ca iau warn pentru limbaj=)))
Subiect: Re: about a girl Lun Dec 28, 2009 3:04 am
ai incercat cu stelute?adica in loc sa scrii tot cuvantul scrie litera de inceput si de sfarsit si in rest pune stelute. de exemplu: f**k. zica asta ca sunt curioasa si am nevoie de o portie zdravana de ras
Subiect: Re: about a girl Lun Dec 28, 2009 3:22 am
)))) E tot injuratura:))) Da mi-am mai adus aminte de alea fara injuratura:))) Da unu , Razvan, intr-un cos de gunoi si face "Hobby-ul meu din vara! Sa dau in cos de gunoi" Levi "Sau cand l-ai bagat pe ala cu capu in gunoi" =))=))=)) Cand mi-am amintit=))) Vai=))) Sau intreba Kido pe toata lumea "Esti Nyappy sau supy?" =))=))) De capul meuuuu:)))) Cat am ras frate=))
Sau tot Levi o zis=)))) "Kido, ti se schimba vocea." Kido "Mie?" Levi "Da tie. Amu ti se schimba vocea. Imediat iti creste par pe spate" =))=))=))
Si restu is cu stelute:)))
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: about a girl Lun Dec 28, 2009 3:31 am
Ba, fara cuvinte obscene! ) nu vreau sa dau warn. > Eu cand am facut omu' de zapada [ acum ceva timp ] , cand am venit de la piata nu mai era :-l. Il daramasera unii...ce i-am mai injurat atunci! Si era atat de frumos! Robi Bubble cumva? )
Subiect: Re: about a girl Lun Dec 28, 2009 3:34 am
Citat :
Robi Bubble cumva?
Nu:)))) Un Robi cu par blond si ochi albastri8-> Si dragut;
Subiect: Re: about a girl Sam Ian 02, 2010 9:16 pm
Best rev ever:x Ce tare a fost:)) Cate tampenii am facut; Am fost la Eva:))) Si l-am dus pe Kimchi:x Si face una [Iulia] "ce draguuuut ii! Ce l-as lua de coada si l-as da de pereti"=))) Si am scapat de vreo 10 ori farfurii pe jos=))) Si am facut karaoke=)))))))) Dumnezeulee=))) Nu stiu cum de nu s-or spart geamurile:)))) Toti am avut o voce deaia=)) Si dupaia karaoke in perechi:)))) Era kido cu Eva (nu mai stiu cum se numea trupa lor), eu cu Andreea -> Unicatele=))) si Iulia cu Bubu -> Lesbi team=)))) Si dupaia ne-am urcat pe pat cate unu si cantam=))) Eu am cantat Hannah Montana=)))) Si am sarit si am rupt patu=))) Si la 00.00 am mers afara:)) Si nu stiam ce dorinta sa-mi pun:-l. Si nu mi-am pus:-l. Si Kido avea 16 dorinte=)))) Si le-o citit cu 2 minute inainte si la fix o zis "Fie ca aceste dorinte sa se implineasca" =))))) Goood=))) Si erau o gramada de artificii:x Si era "roz, verde, roz, verde" :x verdeeeeee=p~ Si erau fenomene stranii de la 22.00 (31 dec) pana la 5 dimineata=)) De la 1 ne-am uitat si cred ca Eva o zis "avem ce face pana la 5"=)) Vezi-ti de treaba:-j. Ne-am uitat numa pana la 3=))). Si eram eu cu Bubu si cu Eva pe un pat si Kido cu Iulia si cu Andreea pe celalalt. Si se apucau sa rada:)))). Si noi tot strigam "Taceti ma prostilor!" Si nu se opreau:))))). Si cand se opreau, imi aduceam eu ceva faze in minte si ma apucam:)))) Si se apuca si Eva cu Bubu sa rada=)). Si zicea Andreea "No. Vedeti ca voi incepeti?" =))) Si dupa am zis ca "Noi? Voi ati inceput" Da ea "Da, da noi radeam in soapta" =))) Cum puii mei sa razi in soapta?=))) Si ne-am enervat noi trei si am mers sa ne culcam in alta camera=)) Si merge Bubu la baie si lasa lumina aprinsa la noi in camera. Si vine inapoi si nu stinge becu:)) Eva "Du-te tu inapoi si stinge becu" Bubu "Da nu vreau sa ma duc" Eva " Du-te tu si stinge-l" Si se baga Bubu in pat Eva "Du=te si stinge-l, fi-t-ar rozu" Bubu "Da, de ce?" )))) Bubu "Nu puteti dormi cu lumina aprinsa" Eva si cu mine "NUUU!" Bubu "No, ghinion" =)))) Da pana la urma l-o inchis:))). Si ne inghesuiam in patu ala ca sardinele=))) Si nu incapeam nici cum:))) Da am trimis-o pe Bubu dincolo:-j Si asa rapid am adormit cu Iv:)) Si urmatoarea dimineata ca din ora in ora o intrebam cat ii ceasu=))) Si o zis ca am zis "Asa imi pute gura" =)))) Sa mor daca-mi amintesc=))) Si atata Lady Gaga - Bad Romance o cantat=))). Party plin de rockeri si canta Lady Gaga=)))) Si doamne feri inca cate am mai facut=))) Da nu-mi mai amintesc:))) Imi amintesc numa ca astea or uitat sa ia vin:-l. Si nu am avut ce sa bem:-l. Cand imi da Eva pozele, le pun si aici=)). Sa vedeti acolo=)) Deci, best rev:x
Subiect: Re: about a girl Sam Ian 02, 2010 9:41 pm
God cat te-ai distrat =))) muream eu de ras in timp ce citeam deci imi imaginez ce a fost =)) sa nu uit:ce melodie d'alu hannah ai cantat =)) din ce ai zis tu chiar a fost cel mai tare rev
Subiect: Re: about a girl Sam Ian 02, 2010 9:51 pm
Aia de inceput:))) The best of both worlds=))) Sa stii ca a fost the best:))) Si Kido o urcat pe pat si o zis ca el ii Hayley de la Paramore=))
Subiect: Re: about a girl Sam Ian 02, 2010 10:18 pm
=))) lol =))) melodia aia e destul de usoara...a fost la fi o vedeta disney =)) poate te duceai la ala si casigai =)) mama ce tare ar fi fost )
Subiect: Re: about a girl Sam Ian 02, 2010 10:32 pm
Da castigam=))) Nu mai auzit la karaoke=))) Iti veneai sa te spanzuri Sau sa-ti dai glont in tampla ca mori direct:)))
Subiect: Re: about a girl Sam Ian 02, 2010 10:45 pm
=))) stai sa ma auzi pe mine =)) nu stiu cum se face ca am intrat la cor =)) chestia aia e prea jos pentru mine si suna ca o foca ragusita =)))
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: about a girl Dum Ian 03, 2010 12:13 am
=)) ai uitat de partea cand m-ai sunat pe mine ) Nici nu stiam ce sa zic cand ti-am auzit vocea ) Hapi niu iar! :x
Subiect: Re: about a girl Vin Ian 22, 2010 10:07 pm
Tulai domne de cand nu am trecut p-aci:))) Mi lene sa zic ziua perfecta de ieri asa ca trec la ziua nu tocmai perfecta de azi:))) Nu am mers la scoala\:d/ De ce? Nu am avut chef:))) Ma suna azi-dimineata una dintre colegele care ma asteapta la 7.50 "Imi faci ziua mai frumoasa?" Eu "Ie... nu viu la scoala" Ea "Domne tu... da ce ai?" Eu: " Apai, ba... mi lene" Ea: "Ioi ce voce draguta ai... da esti singura acas?" Eu: "Nu... Is cu mama" Ea: "No... am crezut ca esti singura sa viu sa ma culc si eu"))) Si dupa Nu am mai putut dormi Mi-am luat playeru si mi-am pus Bella's Lullaby si sa vezi doamne cum am dormit dupa:))) La 10 vine mama in camera "No... Tu chiar nu ai mers la scoala" Eu "apai daca ai zis ieri ca pot sa stau acas, io am stat" ))) Maine da-i doamne la curatenie=))) Nu am pus pana pe carpa aia de sters prafu de vreo 2 luni Da de matura sau aspirator ce sa mai zic=)) Vai, ce bine dispusa is:)))
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: about a girl Vin Ian 22, 2010 10:28 pm
Heidi, a scris:
Tulai domne de cand nu am trecut p-aci:))) Mi lene sa zic ziua perfecta de ieri asa ca trec la ziua nu tocmai perfecta de azi:))) Nu am mers la scoala\:d/ De ce? Nu am avut chef:))) Ma suna azi-dimineata una dintre colegele care ma asteapta la 7.50 "Imi faci ziua mai frumoasa?" Eu "Ie... nu viu la scoala" Ea "Domne tu... da ce ai?" Eu: " Apai, ba... mi lene" Ea: "Ioi ce voce draguta ai... da esti singura acas?" Eu: "Nu... Is cu mama" Ea: "No... am crezut ca esti singura sa viu sa ma culc si eu"))) Si dupa Nu am mai putut dormi Mi-am luat playeru si mi-am pus Bella's Lullaby si sa vezi doamne cum am dormit dupa:))) La 10 vine mama in camera "No... Tu chiar nu ai mers la scoala" Eu "apai daca ai zis ieri ca pot sa stau acas, io am stat" ))) Maine da-i doamne la curatenie=))) Nu am pus pana pe carpa aia de sters prafu de vreo 2 luni Da de matura sau aspirator ce sa mai zic=)) Vai, ce bine dispusa is:)))
Si eu as fi bine dispusa daca nu m-as duce la scoala =)) Logic... Tare faza cu curatenia. ) Am vazut ca ti-ai schimbat numele jurnalului...parca acum, nu? ) Nu mai tin minte... Lav iu :*
Subiect: Re: about a girl Vin Ian 22, 2010 10:33 pm
Mi l-am schimbat cred ca sapt. trecuta:)) Da mi-o fost lene (da, din nou) sa scriu si am lasat asa:))) Ii o melodie de la Vama Veche
Subiect: Re: about a girl Vin Ian 22, 2010 11:39 pm
God eu si cand am febra 39 mama ma trimite la scoala imi place noul nume al jurnalului :x
Citat :
Maine da-i doamne la curatenie=))) Nu am pus pana pe carpa aia de sters prafu de vreo 2 luni Da de matura sau aspirator ce sa mai zic=)) Vai, ce bine dispusa is:)))
=))) lol =))) eu cand fac ai mei curat ma duc la bunica =))) si eu as fi binedispusa daca as sta acasa daca vrei iti trimit niste pronto prin modem....poate o sa iti trebuiasca maine
Subiect: Re: about a girl Sam Ian 23, 2010 4:18 am
Deci, amigas, o sa pun prima data o conversatie intre 2 oameni prosti=)) Eu si kido )
Asta e de aseara
Citat :
Heidi, (1/21/2010 9:41:18 PM): che? Heidi, (1/21/2010 9:41:19 PM): Kido:x (1/21/2010 9:41:26 PM): nada Heidi, (1/21/2010 9:42:07 PM): ocheia Kido:x (1/21/2010 9:42:22 PM): patranas nada Heidi, (1/21/2010 9:42:30 PM): (ce?)) Kido:x (1/21/2010 9:42:34 PM): pt nimic Kido:x (1/21/2010 9:42:36 PM): Heidi, (1/21/2010 9:43:51 PM): unas la pretos des douas Heidi, (1/21/2010 9:43:52 PM): ) Kido:x (1/21/2010 9:43:57 PM): ce? Heidi, (1/21/2010 9:44:10 PM): una la pret de 2 Heidi, (1/21/2010 9:44:11 PM): )) Kido:x (1/21/2010 9:44:16 PM): ) Heidi, (1/21/2010 9:44:55 PM): tuas estas exceptiones moes Heidi, (1/21/2010 9:44:57 PM): )))) Kido:x (1/21/2010 9:46:23 PM): me bacadara Heidi, (1/21/2010 9:46:34 PM): che estas disiendo? Kido:x (1/21/2010 9:46:46 PM): ce desene Heidi, (1/21/2010 9:46:52 PM): ha? Kido:x (1/21/2010 9:47:01 PM): Cick No: che estas disiendo? Kido:x (1/21/2010 9:47:06 PM): perdoname pala buzz Heidi, (1/21/2010 9:47:06 PM): ) Heidi, (1/21/2010 9:47:22 PM): am zis "ce spui?" Heidi, (1/21/2010 9:47:24 PM): ))))))) Kido:x (1/21/2010 9:47:43 PM): ai zis ca is singura exceptie Kido:x (1/21/2010 9:47:46 PM): si am zis ca ma bucur Kido:x (1/21/2010 9:47:47 PM): ) Heidi, (1/21/2010 9:47:49 PM): aaaaaaa) Kido:x (1/21/2010 9:48:06 PM): das ela iobesla portigo ka Kido:x (1/21/2010 9:48:08 PM): Kido:x (1/21/2010 9:48:12 PM): tradu Kido:x (1/21/2010 9:48:13 PM): )) Heidi, (1/21/2010 9:48:16 PM): ) Heidi, (1/21/2010 9:48:49 PM): si tu esti disparuta acolo Heidi, (1/21/2010 9:48:50 PM): )) Kido:x (1/21/2010 9:49:00 PM): nu Kido:x (1/21/2010 9:49:01 PM): Heidi, (1/21/2010 9:49:04 PM): atunic?) Kido:x (1/21/2010 9:49:11 PM): "da eu iubesc pe cineva" Heidi, (1/21/2010 9:49:29 PM): chieno? Kido:x (1/21/2010 9:49:32 PM): Heidi, (1/21/2010 9:49:37 PM): ))))) Kido:x (1/21/2010 9:49:50 PM): pala halasia dasla parablas Heidi, (1/21/2010 9:50:17 PM): spune astea vorbele) Heidi, (1/21/2010 9:50:20 PM): nu stiu) Kido:x (1/21/2010 9:50:28 PM): pe hayley din paramore Kido:x (1/21/2010 9:50:28 PM): Kido:x (1/21/2010 9:50:30 PM): Heidi, (1/21/2010 9:50:33 PM): ))))) Kido:x (1/21/2010 9:50:37 PM): ke? Heidi, (1/21/2010 9:50:44 PM): nada) Kido:x (1/21/2010 9:50:57 PM): Heidi, (1/21/2010 9:52:08 PM): kiodsa hanisa Kido:x (1/21/2010 9:52:16 PM): ))))) Kido:x (1/21/2010 9:52:20 PM): omg Kido:x (1/21/2010 9:52:30 PM): geghena hanana Heidi, (1/21/2010 9:52:32 PM): )))))) Heidi, (1/21/2010 9:53:09 PM): cheres desir che io no sonto unas exceptionas? Kido:x (1/21/2010 9:53:21 PM): ce? Kido:x (1/21/2010 9:53:24 PM): Heidi, (1/21/2010 9:53:26 PM): ))))))))) Heidi, (1/21/2010 9:53:36 PM): (vrei sa spui ca eu nu sunt o exceptie?" Kido:x (1/21/2010 9:53:44 PM): Kido:x (1/21/2010 9:53:49 PM): am zis ca cicky hani Kido:x (1/21/2010 9:53:50 PM): Kido:x (1/21/2010 9:54:01 PM): cicky=geghena)))))) Heidi, (1/21/2010 9:54:08 PM): ) Heidi, (1/21/2010 10:00:48 PM): papasito Heidi, (1/21/2010 10:01:07 PM): ma Heidi, (1/21/2010 10:01:09 PM): saluta-ma Heidi, (1/21/2010 10:01:12 PM): ca-ti dau 2 Heidi, (1/21/2010 10:01:13 PM): ) Kido:x (1/21/2010 10:01:23 PM): petata
Si de azi:)))
Citat :
Kido:x (1/22/2010 3:44:12 PM): chentigo Kido:x (1/22/2010 3:44:18 PM): (uitate Kido:x (1/22/2010 3:44:18 PM): ) Kido:x (1/22/2010 3:44:21 PM): http://images1.fanpop.com/images/image_uploads/Breaking-Dawn-twilight-series-1106095_380_555.jpg Kido:x (1/22/2010 3:44:35 PM): doea pectala doua puncte x) Kido:x (1/22/2010 3:44:49 PM): doea pectala x (doua puncte x) Heidi, (1/22/2010 3:44:50 PM): )) Heidi, (1/22/2010 3:44:54 PM): forte fain Kido:x (1/22/2010 3:45:36 PM): http://spidurmunkey.files.wordpress.com/2008/08/breakingdawnp1qq6_080815031252428_wideweb__300x450.jpg Heidi, (1/22/2010 3:45:44 PM): naspa Heidi, (1/22/2010 3:45:45 PM): ) Kido:x (1/22/2010 3:45:54 PM): te mentala(minti) Heidi, (1/22/2010 3:46:00 PM): io no mentala Kido:x (1/22/2010 3:46:14 PM): te mentala Kido:x (1/22/2010 3:46:30 PM): http://img.timeinc.net/time/daily/2008/0808/dt_breaking_dawn_0818.jpg Kido:x (1/22/2010 3:46:31 PM): Heidi, (1/22/2010 3:46:37 PM): Heidi, (1/22/2010 3:46:57 PM): io fecutalas cambias Heidi, (1/22/2010 3:47:03 PM): (am facut schimbari) Heidi, (1/22/2010 3:47:05 PM): http://avrillavigne.forumz.ro/forum.htm Kido:x (1/22/2010 3:47:13 PM): http://forum.myspace.com/index.cfm?fuseaction=messageboard.viewThread&entryID=60978950&categoryID=0&IsSticky=0&groupID=107108254&Mytoken=007A7634-81DA-4F61-B22CAC27FC6AEA6A90549 Kido:x (1/22/2010 3:47:40 PM): Heidi, (1/22/2010 3:47:48 PM): ) Heidi, (1/22/2010 3:47:50 PM): kido hani Heidi, (1/22/2010 3:47:53 PM): io fecutalas cambias Heidi, (1/22/2010 3:48:05 PM): www.avrillavigne.forumz.ro Kido:x (1/22/2010 3:48:16 PM): esta vezeta ,destela peta Kido:x (1/22/2010 3:48:23 PM): (am vazut deaia am pus Heidi, (1/22/2010 3:48:28 PM): aaa) Heidi, (1/22/2010 3:48:49 PM): che espaniol nostamos avientos Heidi, (1/22/2010 3:48:51 PM): ) Kido:x (1/22/2010 3:48:54 PM): ela avatar la feda Heidi, (1/22/2010 3:48:57 PM): (ce spaniola avem) Kido:x (1/22/2010 3:49:01 PM): avem avataare lafel Kido:x (1/22/2010 3:49:02 PM): Heidi, (1/22/2010 3:49:05 PM): ))) Kido:x (1/22/2010 3:49:06 PM): stela(stiu_ Heidi, (1/22/2010 3:49:09 PM): )) Heidi, (1/22/2010 3:49:14 PM): cica stela) Kido:x (1/22/2010 3:49:21 PM): Heidi, (1/22/2010 3:57:14 PM): kido hani Kido:x (1/22/2010 3:57:21 PM): che? Heidi, (1/22/2010 3:57:26 PM): in ce grup vrei sa fii? in best of the best sau in twilighters? Kido:x (1/22/2010 3:57:43 PM): in best of the best Kido:x (1/22/2010 3:57:46 PM): cei asta? Heidi, (1/22/2010 3:57:47 PM): ) Heidi, (1/22/2010 3:57:52 PM): la yahoo ma Kido:x (1/22/2010 3:58:00 PM): twilight Heidi, (1/22/2010 3:58:08 PM): ok Kido:x (1/22/2010 3:58:26 PM): sau fa un grup "Bo$$" Kido:x (1/22/2010 3:58:28 PM): Heidi, (1/22/2010 3:58:29 PM): ))) Kido:x (1/22/2010 4:07:08 PM): Mi amor kiddo, tu esposa(gio) es pe muerte i pe tine in ass te duele No me importa che tu es ocupado.Gio tengo nevoie de ti ici, a mi casa. Porfavor, come ici mui rapido porche gio soi mui buelaviora Te amo, desgrasiado: Kido:x (1/22/2010 4:07:23 PM): asra o zis bubunidas in jurnalu meu= Kido:x (1/22/2010 4:07:24 PM): 0000 Kido:x (1/22/2010 4:07:26 PM): Heidi, (1/22/2010 4:07:40 PM): ))))) Kido:x (1/22/2010 4:07:58 PM): Heidi, (1/22/2010 4:10:24 PM): stela))))) Kido:x (1/22/2010 4:10:27 PM): Kido:x (1/22/2010 4:11:07 PM): es pe muerte i pe tine in ass te duele Kido:x (1/22/2010 4:11:08 PM): )))) Heidi, (1/22/2010 4:11:12 PM): )))))))) Heidi, (1/22/2010 4:11:14 PM): )) Heidi, (1/22/2010 4:11:17 PM): ) Kido:x (1/22/2010 4:11:27 PM): O mi gado! WTF se pasa ici? Kido:x (1/22/2010 4:11:31 PM): )))))))))))))))))))))))) Heidi, (1/22/2010 4:11:32 PM): )) Kido:x (1/22/2010 4:11:32 PM): Heidi, (1/22/2010 4:11:36 PM): maaa Heidi, (1/22/2010 4:12:04 PM): tuas pusas nostro conversionaste enledo le jurnalosa?)) (tu ai pus conversatia noastra in jurnal)?) Kido:x (1/22/2010 4:12:26 PM): di sala Kido:x (1/22/2010 4:12:30 PM): (de sigut) Heidi, (1/22/2010 4:12:33 PM): )) Heidi, (1/22/2010 4:13:13 PM): geghena hanana Heidi, (1/22/2010 4:13:15 PM): )) Kido:x (1/22/2010 4:13:30 PM): ) Heidi, (1/22/2010 4:13:30 PM): dela endara die canvarsata ) Kido:x (1/22/2010 4:13:34 PM): cer? Heidi, (1/22/2010 4:13:43 PM): dela endara die canvarsata (sfarsitul conversatiei) Heidi, (1/22/2010 4:13:45 PM): la jurnal ba Heidi, (1/22/2010 4:13:46 PM): )) Kido:x (1/22/2010 4:14:32 PM): ) Kido:x (1/22/2010 4:14:38 PM): dnd Kido:x (1/22/2010 4:14:40 PM): ma duc sa man Kido:x (1/22/2010 4:14:42 PM): c Heidi, (1/22/2010 4:14:50 PM): ok) Kido:x (1/22/2010 4:15:41 PM): denadela Kido:x (1/22/2010 4:15:45 PM): (dnd))) Heidi, (1/22/2010 4:15:47 PM): )) Kido:x (1/22/2010 4:15:48 PM): )))))) Kido:x (1/22/2010 4:15:48 PM): ) Heidi, (1/22/2010 4:15:54 PM): poftalantas buenas Kido:x (1/22/2010 4:15:59 PM): meltara Heidi, (1/22/2010 4:16:01 PM): ) Kido:x (1/22/2010 4:24:31 PM): Heidi, (1/22/2010 4:24:45 PM): http://paramore-romania.forumhit.ro/pictures-f40/hayley-williams-pics-t201-120.htm Heidi, (1/22/2010 4:24:47 PM): ce a zis julia Heidi, (1/22/2010 4:24:48 PM): ) Heidi, (1/22/2010 4:24:52 PM): che diso julia* Kido:x (1/22/2010 4:25:46 PM): ))) Kido:x (1/22/2010 4:42:23 PM): ce me spena Heidi, (1/22/2010 4:42:39 PM): ha? Kido:x (1/22/2010 4:42:50 PM): ce mai zici? Heidi, (1/22/2010 4:42:57 PM): ) Heidi, (1/22/2010 4:43:01 PM): che puedo desir?) Kido:x (1/22/2010 4:43:04 PM): che? Heidi, (1/22/2010 4:43:12 PM): ce pot sa zic? Kido:x (1/22/2010 4:46:29 PM): Bubunidas.: gio soi bolovana i bolanvianas Bubunidas.: pero Kido:x (1/22/2010 4:46:31 PM): )) Heidi, (1/22/2010 4:46:43 PM): )) Heidi, (1/22/2010 4:47:09 PM): ME DUELE LE MASELONES!!!!!!! Heidi, (1/22/2010 4:47:11 PM): ))) Kido:x (1/22/2010 4:47:15 PM): ) Kido:x (1/22/2010 4:47:27 PM): ce inseamna? Heidi, (1/22/2010 4:47:34 PM): ma doara maseaua
Kido:x (1/22/2010 5:01:29 PM): des tramatas di lucration it wdyb? Heidi, (1/22/2010 5:01:36 PM): no Kido:x (1/22/2010 5:01:50 PM): che bieno Heidi, (1/22/2010 5:01:57 PM): porche?) Kido:x (1/22/2010 5:03:59 PM): che no me treba la canta the only exception Heidi, (1/22/2010 5:04:15 PM): porfavor kidolantis Heidi, (1/22/2010 5:04:23 PM): me muero si no me cantas Kido:x (1/22/2010 5:04:25 PM): scezala Kido:x (1/22/2010 5:04:27 PM): nue Heidi, (1/22/2010 5:04:28 PM): ) Kido:x (1/22/2010 5:04:32 PM): ))))) Kido:x (1/22/2010 5:05:02 PM): ke opera aia tua?(ce opera ai?internnetu ala) Heidi, (1/22/2010 5:05:09 PM): 10 Heidi, (1/22/2010 5:06:03 PM): kidos Heidi, (1/22/2010 5:06:10 PM): trebuianlatas che iesiro Heidi, (1/22/2010 5:06:15 PM): (trebuie sa ies) Heidi, (1/22/2010 5:06:26 PM): vorbientos mas tarde (vorbim mai tarziu) Heidi, (1/22/2010 5:06:27 PM):
Heidi, (1/22/2010 6:26:41 PM): che me enevarntas Kido:x (1/22/2010 6:27:40 PM): porti? Heidi, (1/22/2010 6:27:47 PM): ) Heidi, (1/22/2010 6:27:55 PM): porti miestalos doros des tines Kido:x (1/22/2010 6:28:04 PM): no meimporta Heidi, (1/22/2010 6:28:13 PM): ) Heidi, (1/22/2010 6:28:17 PM): asasos decios Heidi, (1/22/2010 6:28:22 PM): no tiesos doros de mines Kido:x (1/22/2010 6:28:30 PM): ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Kido:x (1/22/2010 6:28:31 PM): omgada Kido:x (1/22/2010 6:28:32 PM): Heidi, (1/22/2010 6:28:35 PM): ) Heidi, (1/22/2010 6:28:45 PM): decios tietos? Kido:x (1/22/2010 6:29:01 PM): observarada che paramoer la afilates q twilight? Heidi, (1/22/2010 6:29:12 PM): no Kido:x (1/22/2010 8:41:57 PM): che rtigo9cf?) Kido:x (1/22/2010 8:42:03 PM): geghena)))) Kido:x (1/22/2010 8:42:04 PM): Heidi, (1/22/2010 8:42:07 PM): )))))))))) Kido:x (1/22/2010 8:42:50 PM): che retrigo?! Heidi, (1/22/2010 8:43:01 PM): ce fac?) Kido:x (1/22/2010 8:43:07 PM): si Heidi, (1/22/2010 8:43:12 PM): ) Kido:x (1/22/2010 8:43:16 PM): Heidi, (1/22/2010 8:43:20 PM): mui bieno ) Heidi, (1/22/2010 8:43:22 PM): i tu? Kido:x (1/22/2010 8:43:36 PM): esta ali y cami ascalat la biolagia Kido:x (1/22/2010 8:43:53 PM): ascult palavrageala lui aly si camy la bio Heidi, (1/22/2010 8:43:57 PM): ) Kido:x (1/22/2010 8:44:02 PM): estas manadas ilopida Kido:x (1/22/2010 8:44:07 PM): maine ai olimpiada Heidi, (1/22/2010 8:44:18 PM): ) Kido:x (1/22/2010 8:44:30 PM): sedoco lecata Heidi, (1/22/2010 8:44:45 PM): ce-i aia? Kido:x (1/22/2010 8:44:47 PM): ce stupid() Heidi, (1/22/2010 8:44:51 PM): ))))) Kido:x (1/22/2010 8:44:52 PM): ) Kido:x (1/22/2010 8:45:58 PM): mechena las tiga(mai zi ceva) Heidi, (1/22/2010 8:46:08 PM): )))))))) Kido:x (1/22/2010 8:46:10 PM): che me amplasada(ca ma plictisesc) Kido:x (1/22/2010 8:46:16 PM): Heidi, (1/22/2010 8:46:16 PM): )) Heidi, (1/22/2010 8:46:26 PM): io estoi mui bien)))))) Kido:x (1/22/2010 8:50:25 PM): che? Heidi, (1/22/2010 8:50:31 PM): is forte bine Heidi, (1/22/2010 8:50:32 PM): ) Kido:x (1/22/2010 8:50:47 PM): me baraca Kido:x (1/22/2010 8:51:00 PM): y schembatio la titla des jurnalas Heidi, (1/22/2010 8:51:10 PM): si? Heidi, (1/22/2010 8:51:17 PM): ))) Heidi, (1/22/2010 8:51:21 PM): che ensignifia? Heidi, (1/22/2010 8:51:41 PM): nu mai stiu ce inseamna "e la matras")) Heidi, (1/22/2010 8:51:42 PM): ))))
Si acum, discutie intre 2 amuzanti:))) Bubunidas si Kido:))) Da am numa fragmente:)))
Citat :
Bubunidas.: gio soi bolovana i bolanvianas Bubunidas.: pero
Bubunidas.: est de ajiunsos Bubunidas.: sa ma pensar a ti Bubunidas.: ca la durere dispares kidoo: te pensezi kidoo: ? Bubunidas.: Bubunidas.: ) kidoo: kidoo: ce? Bubunidas.: pensar:a se gandi Bubunidas.: din cate stiu eu kidoo:
Bubunidas.: tu me insealos...tu ai pozos la avataros con otra muher(
kidoo: kumes ta(cum adica)? kidoo: chero? kidoo: de ce muerto? Bubunidas.: kumes ta- cum mata?)
Bubunidas.: The Godfather Bubunidas.: Don Corleone kidoo: ne auzito de astela filme Bubunidas.: imbesil kidoo: )
Bubunidas.: la problema est che le filmo se turnato in 1970 si ceva kidoo: omg kidoo: tu esta demadato rau
Bubunidas.: Bubunidas.: si si Bubunidas.: como tu kidoo: ce cometa? Bubunidas.: ))) kidoo:
kidoo: la pisika che esto cu ela poza de la avatar kidoo: toto 1800 tomna esto? Bubunidas.: mi cacamas pe spaniola Bubunidas.: ))) kidoo: ))0)
kidoo: ttue placada paramroe? kidoo: a uitada che tu la kakao esto kidoo: ) Bubunidas.: cheeeee?????? gio soi cacado? kidoo: da nu la buda ai fosta kidoo: ? Bubunidas.: si Bubunidas.: Bubunidas.: pero pisando Bubunidas.: no cacado kidoo:
Radeti cu placere:))))
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: about a girl Sam Ian 23, 2010 6:56 pm
=)) Desi nu inteleg mare lucru, am citit tot si inca rad. ) Nu prea o mai am eu cu spaniola. :-? Stiam cand ma uitam la telenovele. =)) Aia cu Bubunidas o stiu de aseara. =))
Subiect: Re: about a girl Sam Ian 23, 2010 7:48 pm
God cum reusiti sa vorbiti in spaniola??? noi cateodata nici in romana nu ne intelegem )) oricum din ce am reusit sa traduc muream de ras =)))
Subiect: Re: about a girl Sam Ian 23, 2010 8:30 pm
Spaniola aia e de-aia de balta:)) Unde nu stim, inventamos:)))
Azi cand am facut cura (doamne, ce chin:-<) am reusit sa o enervez pe mama:))). O trebuit sa spal pe jos [:-l] si eu, desteapta ce sunt:)), nu am mai stors mopu=))) direct cu el=))) Asa s-o enervat mama pe mmine=)). Mi-o smuls mopu din mana si o zis sa ma duc sa ma uit la tv ca nu-s buna de nimic=))
Subiect: Re: about a girl Sam Ian 23, 2010 8:47 pm
=))) god ce tare =))) nu am mai auzit parinte sa trimita copilu sa se uite la TV =)))) faza cu mopu...ei lasa ca am mai vazut eu specimene care arunca direct caldarea pe jos si dau cu mopu =))) :">
Subiect: Re: about a girl Lun Ian 25, 2010 2:01 am
Băi, ce m-am săturat de forum-uri:))) Pe Paramore îs grafician, banner nou aproape săptămânal, ranguri la fel. Pe Avril şi admin şi grafician... acolo la fel... Aici mod.. aici pun informaţii. Băi, ce mi-aş dori o pauză) Da nu îmi tre:> Că dupaia Mor de plictiseală=)) Aşa că mai bine ocupată până peste cap:-j