Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
Subiect: about a girl Sam Noi 07, 2009 1:24 am
Mi-am facut si eu un jurnal ca e pă trend
Deci...teoretic..un jurnal se incepe cu descrierea persoanei. Dar eu nu am descriere. Adica...inca nu ma cunosc de loc. Sunt o simpla necunoscuta intre necunoscuti. Niciodata nu m-am putut descrie, doar fizic. Cei care ma cunosc, cu siguranta mint. Sunt o persoana foarte schimbatoare. Pot sa fiu extrem de fericita, si intr-un minut sa ma indispun. Desi, sunt o gramada de persoane care imi vor doar binele, si incearca sa ma ajute sa il obtine. Ce ma enervează la mine, este că sunt o împiedicată şi jumătate, care nu poate face 2 paşi fără sa se împiedice şi care nu poate să ia un lucru în mână fără să-l scape cel puţin de două ori pe jos. Şi am câteodată nişte apucături...de îţi vine să mă omori în chinuri, să mă dai dracu' şi dracu să mă mai chinuie umpic. Uneori sunt insuportabilă, uneori foarte sociabilă, uneori nervoasă din motive necunoscute şi uneori fericită de îţi vine să cazi în pământ. Astăzi nu s-a întâmplat nimic interesant..so maybe vin mâine cu news proapete.
Sell the kids for food Weather changes moods Spring is here again Reproductive glands [Nirvana - In Bloom]
Ultima editare efectuata de catre suicide.blonde in Joi Iun 16, 2011 12:26 am, editata de 12 ori
Corynelle;x Loyal Vampire
Numarul mesajelor : 1589 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 30
Subiect: Re: about a girl Sam Noi 07, 2009 2:22 am
ehe..kinderu are jurnal:>:> place despre tine:>:>
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
Subiect: Re: about a girl Sam Noi 07, 2009 2:37 am
Frumos :> asa sunt si eu cateodata... :-j e mai bine sa fi schimbatoare...decat sa fi statica.
>< bine spus...Kinderu' are diary :>
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
Subiect: Re: about a girl Sam Noi 07, 2009 3:55 pm
da:> are:)))
Azi...m-am trezit la sapte. Tot familionu' dormea:))...M-am plimbat prin casă până la 8. Dupaia m-am dus iar în pat şi am trezit-o pe soră-mea cu televizoru. Şi amu stau umpic pe net că o mers mom and dad la magazin. Profit:)).
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
Subiect: Re: about a girl Sam Noi 07, 2009 11:36 pm
Citat :
Azi...m-am trezit la sapte.
Voi nu aveti somn sau ce ) ?
Citat :
M-am plimbat prin casă până la 8.
Asa, ca nebuna?) 1 ora te-ai plimbat prin camere?)
Citat :
am trezit-o pe soră-mea cu televizoru.
urat din partea ta
Citat :
Profit:)).
Profita ) si eu fac la fel :>
Subiect: Re: about a girl Dum Noi 08, 2009 12:41 am
Azi...ce-am mai facut...pai..in principal m-am plictisit. Am scris next la fic! Minuneeeee!:> Am cantat all day long:>. Mi-o zis Eva că nu-s normală şi că ar trebui să mă duc să-mi fac un control. Şi dupaia o zis: "Cicky, da eu nu glumesc:|." Şi am stat toată ziua să meditez dacă îs normală sau nu:)). Şi am ajuns la concluzia că îs pe drumu spre nebunie şi că o să mor într-un ospiciu. Şi în rest m-am plictisit în continuare.)
Every time I try to make you smile, You're always feeling sorry for yourself Every time I try to make you laugh, You can't your too tough You think you're loveless Is that too much that I'm askin for? [Avril Lavigne - Too Much Too Ask]
Ultima editare efectuata de catre Cick♥ in Mar Noi 10, 2009 11:30 pm, editata de 1 ori
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: about a girl Dum Noi 08, 2009 12:48 am
Citat :
Azi...ce-am mai facut...pai..in principal m-am plictisit.
Si eu la fel )
Citat :
Am scris next la fic! Minuneeeee!:>
Ce bine :> am dat comm :*
Citat :
Am cantat all day long:>.
Si mie imi place sa cant desi sunt afona )
Citat :
Mi-o zis Eva că nu-s normală şi că ar trebui să mă duc să-mi fac un control.
Pai :-": cateodata nu esti prea intreaga:))
Citat :
"Cicky, da eu nu glumesc:|."
Nici eu nu glumesc
Citat :
Şi am ajuns la concluzia că îs pe drumu spre nebunie şi că o să mor într-un ospiciu. Şi în rest m-am plictisit în continuare.
) nu o sa mori intr-un ospiciu :-j relax. )
Imi plac versurile ><
Subiect: Re: about a girl Dum Noi 08, 2009 12:49 am
Citat :
Nu ai de unde sa stii:))
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: about a girl Dum Noi 08, 2009 1:02 am
Cick♥ a scris:
Citat :
) iti spun eu :>: Sunt mama-omiduta :>)
><
Subiect: Re: about a girl Lun Noi 09, 2009 12:30 am
Cick♥ a scris:
Citat :
eu stiu..o sa murim aman2 intr-un ospiciu:>:>
Subiect: Re: about a girl Lun Noi 09, 2009 1:03 am
Mami* a scris:
Cick♥ a scris:
Citat :
eu stiu..o sa murim aman2 intr-un ospiciu:>:>
Bine spus:))
Azi...m-am trezit la 9. Ce m-o enervat soră-mea. Toată noaptea s-o băgat în mine . Am făcut baie 2 ore <3. Iar mi-o zis Eva că nu-s normală . Mi-am făcut cont pe Skype. Care e superb <3. M-am certat cu toată familia azi . Or zis că eu nu ştiu altceva înafară de calculator, că numa asta am în minte. Şi că stau pe mess ca să vorbesc cu băieţi . Şi...cam atât. A fost o zi foarte naşpa. Nimic nou. Ăăăă... am vrut să mai spun ceva şi am uitat .
This innocence is brilliant I hope that it will stay This moment is perfect Please don't go away I need you now And I'll hold on to it Don't you let it pass you by [Avril Lavigne - Innocence]
Ultima editare efectuata de catre Cick♥ in Mar Noi 10, 2009 11:31 pm, editata de 1 ori
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: about a girl Lun Noi 09, 2009 1:59 am
Citat :
Azi...m-am trezit la 9.
Eu la 10 )
Citat :
Ce m-o enervat soră-mea. Toată noaptea s-o băgat în mine
Bine ca n-am sora ) dar stiu si eu cum sa se bage cineva in mine )
Citat :
Am făcut baie 2 ore <3. Iar mi-o zis Eva că nu-s normală
Asta zic si eu . 2 ore? :O
Citat :
Mi-am făcut cont pe Skype. Care e superb <3.
Eu nu am ) imi ajung astea
Citat :
M-am certat cu toată familia azi . Or zis că eu nu ştiu altceva înafară de calculator, că numa asta am în minte. Şi că stau pe mess ca să vorbesc cu băieţi . Şi...cam atât. A fost o zi foarte naşpa. Nimic nou. Ăăăă... am vrut să mai spun ceva şi am uitat
Eu nu m-am certat ) aa , ba da, cu tata. Dar e cearta obisnuita ) Daca iti aduci aminte, sa ne spui si noua :>
><
Subiect: Re: about a girl Lun Noi 09, 2009 10:22 pm
Mi-am adus aminte ce vroiam sa zic ieri. Vroiam sa zic că atât de bucuroasă îs că o să fie în Cluj premiera pe 20 <3. Deci, mă stresează mama în ultimul hal. Aseară iar a început că eu nu am limite, că numa PC am în cap, că parcă vede că anul asta iar nu iau niciun premiu, că eu toată ziua numai stau, că nu aş pune mâna să o ajut să facă curat nici dacă mi s-ar da bani, că anu ăsta m-am lăsat pe tânjeală, că nu mai învăţ nimic şi multe multe altele. Deci, M-AM SĂTURAT! Să mă lase, frate şi pe mine în pace! Şi ca să disper şi mai tare, azi-dimineaţă era ceasul 7.30 şi începe că de ce nu m-am trezit? Că eu iar o să întârzii la şcoala. Că eu numa în ultima clipă acţionez. Deci nu mai suport!
Subiect: Re: about a girl Lun Noi 09, 2009 10:46 pm
Eu o să mor încet. Pe lângă faptu că ţipă la mine, zice "Diana, da nu mai striga!" Tot eu strig. Tot eu îs proasta care face tot ce zice şi tot nu-i mulţumită. "Diana, nu vii te rog să stingi becu?", "Nu-mi aduci o cană cu apă?" Deci, m-am săturat! Să mor de nu! Eu turbez aici! Bine măcar că m-am relaxat la şcoală. Mi-am luat Popcorn:x. Unde este o poză cu Aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeec <3. În toate orele m-am uitat la poza aia . CAN'T WAIT TO SEE NEW MOON:((. Mi-am scris pe bancă câte zile mai sunt .
Because of you I will never stray too far from the sidewalk Because of you I learned to play on the safe side So I don't get hurt Because of you I find it hard to trust Not only me, but everyone around me Because of you I am afraid [Kelly Clarkson - Because of You]
Ultima editare efectuata de catre Cick♥ in Mar Noi 10, 2009 11:31 pm, editata de 1 ori
Subiect: Re: about a girl Mar Noi 10, 2009 9:23 pm
Azi...m-am trezit tot la 7.30 chiar dacă mama o zis că la maxim şi 20 să mă trezesc. Da ştiu, nu o ascult deloc. Prima oră, English. Am răspuns toată ora . Dupaia două ore de română pe care nu le-am făcut că avea profa ceva de lucru \:d/. Dirigenţie. Cea mai naşpa dirigintă din lume! Atâta poate să diferenţieze lumea femeia aia! . Dupaia mate. O stat profa lângă mine . Atâta am râs . Am un coleg şi pe mă-sa o cheamă Mia. Şi o zis ceva de genu "Nuştiu cine merge la emisiunea Rătăciţi în Pana mea". Şi face o colegă "În pana Mia". Doamne...nu-s normali. După chimie cât am râs în ora aia nu am râs NEVER. Ieri, o colegă de a mea, l-o lovit pe profu cu uşa. Şi face profu: "Care Marie o vrut să mă bage ieri în spital?" Şi o grămada o mai zis profu. Ne-am pişat pe noi de râs. O adus o colegă 3 reviste numai cu Twilight la şcoală. <3<3<3<3<3. Bine că erau în spaniolă şi eu nu înţelegeam nimic. Şi am zis să-mi dea şi mie una şi nu o vrut. . Revin pe seară cu noutăţi. .
Edit: Nu mai revin cu nimic. Doar cu lene
I'm dying again, I'm going under Drowning in you, I'm falling forever I've got to break through, I'm going under [Evanescence - Going Under]
Subiect: Re: about a girl Joi Noi 12, 2009 12:52 am
Azi;...m-am trezit iar la jumate, clar:)). Dar am visat trei vise superbe 8->. Primul. Eram la Cluj la Kido ( ) Şi eram cu el, cu soră-sa si cu încă două prietene. Şi eu eram cu Alec şi Eva era cu...nu zic cu cine că se supără cineva [CINEVA CARE O FOST LA MINE ACASĂ IERI ŞI NU O FĂCUT CEVA IMPORTANT! ] şi am mers la un magazin şi în magazinu ăla erau lifturi plutitoare şi am luat seminţe şi când am ieşit din magazin o vrut Alec să îmi spună nu ştiu ce pentru că m-am trezit . Second. Eu eram Aro . Şi eram tot la Cluj la Kido, în ceva pădure. Şi m-am ascuns după un tufiş. Şi or ieşit vreo 5 vârcolaci de pe o cărare. Şi am ieşit eu şi s-or speriat şi or fugit. Third. Eram tot la Cluj. Şi eram cu varămea. Şi era ceva lego şi pe acolo curgea nu ştiu ce râu foarte rece şi la capăt era foarte cald. Şi mă învăţa nebuna să înot (şi eu ştiu înota ). Şi am ajuns acolo la capăt la râu şi habar n-am cum naiba s-o continuat visu.
Deci, am nişte vise tare ciudate. Azi...ne-a mutat clasa că ne repară geamurile. Şi ne-o mutat într-o clasă (C.D.I.) care nu are nici măcar tablă. Am luat azi un 10 la bio:x. La restu orelor am stat;. Şi azi am avut simulare de aia de incendiu. O venit salvarea şi poliţia şi ne-o arătat cum să facem primu ajutor.=)) Cât am putut râde. Şi am făcut-o în timpu orei de francă:x. Atât pe ziua de azi;.
The black and green scarecrow as everyone knows Stood with a bird on his hat and straw everywhere. He didn't care. [Pink Floyd - Scarecrow]
Subiect: Re: about a girl Joi Noi 12, 2009 2:32 am
cu cine era Eva ?
Subiect: Re: about a girl Joi Noi 12, 2009 10:15 pm
Mami* a scris:
cu cine era Eva ?
De parca nu ai stii deja:>
Subiect: Re: about a girl Vin Noi 13, 2009 12:16 am
Cick♥ a scris:
Mami* a scris:
cu cine era Eva ?
chiar nu ma prind.. te-as mai intreba daca as stii?
Subiect: Re: about a girl Vin Noi 13, 2009 1:09 am
Mami* a scris:
Cick♥ a scris:
Mami* a scris:
cu cine era Eva ?
chiar nu ma prind.. te-as mai intreba daca as stii?
Nu o sa iti placa raspunsu:)) Crede-ma:> Dar...daca tot insisti si nu poti dormi la noapte:))) Statea cu Demi:>
Azi...O strigat mama azi-dimineaţă la mine că m-am trezit la jumate. Orele or fost foarte plictisitoare... Mă rog...am ajuns home. Mama făcea ketchup. De ăla bun cum ştie ea să facă:x. Am mâncat clătite azi. Şi or fost super bune. Am făcut proiect la română azi. Or vint nebunele la mine şi or zis bancuri. Atâta am râs de ele. Am descoperit o melodie nouă. Superbă.
I'm looking at you through the glass Don't know how much time has passed Oh God it feels like forever But no one ever tells you that forever feels like home Sitting all alone inside your head
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: about a girl Sam Noi 14, 2009 2:32 am
=)) doamne ce am mai putut rade... Ah, stiu si eu cum e ... scoala asta...sa ii dau naibii foc odata.
>< dar lasa, ca trece:*
Subiect: Re: about a girl Sam Noi 14, 2009 3:11 am
Azi...m-am trezit la şi 32...mai mult de jumate..da mai stăteam dacă nu zicea mama să mă trezesc o dată. Prima oră. Geogra. Am făcut Subcarpaţii. M-o scos la hartă şi mi-o arătat tot profa. Ne-o adus testele. Am luat 9.40. Bătaie de joc. Şi anu ăsta am fost activă. Putea să îmi mai dea 10 sutimi. Next...English. Am spus o propoziţie. Unde am greşit un verb. Next...Algebră..atâta-mi place de profa noastră.. o adooor. E excepţională. Next...română. Am prezentat proiectu. Şi o grupă o pus Bella's Lullaby pe fundal. Superb. S-or încurcat atâta de mult, da nu contează că melodia o făcut tot. Next fizică. S-or jucat 2 colege jocu ăla "ţări oraşe munţi ape nuştiu ce..." şi trebuia să zică munţi cu I şi face una : "Munţii Iepuroaicei" şi Nume cu M şi o zis "Mugli". În concluzie, ziua asta a fost best. Încă am o stare de euforie uriaşă...toată ziua am râs şi nu am avut stareee. Azi am văzut-o pe Andreea:X (sora lui Eva) că a venit din America. Mi-a adus o grămadă de stichere New Moon şi o cioco New Moon. Pe care nu mă lasă sufletu să o mănânc. O vrut să îmi ia şi tricou, da o zis că era mărimi foarte mari.
Şi am lăsat numa cele 2 inimioare. Nu m-am putut abţine să nu gust puţin. Are un gust mirific.
Only when I stop to think about it
I hate everything about you Why do I love you I hate everything about you Why do I love you
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: about a girl Sam Noi 14, 2009 3:37 am
God vreau si eu cioco! dar e bine ca totusi a venit sora Evei... ><
Subiect: Re: about a girl Sam Noi 14, 2009 4:37 pm
Crede-ma ca vreo 10 minute incotinuu am huguit-o Si a stat numai o saptamana:)) Atata m-am plictisit la scoala fara eaaa..:-< Da lasa ca a venit si ce tampenii o sa facem:x
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: about a girl Sam Noi 14, 2009 5:27 pm
=)) probabil asa as fi facut si eu. pacat ca a stat numai o saptamana. Cred ca si eu m-as fi plictisit teribil... :> prostii tampenii ). Avem di toati )
Subiect: Re: about a girl Dum Noi 15, 2009 9:27 pm
Azi...în primul rând, a fost o zi tristă...Mi-am mâncat ciocolata, pentru că dacă nu o mâncam, se strica. Şi decât să se strice, am mâncat-o, deşi mi-am rupt sufletu. Next. Am găsit o melodie superba. Again. O pun mai jos. Next. Mi-am recuperat caietele de clasă şi ar cam trebui să mă apuc de scris. Next. Mi lene. Next. Uite piesa. <3
They say that problems come, Come and pass and I am number one. So take a look at your friends, Oh Envy is a terrible thing No you, your so smart, so smart you didn't call my bluff, And if you could, you just would.
If you run! If you run!
If you run away you won't stay, And that's so cool. Is it like you wanted it to (are you scared?) Sing, take it away take it away, It's easy to stay, easy to stay, When you know everything.
Stop. You had us all convinced, You were something, someone couldn't miss, But what did we really miss? You say... You'll give it up, And you'll give it up all away, You'll give it and give it up all away, give it up, Give it up, give it away.
If you run! If you run!
If you run away you won't stay, And that's so cool. Is it like you wanted it too? (Are you scared?) Sing, take it away take it away, It's so easy to stay, easy to stay, When you know everything. Ohhh...
I've got one good reason to keep you on your feet I got another in the back, home in a seat.
I've got one good reason to keep you on your feet I got another in the back, home in a seat.
*Voice gradually gets louder* I've got one good reason to keep you on your feet I got another in the back, home in a seat.
I've got one good reason to keep you on your feet And you're so cool (woooo)
Run around, just running your mouth, Your by the hotel, whos doing you know? And your so cool, so cool.
Run around, just running your mouth, Your by the hotel, whos doing you know? And your so cool, so cool.
Subiect: Re: about a girl Dum Noi 15, 2009 11:54 pm
Am gasit un ceva cu niste intrebari si le-am raspuns eu;.
1. Casatorit, singur sau undeva intre? Casatorita cu singuratatea 2. Ce te poate face sa te rusinezi? Pigmentul care inroseste obrazul 3. Descrie vacanta din visurile tale "La umbra unui crin in paradis" 4. Impartaseste cu noi o dorinta de condamnat Sa ai dorinte. 5. Cand ai incalcat regulile ultima oara? Maine 6. Primul cuvant care iti vine in minte Cub 7. Daca ar trebui sa elimini un membru al familiei, care ar fi acesta? Boddah 8. De ce la o ora asa tarzie? Pentru ca "bate-n arbori ora cand soarele apune la amiaza". 9. Pune-ti o dorinta! Nu! 10. Calci pe linii cand mergi pe trotuar? Probabil.
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: about a girl Lun Noi 16, 2009 12:30 am
Citat :
Azi...în primul rând, a fost o zi tristă...Mi-am mâncat ciocolata, pentru că dacă nu o mâncam, se strica. Şi decât să se strice, am mâncat-o, deşi mi-am rupt sufletu.
Ah :-< si mie mi s-ar fi rupt sufletul. Dar decat sa se strice...
Citat :
Next. Am găsit o melodie superba. Again. O pun mai jos.
Chiar ca superba :x
Citat :
Next. Mi-am recuperat caietele de clasă şi ar cam trebui să mă apuc de scris.
Asa am patit si eu :-< .
Citat :
Next. Mi lene.
Mie nu imi e lene. Ci fooooarte lene.
Edit: am gasit si eu ) si o sa pun si eu la jurnal
Subiect: Re: about a girl Mar Noi 17, 2009 2:55 am
Azi.Again m-am trezit la 7.33;. Când să ies pe uşă dimineaţa am alunecat şi am căzut în fund. Aşa m-o durut. Prima oră. Istorie. Am dat test. Între greu şi uşor. Next. Algebră. M-am certat cu profa (dau copz paste că i-am zis la Cory)
Cick: asa m-am certat azi cu profa de mate Cick: ) Cick: si dupa m-o scos afara Cick: ) Cory auci Cory da ce draqu ai facut:? Cick: dapai Cick: am tot vrut sa ies la tabla Cick: si nu ma punea Cick: si am zis "nu mai ies niciodata la mate la tabla" Cick: si dupa Cick: m-o pus Cick: si am zis ca nu ma duc Cick: si tot asa Cory ) Cick: si s-o enervat Cick: si o zi Cick: s Cick: "DIANA!! IESI AFARA!" Next. Cultura civică. Profu stătea lângă mine şi eu mă jucam pe telefon. Next. Franceză. O zis profa către mine că îs plictisită şi eu am agreeat. Next. Geogra. Mi-am uitat-o acasă şi tot am reţinut de data trecută lecţia. Next. Tehno. Am lenevit toată ora. Next. Desen. Am băgat acolo un desen de zile mari. Şi am dat cu capu de bancă. M-am aplecat să-mi iau creionu şi am dat cu el de bancă. Şi am făcut un cucui mare. Next. Home. Am mâncat cartofi pai. Next. L-am certat pe Kido şi i-am zis că-i prost. Mă făcea să mă duc până la Cluj, şi numa peste 2 săptămâni îi premiera New Moon. Next. Am fost afară cu Andreea. Am vorbit despre "Dacă cineva îşi scoate ochiu, îi rămâne atârnat?". Ne-o apucat ploaia în centru. I-am luat căciula de Mutulică din cap şi mi-am pus-o mie şi ea şi-o pus gluga. Next. Am ajuns acasă şi mi-am făcut comentariu la Mioriţa. Next. Mă duc să mă culc. Next. Ador să zic next.
Bored aloud ignore the right to be Invite me down because we like to see The colours through your loaded mind Fuck the world and liberate our time.
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
Subiect: Re: about a girl Mar Noi 17, 2009 3:00 am
Pff... Ce zi misto ai avut la scoala.=)) Pe mine in viata mea nu m-au dat afara profesorii. Dacă cineva îşi scoate ochiu, îi rămâne atârnat?Cred ca vrei sa ma omori cu zile,fato=)) Treci pe la mine pe la jurnal,daca vrei,normal.
Subiect: Re: about a girl Mar Noi 17, 2009 8:24 pm
Citat :
Dacă cineva îşi scoate ochiu, îi rămâne atârnat?Cred ca vrei sa ma omori cu zile,fato=))
da serios:))) Oare ramane?) Intotdeauna m-am gandit:)) Sau, poat esa iasa numa umpic?)) si dupaia sa ti-l bage doctoru la loc?)) Si dupaia mai vezi oare=))? Povestesc pe seara ce tampenii am facut azi;
Intru krista, intru:p
Subiect: Re: about a girl Mier Noi 18, 2009 2:36 am
Azi...am observat că de fiecare dată când încep o deasta nouă încep cu "Azi." Mă rog. M-am trezit la şi 38. Am visat că am avut şuviţe roşii şi în horoscop îmi zice ceva de genu că pot să îi conving pe părinţi că îmi pot băga în cap tot felul de culori trăznite<3. Aşa...prima oră. Engleză. S-o supărat teacher pe noi. Şi m-am supărat şi eu. Pentru că e o profă superbă. Română. Nu am făcut. Şi am făcut istorie. Şi am luat un 9.50. Şi mi-o trecut 9. Şi o fost o oră plictisitoare. Şi mi-o părut rău că nu o venit profa că mi-am făcut comentariu. Şi şi profa asta e super. Română. O venit diriga nebuna. Nu am bagat-o în seamă la tot ce zicea pe acolo. Dirigenţie. Nici atunci nu am băgat-o-n seamă. Geome. M-am împăcat cu profa. Da nu am ieşit la tablă că-mi place mai mult algebra. Chimie. Am căscat numa o dată. Şi o venit către mine şi o zis "Marie, tu nu vezi că am scris pe tablă că cedează protoni şi că accepta protoni?". Şi o vorbit la telefon cu unu şi noi făceam gălăgie şi face "Bă, doby, voi nu vedeţi că eu vorbesc cu Germania la telefonu dusy?" Şi când o terminat zice către ăla "Pussy, pussy". Am venit acasă. Şi chestii plictisitoare.
Aşa...şi eu vreau să scriu 99 de lucruri despre je.:x
1. Sunt un stres. 2. Am ochii verzi. 3. Nu-mi place MJ. 4. Îmi urăsc tot numele. 5. Mi se pare că arăt oribil. 6. Îmi plac diacriticile. 7. Urăsc emoticoanele de pe forumu ăsta. 8. Ador verdele. 9. Nu-mi place să se ia careva de Alec. 10. Îl ador pe Alec. 11. Îmi plac trupele de rock vechi. 12. Îmi plac trupele relativ noi de punk. 13. Mai nou ascult raggae şi indie. 14. Îmi ador prietenii. 15. Îmi ador prietenii virtuali. 16. Am vreo 6 mame. 17. Uneori mă apuc de plâns fără motiv. 18. Urăsc să fiu strigată emo pe stradă. 19. Îmi urăsc şi îmi iubesc colegii. 20. Dimineaţa îmi place să mă trezesc la 7 jumate. 21. Când am nervi, mă apuc de plâns. 22. Puţine persoane m-au văzut când am nervi mari, şi nu-şi doresc să mă vadă again. 23. Îmi ador profesoarele de mate, română, english, geografie, muzică (prof), biologie. Pe restu îi urăsc. 24. Când eram mică mă uitam la Familia Bundy. 25. Sunt o împiedicată şi jumătate. 26. Uneori îs atâta de rea şi de nesimţită... 27. Iubesc animalele...înafară de mâţe. 28. Abia aştept New Moon. 29. Vreau să citesc Breaking Dawn. 30. Mă ataşez uşor de lume, şi după aceea iau ţeapă. 31. Consum oxigen degeaba pe lumea asta. 32. Îmi place să o corectez pe Cory. 33. Urăsc să arunc pe jos. 34. Urăsc persoanele care aruncă pe jos. 35. O urăsc pe Hannah Montana pentru că o copiază pe Barbie. 36. Ador şuviţele roşcate. 37. Vreau pierce în limbă. 38. Ador dreadurile şi rasta. 39. Îmi place să-l ascult pe Bob Marley. 40. Îmi place să dramatizez. 41. Îmi place să mănânc cartofi pai. 42. Urăsc când Andreea găseşte scuze să nu iasă afară. 43. Urăsc oraşu în care locuiesc. 44. Îmi place când zice profa de mate că mă scoate afară. 45. Îmi place că niciodată nu mă scoate. 46. Îmi place să conversey cu profa de mate. E atât de de treabă. 47. Îmi place că visez aproape zilnic. 48. Îmi place să descopăr culturi/mituri noi. 49. Îmi place când aberează profa de română. 50. Îmi place când dă din cap profa de română că greşeşte. 51. Îmi place să-l lovesc în cap pe Kido. 52. Îmi place să falsez (cânt). 53. Ador trupa E.M.I.L. 54. Îmi place când se apucă Eve să cânte AC/DC. 55. Îmi place cum se îmbracă Eve. 56. Îmi place că o să am converşi pictaţi cu Twilight. 57. Ador stilul vestimentar al lui Kristen. 58. Când cunosc pentru prima dată pe cineva sunt foarte timidă. 59. Deja urăsc jocu ăsta. 60. Ador băieţii cu păr lung. 61. Îmi plac şi ăia cu păr creţ. 62. Îmi place să fac lucrări în PSP. 63. Îmi place să scriu la fic. 64. Îmi e lene întotdeauna. 65. Dimineaţa am o moacă de zici că am ieşit din mormânt. 66. Nu-mi place ziua mea că toată lumea zice la mulţi ani şi de alea. 67. Îmi plac cadourile. 68. Nu-mi place să mă duc la rude şi să-mi zică că am crescut şi că îs frumoasă. 69. Numărul meu norocos e 3. 70. Acum am realizat că am vreo 7 taţi. 71. Mereu port un lanţ cu un simbol egiptean pe care l-am primit de la sorămea. 72. O iubesc pe sorămea. 73. De obicei îi spun: Lulu, Luluţa, Lulita Belita şi defapt o cheamă Iulia. 74. Îmi place să îi spun Andrada. 75. O urăsc că nu îmi aduce o dată Breaking Dawn. 76. Verişorii mei fac parte din grupul meu de Real Friends. 77. Am cont pe Skype. 78. I-am dat o grămadă de reply-uri la Cameron Bright pe twitter şi tot nu-mi răspunde. 79. Azi am descoperit că ăla care îl joacă pe Laurent îl joaca pe Foreman în Dr. House.:x 80. Am păr şaten. 81. Când eram mică eram grasă şi aveam cearcăne mari. 82. Îmi ador buclele. 83. Îmi place să fac baie. 84. Nu pot dormi bine numai în patul meu. 85. Urăsc când mami nu pune ":x><:*" 86. Vreau să fiu iubita lui Alec. 87. Mi-a plăcut de colegul meu de bancă. 88. La grădiniţă am avut 2 iubiţi în acelaşi timp. 89. Îmi place când sunt îndrăgostită, 90. Non-stop mă gândesc la altceva decât la ce se discută. 91. Sunt o aiurită. 92. Urăsc să fiu bârfită. 93. Mai bine minţită decât să-mi spună cineva ce are de spus în faţă. 94. Ador melodiile de la reclame. 95. Îl iubesc pe Johnny Depp şi pe Orlando Bloom şi pe Hugh Laurie. 96. M-am îmbătat o dată. 97. Îmi place berea. 98. Nu-mi plac oamenii care fumează, deşi toţi prietenii mei o fac. 99. Nu mă cunosc deloc.
Ce tare a fost:x
Ultima editare efectuata de catre Cick♥ in Joi Noi 19, 2009 12:09 am, editata de 1 ori
Subiect: Re: about a girl Mier Noi 18, 2009 3:42 am
Iti place sa ma corectezi..sa ma enervezi.. esti un stres intr-un cuvant..dar tot te iubesc
si cine te striga emo pe strada..ha?
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
Subiect: Re: about a girl Mier Noi 18, 2009 12:50 pm
Citat :
Chimie. Am căscat numa o dată. Şi o venit către mine şi o zis "Marie, tu nu vezi că am scris pe tablă că cedează protoni şi că accepta protoni?". Şi o vorbit la telefon cu unu şi noi făceam gălăgie şi face "Bă, doby, voi nu vedeţi că eu vorbesc cu Germania la telefonu dusy?" Şi când o terminat zice către ăla "Pussy, pussy".
=)) la noi lu profu de istorie (are cam 70 de ani) i-a sunat telefonul si a vorbit el ceva si dupa a zis "nu uita sa iei chestia de la Germanos" =))
Citat :
Şi am luat un 9.50. Şi mi-o trecut 9.
ce bou...e chior tipu ?
Subiect: Re: about a girl Joi Noi 19, 2009 11:05 pm
Citat :
ce bou...e chior tipu ?
Am scris gresit=)) Am scris 9 in loc de 10=))) 10 mi-o dat;
Well...o duc din ce în ce mai rău. Cu mai mult din jumătate din clasă m-am certat, m-am certat alaltăieri cu Andreea, Krista crede că am ceva cu ea, la şcoală am vreo 3 de 8, azi presimt că o să mă cert cu o prietenă foarte bună...Deci mă urăsc. Îs o persoană atât de imposibilă şi insuportabilă şi de toate... Am o stare de rahat de o săptămână...Toată ziua urlu şi ţip şi lovesc. Şi aşa ajung şi mă cert şi cu Obama. Azi la şcoală aproape deloc nu am vorbit. Numa la ore aşa când am răspuns... La mate. Am stat şi am copiat din carte. La english am stat. O zis nu ştiu care "Mă-ta". Şi dupa câteva minute o trebuit să facem un exerciţiu cu profa. Şi zice profa "M, mă! M! De la Mă-ta!" Profa de engleză e tare. Română. Am citit comentariu. Am avut câteva greşeli da o zis profa că apreciază că nu am luat de pe net. Fizică. M-am certat cu profa pe o notă. Ea zicea că ii 8, eu că îi 9. Eu am câştigat. Engleză opţional cu diriga. Nu comentez, că iar mă enervez şi până mă calmez... Chimie. Am căscat de 7 ori. Religie. Îmi scriam tema la mate. Şi vine către mine profu (gay-u dracu!) şi zice: "Vrei să-ţi tai cu roşu toată problema?". Eu: "Atâta vă trebe.". Şi o mers. Bouu dracu ce îi!
Azi într-o oră am realizat ceva. În horoscop la Andreea scria "O să te cerţi cu cea mai bună prietenă a ta." sau ceva de genu, şi o zis "da, sigur". Şi am zis şi eu că "Mâine hai să ne prefacem că suntem certate". Că vrea o colegă să îi spună ceva şi nu poate că îs eu toată ziua cu ea. Sau ceva de genu. Şi uite că s-o adeverit horoscopu...
I'm standing in your line I do, Hope you have the time I do, Pick up number two I do, Keep a date with you
Subiect: Re: about a girl Vin Noi 20, 2009 12:45 am
Of...Eram sigura. M-am certat si cu ea, dupa cum am zis. Pot sa fiu mai proasta de atata? Si puteam sa evit... Da nu, ca eu is desteapta. Tre sa ii zic eu repede ce nu trebe...intotdeauna fac asa. Intotdeauna ma ia pe mine desteapta gura inainte...Baga-mi-as....
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
Subiect: Re: about a girl Vin Noi 20, 2009 2:58 am
Citat :
Deci mă urăsc. Îs o persoană atât de imposibilă şi insuportabilă şi de toate...
haide mah ca nu esti re...e doar o impresie...asa si dupa parerea mea eu sunt o scoripe insensibila si proasta dar toti imi zic ca nu e asa...
Citat :
Well...o duc din ce în ce mai rău. Cu mai mult din jumătate din clasă m-am certat, m-am certat alaltăieri cu Andreea, Krista crede că am ceva cu ea, la şcoală am vreo 3 de 8, azi presimt că o să mă cert cu o prietenă foarte bună...
toti ne mai certam intre noi...hai nu plange ca pana maine o sa uite... smile : ) ...crede-ma ca un zambet poate rezolva mai multe decat o lacrima...oricum life goes on...cu cinte te-ai certat o sa te impaci si notele le indrepti... Ai neaparata nevoie de un big free hug >< >< ...sau 2 pupici si eu te iubesc oricum PS:
Citat :
Religie. Îmi scriam tema la mate. Şi vine către mine profu (gay-u dracu!) şi zice: "Vrei să-ţi tai cu roşu toată problema?". Eu: "Atâta vă trebe.". Şi o mers. Bouu dracu ce îi!
la noi e una....am pus si manele si heavy metal la ea in ora si ne-am batut cu cornuri si aia tot nu a vazut nimic...ca sa nu mai zic ca era dat la maxim "oh carolina"-romeo fantastik
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: about a girl Vin Noi 20, 2009 11:36 pm
Citat :
Azi.Again m-am trezit la 7.33. Când să ies pe uşă dimineaţa am alunecat şi am căzut în fund.
Eu la 6 si un sfert . ) cum ai reusit?
Citat :
Aşa m-o durut. Prima oră. Istorie. Am dat test. Între greu şi uşor. Next. Algebră. M-am certat cu profa (dau copz paste că i-am zis la Cory)
Cred si eu . Bine ca nu mai am istorie prima ora:)) ca dormeam. Ia sa vedem ce i-ai zis lui Cory.
Citat :
Cick: asa m-am certat azi cu profa de mate Cick: ) Cick: si dupa m-o scos afara Cick: ) Cory auci Cory da ce draqu ai facut:? Cick: dapai Cick: am tot vrut sa ies la tabla Cick: si nu ma punea Cick: si am zis "nu mai ies niciodata la mate la tabla" Cick: si dupa Cick: m-o pus Cick: si am zis ca nu ma duc Cick: si tot asa Cory ) Cick: si s-o enervat Cick: si o zi Cick: s Cick: "DIANA!! IESI AFARA!"
=)) God...nici moarta nu as iesi la tabla. Nici moarta.
God, zi interesanta ai mai avut. )
Next.
Mi-au placut cele 99 lucruri despre tine :> si ziua ta la scoala:)).
Next.
Lasa, ca trece >< Buna te iubeste >< nu uita! :*
Observ ca si tu zici "baga-mi-as". Eu iubes sa zic baga-mi-as :X ) desi nu am ce. ) dar lasa, ca imprumut eu.
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
Subiect: Re: about a girl Sam Noi 21, 2009 4:31 am
So! i`m here:))
Citat :
ca nu te corectez! [quote]cedează protoni şi că accepta protoni?
erau electroni da`i dracu! Nu puteam sa ma abtin. scuze;)]
Imi place cele 99 de lucruri despre tine. nu stiam. Imi place ca ti-ai facut jurnal.
hugs><
Subiect: Re: about a girl Sam Noi 21, 2009 8:16 pm
nu erau electroni:))) Aia i-am facut anu trecut Vorbea profu de acizi...si eu nu am scris ca pot ceda protoni