| Semnificatia copertii | |
|
+3Ale. Corynelle;x suicide.blonde 7 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Semnificatia copertii Vin Aug 21, 2009 2:06 am | |
| Stephenie Meyer a spus că floarea de pe copertă nu are nicio semnificaţie în povestea ei, arătând că ea nu a fost în niciun fel implicată în designul coperţii[2].
Titlul se referă la cea mai întunecată dintre fazele lunii, indicând astfel faptul că Bella trece printr-o perioadă întunecată din viaţa ei.
Credite: Wikipedia | |
|
| |
Corynelle;x Loyal Vampire
Numarul mesajelor : 1589 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 30
| Subiect: Re: Semnificatia copertii Sam Aug 22, 2009 12:13 am | |
| welll...prima data cand am vazut coperta am crezut ca e o garoafa plina de sange...dar dupa ce m-am mai informat mi-am dat seama ca nu e aja.... | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Semnificatia copertii Joi Aug 27, 2009 1:58 pm | |
| Apoi avem LUNĂ NOUĂ, o adorabilă floare ciufulită care nu are nici cea mai mică semnificaţie. Nu a fost alegerea mea; cineva de la editură a crezut că este o foarte interesantă combinaţie de culori. Şi nu m-am opus.
Provine dintr-un interviu cu Stephenie Meyer. Sursa : shaukisbookcase.wordpress.com | |
|
| |
M.P.A Tiny Vampire
Numarul mesajelor : 158 Data de inscriere : 26/08/2009 Localizare : Bucharest
| Subiect: Re: Semnificatia copertii Mar Sept 01, 2009 8:27 pm | |
| Eu am crezut prima data ca este o lalea : ))
Dar se pare ca nu semnifica nimic...
Naspa : )) | |
|
| |
Alien Bitten Vampire
Numarul mesajelor : 78 Data de inscriere : 08/09/2009
| Subiect: Re: Semnificatia copertii Mar Sept 08, 2009 4:34 am | |
| Hmn... eu as spune ca in perioada asta Bella e la fel de fragila si de vulnerabila ca o floare, unei garoafe ii poti rupe usor petalele iar pe Bella o poti rani usor. Ma rog nu numai pe Bella si pe Edward. | |
|
| |
vampire.perfectdoll Not a Vampire
Numarul mesajelor : 39 Data de inscriere : 05/09/2009 Varsta : 29
| Subiect: Re: Semnificatia copertii Mar Sept 08, 2009 5:14 am | |
| Hmm, interesant faptul ca acea floare nu semnifica nimic. Am crezut ca copertile sunt alese si de Stephenie, deoarece coperta fiecarei carti pare sa se potriveasca . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Semnificatia copertii Vin Sept 11, 2009 8:25 pm | |
| Nu. Este chiar o garoafa [mi-am dat seama dupa ce m-am holbat putin la coperta. ] Si ce ai spus tu, Alien, este adevarat. Petalele se pot rupe usor... iar cum a zis Stephenie, este o combinatie interesanta de culori. Din cate am obsevat, are si putin albastru[ sau vad eu prost? in partea dreapta a florii ] | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Semnificatia copertii Dum Oct 04, 2009 3:41 pm | |
| Oricum ar fi,mie imi place! Cu semnificatie sau fara,oricum tot cool ramane! Plus ca pe mine nu ma intereseaza coperta,ci ce e inauntru! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Semnificatia copertii Dum Oct 04, 2009 7:41 pm | |
| - Krista a scris:
- Oricum ar fi,mie imi place!
Cu semnificatie sau fara,oricum tot cool ramane! Plus ca pe mine nu ma intereseaza coperta,ci ce e inauntru! Sa mai zic ca te aprob? ) nu e nevoie... spui niste lucruri...pacat ca nu le zic eu inaintea ta > | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Semnificatia copertii Mier Mai 05, 2010 11:25 pm | |
| S-a tradus si in romana, ceea ce scrie pe site-ul lui Steph despre coperta si titlul cartii "New Moon".
Despre coperta: Este o lalea. Daca ati citit explicatia legata de coperta Twilight, stiti ca marul de pe coperta a insemnat multe pentru mine si am participat activ la procesul de alegere a copertii. Totusi, acea experienta este exceptia care confirma regula in lumea publicatului. De retinut daca vreti sa va apucati de o cariera ca scriitor: multe lucruri la care te astepti sa fie sub controlul tau, nu sunt. Copertile, de exemplu. Ele de obicei raman la datoria editorului si a celor de la departamentul de marketing si vanzari. Asa ca nu stiu ce reprezinta laleaua - nu am avut nimic de-a face cu asta.
Despre titlu: termenul de "Luna Noua" (New Moon) se refera la acea faza a lunii, opusa lunii pline. Este atunci cand soarele se afla la cealalta parte a lunii si de aceea partea ei mai stralucitoare nu mai e vizibila de pe Pamant. Este noaptea cea mai intunecata. "New Moon" este cea mai intunecata perioada din viata Bellei. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Semnificatia copertii Vin Mai 07, 2010 3:14 pm | |
| Stiu si eu ca Steph nu a avut ideea cu laleaua. De fapt, nici eu nu inteleg care e problema cu ea :-? Putea mai bine sa puna o poza cu o luna "noua", asa cum a prezentat si ea in titlu. Cred ca ar fi fost mai potrivit, dar ce stiu eu? ) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Semnificatia copertii | |
| |
|
| |
| Semnificatia copertii | |
|