| Alte locuri. | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Oct 06, 2010 3:03 am | |
| ~Aeon~ Cand se apleca sa imi sarute burtica Daniel se calma...instantaneu! -Asta o sa fie baiatul lu' tata! Am rostit imbufnata. Doar asa in gluma! Ca nu puteam sa stau suparata pe Jess mai ales cand calma "jucatorii" din burtica mea... | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Oct 06, 2010 4:02 am | |
| -Jess- O sa fie baaitul nostru, m-am ridicat usor si am prins-o de maini. -Al nostru, iubi, i-am dat un sarut scurt. -Va iubesc, daca nu v-as fii avut pe voi, as fii in mormant deja, serios vorbind. Vorbeam serios! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Oct 06, 2010 4:15 am | |
| ~Aeon~ Imi pieri imediat zambetul de pe buze cand l-am auzit vorbind asa de el. -De ce spui mai astea?Huh? | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Oct 06, 2010 4:22 am | |
| -Jess- Mi-am fluturat mana. -Nimic, lasa, am cuprins-o cu mainile de talia ei, zambit si tot ii dadeam kiss-uri multe dar scurte. -Te iubesc, femeie, mult de tot! Te iubesc, poti sa spuni ca sunt dus dar te iubesc! ;; ) | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Oct 06, 2010 4:29 am | |
| ~Aeon~ Ce i-as fi dat eu una sa nu o poata duce! Ca ma enerva mereu cu chestia aia cu intratul in mormant!Eu nu mi-l puteam imagina deloc in starea aia!Cel putin sa fie un emo deprimat dar nu acolo! Dar am trecut cu vederea cand a icneput sa ma sarute... -Si eu!Si eu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Oct 06, 2010 4:32 am | |
| -Jess- -4 luniiiiiiiii, am zis entuziasmat, doamne cred ca lesinam acolo, deja mis imuiate picioarele cand ma gandesc.
Deja trecute un an de cand m-am cunoscut cu ea? Cel mai bun an! | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Oct 06, 2010 4:35 am | |
| ~Aeon~ Am suras. -Daca ar fi fost sa repet ceva din viata mea...as repeta anul asta cu tine!Asa cum a fost el!Cu bune si cu rele!Fiindca asta m-a facut sa cred ca...viata poate fi roz! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Oct 06, 2010 4:41 am | |
| -Jess- -Vorbesti frumos, iubi! -Chiar a fost un an... ce trece timpul. Zboaraa rapid. I-am luat mainile intra mele. -Acum, am pus o moaca seriosa. -trebuie sa mananci! | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Oct 06, 2010 4:45 am | |
| ~Aeon~ -Stiu!Sunt Aeon! i-am facut cu ochiul apoi am pus o fata mofturoasa. -Daca imi aduci capsuni!Am o pofta de capsuni la momentul asta! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Oct 06, 2010 4:47 am | |
| -Jess- Am pus o moaca mofturoasa. -Am doar 2 capsunii, am zis putin trist. -Daca vrei... am zis si am prins-o intr-un sarut neasteptat, salbatic, lung a la Jess si a la Aeon, sarutam ca un animal, luam suflarea din ea. Dar imi placea! | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Oct 06, 2010 9:28 pm | |
| ~Aeon~ Woa...cand ma prinse in sarutul ala asa de lacom, am uitat si de capsuni si de foame si de tot! Acum il voiam pe el!Voiam din nou apropierea aia tainica... I-am pus mainile dupa ceafa si l-am sarutat si eu, impingandu-l incet in zid... -Te vreau! i-am soptit sarutandu-l din nou. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Oct 06, 2010 10:19 pm | |
| -Jess- Isi puse mainile dupa ceafa mea, am lipit-o mai tare de mine si am sarutat-o. -Si eu, te vreau, am spus printre sarut. Am continuat sa o sarut impigand-o in spate, intrand in camera, am prins-o de talie si am pus-o pe masa, continuand sa o sarut salbatic si tandru. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Oct 06, 2010 10:53 pm | |
| ~Aeon~ Ma impinse in camera si ma aseza pe masa continuand sa ma sarute.M-am desprins de buzele lui ca sa ii dau jos tricoul apoi l-am sarutat din nou, lasandu-mi mainile libere sa umble pe pieptul lui gol. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Oct 07, 2010 12:07 am | |
| -Jess- Imi dase tricoul jos, si manutele ei micute imi mangaia pieptul gol. O mangaim pe picioarele goale, mai dur nitel. Am tras-o , ca sa ma pot lipi mai bine de ea. Ne sarutam ca doi oameni carora le este sete, care vor un lucru necesar.Cam pervers!<2+1 | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Oct 07, 2010 2:03 am | |
| ~Aeon~ Ma mangaia pe picioare [pulpe ce or fi alea =)) ] si apoi ma trase dur spre el. Am gemut scurt si l-am muscat de buza superioara! -Rawr! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Oct 07, 2010 2:39 am | |
| -Jess- Am muscat-o de buza inferioara. -Rawr si tie! am chicotit si m-am apucat sa o sarut dur. I-am dat jos tricoul de pe ea...
| |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Oct 07, 2010 2:54 am | |
| ~Aeon~ Am scapat de halatul de pe mine si de tricou si m-am lipit de el. -Te iubeeeeeeeesc! i-am soptit la ureche. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Oct 07, 2010 2:59 am | |
| -Jess- -Si eu, te iubesc, i-am spus lipindu-mi buzele de gatul ei, le prelingeam usor pana la ureche si napoi jos.Faceam o dara invizibila. I-am supt sec gatul. Dupa am inceput sa il sarut, incettt. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Oct 07, 2010 3:22 am | |
| ~Aeon~ Am inchis ochii si am asteptat cuminte sa isi faca joculetele lui tandre...asta pana cand pofta de buzele lui imi reveni si l-am tras ca sa le pot gusta aroma! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Oct 07, 2010 3:28 am | |
| -Jess- Am luat-o in brate si am intins-o pe pat, si incet am urcat peste ea fara sa strivesc pustiu [=)))))))))))] Mi-am continuat joculetele pe gatul ei, dupa am sarutat-o pe buze. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Oct 07, 2010 3:46 am | |
| ~Aeon~ M-a luat in brate si m-a intins usor pe pat avand grija sa nu faca vreo prostie... Ii aratam eu cine era aici dracusorul daca mai facea asta!Il voiam pe el cu tot cu felul lui pervers de dur de a ma "avea"! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Oct 07, 2010 3:53 am | |
| -Jess- Am ranjit si mi-am dus mana la pantaloni scurti de pe ea, am desfacut nasturele cu o mana, neincetand sa o sarut, eram putin mai grijuliu cei drept, doar era acolo el si puteam sa-l ranesc. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Oct 07, 2010 4:01 am | |
| ~Aeon~ Sau poate ca nu aveam sa fac nimic ca ma excita la maxim!Noua descoperire!Imi place mai slow! Fara sa rupa sarutul ala dulcic cobora mana si imi desfacu nasturele de la pantalonasi... | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Oct 07, 2010 4:14 am | |
| -Jess- Cand am dat de fermuar am ranjit, asa pervers. I-am dat jos pantaloni de pe ea incet.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Oct 07, 2010 4:16 am | |
| ~Aeon~ Cat imi placea zambetul ala pervers!Nu ma mai saturam de el!Asta era Jess!Perversu' meu mic! Imi dadu pantalonasii jos incet si am inceput sa eman din nou energie...cand facea asta era imposibil sa ma controlez. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Oct 07, 2010 4:20 am | |
| -Jess- Simteam cum emana energie, vibram ca naiba, dar imi placea.Imi placea la nebunie, sa ii simt energia. Avea o energie speciala, cum numa ea poate sa o aiba. Mi-am dat si eu pantaloni jos, ca ea astepta sa fie rasfatata. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Oct 07, 2010 4:27 am | |
| ~Aeon~ -Lero Lero! am inceput sa fac cand scapa si el de pantaloni.Mi-am muscat buza si l-am privit doritoare. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Oct 07, 2010 4:33 am | |
| -Jess- Am suras. -Ce dur faci, rawr pisi, rawr. Mi-am dus mainile in spatele ei si i-am desfacut sutienul,l-am scapat undeva in spate -Ops. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Oct 07, 2010 4:38 am | |
| ~Aeon~ -Oops,deci? am intrebat vicleana, acoperindu-mi incet sanii... -Ce se intampla daca nu iti dau nimic acum?bineinteles ca ii dadeam totul acum dar jucam si eu pe doua tabere. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Oct 07, 2010 4:40 am | |
| -Jess- -Tu nu eu da! am zis si i-am luat mainile depe sanii, si i le-am pus pe spatele meu incordat.Am inceput sa ma joc cu sanii, cu fiecare in parte. Dupa m-am intins sa o apuc sa o sarut bine , pe buze. -Watch me! Mi-am ridicat sprancenele, si i-am dat chilotii jos. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Oct 07, 2010 4:46 am | |
| ~Aeon~ Juca dur si el!Mi-a luat mainile de pe sani si mi le-a pus pe spate, si dupa cateva saruturi ma dezbraca si de chilotei. -Atunci da-mi ce ai! am zis invitandu-l sa treaca la actiune. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Oct 07, 2010 5:34 pm | |
| -Jess- - Spoiler:
Aveam o umflatura destul de urata dupa boxeri, se vedea clar, god.Dar eu ce pervers sunt, i-am luat mana si i-am pus-o pe tovarasu meu.Sa il simta in mana putin, am ranjit cand i-am pus mana pe muntele ala.Ma jucam umpic dupa treceam la actiune. Am gemut scurt.[=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))]
| |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Oct 07, 2010 9:41 pm | |
| off:omfg nu ai scris aia! =)))))))))))))))))))))))))))))))) ON: - Spoiler:
Ce mai puteam sa fac cand el...Jess...a facut chestia aia??? Nu mi-am putut controla un geamat scurt si apoi dorinta sa il las sa intre in mine cu totul! Ma ametise de tot cu jocul lui!Ahhh,doamne! -Jess... am lasat propozitia suspendata undeva deasupra noastra si folosindu-ma de puteri am facut ca jocul ala sa se ridice la un nou standard...
Ultima editare efectuata de catre Cookie Monster in Joi Oct 07, 2010 10:08 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Oct 07, 2010 10:04 pm | |
| - Spoiler:
-Jess- Trimitea putina energie.Ea putea sa isi foloseasca puterea pe mine, dar eu ce putere am eu, o folosesc in an in paste. Am suras cand a gemut si ea scurt.Mana mea o tinea pe a ei si am facut-o sa se impinga usor cu mana in tovarasu meu. Un pervesc inascut! =))
| |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Oct 07, 2010 10:15 pm | |
| ~Aeon~ - Spoiler:
Actiunile lui nu faceau altceva decat sa trezeasca in mine "fiara" aia care voia doar sex 24 din 24... I-am facut cu ochiul si apoi dintr-o simpla miscare am picat deasupra lui...cu sezutul exact pe tovarasul lui...M-am proptit cu mainile de el, simtindu-i sub atingere muschii contractati si m-am mangaiat usor de tovaras...fara sa il las sa ma patrunda...
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Oct 07, 2010 10:20 pm | |
| -Jess- - Spoiler:
Super , eram 2 de un ban, perversi de ne iesea perversiunea pe nas.Asa ca am vazut miscarile ei si m-am miscat si eu umpic, si din greseala am intrat in ea, brusc. :> Asta si vroiam. Am ranjit si mi-am muscat buzele, mi le striveam una de alta.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Oct 07, 2010 10:27 pm | |
| ~Aeon~ - Spoiler:
Ii anticipasem miscarile inca de cand am hotarat sa stau eu deasupra...stiam ca avea sa ma patrunda imediat...Am tresarit putin din cauza miscarii lui bruste...dar mi-am revenit si am inceput sa ma misc usor in sus si in jos...Ritmic!!!!
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Oct 07, 2010 10:35 pm | |
| -Jess- - Spoiler:
Am inchis ochii . Mainile mele erau pe talia ei, miscandu-se deodata ce se misca si ea.Am incercat cumva sa mareasca viteza.Acum le vroiam la extrem, toate! Ce senzatie...
| |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Oct 07, 2010 10:44 pm | |
| ~Aeon~ - Spoiler:
Imediat ce el m-a fortat,tinand mainile pe talia mea sa maresc viteza m-am aruncat in mainile extazului... Mi-am dus o mana si mi-am trecut-o prin par apoi m-am proptit din nou in el...continuand sa ma misc ritmic... ahhhh!
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Oct 07, 2010 10:57 pm | |
| -Jess- - Spoiler:
Am gemut scurt. Cum putea sa se joace cu mine.Am scoso din mine, usor si am pus-o in 4 labe[=))))))))))))))))))))))))))))))))]. M-am dus pe la spatele ei, si am intrat pe acolo dur, am prins-o de talie si am iesit, am intrat am iesit am intrat.[=))))))))))))))))))))))))))))))))]
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Alte locuri. | |
| |
|
| |
| Alte locuri. | |
|