| Dormitoarele baietilor | |
|
+4Chocoholic miss.Duhamel! ToxicBlood suicide.blonde 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 12:38 am | |
| ~Cleo~ -Poate, dar nu merg, am spus hotarata. Mi-e frica. Am clatinat din cap. -Cole, stai in pat, sunt bine. Mi-am dat capul pe spate si am inchis ochii.
~Cole~ Pana la urma tot aveam sa o ducem la un control. -Bine, am spus incercand sa par de acord cu ce zicea. Dave tot dadea din manute si gangurea. -Chad, am spus brusc. Ce zice Dave? Doar tu ai minte de copil mic. Ar trebui sa-l intelegi. | |
|
| |
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 1:03 am | |
| ~Chad~ -Eu am minte de copil?Dar cine isi invata fiul sa ragaie de acum? Stai blegule ca pustii oricum ragaie de mici...prostule!Asa ai facut si tu cand ai fost mic! -Schimba-l mai!Simt de aici cum miroase! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 1:08 am | |
| ~Cole~ -Ce sa fac? m-am panicat. I-am aruncat o privire.-Dar nu miroase deloc, am spus ridicandu-l usor. Mi-am bagat nasul in fundul lui[=))] si am icnit dezgustat.-La dracu' , am soptit. Am mers si am luat din plasa pampers si pudra. Sigur ca le cumparasem. Numai ca nu stiam cum sa le folosesc.-Doamne, Chad, Eve, cum fac eu asta? ~Cleo~ L-am privit cum se agita si mi-am dat ochii peste cap. M-am ridicat cu greu de unde ma asezasem si chinuita, am mers la Cole.-Da-mi-l, i-am spus si am luat bebele. L-am asezat usor pe pat si i-am desfacut pamperul pe care il avea deja. M-am strambat cand am simtit mirosul Ugh. L-am dat usor cu pudra, dupa care i-am pus pampersul cu dibacie. L-am sarutat pe obraz si i l-am intins lui Cole.-Here you go. Tinandu-ma de spate, am mers la baie sa ma spal pe maini.~Cole~ | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 1:18 am | |
| ~Chad~ Mi-am bagat nasul in tricou si l-am tinut acolo cat timp Cleo l-a schimbat pe micutul Dave. -Ce i-ati dat frate sa manance lui Eve?Parca l-a hranit cu sulf! am bombanit. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 1:23 am | |
| ~Cole~ -Shut up, asshole! am bombanit si l-am primit pe Dave. Mi-am bagat nasul in pieptul sau. Acum mirosea a laptic si pudra. O combinatie buna. Am chicotit si l-am sarutat pe frunte.
~Cleo~ M-am intors de la baie cu greu. Tinandu-ma de ce apucam, m-am trantit la loc pe patul lui Derek. Iarasi nu-mi era bine. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 1:26 am | |
| ~Chad~ Am inceput sa rad. -Ar trebui sa fii mandru Dave!Tatal tau trage vanturi si zici ca-s bombe cu sulf! Am zis printre hohotele de ras. M-am transformat intr-un fluture si am venit la el, asezandu-ma intai pe nasul lui Cole. -Boo!am zis cu vocea pitigaiata, miscandu-mi antenele firave. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 1:28 am | |
| ~Cole~ -Ai noroc ca il tin pe Dave in brate ca altfel... Fraza mi-a fost intrerupta cand am vazut ca se transforma. L-am privit crucis. -Chad, ma lasi sa te strivesc? am intrebat politicos. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 1:34 am | |
| ~Chad~ Am chicotit cand i-am vazut privirea crucisa. -Nu pisiloi!Ca nu mai am pe al cui nas sa dau din cur! Am inceput imediat sa ma misc in ritm de gummy bear, fataindu-ma pe acolo. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 1:39 am | |
| ~Cole~ Am inceput sa rad necontrolat. Si nu era prea bine din moment ce il tineam pe Dave in brate. Inca pufaind, am inchis ochii ca s anu il mai vad. Pacat ca IL SIMTEAM! Ma gadila asa de tare, mai! Mi-am muscat buza sa nu ma apuc din nou de ras. -Daca te caci pe nasu' meu, o sa ai de a face cu Pinky! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 1:43 am | |
| ~Chad~ Imi tineam mainile pe talie si imi fataiam fundul pe acolo. -Too late!Here it comes! M-am oprit o clipa sa trag un vant si apoi, am continuat usurat. -Hiroshima number 2! [=)))))))))))))))))))))))))))))))))))]Varianta sulf! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 1:45 am | |
| ~Cole~ -Porcule, am spus dezgustat si mi-am fatzait mana in speranta ca avea sa se care. Am clipit des. -Vai, am spus cand au incpeut sa-mi lacrimeze ochii. TOXIC TORPEDO! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 1:52 am | |
| ~Chad~ De frica sa nu imi lipeasca matele pe nasul lui mi-am luat zborul. -Muhahaha! am facut diabolic. -Garcea! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 1:55 am | |
| ~Cole~ -Ha, ha, am spus si am scos limba la el. Mi-am dat ochii peste cap. M-am aplecat peste bebelus si i-am zambit facand abstractie de ceilalti din jur. S-a dus naiba tot farmecul cand a inceput sa ma traga de par cu manutele lui mici. Ce naibaaa? -Au, au, au, auuu, ma plangeam. Dar Dave doar radea si continua sa ma traga de plete. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 1:58 am | |
| ~Chad~ -Asa, puiule!Fii rau!Fii rau, micutule!Trage-l pe taica-tau de lîţe! il indemnam...Auuuuu!Era asa adorabil cu manutele alea asa firave!Ahhhh!O scumpete de copil! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 2:01 am | |
| ~Cole~ -Nu ma ajuti, am marait. M-am uitat la Dave cu ochi rugatori. -Iti dau... O acadea, numai lasa-mi claia! A tusit usor, dupa care a continuat sa ma traga. -Mmm, m-am plans. I-am prins pumnisorii si i-am desclestat de pe parul meu. -Ah, ce bine, am spus, dar imediat am regretat pentru ca Dave a inceput sa zbiere. Vaai, am spus si am inchis ochii. Ce naiba sa fac? Am strans din dinti si mi-am aplecat capul spre el. Imediat a profitat de moment si a incetat sa zbiere, apucandu-ma din nou de par. | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 2:05 am | |
| Nu ma puteam abtine sa nu rad, dar m-am decis sa-l ajut. M-am dus si i l-am luat usor pe Dave din brate, desclestandu-i manutele din parul lui si am inceput usor sa-l legan. - Sunt o super-mami, am zis razand. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 2:07 am | |
| ~Chad~ Like father!Like son! -Loooooooooooooooool! Am facut transformandu-ma la loc. -Sunteti atat de frumosi impreuna!Si semanati atat de mult! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 2:40 am | |
| ~Cole~ -Merci, Eve, am soptit si mi-am trecut mana prin parul ravasit. Iar tu, am spus amenintandu-l pe Chad cu un deget. Esti un mocofan fara cerebel, am anuntat impungandu-l cu un deget in piept. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 2:45 am | |
| ~Chad~ M-am uitat la el cu o spranceana ridicata si mi-am muscat buza superioara intr-un mod kinky. -Ma exciti pisi!am rostit viclean. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 2:48 am | |
| - Va rog, nu vreau un moment gay acum, m-am rugat de ei.
Ultima editare efectuata de catre suicide.blonde in Dum Sept 26, 2010 2:50 am, editata de 1 ori | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 2:49 am | |
| ~Cole~ -Nu, zau, am spus si am ridicat si eu o spranceana. M-am gandit bine. Oare cat timp trecuse de la ultimul nostru joc de-a gay-ii? Hmmm.:-? Eve ne-a trezit din visare -Ai auzit, excitatule? | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 2:53 am | |
| ~Chad~ -Da, perfect! No,intorceti-va voi la viata voastra monotona,purtati-l pe bietul Dave prin momente stiti voi de care,si lasati-ma pe mine ca eu supravietuiesc!m-am dus la canapea si m-am asezat din nou acoloSa va vad! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 2:55 am | |
| - Bine, unu singur! am zis imbufnata. Unu doar! Il leganam incet pe Dave. Sa nu ma traga de par, sa nu ma traga de par... | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 2:55 am | |
| ~Cole~ -Oooh, am facut la Chad. Unchiu' Chad e suparat? Am mers la el si m-am asezat langa. I-am pus un brat dupa gat si am fluturat din gene. -Ce pot face sa nu mai fie suparat? | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 3:01 am | |
| ~Chad~ L-am privit reticent cum se aseaza langa mine si am scos limba la el. -Da.Sunt suparat! Amuza-ma! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 3:23 am | |
| - Uite, tati ma paraseste pentru altu, am zis jucandu-ma in continuare cu Dave. L-am pus pentru cateva secunde in patut, pana mi-am mai luat inca o bluza pe mine. Mi se facuse frig. Am mers si l-am luat inapoi in brate, m-am intins pe pat si l-am asezat langa mine, gandilandu-l usor. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 4:05 am | |
| ~Cole~ I-am aruncat o privire amuzata lui Eve. Sigur ca nu o paraseam. I-am facut cu ochiul si m-am intors la amigo asta al meu. -Sa te amuz? Hmm, nu am idei. Inca tinandu-mi mana dupa gatul lui, am inceput sa ma gandesc. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 4:09 am | |
| ~Chad~ -Daca in urmatoarele cinci minute o sa ai aceeasi stare vegetativa, o sa te musc!Si o sa am grija sa nu iti mai folosesti popoul mult timp de acum incolo! l-am amenintat. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 4:11 am | |
| ~Cole~ -Gata, sefu', am spus rapid, incercand sa par speriat. M-am ridicat de pe pat si l-am luat de brat, tragandu-l dupa mine. -May I have this dance? am intrebat, facand o plecaciune adanca. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 4:14 am | |
| ~Chad~ Am luat imediat o pozitie de domnisoara care nu vrea sa fie abordata.-You can give it a try! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 4:17 am | |
| ~Cole~ -I would love to! am spus, ridicand barbia, mandru. M-am apropiat de el, cu sprancenele ridicate. Brusc, m-am lipit de el si i-am luat mana intr-a mea, in pozitie d-aia de dans tango=)) | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 4:23 am | |
| ~Chad~ Mi-am lipit pieptul de al lui cu atata putere ca daca as fi avut sani eram sigur ca m-ar fi durut ca dracu.-Uuuuu!Go on! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 4:34 am | |
| ~Cole~ -Au, am soptit incruntat, dar mi-am revenit rapid. Am inceput sa fac cativa pasi cu el prin camera, muscandu-ma de buza sa nu rad. Mai mult ne impiedicam amandoi. Eram varza. -Imi pare rau, pisi, i-am spus dezamagit, nu pot fara muzica. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 4:37 am | |
| ~Chad~ -Offffff,pisi!Nu esti bun de nimic!Iti arata nenea cum se danseaza tango! Stiind ca aveam in telefon o melodie perfecta pentru genul asta de dans am apasat play si am lasat-o sa imi invadeze urechile.Am inchis ochii si i-am zis... -Urmeaza-mi pasii!i-am spus visator. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 4:47 am | |
| ~Cole~ -Ooook, am spus serios si am inceput sa dansez cu el prin camera. Am inceput sa rad si am dat sa ii spun ca ne iesea chiar bine, cand...
~Cleo~ Chicoteam amuzata de nebuniile lor, cand brusc, am simtit un junghi in coaste si respiratia mi s-a taiat pe loc. Mi-am dus mana instinctiv pe stomacul exagerat de mare si suierat.
~Cole~ -Cleo, am strigta, dandu-i drumul lui Chad si alergand la ea. Cleo! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 4:57 am | |
| ~Chad~ Mergeam in ritmul muzicii cand raman cu mainile in aer si am inceput sa simt pericoulul invaluind camera. -Cleo! am zis speriat. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 5:04 am | |
| ~Cleo~ -Sunt bine, sunt bine, spuneam ca un robotel, dar nu eram bine deloc. Derek, unde esti cand am nevoie de tine?
~Cole~ Desi in momentele alea nu eram prea pasnic cu Cleo, era totusi varamea. Si o iubeam. Si suferea. Am luat-o de mana. -Ce sa fac? M-am intors spre Chad si Eve. -Ce sa fac? am repetat si mai panicat. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 5:07 am | |
| ~Chad~ Eu simteam pericol!Al dracului de sentiment daca voia sa mai dispara din oasele mele! -Nu scap de sentimentul ala... am spus printre dinti. -Ceva rau! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 5:11 am | |
| ~Cole~ M-am uitat la el. Mai avusese el sentimenete de-astea. Si nu era bine. Nu era bine deloc. Am clatinat din cap si m-am intors la Cleo, care avea fata contorsionata de durere. La dracu! Ma strangea de mana poate prea tare. Dar nu-mi pasa.
~Cleo~ Simteam cum in interiorul meu se rupea ceva. Vai, vai! -Ceva se rupe... In mine, am reusit sa zic, cu ochii inchisi. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 5:13 am | |
| ~Chad~ Era atat de profund ca imi dadura lacrimile. M-am apucat cu mainile de cap si am strans fortandu-mi-l sa inlature orice urma de sentiment nenorocit... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor | |
| |
|
| |
| Dormitoarele baietilor | |
|