| Dormitoarele baietilor | |
|
+4Chocoholic miss.Duhamel! ToxicBlood suicide.blonde 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 5:17 am | |
| ~Cole~ -Ce??? Ce se rupe? am intrebat panicat. Acum o strangeam eu de mana. Daca pierdea copilul? Vai!
~Cleo~ Brobonite mici de sudoare imi acopereau fruntea. Simteam cum ceva apasa in interiorul meu, dar stiam ca nu era bine sa ma sfortez. Daca o faceam, era posibil sa dau nastere prematura copilului. Ma documentasem, dar nu am citit nimic despre astfel de manifestari. Am icnit speriata cand am simtit o alta rupere in interior, numai ca... De data asta a fost sonor. Tare sonor.
~Cole~ Am ramas inmarmurit cand am auzit pocnetul. Ce cacat...??? | |
|
| |
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 5:21 am | |
| ~Chad~ Ce dracu se intampla????????? Ce se auzea?CE ERA AIA??? Pericolul ala...ahhh frate!Sa mooooor eu!Era groaznic!Ma facea sa ametesc de la intensitatea cu care ma atinse! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 5:29 am | |
| ~Cleo~ -Mmm, am gemut sfarsita. Cu mana libera, mi-am ridicat tricoul si am lasat l avedere burta IMENSA. Vai, era de 9 ori mai mare decat trebuia sa fie. Bine, nici chiar asa, dar era... Exagerat de umflat. Pielea mi se ridica violent din cand in cand. Ce naiba??? Dadea si cu mainile si cu picioarele? Cert e ca durerea imi facuse vederea imposibila. Am mai icnit inca o data, pentru ca mai apoi sa cad inerta pe pat, cu mana moale intr-a lui Cole, pierduta undeva departe.
~Cole~ Am ramas la fel de inmarmurit cand si-a dat bluza in sus. Ce naiba??? Stomacul i se misca violent si arata de parca ar fi putut sari in aer in orice clipa. Brusc, mana i-a ramas moale in a mea.-Cleo? am soptit. https://www.youtube.com/watch?v=vk9Fxm-uT84 | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 5:37 am | |
| ~Chad~ Ochii mi se oprira pe burta lui Cleo! -OMFG! am zis socat. -OMFG! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 2:23 pm | |
| ~Cole~ Trebuia dusa la doctor. TREBUIA dusa la doctor! Privirea imi ramasese pe stomacul sau. Acum era linistit, dar cu cateva secunde mai intainte... I-am dat bluza in jos, sa acopere burtica... Ioi, mai bine zis burtoaia! Eve nu o avusese asa mare! e ciudat! -Nu a fost niciodata la control, am spus cu voce tremuranda. Poate copilul nu e bine! Poate e invers pozitionat, poate...
| |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 5:43 pm | |
| ~Chad~ M-am frecat la ochi ca sa inlatur imaginea groteasca care se infatisa inaintea mea si m-am uitat la Cole. -Nu are cum sa faca asa daca e pozitionat invers!Si nu vrei sa stii ce se intampla atunci cand se intampla asta! | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 5:48 pm | |
| - Stati si va uitati la ea ca la televizor! Duceti-o odata la doctor, nerozilor! am strigat nervoasa la ei, si l-am pus pe Dave in patut, dupa ce a adormit in sfarsit. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 6:38 pm | |
| ~Cole~ M-am incruntat. -Eve, te rog, poti sta tu cu bebele? Te implor! M-am uitat la Cleo nedumerit. Cum naiba sa o ducem la spital daca era asa de mare? Si mie mi-era al naibilu de firca sa nu ii fac ceva rau. Am inspirat adanc si am luat-o in brate, delicat. -Here we go, am soptit si am zburat la spital, sperand ca Chad avea sa ne urmeze. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Sept 26, 2010 7:23 pm | |
| ~Chad~ Doi tantalai si jumatate eram!Noroc cu Eve! Dupa ce a plecat Cole, m-am transformat intr-o albina si am luat-o la goana dupa ei. | |
|
| |
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Lun Ian 31, 2011 3:02 am | |
| -Alice- Am intrat in camera cu spatele in timp ce il sarutam pe Jess ca o dementa.Am inceput sa ma joc cu nasturii de la camasa lui. -E o idee foarte prosta.am spus eu ranjind si sarutandu-l din nou. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Lun Ian 31, 2011 3:09 am | |
| J. Dupa ce m-am pus peste ea , i-am dus un picior la soldul meu asa pervers facandu-mi loc catre necunoscut asa cu hainele pe noi. O sarutam nebuneste umed , mi-am prelins buzele pe gatul ei catifelat si am zambit . Poate era virgina? Jess ai putu sa dezvirignezi 3 fete , inca una nu strica ... Oricum , nu puteam sa o fac daca nu vroia . - Te-a descoperit careva ? i-am zis in sensul intrebari daca ii virgina , si daca vrea . | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Lun Ian 31, 2011 3:23 am | |
| -Alice- -Nu!am spus eu rosind puternic.Draci!Daca o sa se opreasca din cauza asta il omor! Am continuat sa il sarut ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. I-am deschis camasa cu stangacie incepand sa ii sarut pieptul. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Lun Ian 31, 2011 3:26 am | |
| J. Imi deschide camasa , se vedea , ca nu era experimentata =))). No bun, trebuia sa o fac ca la carte sa ii placa noaptea asta de amor nebun , pentru ca atatea fete am dus in pat incat am ramas la numarul 43. Mi-am muscat buza lasand-o sa imi sarute pipetul ... Mi-am dus mainile pe bluza ei in jos simtindu-i sani sub ea... I-am ridicat-o usor sa fiu delicat cu ea, daca era prima noapte . Mi-am strecurat usor o mana pe corpul ei ajungand la sani , pipaindu-i usor. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Lun Ian 31, 2011 3:30 am | |
| -Alice- A inceput sa imi pipaie sanii.Am simtit un fior trecandu-mi prin corp si oprindu-se in stomac.Era placut! M-am lasat condusa de senzatiile pe care le-au capatat simturile mele. Mangaierile lui pe corpul meu, mainile lui atingandu-mi fiecare centimetrul al pielii mele...era al dracu de excitant. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Lun Ian 31, 2011 3:33 am | |
| Am zambit incepand inca un sarut deala fierbinte . Parul imi aluneca usor pe fata ei alba , mainile mele imi erau puse pe joaca . I-am mangaiat fin abdomenul intrucat sa o gidile nitel . Am ranjit si i-am prins bluza mai salbatic =)) si i-am dat jos aruncand-o pe gresia din baie , pana acolo a ajuns . Pe jos era mai fain ,aveai loc mai mult decat in pat , era senzual . | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Lun Ian 31, 2011 3:38 am | |
| -Alice- Am chicotit cand a inceput sa ma gadile ) Am intrat in baie inca mozolindu-ne cu foc. Multiplele senzatii pe care mi le producea gura lui ma exasperau!Era ca si cand cineva a inceput sa umfle o roata in burta mea.Era o presiune usoara dar care crestea odata ca incepeam sa il sarut mai cu foc. Am rupt sarutul pentru ca incepe sa ii ling lobul urechii.Cat de sexy am putut. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Lun Ian 31, 2011 3:43 am | |
| Am luat-o in brate si am pus-o pe marginea chiuveti ... ne rupand sarutul am deschis robinetul de la cada, era mai fain in apa , era ceva unic . M-am dus cu sarutul pe gatul ei , inainte sa-i dau parul de pe el pe spate . Maraiam usor . Dupa ce imi musca lobul urechi am saruta-o usor pe sani erau destul de mari ah . Am gemut scurt si mi-am pus mainile pe spatele ei incercand sa-i desfac sutienul roz cu danteluta . | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Lun Ian 31, 2011 3:53 am | |
| Mi-am dat capul pe spate, gemand usor cand a inceput sa imi linga sanii.Am inceput sa ii pipai pantalonii, incercand sa le gasesc nasturul.In tot timpul asta apa curgea, udandu-mi fust scurta.Si nu cred ca asta era singurul lucru care ma facea uda. I-am simtit sexul tare sub mine si am mai scos un geamat.De data asta putin mai tare. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Lun Ian 31, 2011 3:58 am | |
| Am deschis usa si am bagat capul pe usa, atent sa tin mana la ochi. -USE CONDOM, am strigat. SI NU E BINE CE FACETI! si am tulit-o imediat.
SPOILERE, OAMENI BUNI! VA ROG! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Lun Ian 31, 2011 4:00 am | |
| - Spoiler:
-WTF?Mi se pare mie sau tocmai l-am auzit pe Cole?am soptit eu confuza. Daca a fost Cole, o sa regrete ziua in care m-a cunoscut!
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Lun Ian 31, 2011 4:05 am | |
| Nu am bagat de seama , stiam ca a fost cole dar nah . Mi-am desprins buzele de sanii ei . - Ce? dupa m-am uitat profund in cohii ei verzui , omg . Speram sa nu pun la suflet noaptea asta | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Lun Ian 31, 2011 4:11 am | |
| -Nu conteaza!Doar ca idiotul de Cole o sa regrete ca m-a cunoscut maine!am spus eu privindu-l fix in ochii lui de un galben atat de sexy! Speram sa nu pun asta la suflet! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Lun Ian 31, 2011 4:22 am | |
| - Haha , am chicotit si mi-am continuat jobul . I-am desfacut sutienul in tot acest timp ma uitam in ochii ei , dupa ma uitam la corpul ei dezbracand-o din priviri de materialele care au ramas . Am ranjit pentru ca ii picase o bretea de pe umar . I-am sarutat umarul gol si am lasat sutienul , simtind cu sanii i se dezgolesc.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Lun Ian 31, 2011 4:27 am | |
| - Spoiler:
Inca privind in ochii lui, am reusit sa ii desfac blugii.Mi-am dat fusta jos si am impins-o cu piciorul mai departe ranjind.L-am impins spre dormitor si l-am trantit pe pat.M-am suit peste el si i-am soptit la ureche -Cada aia e cam mica nu crezi? Am spus-o in timp ce am inceput sa ma frec de el ca dovada
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Lun Ian 31, 2011 4:42 am | |
| - Spoiler:
Am ranjit i-am simtit sanii cum se zdrobesc de pieptul meu . Am mers in pat , i-am framantat sani in maini ... I-am supt gatu . Am zambit , eram sub ia acum , moa ii vedeam saniii .... Eram asa mari si rozuli=)))))) . M-am lins pervers pe buze .
| |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Lun Ian 31, 2011 4:46 am | |
| - Spoiler:
L-am lasat sa imi linga sanii pentru cateva clipe si apoi am inceput sa ma joc cu elasticul de la boxerii sai.I-am dat jos cu picioarele in timp ce mi-am prins mainile in parul lui. Daca stiam ca va fi asa bine prima data, o faceam mai de mult!
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Lun Ian 31, 2011 5:20 am | |
| - Spoiler:
Imi dadea boxeri cu picioarele . Am zambit , mi-am pus o mana pe spatele ei si am intorso rapid cu fata nainte sa-mi dea boxeri jos . I-am lins abdomenul si am ajuns la chiloti ,, simteam cum caldura radia . Asa de tare incat ma facu sa imi musc buza violent , nu imi era frica de ce o sa simt sau ma rog, important era ca Aeon ... Am suspinat usor si ma tot uitam la chilotei roz ... doamne de mult nu mai gustasem dintr-o femeie adica fata ... vroiams a iasa frumos cu prima ei noapte ... Am zambit si am stras usor de chilotei ei departandu-se de zona intima ...
| |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Lun Ian 31, 2011 5:25 am | |
| - Spoiler:
Mi-a dat chilotii jos si apoi a mi-a ranjit sexy.God!Ma simteam ca in cartile alea siropoase pe care le citeam cand aveam 17 ani!Niciodata nu am crezut ca o sa fie asa prima oara! Presiunea din stomac s-a facut al dracu de puternica in timp ce ma saruta pe fiecare centrimetru de piele.God!! Intr-un fel ma bucur ca o sa o fac cu el.Macar chiar stie ce face!
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Lun Ian 31, 2011 5:46 am | |
| - Spoiler:
Dupa ce i-am dat jos chilotei zon , i-am admirat frumusetia si am salivat total. Daca ar stii Aeon ce fac acum , am ranjit si i-am departat usurel picioarele ca sa am mai mult loc , mult mai mult loc ! Mi-am apasat buzele pe adomenul ei simteam cum caldura se evapora in aer de la piersicuta ei . Am sarutat-o usor mergand in jos dupa am dat de umeziana si caldura ... M-am uitat in ochii ei si am inceput sa o sarut incet, sami ating buzele de piersicuta proaspata si neatinsa de nimeni , avea un gust unic , si de mult nu am mai gustat asa ceva .
| |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Lun Ian 31, 2011 5:53 am | |
| - Spoiler:
Am gemut intens cand a inceput efectiv sa ma linga.Oh boy!Cred ca aveam sa am propriul unicorn in curand! Acum stiu de ce Aeon nu era de gasit noptile! Mi-am ridicat picioarele mai sus pe spatele lui, in timp ce pieptul mi s-a arcut din cauza placerii.
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Lun Ian 31, 2011 5:58 am | |
| - Spoiler:
Am sarutat-o usor, era asa de umeda , era minunata . ISi pusese picioarele pe spatele meu am zambit , am trasat mici cercuri cu limba pe piersicuta . I-am prins aroma , i-am prins aroma corpului ei , imi placea la nebunie si nu vroiam sa o dezmagesc . Am sarutat-o usor , partea era ca totul trebuia sa se termine epuizabil, brutal , nemilos, eu doar incepeam acest proces .
| |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Lun Ian 31, 2011 6:05 am | |
| - Spoiler:
Stiam ca incerca doar sa ma menajeze.Nu eram chiar atat de naiva incat sa cred ca nu aveam sa trec printr-un moment wild! L-am lasat sa imi linga intimitatile in timp ce ma simteam din ce in ce mai excitata.Si inca nu am inceput! Doar simplele atingeri si aproape ca aveam un orgasm!Uneori urasc faptul ca sunt o virgina neexperimentata.
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Lun Ian 31, 2011 6:08 am | |
| - Spoiler:
Cum toti soareci si barbati trag la gaura nu puteam sa nu simt sa nu adulmec acea gaura ... asa ca am cautat gaura cu limba , bine nu era desfacuta dar macar intram si eu nitel cu limba sa vada ce o astepta...limba nu era nimic pe langa tovarul meu. M-am uitat in ochii ei sa vad ce reactie are , nu vroiam sa o doara .
| |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Lun Ian 31, 2011 6:12 am | |
| - Spoiler:
Credeam ca nu o sa devin mai excitata de atat!Dar cand si-a introdus limba am simtit ca aveam sa explodez dintr-i clipa in alta.Am simtit un mic discomfort, dar care a trecut atat de repede incat nici nu stiam daca a fost real sau nu.
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Lun Ian 31, 2011 6:14 am | |
| - Spoiler:
Am zambit si mi-am extras limba dupa sarutand-o . Trebuia sa se umeziasca foarte bine , ca nah . Am ranjit si mi-am indreptat spatele dezlipindu-ma complect de piersicuta eu ... Am zambit .
| |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Lun Ian 31, 2011 6:18 am | |
| - Spoiler:
Ranjind pervers l-am intors pe spate astfel incat sa fiu din nou deasupra lui.I-am dat boxerii jos incet si apoi mi-am apropiat buzele de sexul lui, incepand sa imi ating usor limba de el.
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Lun Ian 31, 2011 6:19 am | |
| - Spoiler:
Hopa invata repede ... simteam cum incepe sa se fabrice sucul fericiri =))))))))))))))))))))))))))). Sau ce o fi el . Am ranjit catre ea ca ma gadila fin . Imi placea de ea ca era indrazneata si nu imi placea sa o tratez ca pe un copil mic dar vroiam sa fiu tandru cu ea, al naibii , vroiam sa fie ceva de neuitat .
| |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Lun Ian 31, 2011 6:23 am | |
| - Spoiler:
Cand am terminat mi-am ridicat capul zambindu-i. Nu credeam ca tocmai cu Jess o sa ajung sa o fac, dar imi placea ca avea grija sa fie totul bine!Era placut sa stiu ca desi era barbat si probabil vroia sa si-o impinga cat mai tare, se gandea si la mine.
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Lun Ian 31, 2011 6:30 am | |
| - Spoiler:
Cand termina cu mine, adica cu el doamne , se intari extrem de tare era ca un stalp si de ea.. OMG avea o limba, aveam acele buze , parca era o experta de prima clasa . Am maraind brutal catre ea . Deja ma scoase sin pepeni adica noua eu eram mai violnet putin cand fac o partida deasta dar acum ma abtineam . Am tras-o peste mine si am inceput sa o surt pe buzele ei deja umede, am deja tovarasu meu a facut cunostinta cu piersicuta umeda...
| |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Lun Ian 31, 2011 6:34 am | |
| - Spoiler:
Cand a intrat in mine am scos un geamat atat de tare incat nici nu stiam ca sunt capabila sa scot un asa sunet.Dar nici macar nu stiam daca era de placere sau de durere. OK.Chiar a durut.Dar in comparatie cu ce trebuie sa indure o fata in fiecare luna era acceptabil.
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor | |
| |
|
| |
| Dormitoarele baietilor | |
|