| Dormitoarele baietilor | |
|
+4Chocoholic miss.Duhamel! ToxicBlood suicide.blonde 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Feb 24, 2011 4:59 am | |
| Aeon
Imaginile care mi se perindau prin fata ochilor ma faceau sa actionez fara cap dar le-am dat la o parte din fata mea...le-am dus departe de mine... Mainile mi-au coborat pe tricoul lui simtind abdomenul bine facut...
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Feb 24, 2011 5:17 am | |
| Isi cobora mainile pe mine , si am vibrat scurt . M-am dezlipit brusc de ea si am trantit-o pe ea la perete dur, dornic de un sarut cu limete extreme , am ridicat-o punadu-si picioarele pe talia mea , i-am prins buzele dinnou intra-le mele, zambind scurt . | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Feb 24, 2011 5:21 am | |
| Aeon
Se rasuci cu mine si ma lipi de perete...dur. Imi ridica picioarele si le-am incolacit in jurul taliei lui. L-am prins cu mainile de obraji si l-am sarutat din nou si ca de fiecare data cand se intampla asta eliberam mici cantitati de energie care il facea sa vibreze in mainile mele. Gemeam scurt in timp ce ma jucam cu limba lui... | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Feb 24, 2011 5:32 am | |
| J. Emana , dinnou energie ... Nu vroiam sa ma opresc , deloc, chiar ... I-am savurat buzele , ma hraneam cu ele , sigur aveam gura amara ... imi era asa foame . | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Feb 24, 2011 5:35 am | |
| Aeon
I-am ridicat tricoul... I l-am ridicat si i l-am aruncat dracu stie unde...pe acolo pe undeva. I-am atins pieptul bine facut cu mainile reci... Mi-era pofta de el...de corpul lui cald peste al meu... | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Feb 24, 2011 5:47 am | |
| J. Imi arunca tricoul de pe mine , isi freca mana ranita de pieptul meu ... am marait scurt , am simtit rana pe corpul meu , era asa calda in dar palma era rece ca gheata ... Mi-am pus o mana pe a ei , si am facut sa se lipeasca cu partea rece de mine . Am dezlipit-o de perete punand-o pe chiuveta . Am continuat sa o sarut ... | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Feb 24, 2011 5:53 am | |
| Aeon
Imi atinse cu mana rana aia si am marait. -Nu o atinge!Las-o! am soptit oprind un sarut pervers. -Se vindeca ea stai linistit! I-am atins obrazul lovit de mine mai devreme si i l-am sarutat. Ma puse peste chiuveta si imi inlantui din nou buzele. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Feb 24, 2011 5:57 am | |
| J. Dupa ce mi-a zis , nu i-am mai facut nimic ... Am prins-o de tricou dur , si l-am rupt, l-am rup , am rupt materialul aruncandu-l pe jos ... Nu am oprit sarutul , tricouri deastea puteam sa-i cumpar cate vroiam ... Mi-am pus o mana pe piciorul ei , si l-am strans usor . | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Feb 24, 2011 6:13 am | |
| Aeon
Imi rupse tricoul de pe mine si am ras usor. -Esti un dur! I-am soptit la ureche si l-am muscat de lobul urechii. M-am simtit excitata imediat de mana lui care umbla pe picioarele mele...
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Feb 24, 2011 6:21 am | |
| Normal ca eram un dur, statea in caracteru meu ! Natura mea !... Ii pipaiam picioarele dornic , pervers . Ma musca de ureche , cum facea ea de obicei . Am marait scurt . | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Feb 24, 2011 6:27 am | |
| Aeon
Imi atingea picioarele ca un pervers ce era el. Mi-am desfacut sutienul si i-am dat drumul pe gresie si mi-am lipit pieptul gol de al lui simtind fiori de placere cand am facut asta. Era rau si dur ce faceam noi dar nu imi pasa... Voiam sa fac sex cu el si asta aveam sa fac. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Feb 26, 2011 12:18 am | |
| J. Isi dase sutienu jos . Isi lipi pieptul de al meu , nu am oprit sarutul picant . Imi era dor de ea , imi era dor de trupul ei ... Mi-am pus o mana pe spatele ei mangaind-o , de sus in jos , usor ... | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Feb 26, 2011 12:25 am | |
| Aeon
Nu opri sarutul... Il continua la maxim chiar...miscandu-si limba odata cu a mea, pervers... Incepusem sa respir repede, pieptul lovindu-mi-se de al lui, ferm. Mi-am lasat mainile la cureaua lui si am desfacut-o. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Feb 26, 2011 12:30 am | |
| J. Isi lasa mainile pe cureaua mea si mi-o desfacuse . Am marait scurt si mi-am pus si eu mana pe nasturele ei de la jeansi ... l-am desfacut rapid . - Cred ca nu ne strica o adoua luna de miere in Hawai nu ? am intrebat printre sarut si i-am tras jeansi de pe ea jos lasandu-i acolo . | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Feb 26, 2011 12:38 am | |
| Aeon
Cand aduse vorba de luna de miere din Hawaii am ridicat privirea la el si i-am pus un deget peste buze. -Hai sa nu stricam momentul de fata cu idei aiurea, vrei? l-am privit in ochi. Vreau sa fiu a ta acum! imi dadu pantalonii jos si m-am aruncat din nou sa il sarut. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Feb 26, 2011 12:47 am | |
| J. ma apuca dinnou sa ma sarute , isi baga limba in gura mea intr-un mod pervers ...ii dadeam saruturi lungi ... Mi-am pus o mana pe piciorul ei , o pipaiam dur , cum stiam eu mai bine , eram elegant cu ea . - Nu e o idee , e doar ce vreau acum , am zis si am luat-o de pe ghiuveta punand-o pe hainele nostre pentru ca in baie nu era covor ... si gresia era rece... M-am pus peste ea si am sarutat-o cu foc . | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Feb 26, 2011 1:15 am | |
| Aeon
-Jess, nu mai adu vorba de asta! M-am rostogolit cu el lasandu-l pe el dedesupt. -Lasa-ma doar... m-am aplecat si l-am sarutat pe buze... -Sa te... am coborat cu saruturile pe pieptul lui... -Satisfac... am coborat pe abdomen pana la curea. -Cum stiu eu mai bine!
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Feb 26, 2011 1:22 am | |
| J. Am marait scurt cand ma saruta pe buze, apoi pe abdomen , mergea in linie dreapta pe el cu saruturile ... Am gemut scurt . Nici nu vroiam sa imi imaginez ce urma ... ah simteam cum tovarasu meu isi facea de cap...
| |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Feb 26, 2011 1:40 am | |
| Aeon
Am apucat cu mainile de curea si am dat-o la o parte apoi i-am desfacut nasturele si fermoarul, chicotind. Apoi m-am intors la buzele lui si le-am atins cu limba si le-am muscat usor. Ii simteam sub mine tovarul luand-o razna si am zambit multumita. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Feb 26, 2011 1:49 am | |
| J. Se intoarse la buzele mele , mi le atinsera usor cu limba , dup ami le muscase lin ... Vibram dinnou sub atingerile ei scurte . Mi-am modelat corpul dupa al ei . Am lasat sa im faca ce vrea ... Eu stateam frumos cu mainile lipite de spatele ei gol . | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Feb 26, 2011 2:00 am | |
| Aeon
Isi misca mainile pe spatele meu dandu-mi niste furnicaturi pana in varful degetelor. I-am facut pantalonii sa dispara...ca de altfel si pe ai mei...si m-amfrecat pervers bazinul de al lui. Am marait tandra si am inceput din no9u un sarut. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Feb 26, 2011 2:14 am | |
| J. Isi lipi bazinul de al meu intr-un mod anormal care ma facea sa dau cu grebla pe campi. Sau ma rog, metaforic vorbind . Ma excita in ultimul hal . Mi-am lipit o mana pe soldul ei , si am marait intorcandu-ma cu ea ... daca nu facea ea prostii , faceam eu . Am sarutat-o pe gat , dupa mi-am prelins cu limba pe baza gatului , mergand pe sani , si tot mai injos . | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Feb 26, 2011 2:21 am | |
| Aeon
Se roti din nou si ma prinse sub el. Mi-am dat capul pe spate cand i-am simtit buzele pe sani, pe pielea mea... Mi-am lasat o mana pe pectoralii lui si o mana pe spate. -ahh! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Feb 26, 2011 2:26 am | |
| J. I-am sarutat picioarele ... inca mai avea chilotei pe ea ... Am ranjit ...Mi-am dus gura la dunga chilotilor si am prins-o cu dinti tinand-o strans si am tras de ea ... | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Feb 26, 2011 2:30 am | |
| Aeon
Vai de mine! am simtit cum ma trec toate apele... de parca ar fi fost din nou prima data cand o faceam cu el! La fel de neprevazut si la fel de tandru si senzual. Imi desfacu chiloteii cu dintii si mi-am ridicat putin picioarele ca sa ii pot face loc... | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Feb 26, 2011 5:37 am | |
| J. Am scapat de bucata de material inofensiva . Cateodata ma enervau hainele de pe ea , mult timp pierdut degeaba trebuia sa o oblig sa stea goala in camera . Am ras in sinea mea ... Isi desfacu picioarele... Mi-am pus ochii pe privirea ei , ridicandu-mi spranceana pervers , ca si cand as fi dat startu . | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Feb 26, 2011 5:45 am | |
| Aeon
Am inceput sa rad cand a facut chestia aia cu spranceana! -Oh, vino incoace!Vreau sa te simt blegule!Vreau sa ma ai! L-am tras peste mine si i-am chicotit in ureche... | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Feb 26, 2011 5:52 am | |
| J. - Da ce am facut? am chicotit si eu cand ma trase spre ea . I-am sarutat buzele , si mi-am pus mainile pe abdomenul ei . | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Feb 26, 2011 5:59 am | |
| Aeon -Nimic!Nu ai facut nimic! i-am promis muscandu-mi buza superioara. Mi-am mutat privirea la gatul lui si mi-am pus apoi mana pe pieptul lui ca sa ii simt inima cum batea cu repeziciune. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Feb 26, 2011 6:07 am | |
| J. Si-a pus o mana pe pieptul meu . O vroiaaaaaaaaaaaaam , dar ne mai despartea un singur material , aka boxeri cu unicorni . - Ai tu onoarea ? am zis pervers . | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Feb 26, 2011 6:17 am | |
| Aeon
M-am uitat in jos la boxerii lui intotdeauna haiosi si am facut cu ochiul...moment in care...spoof!A ramas gol!In costumul lui Adam! -M-am descurcat bine? | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Feb 26, 2011 6:26 am | |
| J. Tovarasu iesi la iveala , ca o floare in pamant . M-am intimidat . - Hei , nu asa se face sensual darrr ,iti dau -10 . I-am zis scurt si mi-am lipit buzele de gatul ei , facandu-mi loc . | |
|
| |
TwinFlames Tiny Vampire
Numarul mesajelor : 131 Data de inscriere : 10/06/2011 Varsta : 34 Localizare : Pe Pluto!
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 10, 2011 2:28 am | |
| Sophie era noua in Academia, nu stia unde sunt dormitoarele fetelor si nu vedea pe nimeni sa intrebe. Asa ca s-a folosit de instinct a intrat pe prima usa pe care a vazut-o. Purta o rochita-camasa scurta si fredona o melodie. Apasa pe clanta si intra. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 10, 2011 2:31 am | |
| Chad
Am iesit din baie cu prosopul in jurul meu si cu periuta de dinti in gura. Imi uitasem hainele pe marginea patului si venisem sa le iau cand m-am pomenit cu o domnita la usa. I-am facut cu mana si m-am oprit in loc. -Hello!Hello! Cu ce te pot si anume ajuta? | |
|
| |
TwinFlames Tiny Vampire
Numarul mesajelor : 131 Data de inscriere : 10/06/2011 Varsta : 34 Localizare : Pe Pluto!
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 10, 2011 2:35 am | |
| Se uita in jur cand un tip hot se apropie. - Hello Heaven! ii zambi de zor, apoi sesiza ca se afla in camera baietilor. De parca ar fi fost prima data. Instinctele ei o cam lasau. E clar!
| |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 10, 2011 2:39 am | |
| Chad
Am cascat gura la ea si m-am dus clampanind din picioarele ude pe podea pana la pat. -Noua pe aici, huh? am intrebat-o. Mi-am apucat hainele cu o mana si mi le-am trantit pe umar. Arata bine...al naiba de bine... | |
|
| |
TwinFlames Tiny Vampire
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 10, 2011 2:42 am | |
| Il urmarea cum mergea talaganat, apoi ochii i-au ramas pe partea lui dorsala. He's hot. - Se poate spune si asa, ridica din umeri. Deci ne mai vedem pe aici, ii facu cu ochiul. Nice room! vru sa iasa dar s-a intors. One question! Dormitorul fetelor este... unde?!
Ultima editare efectuata de catre TwinFlames in Vin Iun 10, 2011 2:45 am, editata de 1 ori | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 10, 2011 2:45 am | |
| Chad
-Da!Pai...nu ai o fata prea comuna si stiu pe toata lumea de pe aici!Era si aiurea sa nu fii noua! So...care e puterea ta? am intrebat-o asa ca din oala. Se uita la ceas! Mai poti astepta aici doua minute cat sa ma duc sa ma aranjez... Lasasem propozitia suspendata in aer...oops! Si apoi te conduc eu la dormitorul tau! | |
|
| |
TwinFlames Tiny Vampire
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 10, 2011 2:48 am | |
| Dupa mine poate sa se schimbe si aici. gandi Sophie amuzata. - Puterea mea? Te las sa descoperi cu timpul... And you... arata spre el. Esti un schimba forma?! Right? Am atins scorul cel mai inalt? isi flutura genele si si-a dat parul pe spate. Sa nu ma lasi sa astept o eternitate. Nu stiam ca pe aici se intreaba ce putere ai si nu cum te cheama. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 10, 2011 3:31 am | |
| Chad
-Se afla cum te cheama dupa ce spui ce putere ai!Aici nu merge ca in celelalte parti frumoaso! Bun venit in lumea reala! am facut o plecaciune avand grija sa nu imi cada hainele de pe umar si periuta din mana. Pe mine ma cheama Chad! You can call me KGB! mi-am fluturat genele spre ea. Sunt un schimba-forma! Dap! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor | |
| |
|
| |
| Dormitoarele baietilor | |
|