| Dormitoarele baietilor | |
|
+4Chocoholic miss.Duhamel! ToxicBlood suicide.blonde 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Feb 22, 2011 1:04 am | |
| Aeon
Ma manevra ca pe o papusa, o marioneta lipsita de viata si de culoare...lipsita de haine si de secrete in fata lui.Ma stranse la piept ca sa ma faca sa gem de durere cand i-am auzit bataile inimii... -Nu poti sa vindeci nimic!Poate doar...cu timpul sa las inima asta bolnava sa se vindece dar nu acum!Asta ar insemna ca nu am pic de respect fata de mine!Si fata de clipele traite...si fata de copilul pe care l-am pierdut! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Feb 22, 2011 1:24 am | |
| Mi-am dezlipit trupul de al ei . - Sigur , o sa , vina altu care o sa-ti vindece inima mai repede decat timpul , eu nu mai pot sa te ranesc, nu , nu acum ... I-am spus sincer si respiram sacadat..lacrimile imi curgeau pe fata . Imi tineam sughitu in frau . Nu vroiam sa o las, nu , era a mea , eram legata in fata lui dumnezeu , cu ea , ea e femeia mea, e sotia mea, e ... e sufletul meu . | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Feb 22, 2011 1:41 am | |
| Aeon
Se dezlipi de mine si mi-o tranti pe aia rara. -Idiotule! Mi-am strans degetele in pumni si i-am ars una peste fata. -Esti un prost daca tu crezi ca as putea sa ma arunc in bratele primului! l-am lovit si peste celalalt obraz...cu toata puterea pe care am avut-o. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Feb 22, 2011 1:54 am | |
| Veni la mine si imi trase doua , pfa am simtit durerea aia cand ma bateam cu muschilosi pe la cluburi cand eram fecior ... Avea o forta in mainile alea , asa ca am lasat-o sa se descarce , nu ma durea, imi amortea . | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Feb 22, 2011 1:56 am | |
| Aeon
Pentru ca nu facea nimic ca sa riposteze imi sporea ura fata de el...ma facea sa il bat si mai tare. -Da-i si tu!Ca stiu ca esti creativ si stiu ca poti sa lovesti pe la spate cand nu ma astept!E in natura ta! Fraza asta avea dublu inteles...depinde din ce punct de vedere e luata... Si l-am mai lovit de doua ori la fel de rau. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Feb 22, 2011 1:59 am | |
| M-am apropiat mai tare de ea sa ma loveasca mai cu forta sa se descarce , sa isi descarce ura pe mine , simteam durerea ca pe un sarut deala pasional de al ei . Stateam cu ochii inchisi asteptand niste pumni in burta , ceva mai rau ... | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Feb 22, 2011 2:01 am | |
| Aeon
I-am plasat un pumn si mai jos in stomac. Nu ma mai puteam opri desi stiam ca ii fac rau...dar voiam sa il fac sa simta aceeasi durere pe care am simtit-o si inca o mai simt eu. -Riposteaza sau te omor aici pe loc!Loveste! Pumnii imi zvacneau dar niciun chip sa ma opresc. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Feb 22, 2011 2:35 am | |
| Imi dadu si in burta , m-am strans tot de durere , dar nu am gemut deloc chiar . - Nu dau , i-am soptit usor , doamne ce dadea, doamne doamne , dar nu-mi pasa, vroiam sa ma omoare cu durere. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Feb 22, 2011 2:38 am | |
| Aeon
Nu dadea? L-am apucat de gat si l-am ridicat cu privirea la mine. Il lovisem serios si buza ii sangera, obrajii ii erau rosii si ochii plini de lacrimi. L-am lipit de perete din nou tinandu-l strans de gat. si am inceput sa trag energia din el...era dulce ca o savarina...dulce asa cum il stiam eu ca e...
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Feb 22, 2011 11:36 pm | |
| Vezi spre mine bagandu-si mana in gatul meu, deja sangeram , pumnii ei erau rosii , si plini de sange si ei ... Ma tranti in perete , era asa puternica ... Nu imi puteam sustine ochii sus , simteam cum imi amortesc picioarele ... Nu mai aveam nimic, nu vedeam nimic , ochii mi s-au inchis si picioarele mi s-au inmuiat . Mana ei nu ma sustinea prea bine de gat , si corpul meu s-a trantit incostient pe jos , simteam cum sunt supt de energie ... Aeon... | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Feb 22, 2011 11:43 pm | |
| Aeon
Simteam cum energia scadea din corpul lui...il simteam slab si fara aparare. Am slabit stransoarea si l-am lasat sa imi cada la picioare. Se prabusi inconstient... Luasem suficienta energie de la el ca sa il omoare pe loc...dar... "Sa nu faci nici o prostie!Aminteste-ti cat l-ai iubit si dovedeste-i ca nu stie pe cine a pierdut!" Cuvintele lui Cole imi rasunara in minte si m-am lasat langa el.I-am pus mana pe piept si am dat inapoi energia... | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Feb 22, 2011 11:49 pm | |
| Simteam cum puterile mele cresc, putand intr-un sfarsit sa deschid usor ochii . I-am vazut mana pe pieptul meu ... respiram sacadat ... Mana imi tremura , am pus putina forta ca sa mio pun peste a ei.. Am zambit scurt cu ochii inchisi si i-am luat mana de pe pieptul meu .Fin Vroiam sa mor, vroiam , sa se termine acea durere .De interior . | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Feb 22, 2011 11:54 pm | |
| Aeon
Isi revenise intr-un sfarsit si zambi...doamne...ma omora!Cu zambetul ala ma facea sa ma simt vinovata...extrem de vinovata...imi lua mana intr-a lui si am strans usor... -Get up! L-am ajutat sa se ridice avand grija sa continui sa ii dau energie. L-am sprijinit de mine ca sa poata sta in picioare.. -Haide cu mine!Trebuie sa faci energia aia sa se duca in tot corpul ca sa nu lesini! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Feb 23, 2011 12:09 am | |
| M-am lipit dur cu spatele de perete . - Ma simt bine , am zis respirand zgomotos pe un ritm sacadat, ma simteam bine , pe bune , puteam sta in picioare ... Mi-am sters dara de sange din coltul gurii cu mana si am zambit scurt . | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Feb 23, 2011 12:17 am | |
| Aeon
-Atunci bine... L-am lasat sa stea fara ajutor. -De ce zambesti mai?Ca ma omori cu zambetul asta!Ma faci sa ma simt al dracului de vinovata! Vai de capul meu cum arata dupa ce l-am batut...
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Feb 23, 2011 12:28 am | |
| Mi-am deschis ochii uitandu-ma pe mana , era toata sange...si fata ma ustura . Dupa m-am uitat la ea , nu se schimbase deloc , chipul ei angelic stralucea in fata ochilor mei mi-am asezat o mana si am mangaiat-o usor , am zambit scurt sinu mai puteam ... mi-am dat drumul emotiilor ... am inceput sa plang ochii imi erau uzi , lacrimile care curgeau siroaie din ochii imi stergeau darele de sange de pe chip . O vedeam in fata mea tulbura , am inceput sa plang in hohote , lasandu-ma jos pe peretele rece, stateam la baza paretelui plangand cu mainile pe fata . | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Feb 23, 2011 12:35 am | |
| Aeon
Isi aseza o mana pe obrazul meu si am inchis ochii.Am pus o mana peste a lui si am suspinat... Incepuse sa se lase in jos pe perete si am deschis ochii speriata ca s-ar fi putut intampla ceva cu el dar plangea...incepuse si el sa planga... -Nu!Nu plange!Nu plange! am incercat sa il tin de mana si sa il fac sa se ridice dar se lasase greu si... -Nu plange! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Feb 23, 2011 12:53 am | |
| Vroiam sa descarc totul din mine, totul ! Da am gresit, si da , nu puteam nega , pentru ca am avut momente high la viata mea, dar asta le-a intrecut pe toate ... Hohotele se auzeau pe holul pustiu . Lacrimile imi patara jeansi , mi-am lasat capul pe picioarelela piept , o mana era prinsa intre degetele ei mici . | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Feb 23, 2011 12:58 am | |
| Aeon
-Oh mai!Taci!Taci!Taci! L-am luat in brate ca sa il fac sa se opreasca. -Iarta-ma ca am facut asta!Haide te rog opreste-te din plans!Calmeaza-te! L-am stans in brate si l-am mangaiat gentil pe spate. -Te rog!Haide! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Feb 23, 2011 1:18 am | |
| Ma prinse in brate , ma stranse si ma mangaie pe spate, m-am calcat si mi-am tras nasu , m-am sters cu o mana la ochii si pe fata, eram tot ud , m-am apropiat cu buzele de urechea sa .. Nu mai vroiam sa aiba deaface cu unul ca mine , i-am gresit , si nu exista o cale de iertare din asta, buzele imi tremurau , corpul imi tremura efectiv si nu stiam de ce , am profitat de cateva clipse sa o am in brate ... - Te... am zis usor murmurand aveam o amaraciune in gura...Nu puteam sa continui , am prins-o la pieptul meu , si am strans-o tare , pentru ca o iubeam ! Parfumul ei de levantica imi amintea de timpul petrecut cu ea ...
| |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Feb 23, 2011 1:28 am | |
| Aeon
M-am cutremurat usor cand buzele lui se apropiasera de urechea mea si cand i-am simtit respiratia pe fata...inima mea era cat un purice facuta, si batea tare. Ma cuprinse in brate si rostise ceea ce putea fi inceputul cuvintelor pe care le spusesem de atat demulte ori in trecut. -Shh!!!! a fost tot ce am putut sa spoun. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Feb 23, 2011 1:45 am | |
| Am mormait ceva , imi era rau ... imi vinea sa borasc tot ce am mancat azi , adic aun amarat de snikers . Mi-am pus o mana pe stomac si mi-am pus barbia pe umarul ei ... am oftat usor . Si taceam , era asa liniste , imi placea linistea asta , era dureroasa dar era mai bine ... | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Feb 23, 2011 1:50 am | |
| Aeon
Isi lasa capul pe umarul meu si am continuat sa il mangai linistitor pe spate. -Hai sa mergem undeva!Te rog!Stiu ca ti-e rau si putin aer liber iti face bine! M-am departat de el si am zambit si eu. I-am sters urmele de lacrimi de pe fata si i-am aranjat parul. -Daca nu accepti te pocnesc din nou! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Feb 23, 2011 1:55 am | |
| Dupa toata scena asta mai aveam chef de aer curat, imi trebuia un cimitir si sa ma bag in el ... dar stomacu nu ma mai lasa cu gandurile m-am ridicat de pe jos si am intrat rapid intr-o baie de fete de pe hol . M-am aventurat la buda si am borat . Naiba , urammmmmmm sa boras,mai ales acum! omfg. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Feb 23, 2011 2:12 am | |
| Aeon
Ha!Si sa imi mai spune el mie ca se simte bine! Se duse cat putu de repede la o baie de pe hol si isi varsa matele acolo. -Sa imi bag picioarele in prostia mea idioata! M-am dus la el si i-am pus o mana pe umar. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Feb 23, 2011 2:30 am | |
| Stomacul se contracta doamne ... Cred ca era de la snikers , frate , nu mai tre sa manc porcari dealea.. am simtit o atingere mica pe umarul meu , doamne . O supuneam unei chestii naspa , cand borasti e ca pița calda .
| |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Feb 23, 2011 2:36 am | |
| Aeon
-Jess uite-te la mine! in momentul urmator se lasase peste wc si vomita din nou si m-am razgandit. -Nu!Mai bine lasa! mirosul era si asa destul de ne suportat...o imagine ar fi putut rezulta cu o tampenie si mai mare. -Trebuie sa mergem la spital! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Feb 23, 2011 2:39 am | |
| Omg, cand am auzit de spital ... M-am oprit si am inghiti in sec ca sa nu mai vomit . - Sunt bine ! m-am rastit eu ... doamne fata imi ardea de la cati pumni am primit ... M-am ridicat usor si m-am dus la chiuveta limpenzindu-mi gura de amaraciunea aia , dupa m-am spalat pe fata ... M-am admirat in oglinda . - Trebuie sa ma duci la un muzeu de arta , poti castiga bani gheata pe mine , am zis ironic , nu ca nu meritam dar ... M-am spalat atent pe maini , de sange si de tot .. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Feb 23, 2011 2:45 am | |
| Aeon
-Du-te dracu!Stii?Chiar ai incerca sa nu mai pari atat de tare ca nu esti deloc!Din cauza mea esti asa si continui sa te dai in stamba! Am lovit cat am putut de tare oglinda si am facut-o tandari. -Ups! Am facut nevinovata strangand falcile de cat de rau ma durea mana. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Feb 23, 2011 3:09 am | |
| - No uite ce faci ! am zis eu cand ajungea cioburile alea in chiuveta .Am spus-o rastit . - Mai gandestete odata cine tre sa mearga la spital, i-am luat mana si si i-am curatito de cioburi . Arata urat . | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Feb 23, 2011 4:41 am | |
| Aeon
-Ce fac?Am spart o oglinda!Si ce?Sapte ani de ghinion nu o sa fie mai dur decat ce am patit acum asa ca o sa supravietuiesc! Imi lua mana intr-a lui si mi-o curata de cioburi. -Putem sa mergem amandoi!Aratam amandoi ca dracu! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Feb 23, 2011 9:14 pm | |
| Ma simteam prost , al naibii de prost . M-am enervat , chiar ca m-am enervat ! Dar avea dreptate si o respectam pentru asta . Stiam ca sunt un bou , stiam ca arat papetic , si toate din cauza mea . - Uite, am zis eu linistit , calm , senin curatand-o de cioburi usor - Nu neg ca asta nu a fost o greseala sau nu neg ca nu am calcat mata pe coada . I-am zis usor privind-o in ochii - Imi pare rau , simcer, imi cer iertare, si stiu ca nu e deajuns doar ca nu stiu cu ce sa incep inainte de imi a cere scuze . Arata oribil in statura asta , doare, chiar doare , nu ce mi-ai facut tu acum . Imi mai dadea 2 pumni si intram in comaaa! Am respirat linistit si am continuat . - Intrebarea e ca , ma vei putea ierta vreodata ? Nu-i ceream sa fie dinnou cu mine, nu... stiam ca am pierdut-o pt totdeauna
| |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Feb 23, 2011 9:33 pm | |
| Aeon
Tresaream de fiecare data cand cioburile imi provocau usturime si cand le auzeam pocnind cu suprafat lor ghiuveta in care cadeau. L-am privit insa in ochi tot timpul, calma. -Nici eu nu stiu ce a fost asta!Stiu doar ca am fcaut o prostie si multumesc lui Dumnezeu ca mi-am dat seama la timp ca sa ii pun capat! -Sa te iert? l-am intrebat surprinsa. Nu am ce sa iti iert! Pentru ca e clar ca problema e la mine! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Feb 23, 2011 9:42 pm | |
| .Am zambit ironic, de la mine trecea la ea ? - Bine, e problema , ta , zi-mi ce ai facut? am intrebat curatand-o de cioburi .-Scuze stiu ca doare.. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Feb 23, 2011 9:46 pm | |
| Aeon
Am stat pe ganduri incercand sa imi amintesc ce as fi putut sa ii fac... Si oricat m-as fi caznit nu reuseam sa gasesc nimic...poate doar niste momente in care ne-am certat dar pe care le-am uitat in minutul urmator... -Nu stiu ce am facut! am raspuns rusinata simtind furnicaturi pe mana ranita. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Feb 24, 2011 1:51 am | |
| Ghiuveta era plina de sange si cioburi..., dupa ce i-am curatat mana de ele . - O sa piste... am deschis apa si am pus mana ranita sub apa , curatind sangele , scurgandu-se tot de pe mana ... avea o rana serioasa ... Am deschis un dulap in timp ce mana era sub jetul de apa, era alcool sanitar . Great . Am stins apa , si i-am tamponat mana cu un prosop , eram atent ce dumnezo . Dupa ce am sters umeziala , am turnat pe oparte din prosop alcoolu sanitar. - O sa doara , promit ca nu mult...am zis si am pus prosopul umezit in spirt pe rana si am inceput sa suflu ca sa nu o usture tare . | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Feb 24, 2011 4:25 am | |
| Aeon
L-am lasat sa faca ce stia el cel mai bine facand ceea ce stiam eu cel mai bine.Stateam si il priveam...priveam cum i se misca buzele, cum i se misca mainile peste rana pe care o aveam la mana si aia devenise deja istorie adica nu ma mai interesa catusi de putin. La un moment dat saturata de asta i-am dat mana la o parte si m-am apropiat de el sarutandu-i buzele. L-am impins in perete si mi-am zdrobit buzele de ale lui.Nu ma interesa daca raspundea...eu doar voiam sa o sarut. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Feb 24, 2011 4:39 am | |
| J. Ii curatam mana usor cu spritu si dintr-o data , mana ii aluneca din mana mea si se lipi destul de pervers cu buzele de ale mele , dupa trantindu-ma dur cu spatele de perete , eu gemand scurt , si de la durere si de la buzele ei dulci peste ale mele, mi-am pus o mana pe chipul ei , si am raspuns pasional la sarut incepand altul . | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Feb 24, 2011 4:47 am | |
| Aeon
Intr-un final imi raspunsese la sarut. Am dat un branci cu piciorul la usa ca sa o inchid in urma mea si mi-am impletit degetele prin parul lui tragandu-l aproape de mine. Mana ma ustura dar o ignoram...tot ce voiam era sa il sarut si atata tot. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Feb 24, 2011 4:53 am | |
| J. Dase cu piciorul pe usa , dupa ma tras de par , ca sa fiu mai aproape de ea ... Mi-am lipit trupul de al ei , punandu-mi o mana pe talia sa... ce dor mi-a fost de asta . O sarutam cu foc, nu mai vroiam sa-i dau drumul...
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor | |
| |
|
| |
| Dormitoarele baietilor | |
|