| Parcul Academiei | |
|
+5Chocoholic ToxicBlood suicide.blonde Runtek. miss.Duhamel! 9 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mar Noi 16, 2010 3:44 am | |
| -Gwen- Am gemut fara sa vreau cand ma prinse in sarutul ala salbatic! Mainile imi atarnau pe gatului lui tare de la muschi dar fin... i-am gustat aroma, lui, a buzelor si a lui. M-am dezlipit cam greu ramand asa o clipa de visare dupa mi-am ridicat privirea ca sa o prind pe a lui. I-am zambit. | |
|
| |
Miss.Vampire Thirsty Vampire
Numarul mesajelor : 423 Data de inscriere : 03/10/2010 Varsta : 28 Localizare : in a fantasy world
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mar Noi 16, 2010 3:53 am | |
| ~Jake~ Am muscat-o usor de buza, apoi am mai gustat putin din aroma aia. Pana cand ea s-a dezlipit... Ce-i drept, nici eu nu prea mai rezistam... Aveam nevoie de aer.
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mar Noi 16, 2010 4:03 am | |
| -Gwen- Mi-am pus mainile pe pieptul lui... era asa tare! -Cum naiba il ai asa tare? am zis si l-am pipait mai bine. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 423 Data de inscriere : 03/10/2010 Varsta : 28 Localizare : in a fantasy world
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mar Noi 16, 2010 4:07 am | |
| ~Jake~ -Prea multe detalii strica, am spus razand. Acuma ar fi culmea sa te intreb si eu...nu stiu...cum naiba esti asa dotata. -Nu tie dor de ce-am facut aseara? am spus cu un zambet pervers. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mar Noi 16, 2010 4:55 am | |
| -Gwen- -Dotata in ce fel? am intrebat razand atasandu-ma mai pervers de el. -Si de ce sa-mi fie dor? am zis asa, ca si cum nu as stii si m-am pus mai pervers pe langa el... era asa tare. ah ma inebunea! | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mar Noi 16, 2010 4:58 am | |
| ~Jake~ -Ei na... mi-ai frant inima...chiar nu-ti amintesti? -Pai daca asa...eu plec... Am spus si am facut mutra de catelus, ridicandu-ma, sa vad ce face. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mar Noi 16, 2010 5:01 am | |
| -Gwen- - Ah , pai fix atunci cand vroiam sa dau jos camasa de pe mine... am zis si mi-am dat camasa , ramand intr-un maieu transpartent intinzandu-ma pe toata banca facand usor cu mana ca si cum mi-ar fii cald. Am zambit nitel pervers dupa , m-am acomodat mai pervers pe banca aia scotand usor la iveala sanii de sub sutienul negru . Maieul era tartiam transparent. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mar Noi 16, 2010 5:03 am | |
| ~Jake~ -Ooo Asa mai merge. M-am intors inapoi, mi-am dat tricoul jos si m-am asezat peste ea. I-am dat maieul ala partial transparent jos, ca ne incomoda si am inceput sa o sarut de la gura, usor pe gat, spre sani... | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mar Noi 16, 2010 5:11 am | |
| -Gwen- Am gemut scurt, nu mai conta , era parc sa nu! Mi-am atasat mainile de parul sau, ravasindu-l groaznic. Am marait la urechea sa, tandra, si am muscat-o salbatic dar elegant. Mi-am pun o mana pe spatele lui, ah, m-am muscat de buze. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mar Noi 16, 2010 5:15 am | |
| ~Jake~ Fiindca ma incurcau si astia, i-am dat si pantalonii jos, si ca sa nu fiu mai prejos, am scapat si de pantalonii mei. Am luat-o in brate si am pus-o pe iarba, sa fie mai comod...decat pe banca, mai bine pe iarba. Ii sarutam icnet gatul. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mar Noi 16, 2010 5:17 am | |
| -Gwen- Imi gusta gatul, incet, incet si umed, mi-am incolacit picioarele pe langa cirpul lui perfect, pe talia sa, si am scapat un geamat scurt din gat.Cadn termina de sarutat gatul m-am axat pe buzele sale si le-am framantat cu foc intra ale mele... am continuat asa pe obraz, pe gat, pe piept. Ii sarutam muschii, aia groznici de apetisanti. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mar Noi 16, 2010 5:19 am | |
| ~Jake~ I-am cautat incheietoarea de la sutien si am mai scapat de o bucata de material. Ma jucam cu sanii ei, ii mangaiam, ii sarutam. M-am intors pe spate si am tras-o pe ea peste mine. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mar Noi 16, 2010 5:21 am | |
| -Gwen- Mi-am lipit sanii de pieptul lui, cautandu-i buzele. Mainile imi umblau perverse pe corpul sau, mangaindu-l. Chicoteam subtil si ma ondulam cu corpul pe langa corpul lui usor si fin...atinganduni-se extremele. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mar Noi 16, 2010 5:23 am | |
| ~Jake~ Si-a lipit sanii de pieptul meu. In timp ce buzele mele erau ocupate cu buzele ei, mainile imi umblau perverse pe trupul ei micut, pana in jos, la chilotei. Am zambit pervers, si ii conturam usor cu mana. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mar Noi 16, 2010 5:30 am | |
| -Gwen- Am tresarit de placere cand ma atinse acolo cu mainile alea carnoase si mari ale lui... I-am sarutat buzele senzual depasind conturul buzelor, cu mult, mainile mele erau pe obrajii sai, pufosi, i-am sarutat si pe aia, asa incet si finut, dupa i-am sarutat ochisori. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mar Noi 16, 2010 5:32 am | |
| ~Jake~ A tresarit de placere. Apoi a inceput sa ma sarute, din nou. Cand ne-am dezlipit din sarut, am intrebat-o cu un zambet pervers: -Vrei sa-l vezi pe Jake mai salbatic? | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mar Noi 16, 2010 5:36 am | |
| -Gwen- Mi-am muscat efectiv buzele. - Sa te vad, big guy, am zis si i-am gustat dinnou buzele moi , si mi-am pus mainile pe bratul sau, incordat, l-am pipait usor dupa am ranjit , il vroiam pe jake , wild, si speram sa primesc, ceva wild in el. -Rawr, tigrule! | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mar Noi 16, 2010 5:38 am | |
| ~Jake~ -Rawr! Ce mai aveam nevoie? Il voia pe Jake wild. Ce sa mai conturez chiloteii? I-am rupt efectiv de pe ea. I-am luat mainile si i le-am dus sa ma scape si pe mine de textile.
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mar Noi 16, 2010 5:42 am | |
| -Gwen- - Bruta, am gemut cand ii simteam tovarusul pe piersicuta mea...ma facu sa-i dau si eu hainele jos , si am chicotit pervers. -Daca vine cineva? e loc public dumnezeu . | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mar Noi 16, 2010 5:45 am | |
| ~Jake~ -Ei lasa ca nu vine nimeni.Daca vine cineva, ma joc cu sentimentele persoanei si o fac sa-i fie frica, sa plece. -In fine, revenind la ale noastre... Ma scapase si ea de materiale. O mangaiam usor peste tot. Ea inca era deasupra mea.
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mar Noi 16, 2010 5:47 am | |
| -Gwen- Am facut un strat pe langa noi, cei din interior erau invizibili pt cei din exterior... Mi-am prelins o mana aiurea pe iarba si am facut un pat mare din crengile argorilor, asa patul arata magic deadreptul, cel facea pufos erau frunzele , ah... Am inceput sa ma frec usor de el... | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mier Noi 17, 2010 2:50 am | |
| ~Jake~ A facut ceva ciudat, ca un fel de pat. A inceput sa se frece usor de mine... -Doar atat poti? i-am spus eu cu un zambet pervers. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mier Noi 17, 2010 3:12 am | |
| -Gwen- -Da, numai atata pot, am zis si i-am sarutat tandra buzele. Mainile imi erau pe picioarele lui. Erau ferme | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mier Noi 17, 2010 3:20 am | |
| ~Jake~ M-am asezat din nou deasupra. Sarutul ca continuat pe buze. Am inceput sa o sarut pe gat, apoi o mangaiam incet, coborand tot mai jos, spre sani, si tot mai jos... Am suras cand am ajuns la destinatie. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Parcul Academiei Dum Noi 21, 2010 8:25 pm | |
| -Gwen- Am gemut scurt , saruturile lui calde era minunate, ma duceau in alta lume... era asa finut si tandru... -Hm, tigrule, am suras eu soptit. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Dum Noi 21, 2010 8:28 pm | |
| ~Jake~ -Mrr, am marait eu ca un tigru. Ea gemea usor, ca o pisicuta. -Si unde e tigroaica mea? Am afisat o privire si un zambet pervers. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Noi 22, 2010 1:47 am | |
| -Gwen- -Provoacama, nu pot sa aduc trigoica la suprafata daca nu sunt obligata. am spus eu asa, maraind de placere muscandu-mi buzele destul de violent . Ma uitam la el, la parul lui ala ciufulit, vai, era asa hottie. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Noi 22, 2010 1:51 am | |
| ~Jake~ -Si cum pot provoca tigroaica? -Cum o pot aduce la suprafata? Vorbeam si ii masam usor sanii. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Noi 22, 2010 1:54 am | |
| -Gwen- -Nu stiu...am zis asa sec. Am zambit pervers dupa am marait tare la el. -Nu mai poate sta, hai provoac-o , am inceput sa rad, vai... | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Noi 22, 2010 1:56 am | |
| ~Jake~ -Pai inseamna ca nu esti o tigroaica daca astepti sa fii provocata. -Esti doar o pisicuta... Am spus usor sarcastic, incercand s-o fac sa izbucneasca asa cum o facuse la club. Continuam sa ii masez trupul micut. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Noi 22, 2010 2:00 am | |
| -Gwen- Ma masa asa usor. -Gata asta e! am zis si l-am prins sub mine, incercand sa ma modelez dupa corpul lui ala, destul de fine facut si mare...:> Piersicuta atingea tovarasul destul de grav, eu m-am impins si mai mult asa doar, era tot afara frate=)). Am inceput sa il ling pe gat sa il musc minile imi umblau pe la curu lui adica o parte din el, il ciupeam usor si eu ma impingeam acolo, asa pervers. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Noi 22, 2010 2:08 am | |
| ~Jake~ A iesit tigroaica la suprafata. A trecut ea deasupra si se modela usor pe corpul ei. Se freca usor de mine, de la usor la mai tare, apoi a inceput sa ma linga pe gat. O ajutam si eu la faza cu impinsul. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Noi 22, 2010 2:18 am | |
| -Gwen- Am marait la el. Eram o micuta pe el... vai . Ii sarutam baza gatului gupa gatul dupa obrazul, apoi buzele... se impinse...usor. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mar Noi 23, 2010 2:50 am | |
| Mesaj pentru Gwen(de la Megan): Hei! Sunt Megan... Unde esti? Sunt pe holuri, poti sa vii? Te pup!
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mar Noi 23, 2010 8:23 pm | |
| -Gwen- Soneria telefonului sparse linistea. -Frate, am zis pe sub saruturi si mi-am intins mana ca sa il iau... Era un mesaj , scurt de la Meg.Megggggg?!?! Aici in orassss?!?!!?! -Hm, Jake, m-am scuzat eu, si l-am impins de pe mine... -Trebuie sa plec, m-am imbracat rapid si i-am strans si lui hainele de pe jos. Dupa ce se imbraca si el , se puse pe banca si eu imi aranjam parul. M-am dus si m-am, asezat pervers in bratele lui. -Promit ca diseara vin la tine, l-am prins de tricou si l-am tras mai pe mine. -Ai inteles? am intrebat zambind si i-am dat un sarut scurt. M-am ridicat si am inceput sa fug pana la academie, orcum nu era departe frate. | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Mar 03, 2011 3:51 am | |
| Iv Am iesit cu Dave la plimbarica:x. Dupa ce l-am purtat in brate putin vreme, m-am asezat pe iarba, cu genunchii ridicati, si l-am asezat pe Dave pe ei si ma jucam cu el. Avea un ras cristalin si dulce, de-mi venea sa-l mananc tot bine:x. L-am ridicat si l-am asezat pe piciorusele lui, sustinandu-l de sub umeri cu mainile mele. - Vrei sa umbli, ha? l-am intrebat, desi stiam ca inca nu ma puteam astepta la un raspuns din partea lui. M-am ridicat si, inca sustinandu-l de umeri, am facut pasi mici si usori cu el. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Parcul Academiei Dum Apr 24, 2011 5:22 am | |
| Cole Nu stiu ce am tot facut, m-am plimbat de nebun, pana intr-un final am ajuns in parc. Si ce sa vad acolo? Pe Eve a mea si pe micutul Dave facand primii pasi. Mi-as muscat buza. Ai de mine! Am mers la ei si le-am zambit. Cat ii iubeam! Ceilalti unde erau oare? | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Parcul Academiei Dum Apr 24, 2011 5:38 am | |
| -Gwen-
Se plimba aiurea pe aleea abia vazuta de ceilalti, era o pustietate nemaivazuta de ea in momentele de fata . Era penibil sa se plimbe singura pe langa cateva plante si atat.Soarele era prezent pe cerul de o culoare stearsa si sumbra . Dar soarele dadea acel ceva de care avea nevoie.
Vazu in capatul unei alte alee , cateva plete lavitand usor la bataile vantului.Erau de un blond cunoscut . Acum mersul ei deveni mai apasat si mai greoi pe timp ce se apropia cu rapiditate de Cole.Dar , se opri brusc cand ... vazu ca Eve si micul ursulet astepta cu nerabdare sa faca primi pasi . Se uita la ei cu o dragoste nemai descrisa. Cand ajunse in dreptul lor, se apleca catre micull Dave, salutandu-l pe Cole din priviri , la fel si pe Eve . - Tata, dane o mana de ajutor, se uita scurt la Cole, stiind ca ea nu are ce cauta langa Dave, taticul trebuia sa il ajute impreuna cu Eve. Erau o familie fericita pana la urma, poate prea fericita si , asta adora la toti . | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Apr 25, 2011 4:08 am | |
| Eve Wow, am murit sau vad pe cineva? - BUUUUUUUUUUUUUUUNAAAAAAAAAAAAAAAAA! am strigat si l-am luat pe Dave in brate si am fugit inspre Gwen si Cole. - Si ce mai faceti voi?:> | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mar Apr 26, 2011 2:36 am | |
| Cole Am zambit si l-am luat de manuta pe Dave. I-am privit amuzat pe toti trei si mi-am zburlit parul usor. -I think je needs a break, am ras, adresandu-ma lui Gwen. Am prins-o pe Eve de dupa umeri si i-am dat un sarut dulce pe obraz. -Pe unde ai mai fost tu, Gwen? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Parcul Academiei | |
| |
|
| |
| Parcul Academiei | |
|