| Parcul Academiei | |
|
+5Chocoholic ToxicBlood suicide.blonde Runtek. miss.Duhamel! 9 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Miss.Vampire Thirsty Vampire
Numarul mesajelor : 423 Data de inscriere : 03/10/2010 Varsta : 28 Localizare : in a fantasy world
| Subiect: Re: Parcul Academiei Vin Oct 29, 2010 1:36 am | |
| S-a pus in poala mea si a inceput sa urce cu degetul spre buzele mele. Era evident ce voia, asa ca mi-am unit buzele cu ale ei. Fata asta era incredibila... | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Parcul Academiei Vin Oct 29, 2010 1:48 am | |
| -Gwen- Mi-am departat picioarele punadu-ma in sufletul lui, mi le-am pus de, l-am prins de gat facandu-l sa se lipeasca mai tare de mine, mi-am frecat usor buzele de ale lui, eram cu o mana in parul sau, ravasindu-l grav, vai ce parfum avea... I-am muscat buza pervers. Vai ma, nu ma cunosteam cu el...si deja ma gandeam la prostii! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 423 Data de inscriere : 03/10/2010 Varsta : 28 Localizare : in a fantasy world
| Subiect: Re: Parcul Academiei Vin Oct 29, 2010 1:59 am | |
| Si-a infipt o mana in parul meu, ravasindu-l, ca o albinuta . Sarutul se accentua, apoi mi-a muscat buza. Perverisica mica. Parea ca nu se mai opreste si nu-si mai pierde din pasiune sarutul asta. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Parcul Academiei Vin Oct 29, 2010 2:12 am | |
| -Gwen- Am orpit sarutul si m-am ridicat de pe el. -Vai ma inmebunesti, scuze, am zis hipnotizata de chipul lui, de buzele lui. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Vin Oct 29, 2010 2:14 am | |
| S-a ridicat brusc si a zis ca o innebunesc. Am priceput la ce se referea. In fine...stomacul meu incepea sa scoata zgomote cam bizare si enervante. -Hm...stii...Mergem sa mancam ceva? Mie mi-e cam foame... | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Parcul Academiei Vin Oct 29, 2010 2:17 am | |
| -Gwen- -De ce nu? am zis zambind, ma uitam intens la el. Vai asta era o intalnire? Sper ca da! | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Noi 01, 2010 3:28 am | |
| Mergeam cat puteam de repede. M-am asezat pe o banca izolata, ascunsa. Nu mai suportam sa il mai aud. Toate cuvintele alea. Oare chiar atat de mult rau ii facusem? Dar oare el nu se gandea cat suferisem eu? Nu stia nimic. Nimeni nu stia nimic, prin cate trecusem si cat de greu trecusem peste ele? Voiam sa ma intorc doar ca sa fiu una dintre ceilalti, fara sa fiu remarcata in multime sau sa am tangenta cu alte persoane. O anonima. O necunoscuta. Poate ar fi trebuit sa nu ma intorc, nu aici, nu langa toti care ii cunosteam si nu sa aflu vestile care mi-ai lasat goluri in stomac. Voiam sa ma evapor. Aveam dreptate cand spusesem ca o sa fie un infern. | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Noi 01, 2010 11:39 pm | |
| Sid
Imi lasasem bagajele pe mana unui portar.. vedeam eu unde le gaseam. Ma plimbam absurd prin parc. Era foarte... gol... Continuam sa ma plimb de nebun, pana cand am vazut o blondina stand singura pe o banca si oftand. M-am asezat langa ea. - Ce-i cu tine? Oamenii ar trebui sa fie fericiti, i-am spus. Speram doar sa-mi spuna. Imi placea sa ascult povesti de viata. | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mar Noi 02, 2010 12:44 am | |
| Stand in agonia mea, nu am simtit pe cineva asezandu-se pe banca langa mine, pana am auzit o voce suava, dar totusi care imi ridica moralul. Am ridicat capul si am vazut un baiat zambindu-mi. -E un infern, vreau sa plec sa nu ma mai intorc. A fost o prostie intoarcerea aici. Apoi am realizat ca vorbeam cu un necunoscut. -Ne cunoastem? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mar Noi 02, 2010 12:50 am | |
| Sid - Nu, dar daca vrei, ne putem cunoaste, i-am sugerat in joaca, ranjind. Eu sunt Sid, am zis si i-am intins mana. Era frumoasa, si vroiam sa stiu mai multe despre ea. Parea o fata mistica, care ascundea multe secrete.
Ultima editare efectuata de catre suicide.blonde in Mar Noi 02, 2010 8:36 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mar Noi 02, 2010 1:15 am | |
| -Chiar am nevoie de noi prieteni,i-am zis, atintindu-mi ochii plansi in ai lui. Eu sunt Kayla. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mar Noi 02, 2010 1:23 am | |
| Sid Am suras. - Acum... ce-i cu tine? O persoana ca tine n-ar trebui sa fie suparata, i-am spus, dandu-i bretonul din ochi. Calmeaza-te, mai! N-ai venit aici sa flirtezi!
Ultima editare efectuata de catre suicide.blonde in Mar Noi 02, 2010 8:36 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mar Noi 02, 2010 1:35 am | |
| Mi se parea mie, sau flirta? -E prea dureros de povestit. In plus, nici nu-ti stiu numele. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mar Noi 02, 2010 1:42 am | |
| Sid - Sa zicem ca nu m-am prezentat de aproape un minut, am zis razand. Sunt Sid, m-am reprezentat, aruncandu-i acelasi zambet. Ia, acum, hai, descarca-te. Oricum nu stiu despre cine vorbesti, am continuat.
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mar Noi 02, 2010 3:30 am | |
| -Scuze, sunt atat de aeriana incat nu mai realizez ce vorbesc sau ce aud. Am schitat un zambet. Am avut o relatie de cateva luni cu un baiat de aici, atunci cand am venit. Ca sa fiu sincera, ne iubeam. Dar am plecat pe neasteptate, fara nici o explicatie. Iar de cateva zile m-am intors, dar el a tipat la mine si mi-a spus lucruri care m-au durut adanc. Am avut parte si de multe surprize, tot din partea lui. In fine, vreau sa uit aceste chestii. Spusesem totul intr-o rasuflare, vrand sa rezum totul cat mai scurt si cat mai putin dureros. -Care e povestea ta? | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mar Noi 02, 2010 8:33 pm | |
| Sid Hai, ca doar nu se putea rezuma totul la atat... - Eu? Pai... imi plac plimbarile si zilele cu soare si voley-ul pe plaja; mai bine sa ne rezumam la atat. Crede-ma, nu vrei mai mult, i-am zis razand si mi-am scos o tigara din buzunar. | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mier Noi 03, 2010 3:18 am | |
| -Cred ca e mai lunga povestea mea, am zis razand. Fumezi? Super. Dar nu mi-ai zis de ce esti aici. Adica esti special, in ce fel? | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mier Noi 03, 2010 3:23 am | |
| Sid - Special... mda... pentru ca nu am nevoie de chibrituri sau bricheta sa-mi aprind tigara, am zis razand si am pocnit din degete, o mica flacara ivindu-se dintre ele, aprinzandu-mi astfel tigara. Si cred ca nu sunt singurul "special"... sau gresesc? am intrebat-o uitandu-ma insistent in ochii ei.
Ultima editare efectuata de catre suicide.blonde in Mier Noi 03, 2010 3:36 am, editata de 2 ori | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mier Noi 03, 2010 3:25 am | |
| -Mda, toti de aici avem o "abilitate", ca sa zic asa. Foarte fain. Focul:> Am intins mana catre el si am zis: -Arde-ma! | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mier Noi 03, 2010 3:29 am | |
| Sid M-am uitat chioras la ea, abia apoi realizand ca vorbea serios. - Esti sigura? am intrebat-o. Imi era mila de ea ca s-o ard, mai! | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mier Noi 03, 2010 3:39 am | |
| -Foarte sigura. O sa vezi de ce iti spun asta. I-am zambit dulce si l-am privit emanand o flacara dintre degete, apoi ducand-o la mana mea. Am lasat-o sa arda pielea destul de mult, eu avand doar o ciudata senzatie de caldura. Nimic dureros. Am ridicat mana arsa catre el si i-am aratat cum pielea mea se regenera rapid, nelasand vreo urma a incidentului. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mier Noi 03, 2010 3:43 am | |
| Sid- Te-am parjolit si acum nu mai esti parjolita deloc! am constat. Esti buna, ma, esti buna [=))))))))]! M-am ars si eu putin, dar n-am patit nimic. Eram imun focului. - Si eu sunt bun, ma:>.
Ultima editare efectuata de catre suicide.blonde in Mier Noi 03, 2010 8:40 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mier Noi 03, 2010 3:48 am | |
| M-a facut sa rad cu gura pana la urechi. Era putin ras isteric, dar ma facuse sa-mi uit deprimarea. -Esti la fel de bun ca mine, am afirmat si l-am privit in ochi. Ia spune-mi de cat timp umbli pe aici? Incercam sa gasesc un subiect de discutie, si mi se parea ca sunt penibila. Dar nu voiam sa imi aduc aminte toate intamplarile din ultimul timp. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mier Noi 03, 2010 3:54 am | |
| Sid- Eu... de cateva minute, i-am raspuns. Ma plimbam de nebun. Mi se pare ca e foarte... pustiu pe-aici. Nu misuna nici musca, am zis razand.
Ultima editare efectuata de catre suicide.blonde in Mier Noi 03, 2010 8:40 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mier Noi 03, 2010 4:00 am | |
| -Ma gandeam ca esti de mai mult timp si ca ii cunosti pe cei de aici. Oricum, nu stiu daca o sa mai ma bage mai mult de 3-4 persoane in seama. am zis zambind, venindu-mi in minte cuvintele dure spuse de Derek. "NU TREBUIA SA TE INTORCI NICIODATA!" Am dat usor din cap, incercand sa-mi limpezesc mintea. -Chiar ma gandeam sa plec inapoi, dar nu am de gand sa-i fac LUI pe plac. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mier Noi 03, 2010 4:04 am | |
| Sid - Nu pleca, ma, te rog, ca nu mai cunosc pe nimeni aici, am rugat-o uitandu-ma la ea cu o moaca de catel bleg. Te rog, te rog, te rog.
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mier Noi 03, 2010 4:08 am | |
| Facuse o moaca de catel adorabil pe care nu o puteai refuza. -Ti-am spus, o sa raman. i-am zambit din nou. D-zeu mai stie de cate ori ma facuse sa rad de cand ne cunoscuseram. -Hai sa dam o tura a parcului. Am dat sa ma ridic, dar o ramura de la picioarele mele m-a facut sa ma dezechilibrez. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mier Noi 03, 2010 4:16 am | |
| Sid Cum ne ridicasem, se impiedicase si era sa cada peste mine, dar am prins-o la timp. - Te-am intimidat, imi pare rau, am zis ranjind.
Ultima editare efectuata de catre suicide.blonde in Mier Noi 03, 2010 8:39 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mier Noi 03, 2010 4:22 am | |
| Probabil ca ma rosisem, fiindca se uita ff atent la mine Ma prinsese din cadere dar nu imi daduse drumul complet inca.[)]-Asa e, am aprobat razand. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mier Noi 03, 2010 8:46 pm | |
| Sid Am mai tinut-o putin in brate. - Ar trebui sa te mai tin, poate te voi mai intimida si o sa cazi de-a binelea, i-am propus ranjind, mutandu-mi o mana pe talia ei. Poate imi iesea ceva ceva cu ea. | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Noi 04, 2010 3:53 am | |
| Deja ma simteam stanjenita, asa ca mi-am asigurat echilibrul si m-am departat putin. -Stii...ar cam trebui sa plec. Trebuie sa-mi gasesc camera,sa-mi aranjez lucrurile... | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Noi 04, 2010 3:57 am | |
| Sid - Hai, ma, ai zis ca ne plimbam in parc, m-am rugat de ea. Nu vroiam sa plece. | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Noi 04, 2010 4:08 am | |
| M-am lasat induplecata, deoarece nici eu nu prea voiam sa plec. -Bine, dar eu zic sa mergem la un suc, ceva. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Noi 04, 2010 8:42 pm | |
| Sid - Ok, am aprobat-o. Dar tu esti sefa azi, eu nu stiu locurile de pe-aici inca, am ras. | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
| Subiect: Re: Parcul Academiei Vin Noi 05, 2010 3:44 pm | |
| -Ok, am ras. L-am luat de mana instinctiv, incercand sa-l trag dupa mine. Sa mergem la bar. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mar Noi 16, 2010 2:25 am | |
| - ruffs a scris:
- -Gwen-
-De ce nu? am zis zambind, ma uitam intens la el. Vai asta era o intalnire? Sper ca da! ~Jake~-Ok, dar unde sa mergem? -Eu sunt destul de nou, deci cred ca tu cunosti locurile mai bine... -Oriunde vrei, chiar si la cel mai scump restaurant, nu conteaza... | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mar Noi 16, 2010 2:30 am | |
| -Gwen- - Well... mi-am pus mana la barbie , gandindu-ma... Am dat usor din umeri nestiind unde sa mergem. - Nu mie prea foame, am recunoscut stalcit . Nu prea simteam senzatie de foame in clipele astea . | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mar Noi 16, 2010 2:37 am | |
| ~Jake~ -Hmm...pai daca tu nu vrei, atunci ma multumesc si cu asta. Imediat cum am terminat de vorbit, am prins-o de gat si am tras-o int-un sarut. Asteptam un raspuns de la ea, deoarece o luasem prin surprindere. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mar Noi 16, 2010 3:02 am | |
| -Gwen- Raspunsul meu a fost sa ma lipesc de el si sa-mi relaxez bratele pe corpul lui mare... Am gemut scurt si am continuat sarutul inofensiv si delicios. Mi sa perea mie sau avea gust a capsuni combinate cu gust de barbat? Delisios <3. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mar Noi 16, 2010 3:16 am | |
| ~Jake~ Mi-a raspuns foarte entuziasta. S-a lipit de mine si si-a relaxat mainile pe pieptul meu. Imi miscam in continuare buzele in acelasi timp cu ale ei. Am inceput sa intensific tot ce simtea ea, toate sentimentele. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Parcul Academiei | |
| |
|
| |
| Parcul Academiei | |
|