| Spitalul | |
|
+6suicide.blonde Chocoholic Jinx ToxicBlood miss.Duhamel! Runtek. 10 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 7:39 am | |
| ~Chad~ -Cand faci parte dintr-o adunatura de studenti care au puteri e normal!Adica uite te la mine!Ma transform si daca vreau si daca nu vreau! | |
|
| |
Miss.Vampire Thirsty Vampire
Numarul mesajelor : 423 Data de inscriere : 03/10/2010 Varsta : 28 Localizare : in a fantasy world
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 7:42 am | |
| ~Megan~ -Stiu...aici nimeni nu e considerat normal. -Dar intr-un fel...suntem diferiti, suntem unici si totusi suntem printre unii ca noi...
| |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 7:46 am | |
| ~Chad~ -Cred ca toti inebuneam daca nu ar fi existat un loc asa ca academia asta! i-am raspuns ganditor. -eu cel putin imi luam zilele! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 423 Data de inscriere : 03/10/2010 Varsta : 28 Localizare : in a fantasy world
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 7:48 am | |
| ~Megan~ -Nu ca n-ai fi... am dat sa spun dar m-am oprit, gandidu-ma ca nu era tocmai placuta amintirea asta. -Eu cred ca ajungeam la spitalul de nebuni, sau la circ, am zis razand. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 7:49 am | |
| ~Chad~ Am inceput sa rad. -Poti sa spui ca nu ma mai deranjeaza!Am facut asta deja de doua ori pana acum!Asa ca... Varianta cu circul ar fi fost nasol rau de tot. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 7:51 am | |
| ~Megan~ -Asa ca ce? -Merge a 3-a sau ce? -Vai Doamne... ce sadic esti, am spus si am dat din cap sa-mi sterg imaginea aia, iar parul meu roscat a zburat in toate directiile. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 7:53 am | |
| ~Chad~ -Nu am zis ca ar merge si a treia!Am vazut moartea cu ochii de prea multe ori!Si lumina de tot atatea ori!E groaznic!Sa stii! Clatina din cap si parul roscat ii zbura in toate partile. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 7:55 am | |
| ~Megan~ -Stai calm, eu nici n-am incercat, nici nu am de gand. -Mie sincer, mi se pare misto sa am o putere. Ma simt speciala, am zis razand. Ce modesta sunt. Daca asa m-a facut mama, ce sa fac. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 7:58 am | |
| ~Chad~ -Doamne, si eu ma simt atat de special...dar stii la inceput ma credeam un ciudat!Chiar si atunci cand am ajuns aici!Eram asa stingher...nu cunosteam pe nimeni... | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 2:43 pm | |
| ~Cole~ Dupa acea "perversa ca pe targu ocna" si acea sesiune de pupaturi, am ramas la loc pe jos. Imi dregeam vocea constant. Doamne, cred ca nu mai cantasem de... De... De mult timp. Si acum suportam consecintele! Fuck! Le-am urmarit discutia atent si brusc, mi s-a facut dor de puiutza mea. -Eve, am inceput eu strigarea mea, dar nu am mai continuat. WTF? Vocea mea era groasa si ragusita exact ca aunui monstru dintr-un film de groaza! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 4:26 pm | |
| ~Megan~ -Ei, Chad, se pare ca eu n-am avut problema asta, am zis si am scos limba. Apoi m-am uitat putin la Cole care inca era intins pe jos. Era epuizat la cat cantase.
| |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 4:36 pm | |
| ~Cole~ I-am observat scurta privire a lui Megan si am oftat. Saraca fata! In ce se bagase! GAsca noastra era infernul insusi. Bun venit in gasca, Meg! | |
|
| |
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 8:05 pm | |
| Adormisem dupa ce ii trimisesem mesajul lui Chad si il vazusem ceva cam tarziu, l-am citit repede apoi m-am bucurat pt Cleo si am plecat spre spital. Am cautat o asistenta sa imi spuna daca a vazut pe aici o gasca de nebuni si mi-a aratat o usa, am deschis usa putin sfioasa si i-am vazut mai pe toti acolo .. imi venea sa plang (plangeam des de la un timp ) -Hello guys!! le-am spus zambind si i-am luat pe toti la pupaturi si imbratisari | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 8:19 pm | |
| ~Chad~ Eram prins intr-o discutie aprinsa cu Megan despre puterile noastre cand observ usa deschizandu-se si silueta iubitei mele,Alex, isi facu aparitia inauntru. Am tacut si am privit-o cum se indreapta spre toti din camera... M-a lasat ultimul dinadins... Cand a ajuns in dreptul meu m-am ridicat din scaun si m-am uitat la ea nesigur ca era acolo sau era doar un vis... | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 8:23 pm | |
| ~Megan~ Stateam inca in genunchi si vorbeam cu Chad despre puteri si controlul lor, cand o fata a intrat in camera... Nu o cunosteam( evident ) dar se pare ca pe ceilalti ii cunostea... Am ramas in genunchi analizand-o. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 8:23 pm | |
| am zambit gingas la el cand i-am auzit gandurile alea aiurite, mereu la el nu se putea termina totul cu happi end . -Ah, imi era dor sa iti aud gandurile! -Nu visezi .. ce naiba esti asa suspicios ? am ras eu si l-am lipit de mine si l-am sarutat mult timp, cum o faceam doar Alex .. unde naiba mi-a fost mintea oare ? cum am trait eu fara el ? | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 8:33 pm | |
| ~Chad~ Am prins-o in brate si mi-am lipit buzele de ale ei intr-un sarut ce se lasa asteptat de mult si care dura parca o eternitate. -I missed you so much! I-am transmis mental lasand sarutul sa continue... | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 8:35 pm | |
| ~Megan~ Stateam inca pe jos. Si asista la sarutul lui Chad cu...hm...probabil iubita lui. Era deja dimineata... iar stomacul meu protesta din nou... oh Doamne... Mi-am dat ochii peste cap si m-am ridicat in picioare. Mi-am luat geanta si am spus: -Eu ma duc sa iau ceva de mancare. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 8:46 pm | |
| ~Cole~ Dupa ce Alex a terminat cu Chad, m-am aruncat si eu in bratele ei, strigandu-i un "Aleeeeeeeeeex" mental. Corzile mele vocale avea sa stea ranite mult timp presupun. "Ne-a fost dor de tine, copil fara minte ce esti! De ce naiba ai plecat de langa noi?" | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 8:48 pm | |
| ~Chad~ -Ai lipsit atat de mult!Un telefon...nimic!Am crezut ca ai plecat si ca m-ai lasat asa aici! Imi spuneam toate doleantele...tot ce simtisem... Dar Cole...ma desprinse de ea si o lua in brate... -Gosh! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 8:49 pm | |
| l-am sarutat si eu in continuare, bucuroasa ca nu m-a respins si l-am strans mai tare in brate cand i-am auzit gandurile Ah, unde era Alice cand era nevoie de un schimb de puteri ... Urechile mele :mentale: au auzit :ragetul: lui Cole -Si mie, si am plecat pentru ca capul meu asta mare al meu e prost si eu cu el la fel de "desteapta" | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 8:53 pm | |
| ~Megan~ Am mers repede la un supermarket, dar apoi m-am oprit pe o banca in fata spitalului. Era bine, era racoare, iar inauntru ma cam simteam ca a 5-a roata la caruta...ma simteam prost(a nu se intelege altceva). Apoi cand deja era prea racoare si dintii mei isi faceau de cap, am intrat din nou in spital, si am ajuns la ei. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 8:57 pm | |
| ~Chad~ Am urmarit cu privirea cum Megan se intoarce de afara, chircita de frig...dar...Alex!Alex nu mai fusese aici de atata timp!Imi lipsise... -Hai gata!Iertati-mi egoismul si probabil nesimtirea, dar am nevoie de Alex! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 8:58 pm | |
| ~Cole~ Off: Wtf? Am zis "dupa ce a terminat cu Chad"! NU v-am despartit. On: -Termina! Oricum ai fi, no te iubim. Si crede-ma, nu esti proasta! Chiar deloc. I-am lasat pe cei doi amorezi in pace[na, ma] si am mers la Meg. -Hei, unde ai fost? am intrebat-o, zambindu-i cald. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 9:02 pm | |
| ~Megan~ Am lasat plasa cu mancare pe un scaun, sa-si ia fiecare cand vrea... eu nu eram chelnerita, clar. M-am asezat pe scaunul de langa geam, si mancam un sandwich. Ma uitam pe geam. Batea vantul tare...de fapt ce ma mira? tocmai fusesem afara. Aveam chef sa fumez, dar nu cred ca spitalul era locul potrivit, iar sa ies afara, mai bine ma abtin. Apoi l-am auzit pe Cole si m-am intors. -La magazin, am raspuns si am facut semn spre punga cu mancare. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 9:04 pm | |
| -Ma rog, si proasta de eram va puneam sa ma iubiti ! am spus in timp ce Cole s-a dus spre tipa noua .. aa Megan . Mi-am intors privirea la el -O sa incep iar cu scuzele mele patetice, ca te-am lasat iar aici, singur am spus si mi-am lasat provirea sa cada in jos | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 9:10 pm | |
| ~Cole~ -Ah, cool, am spus si m-am asezat pe un scaun de langa ea. Mi-am lasat privirea in pamant, nestiind ce sa mai zic. Ma intrebam unde disparuse Eve a mea. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 9:10 pm | |
| ~Chad~ Am facut abstractie de Megan si de ceilalti, inghiontindu-l pe Cole cand a trecut pe langa mine. I-am pus un deget sub barbie,lui Alex, si i-am ridicat privirea. -Da-le incolo de scuze!Ai venit! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 9:13 pm | |
| -Mda, am venit .. dar se putea foarte bine sa nu plec, sau cel puti nu singura . am spus si l-am luat in brate, ma simteam asa de bine, din nou langa el . -Credeam ca iar o sa fac o prostie ca data trecuta, si nu o sa ma mai vrei .. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 9:14 pm | |
| ~Megan~ Stateam pur si simplu, si numarul oi, naiba stie ce faceam. Nu stiu...prcatic nu faceam nimic, ma uitam pe geam, pe pereti, nu stiam ce sa fac. N-aveam nimic de spus, si ma plictiseam teribil. Mi-am scos castile din geanta si ascultam muzica, cu o singura casca, in caz ca vorbea cineva cu mine, sa aud...ca de obicei ascultam cat se poate de tare, si daca aveam ambele casti, nu mai auzeam nimic. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 9:15 pm | |
| ~Chad~ Nu puteam sa o ignor pentru ca in mare parte avea dreptate!Desi nu o invinuiam... -Atunci eu am fost de vina si tot tu te-ai intors la mine! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 9:20 pm | |
| am zambit putin -Daca o luam asa, o sa ne certam care isi ia vina asupra lui, ai dreptate! Bine ca m-am intors, si daca este sa plec, plec doar cu tine . i-am spus si m-am ridicat putin pe varfuri sa il sarut -Esti mai inalt sau ce? am ras eu | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 9:23 pm | |
| ~Megan~ Vai frate ce ma plictiseam, si ma plictiseam rau de tot. Vai uram momentele astea. Eu aia vorbareata si cu tona de energie... Voiam si sa fumez...nu mai fumasem de ieri, si daca tot ma plictiseam, voiam sa ies afara. Mi-am luat jacheta, o tigara din pachet si bricheta si am plecat fara sa mai zic nimic. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 9:27 pm | |
| ~Chad~ Am zambit cand mi-a zis ca am crescut. -Nu am crescut!I-am luat pantofii lui Cole!Si au talpa cu cinci centimetri mai inalta! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 9:29 pm | |
| ~Cole~ Am ramas in tacere si simteam cum plictiseala devenea din ce in ce mai mare. Am urmarit-o cu privirea pe Megan cum se indeparta si brusc, mi-am auzit numele rostit. -Ha? am intrebat naucit, ridicandu-mi privirea. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 9:31 pm | |
| ~Chad~ -Tot aia,Cole! am zis razand. -Am zis ca ti-am luat pantofii si ca au talpa de cinci centimetri mai! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 9:33 pm | |
| ~Megan~ Afara era inca frig, dar bine...era mai bine... Stateam pe aceeasi banca, ca mai devreme, de parca eram o emonica. Cand am terminat tigara, am mai stat putin acolo, dar din nou frigul m-a gonit. M-am oprit pe culoarul spitalului, si cum nu venea nimeni, aveam chef de joaca, Am inceput sa fac o vaza sa dispara si sa apara atat de repede, incat parea ca se misca, pentru ca de fiecare data cand aparea, o mutam incet incet. Si niciodata nu incercasem sa fac cevasa apara in aer. Oare spargeam faza? Daca o spargeam, o faceam sa dispara de tot. Oau...parea ca zbura... doamne ce ciudat era...si misto. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 9:36 pm | |
| ~Cole~ Era de parca cazusem de pe alta planeta. -Aaaa, am zis dupa ce Chad m-a lamurit. Sorry, ma gandeam la... Niste chestii. Incalzirea globala, am adaugat, gesticuland apasat, asa cum faceam cand minteam. La dracu, dupa ce ca vocea mea parea asa sparta si suna ca dracu... | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 9:40 pm | |
| -Incalzire globala aa? am zambit eu apoi m-am asezat pe un scaun langa ei -Ce s-a mai intamplat pe aici, care ar trebui sa ma socheze? i-am intrebat pe amandoi in timp ce il tineam strans pe Chad de mana si l-am fortat sa se aseze langa mine | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 9:46 pm | |
| ~Megan~ Stateam singura pe holul spitalului, pe jos langa perete si ma jucam cu vaza aia. Parca eram nebuna, nu alta. Desi preferam sa stau aici... nu ma simteam in apele mele inauntru... ma simteam in plus. Intr-un moment de neatentie din cauza gandurilor, era sa sparg vaza aia, dar mi-am revenit repede, si m-am reintors la jocul meu, incercand sa ma concentrez si sa uit de altele...intr-un fel ma relaxa. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Spitalul | |
| |
|
| |
| Spitalul | |
|