| Spitalul | |
|
+6suicide.blonde Chocoholic Jinx ToxicBlood miss.Duhamel! Runtek. 10 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Spitalul Vin Oct 08, 2010 3:09 am | |
| ~Chad~ Si doamne asa frumos visam cand POC una in moalele capul. -What the... am zis facand ochii mari... Apoi am vazut-o pe Eve... -Se putea sa ma lasi sa dorm? | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Spitalul Vin Oct 08, 2010 3:14 am | |
| - Normal ca nu, am zis inocent. Cel putin, nu pana ce nu-ti cer iertare. M-am invartit iar de cateva ori in pat. Doamne, in spitale nu se intampla nimic amuzant? | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Spitalul Vin Oct 08, 2010 3:16 am | |
| ~Cole~ Ma incalzisem partial. Si patul era mic. I-am sarutat fruntea lui Eve si m-am ridicat din pat, luandu-l si pe Dave cu mine. Inca dormea. La naiba, cat dormea copilu' asta? Am inceput sa ma plimb prin salon. Cleo tresarea usor in somn. M-am incruntat. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Spitalul Vin Oct 08, 2010 3:18 am | |
| - Mi-a plecat ursuletul de plus, am spus si am afisat o fata trista. Am aruncat cateva priviri spre Cleo. Ce se intampla cu ea? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Spitalul Vin Oct 08, 2010 3:32 am | |
| ~Chad~ Mi-am perindat privirea prin camera, zambind la expresia lui Cole incruntandu-ma brusc cand am observat-o pe Cleo cum tresarea in somn... -Viseaza ceva probabil! am raspuns eu pentru toti...desi nu stiam daca e adevarat. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Spitalul Vin Oct 08, 2010 3:35 am | |
| ~Cole~ -Stai linistita pisi, avem destul timp acasa. O sa-l ai pe ursulet cat vrei... Un scancet scurt m-a intrerupt si mi-am dus privirea spre o Cleo speriata si agitata. Pleopele si se zbateau violent. Am pasit spre ea, dar s-a oprit la fel de brusc cum incepuse. M-am incruntat. Sa o trezesc? | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Vin Oct 08, 2010 3:39 am | |
| M-am topit la auzul cuvintelor lui. La propriu.... Cand am vazut-o pe Cleo, m-am ridicat urgent din pat si m-am apropiat de patul ei si am scuturat-o incet ca sa se trezeasca. - Cleo... Cleo, trezeste-te! o indemnam. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Vin Oct 08, 2010 3:43 am | |
| ~Cole~ M-am dat putin la o parte sa ii las lui Eve loc.
~Cleo~ Dormeam. Nu stiu ce visam. Cert era ca ma simteam tremurand. Ah, stai, cineva ma scutura! Am deschis ochii alarmata si am privit in jurul meu, dezorientata. -Ce s-a intamplat? am soptit cu voce ragusita, stergandu-ma la ochi. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Vin Oct 08, 2010 3:45 am | |
| - Esti bine? Te doare ceva? Ai visat ceva urat? am intrebat-o ingrijorata de starea ei. Nu vroiam sa se intample ceva rau cu ea sau cu bebe... | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Vin Oct 08, 2010 3:47 am | |
| ~Cleo~ De ce erau asa de agitati? Doamne, ma simteam perfect! I-am zambit si i-am luat mana intr-a mea. -Sunt bine, Eve! Stai linistita! Nu am nimic! Ce naiba facusem de se nelinistisera toti? O luasera aparatele razna?? | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Vin Oct 08, 2010 3:49 am | |
| - Sigur? 100%? Nu e nimic in neregula? Orice ar fi, sa spui, daa? am intrebat-o. Nu era posibil sa nu se fi intamplat nimic cu ea... - Sa nu chemam o asistenta? am insistat. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Vin Oct 08, 2010 3:52 am | |
| ~Cleo~ I-am strans mana ceva mai tare. -Ah, Eve, nu e nevoie, am soptit. Sunt ok! Ma simteam chiar bine. Ba chiar bebele nu mai dadea cu piciorusele. Era cuminte. -De ce sunteti asa agitati? am intrebat intr-un final.
~Cole~ -Pentru ca aratai de parca mai aveai putin si te aruncai pe fereastra.
~Cleo~ M-am uitat la Cole si m-am incruntat. Ha? | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Vin Oct 08, 2010 3:56 am | |
| ~Chad~ -Te agitai in somn, frumoaso! i-am zis dupa ce s-a trezit... Se stransesera toti in jurul ei si numai eu am ramas acolo in coltul meu de EMO. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Vin Oct 08, 2010 3:58 am | |
| ~Cleo~ Ma agitam in somn? La naiba, dar nu-mi aminteam sa vi visat ceva urat. Si Cole cu felul lui idiot de a explica. M-am uitat urat la el, dupa care m-am uitat la Chad. -Hey, nu musc! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Vin Oct 08, 2010 4:03 am | |
| ~Chad~ -Stiu ca nu musti!Dar ma simt aiurea si cred ca daca ma desrpind de scaunul asta lesin! am zis printre dinti. Sa imi bag picioarele...din nou nu mai mancasem.... | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Vin Oct 08, 2010 4:06 am | |
| ~Cleo~ -Cum adica? am intrebat confuza. Parea ametit si mi-am dat seama imediat care era problema. Am inchis ochii si m-am concentrat pe magazinul din colt. Am reperat un fastfood si am furat niste snitele pe care le-am facut sa leviteze. Ma concentram pe niste snitele cum nu ma concentrasem in viata mea pentru un corp uman.
~Cole~ Am privit-o cum a inchis ochii si cum se chinuia sa faca ceva. -Aaaa, Cleo? am intrebat precaut. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Vin Oct 08, 2010 4:10 am | |
| ~Chad~ -Daca faci ce cred eu ca faci mai bine uita de asta! M-am ridicat imediat din scaun...si mai proasta idee ca asta nu am vazut in viata...ca m-am pravalit ca o placinta la picioarele lui Cole. -TACI! i-am sugerat...nu voiam sa vada si Cleo asta... | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Vin Oct 08, 2010 4:12 am | |
| ~Cole~ L-am vazut cum se prabusea langa mine si am icnit scurt. -BLEG! BLEG! L-am ajutat sa se ridice si l-am pus pe scaun. -Stai acolo!
~Cleo~ Nu stiam daca aveau sa-i ajunga, asa ca m-am concentrat pe cateva placinte, pentru toata lumea. Mi-a facut munca si mai grea, dar au plutit cuminti in salon. S-au prabusit pe noptiera de langa scaunul lui Chad. Am ramas cu ochii inchisi, gafaind greu. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Vin Oct 08, 2010 4:16 am | |
| ~Chad~ Drace!Uram cand mi se intampla asta!Eram atat de slab!Bleah!M-am pus in scaun cu mainile in san si am asteptat... O slabeam si pe biata Cleo...Ahhhh!
| |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Vin Oct 08, 2010 4:17 am | |
| ~Cole~ Ma uitam disperat, ce naiba sa fac mai intai? Am luat plasa pe care o adusese Cleo si i-am pus-o lui Chad in poala. Am scos o placinta si i-am pus-o in mana. -Mananca! Te rog! Speram numai sa poata. Apoi am alergat la Cleo si i-am pus mana pe frunte. -Hai ca esti bine!
~Cleo~ Am zambit. Sigur ca eram bine. Eram doar... slabita! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Vin Oct 08, 2010 4:24 am | |
| ~Chad~ Imi puse placintele alea in mana sau ce erau si cand le-am simtit mirosul m-am pus pe ele frate!Le-am infulecat ca un bivol... -Sarumana pentru masa,Cleo!Si Cole! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Vin Oct 08, 2010 4:27 am | |
| ~Cleo~ Am vrut sa dau din mana nonsalant sau macar sa-i spun ca nu are pentru ce dar tot ce am putut sa fac a fost sa stau in pat ca o papusa si sa tac.
~Cole~ -Mie n-ai de ce sa-mi multumesti. I-am aruncat o privire lui Cleo. -Hai, mai! Revino-ti! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Sam Oct 09, 2010 1:35 am | |
| - Sigur e totul ok, ma? am intrebat si m-am asezat inapoi in pat la locul meu si am tras patura pe mine. Dardaiam de frig. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Spitalul Sam Oct 09, 2010 11:42 pm | |
| Dormisem ceva timp. Cand m-am trezit i-am vazut pe toti cum infulecau din niste placinte. - 'Neata, brozilor! 'Neata, iubire! Nici nu stiu ce parte a zilei este... | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Dum Oct 10, 2010 12:13 am | |
| ~Cole~ La naiba, Eve nu era bine. Am luat din dulapul de pe hol inca o patura si am pus-o peste ea.
~Cleo~ De ce nu vroiau sa ma lase odata in pace? Eram numai obosita! Am auzit vocea lui Derek si m-am calmat pe data. Inca nu ma simteam in stare sa deschid ochii sau sa spun ceva, asa ca am tacut.
~Cole~ -Buna, Derek, am spus cu jumatate de gura, e noapte. M-am uitat afara. -Pardon, m-am corectat. E dimineata. Sigur ca era dimineata, doar Cleo luase placintele acum cateva minute. Patiseriile nu erau deschide noaptea. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Oct 10, 2010 2:18 am | |
| M-am ridicat din pat infofolita cu paturile si l-am tras pe Cole cu mine inapoi in pat. Parca nu-mi gaseam locul daca nu era langa mine. L-am invelit si pe el cu paturile si l-am luat in brate, lasandu-mi capul pe umarul lui si il mangaiam lent. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Spitalul Dum Oct 10, 2010 3:06 am | |
| - Ah... Oare cand aveau de gand sa se nasca copii? Nu vroiam sa o mai vad pe Cleo cum sufera. - Te iubesc, i-am soptit incet la ureche. Te iubesc. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Oct 10, 2010 3:08 am | |
| ~Chad~ -Si din nou permanent ignore! m-am bagat si eu ca musca in lapte. -Ce faceti piticilor?Vai ce pofta de tavaleala am! am gandit cu voce tare... | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Dum Oct 10, 2010 3:10 am | |
| ~Cole~ Desi as fi vrut, nu am protestat cand m-a tras langa ea si m-a infofolit bine. Mi-era chiar frig. Si corpul ei alaturi de al meu ma incalzea intr-un mod ce nu tinea deloc de paturi.
~Cleo~ M-am fortat sa zambesc. -Si eu, am soptit cu voce ragusita. M-am uitat uimita la Chad -Ce ai spus?
~Cole~ Pervers. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Oct 10, 2010 3:13 am | |
| - Vai, ma, si eu as vrea sa ma tavalesc, dar sunt o persoana prea ocupata;; ), am zis si m-am afundat mai mult in pieptul lui Cole. Ma simteam bine numai stiind ca era acolo langa mine. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Oct 10, 2010 3:14 am | |
| ~Chad~ -Ca am chef de o tavaleala! am raspuns nonsalant.- !Arshhhhh!Ce dur a sunat asta!!!!!!!!!!!Perversi scrie pe noi, pisi! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Oct 10, 2010 3:18 am | |
| - Maaaaai, n-am mai facut emisiuneaa! mi-am adus aminte. - Gata, ma, nu mai vorbiti prostii cat timp e Dave aici, am decis. Cine vorbea... | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Spitalul Dum Oct 10, 2010 3:22 am | |
| - Cine vorbea, Eve...am zis zambind. Ce emisiune? am spus curios. Mi-e foame! Uite cum treceam eu de la un subiect la altul... | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Oct 10, 2010 3:24 am | |
| ~Chad~ -Haide Derek!Fii serios!Aveam o emisiune ceva cu perversitati!Si... M-am uitat la punga de langa mine in care sunt sigur ca mai ramasesera ceva pachetele si i-am aruncat-o lui Derek in brate... | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Dum Oct 10, 2010 3:25 am | |
| ~Cole~ Vai, ce copii... -Va iubesc, le-am declarat siropos.
~Cleo~ Mi-am deschis ochii, amuzata de prostiile pe care le vrobeau. Mi-am dat ochii peste cap. M-am intors la Derek. -Ti-e foame? am soptit. M-am uitat insistent la o placinta din punga pe care o adusesem si m-am concentrat. Nu s-a miscat deloc. Am gemut si am pierdut contactul vizual. Bine ca i-a dat Chad de mancare. Eu nu eram buna de nimic. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Oct 10, 2010 3:38 am | |
| ~Chad~ -Ioiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ce dor imi e de Alex! am zis flescaindu-ma ca o placinta din aia lasata la caldura...
| |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Spitalul Dum Oct 10, 2010 4:10 am | |
| - Multumesc, multumesc, am zis infulecand. I-am dat si lui Cleo, pentru ca vedeam ca pofteste. - Banana flambata ce esti, cum a ramas cu Alex si Gwen? Sper...sper ca n-am atins un subiect sensibil... | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Oct 10, 2010 4:47 am | |
| ~Chad~ Si uite cum s-a atins o coarda sensibila... -No mai!Stai linistit!Sunt cu Alex!Acum si asa o sa ramana!O iubesc frate! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Oct 10, 2010 2:17 pm | |
| - Ti-am zis ca e Alex, fraiere! Ti-am zis si nu m-ai crezut! am zis mandra ca am avut dreptate. Din nou. M-am adancit maxim in bratele calduroase ale lui Cole. Il iubeam cu muuuuuuuult peste limite... | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Spitalul Dum Oct 10, 2010 10:30 pm | |
| - Imi pare bine. Alex mi se parea cea potrivita pentru caracterul tau...animalic, am spus scotand limba ca un copil mic la el. Cred ca o sa mor si copilu' asta tot nu se naste! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Spitalul | |
| |
|
| |
| Spitalul | |
|