Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 4:00 am
~Chad~ -Du-te tu!Am zis de mine blondo! I-am facut semnul de "looser" si m-am ferit ca sa nu imi dea una sau sa ma castreze. -Megan poti sa vii sa te pui intre noi?Eve arata de parca ar vrea sa ma lase fara mostenitori!
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 4:03 am
Eve Auzind, am inceput sa rad iar ca mai devreme, fara sa ma mai pot opri!! - MA OMORI CHADU, i-am zis incercand sa-mi calmez rasetele, dar nu puteam!! Imi adusese iar aminte!
Ultima editare efectuata de catre suicide.blonde in Sam Noi 27, 2010 4:07 am, editata de 1 ori
Miss.Vampire Thirsty Vampire
Numarul mesajelor : 423 Data de inscriere : 03/10/2010 Varsta : 28 Localizare : in a fantasy world
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 4:04 am
~Megan~ -Da-l naibii, Eve...cred ca l-am rezolvat eu pe fostul... ca inainte sa plec facea pe milogul pe langa mine si i-am tras una ,,din greseala". Acum poate s-a convins de tot ca nu e nu. -Nu Chadule... o las pe Eve sa-si faca treaba daca e nevoie.
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 5:09 am
~Chad~ -Ahhhh,urat!Urat! i-am zis ridicandu-ma la ea si ciufulindu-i parul. -Asa tii tu la mine?Credeam ca exista chimie intre noi!
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 5:12 am
~Cole~ Am stat pur si simplu privindu-i si zambind din cand in cand. La faza cu omoratu' meu si cu sarutul cu Eve m-am incruntat usor, dar am trecut repede peste tot. La naiba! Am continuat sa zambesc mecanic.
Numarul mesajelor : 423 Data de inscriere : 03/10/2010 Varsta : 28 Localizare : in a fantasy world
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 5:12 am
~Megan~ -Paru' meu!!! am tipat eu. -Bine, orice, dar nu accept sa se atinga cineva de parul meu. M-am ridicat si eu si i-am dat doua peste ceafa, nu chiar cu toata forta pe care o aveam, dar suficient.
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 5:14 am
~Chad~ -Ohhh my f*ckin' god! Am spus cand am simtit cele doua palme venite ca din Pluto. -Nu ai facut asta!Nu ai facut!Ohhh sa platesti!
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 5:19 am
~Megan~ -Ba am facut! am spus si am scos limba. -Si ce-o sa-mi faci? ma uitam sarcastic la el. Eh...numai sa isi mai bage o data mainile in parul meu, ca foloseam genunchiul.[=))]
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 5:23 am
~Chad~ -Pisi ai dat serios de dracu! Am zis diabolic, luand-o pe sus. -Cere-ti iertare si iti dau drumul!Daca nu, zbor cu tine pana in Rusia!
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 5:26 am
~Megan~ -S-o crezi tu. Pentru ce sa-mi cer iertare? -Ma lasi imediat jos altfel iti dau palme! Ok, avea cateva secunde in care ma putea lasa jos, cat inca imi controlam nervii.
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 5:27 am
~Chad~ -Sa vedem de ce esti in stare!!!! Am zis diabolic continuand sa o port asa pe umeri pe holul spitalului.
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 5:29 am
~Megan~ -Bine, dar nu stii ce te asteapta. I-am dat odata o palma peste spate unui prieten ca eram foarte nervoasa cum sunt acum de a mers cocosat toata ziua. Deci ai grija ce preferi. -Lasa-ma jos mai repede altfel ai aceeasi soarta! Chiar mai rau!
Ultima editare efectuata de catre Miss.Vampire in Sam Noi 27, 2010 5:45 am, editata de 1 ori
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 5:44 am
~Chad~ -Stii ceva?Chiar nu te cred in stare!Nici sa imi dai zece palme! I-am zis fara sa ma las induplecat. -Nu mi-i frica de tine!
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 5:46 am
~Megan~ Ei bine, asta voia. Am inceput sa dau cu pumnii mai mult decat cu palmele, si cred ca l-am zgariat putin pe mana. Nu-mi pasa. Ori ma lasa jos, ori dadeam in continuare.
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 5:53 am
~Chad~ Am simtit avalansa de pumni si palme venind peste spatele meu si simturile mele s-au simtit amenintate.Am cazut in genunchi si am simtit cum ma arde pielea de pe corp...Ma transformam fortat... -Cooooole! am strigat speriat... -Coooole!
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 5:58 am
~Cole~ Le-am urmat maimutariile incruntat. Dar in clipa in care expresia fetei lui Chad s-a schimbat, am trecut la actiune. Am dat-o gentil la o parte pe Eve din bratele mele. Am luat-o pe Megan pe sus si folosindu-mi puterea, am dus-o cat mai departe de Chad si apoi am procedat la fel cu Eve. Nu a luat mai mult de cateva secunde. Am mers la Chad si am cazut in genunchi in fata lui. L-am prins strans de maini. -Chad. Calm. Te rog. Respira, expira! Nu e absolut niciun pericol aici! Nu e nevoie sa te transformi! Esti in siguranta! Sunt aici pentru tine, Chad! Shhhh!
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 6:01 am
~Megan~ Hopa...ce facusem? M-am dat in spate incet...nu stiam ce se intampla, dar cred ca se transforma. Eram pregatita de orice...fuga bifat, vedeam eu ce faceam, sa vad totusi ce se intampla.
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 6:05 am
~Chad~ Simteam cum ma trec fiori prin tot corpul...simteam cum transformarea se petrecea incetul cu incetul... -Canta-mi ceva! Am spus simtind durerea din maini...care acum luau forma unor labe [=))] mari si paroase... -Mi-e frica!
ToxicBlood Cole Smith
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 6:12 am
~Cole~ Sa ii cant? Da, e adevarat ca data trecuta cand ii cantasem mersese, dar ma indoiam sa aiba acelasi efect din nou! Mai ales ca eram asa agitat! Asa... Mi-am dres vocea si am inceput sa cant ce mi-a venit in gand prima oara:
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 6:18 am
~Chad~ L-am prins de maini si am strans ca sa nu cad...sa ma proptesc in ceva... -Damn it! Am strigat... Am incercat sa imi las mintea acaparata de melodie...sa ma las distras de asta...sa o cant... Haide Chad...hai ca poti!!! Si da!!!!!!!!!!!! Cantand am inceput sa las durerea tot mai in spate...sa o fac sa se miscsoreze si sa opresc cat de cat transformarea...
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 6:21 am
~Megan~ Eram ceva gen...soc. Deci incercam sa imi dau seama ce se intampla si daca e sigur sa ma apropii. In fine...faceam pasi mici si siguri, ca totusi ce se putea intampla? puneam ceva o masa sau ceva sa il opresc daca se transforma si gata.
ToxicBlood Cole Smith
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 6:29 am
~Cole~ Ii simteam corpul relaxandu-se incet incet, dar fuck, inca mai avea parul ala si ghearele nu ii disparusera de tot! Melodia se terminase si deveneam agitat si frustrat. -Meg, nu te apropia, i-am spus cand am vazut-o ca facea pasi. Inca putin! L-am privit in ochi pe cel mai bun prieten al meu si i-am zambit: -Nu te las eu acum, prietene! Si din suflet, am inceput:
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 6:37 am
~Chad~ Ascultam melodia si incercam sa ma gandesc la toate momentele frumoase petrecute cu Cole...cu Alex...cu Derek...gasca fantastica... Am simtit cum ghearele intra la loc in carne...cum imi strapung pielea facandu-ma sa plang si apoi cum se inchid si dispar de parca nu ar fi fost acolo...
ToxicBlood Cole Smith
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 6:40 am
~Cole~ Intr-un final, dupa ce vocea incepuse sa mi se sparga si nu mai rezistam prea mult, totul a incetat. Pur si simplu, ghearele i s-au retras. I-am dat drumul la maini si genunchii mi-au cedat si am cazut pe spate, cu ochii in tavan, respirand zgomotos. Adrenalina imi pulsa in vene si aveam un sentiment tare ciudat si naspa. -Tantatalule, am reusit sa soptesc de jos.
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 6:47 am
~Megan~ Cand am vazut ca treaba se linistise, alergat unde erau Chad si Cole si m-am asezat in genunchi. -Imi pare rau, imi pare rau. Chad de ce n-ai spus ca faci si chestia asta? am spus aasa de repede incat ma intrebam daca au inteles ceva.
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 6:52 am
~Chad~ Obosit si ca vai de mine m-am lasat sa ma trantesc ca o placinta langa Cole. -Thank you so much! am zis sincer... Si am vrut sa ii mai zic ceva dar domnsioara Meg ni se alatura. -Nu stiam ca mai fac asta!
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 6:55 am
~Megan~ Amandoi erau intinsi pe jos. -Inca o data scuze, dar daca spuneai ceva, nu se intampla, am spus eu si m-am intors spre Chad.
ToxicBlood Cole Smith
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 6:57 am
~Cole~ Megan mi-a luat locul la linititul lui Chad, asa ca am ramas linistit pe podea. Numai Dumnezeu stie ce norocosi fuseseram ca nu daduse nimeni peste noi. Am dat din mana nonsalant, la auzirea spuselor sale. -Pentru asta sunt prietenii. Am facut o fata ca si cand as fi realizat ceva, brusc. -Oh, stai, ai spus ca nu tinem la tine, prin urmare nu suntem prieteni! Ce pacat! Inca eram plin de adrenalina si stiam ca peste cateva minute aveam sa regret cuvintele alea cumplite.
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 6:59 am
~Chad~ Auzindu-i cuvintele i-am prins o "perversa de pe targu ocna" direct in coaste. -Te mananc dobitocule de mai zici ceva! Voiam un moment gay acum dar nu...nu cand era Megan aici...but the hell? M-am rostogolit peste el si i-am luat fata in maini.I-am pus niste ventuze pe frunte si apoi pe obraji. -Te iubesc fraiere!
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 7:04 am
~Megan~ Am ramas un pic nedumerita la inceput, dar apoi am inceput sa rad de nu ma mai puteam opri. De asta spusese. Doamne dar ce radeam. -Sunteti mortali, am zis printre hohote.
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 7:05 am
~Chad~ -Nu-i asa? am spus mandru pupandu-l din nou pe obraji9. -Da-ne naiba de simpatici!
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 7:08 am
~Megan~ Inca radeam cu pofta -Bun ca de asta ai zis, si acum am inteles, abia se intelegea ce spusesem, ca faza ma amuza prea tare.
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 7:10 am
~Chad~ M-am uitat putin ciudat la ea... -Daca poti sa traduci ar fi chiar grozav! am spus punandu-i mana pe umar. -Gosh!Aproape m-ai omorat!
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 7:13 am
~Megan~ -Am zis ca de asta mi-ai zis...de faza cu gay-ul. Si acum am inteles, am zis cand m-am potolit din rasul ala. -Eu? Dar de unde naiba voiam sa stiu ca faci asta? Eu o data de mult l-am facut pe frate-miu sa dispara si de atunci n-am mai facut asta.
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 7:16 am
~Chad~ -Puterile mele sunt instabile!Sau eu sunt instabil si ele nu s-au invatat cu mine! M-am scarpinat in cap nesigur. -Eu sunt singurul care pateste asta!
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 7:18 am
~Megan~ -Pai in cazul asta, poate esti nesigur. -Nu stiu, eu doar cand a disparut Ryan am facut-o din greseala...adica practic eram nervoasa si ma gandeam cum ar fi lumea fara el..si puff... Dar de atunci gata. -Ori asa e puterea, ori nu stiu...
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 7:26 am
~Chad~ Am tras adanc aer in piept. -Megan, uite-te la fata mea!Si spune-mi ca nu arat ca un nebun?Din cauza asta puterile mele sunt asa instabile!Am primit prea multe lovituri de la viata si am ajuns asa!
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 7:29 am
~Megan~ -Sincer? Bine mai...nu arati ca un nebun, desi uneori te comporti ca unul, am zis razand. Dar nu cred ca de asta... Poate nu le-ai dat prea multa importanta si ai nevoie de mai multa concentrare sa le controlezi, i-am spus calm si l-am pupat pe obraz. Ioi...faceam pe psiholoaga? Sau ce?
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 7:33 am
~Chad~ -Le-am dat suficienta importanta!De-aceea am si ajuns in stadiul in care imi pot folosi vocea omeneasca in timp ce ma transform!Dar nu e de la asta!Adica nu stiu...miss Psiholog de Serviciu!
Subiect: Re: Spitalul Sam Noi 27, 2010 7:37 am
~Megan~ -Poate iti subestimezi puterea. Poate esti mai puternic decat crezi. -Alta explicatie nu gasesc. -Eu par nebuna? E normal sa apara si sa dispara chestii?