| Spitalul | |
|
+6suicide.blonde Chocoholic Jinx ToxicBlood miss.Duhamel! Runtek. 10 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 5:24 am | |
| ~Chad~ -Nu mai conteaza! am spus cautand un alt subiect de discutie in capul meu ala tampit. -ahhh!Nu stiu ce sa mai spun! | |
|
| |
Miss.Vampire Thirsty Vampire
Numarul mesajelor : 423 Data de inscriere : 03/10/2010 Varsta : 28 Localizare : in a fantasy world
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 5:28 am | |
| ~Megan~ -Nici eu! Ma gandeam, si piulitele se invarteau de zor. Discutiile despre dragoste de evitat, clar, asa ca am inceput cu ceva atat de sec, incat vorbeam ca sa nu ma plictisesc: -Eu sunt mezina, nu? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 5:35 am | |
| ~Chad~ -Mezina? Pana mai alaltaieri eu eram mezinul...Acum ei i-a revenit acest statut. -Da!Si trebuie sa iti facem "inaugurarea"! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 423 Data de inscriere : 03/10/2010 Varsta : 28 Localizare : in a fantasy world
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 5:37 am | |
| ~Megan~ -Pai eu sunt singura care mai are 19 anisori... am spus si am facut mutrita de catelus. -Ce inaugurare? am intrebat nedumerita. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 5:42 am | |
| ~Chad~ Oki!O speriasem! -Pai trebuie sa iti facem primirea, copila! Am luat o atitudine de tip de fratie dar nu mi-a reusit fiindca am izbucnit imediat in ras. -Nu e nimic,Meg!Stai linistita! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 5:44 am | |
| ~Megan~ -Ce bine! Fac misto puppy eyes nu? incepusem sa rad. -Stii ce-am incercat odata? Tot experiment cu puterea, dar asta ma amuza. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 5:51 am | |
| ~Chad~ -Da!Faci misto puppy eyes!Din cauza asta nu am putut sa rezist cu fata de tip de fratie! Mi-am dat una peste cap si m-am facut ca pic. -Ce ai facut draga? | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 5:53 am | |
| ~Megan~ -Am facut-o pe Lady Gaga sa apara la o petrecere, am zis razand. -Si cel mai misto a fost ca facea tot ce ii spuneam. -Sunt nebuna, nu? | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 6:01 am | |
| ~Chad~ -Lady Gaga??? Am intrebat stupefiat. -Geez!Poti sa ii aduci pe cei de la Bullet for my valentine aici? | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 6:03 am | |
| ~Megan~ -Da, Lady Gaga. e, ma consideri dusa pe pluto? -Si da, cred ca pot sa aduc pe cine am chef... desi n-am incercat cu mai multe persoane. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 6:11 am | |
| ~Chad~ -Doamne fereste! Asta ar fi insemnat o totala lipsa de respect pentru ea...si daca ar fi sa ma pun cu ea in balanta celor care trebuie dusi pe Pluto eu atarnam cel mai mult! -Eu sunt ala de pe Pluto! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 6:15 am | |
| ~Megan~ -No... plictiseala pe pluto...n-ar avea cine sa iti asculte perlele, am zis razand. -Si de cat timp esti la academie? am zis eu nestiind alt subiect de discutie. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 6:21 am | |
| ~chad~ -Well...eu am ajuns cu mult dupa ce anul scolar a inceput!Am plecat de acasa pentru ca simteam ca nu ma intelege nimeni si am vrut sa gasesc pe cineva care sa imi inteleaga si mie toate durerile de pe suflet!Si cu care sa vorbesc despre puterile mele! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 6:25 am | |
| ~Megan~ -Naspa... -Eu nu am plecat chiar de buna voie...adica aveam multi prieteni care ma intelegeau, iintelegeau ca sunt diferita si luau asta ca pe ceva fascinant, dar erau si care ma vorbeau pe la spate, si n-am suportat asta, asa ca am plecat... | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 6:28 am | |
| ~Chad~ -Eu...nu aveam prieteni...era ceva aiurea fiindca singurii cu care imparteam ceva amicitie erau niste baieti care umblau cu droguri cu bautura...doamne ce tampenii spun!Aveam un singur prieten care a murit in urma unei supradoze! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 6:31 am | |
| ~Megan~ -Ihh...m-a cutremurat putin faza asta. -Da, da...nu rade...dar mnoh...m-a facut mama curioasa... -Pot sa te intreb ceva? Adica noh...sa nu te superi... | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 6:33 am | |
| ~Chad~ -Da mai intreaba-ma!Poti sa ma intrebi orice ca nu am supar! I-am zambit amabil si am asteptat avalansa de intrebari. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 6:34 am | |
| ~Megan~ -De fapt e doar o intrebare...dar e ciudata... -Adica stiu ca ai facut multe...dar te hm... Vai de mine ce aiurea suna. -Nu te drogai, nu? | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 7:27 pm | |
| ~Chad~ Hopa!La asta nu ma asteptam! -Iti vine sa crezi sau nu dar chiar nu am pus gura pe asa ceva!Beam, fumam, dadeam petreceri in cimitir si vandalizam mormintele, stateam la inchisoare cu zilele dar nu ma drogam! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 7:33 pm | |
| ~Megan~ -Bun...dar sincer puteam sa traiesc si fara asa multe detalii. -Eu sunt ceva mai fricoasa...si nu prea-mi plac cimitirele. Desi toata lumea considera ca stiu sa ma concentrez in situatii critice, dar eu nu vad legatura intre asta si curaj...
| |
|
| |
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 7:45 pm | |
| incepeam sa imi butonez telefonul plictisita, cat ii dura cuiva sa bandejeze o mana ..? M-am ridicat de pe scaun si m-am dus si eu spre ei -Aaa hei buna.. Megan? am spus zambind sperand sa ii ghicesc numele -Eu sunt Alex! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 7:55 pm | |
| ~Chad~ -Eu sunt partial satanist!Ma rog in viziunea celor care nu ma cunosc cu adevarat! Mi-am intors privirea catre Alex a mea care scoase in sfarsit un cuvant pe gurita aia a ei si am zambit. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 7:57 pm | |
| ~Megan~ -Satanist? Pe naiba. Apoi Alex a venit spre noi, si m-a salutat. -Buna. Da, sunt Megan. Ma bucur sa te cunosc. Vocea mea cred ca suna ok... | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 8:01 pm | |
| ~Chad~ -Spune tu cuiva ca dansez pe morminte si le vandalizez si sa nu imi zici mie "drace" de nu vor crede ca sunt satanist! Am luat-o pe Alex de talie si am tras-o spre mine sarutand-o pe frunte.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 8:03 pm | |
| ~Megan~ -Bine asta da, am zis razand. Dar ai zis la trecut, deci presupun ca acum nu iti mai faci veacul prin cimitir, asa-i? Incercam sa par cat mai relaxatam desi eram putin incordata cu privire la ce gandesc... | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 8:09 pm | |
| ~Chad~ -M-am lasat de sportul asta!Dar nu promit ca nu o sa recidivez!La ce minte am! Mi-am dat ochii peste cap si am zambit diabolic. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 8:11 pm | |
| ~Megan~ Mi-am dat ochii peste cap. -Nu rade...Am fost si eu o data la o ,,petrecere" din asta. Eram curioasa ce poti sa faci la o petrecere din asta. Dar am fugit destul de repede. Mi-a mai aparut si unul de dupa un mormant cand incercam eu sa nu ma impiedic, si am tipat de s-a auzit in tot cimitirul. Brr...si acum ma ia cu fiori cand ma gandesc. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 8:14 pm | |
| ~Cole~ Am oftat plictisit si am continuat sa o tin pe Eve in brate, zambindu-i.
~Cleo~ M-am trezit intr-un final si ma durea stomacul incredibil si aveam o stare ciudata de greata. Sa nu mai spunem ca ma simteam... Cracita!!! Am clipit des si am incercat sa imi aduc aminte cum arata puiul meu. STAI! Puii mei! Erau... Doi! Imi aduceam aminte durerile! Doamne, aveam gemeni! O caldura interioara m-a cuprins. -COLE, CHAD, EVE! am strigat | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 8:20 pm | |
| ~Chad~ Ma pregateam sa ii relatez lui Meg una din experientele cele mai amuzante petrecute in cimitir dar am auzit-o pe Cleo strigand. -Da! Am zis si luandu-le pe fete dupa mine am mers pana la ea. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 8:24 pm | |
| ~Megan~ A strigat deodata, dupa care ne-a luat pe mine si pe Alex spre patul unde statea, presupun, fata care nascuse. Iarasi sentimentul ala al naibii de neplacut de nestiinta. Iar eram in plop, si plopul pe pluto. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 8:24 pm | |
| ~Cole~ Am auzit-o strigand si am mers la ea, urmandu-i pe Chad si pe fete. -Hei, mamico! am zambit.
~Cleo~ M-am incalzit si mai tare cand au intrat. Privirea mi-a ramas pe o fata noua, pe care nu o cunosteam. -Buna, le-am zis la toti zambind. M-am ridicat in fund si tremurand de nerabdare, am intrebat: -Unde sunt? | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 8:26 pm | |
| ~Chad~ M-am aplecat peste ea si i-am sarutat fruntea. -Ce faci frumoaso?Bebeii sunt bine!Sunt la salonul cu bebei! I-am raspuns. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 8:29 pm | |
| ~Megan~ Am observat cum a... nu stiam cum o cheama deci...ma rog...am observat cum privirea ei s-a oprit pe mine. Logic, nici ea nu ma cunostea. Stateam pur si simplu si zambeam, si ma uitam si...a... habar n-am ce puteam sa fac altceva. | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 8:33 pm | |
| Eve Am intrat si eu odata cu ceilalti in salon. - Eeeete, s-a trezit:x.. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 8:38 pm | |
| ~Chad~ -Esti cea mai frumoasa mamica din lume! Am zis mandru. -Nasul tot nas ramane! [i]M-am batut cu mainile in piept si le-am facut cu ochiul.[i/] | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 8:40 pm | |
| ~Cleo~ -Eu sunt Cleo, i-am raspuns eu privirii nedumerite a fetei noi. Apoi a intrat Eve. -EVE! am strigat si cand s-a apropiat de pat, am luat-o intr-o imbratisare de urs. Vaaai, Eve! Am gemeni, mai! I-am zambit lui Chad. -Da, nasule! M-am incruntat usor. -Unde e Derek? | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 8:43 pm | |
| ~Chad~ Mi-a cam pierit zambetul de pe fata cand a adus vorba de Derek.Nu il mai vazusem de ceva vreme. -Pe aici! Am raspuns cu jumatate de gura. | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 8:44 pm | |
| Eve - Stiu, ma, l-am tinut pe unu in brate b-), i-am zis mandra si am pupat-o dulce. - Chad, tu la toate le zici aceleasi texte?=)))))))))))))))))))))))))))))))))) | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 8:47 pm | |
| ~Megan~ -Eu sunt Megan, i-am raspuns zambind. Ma intrebam daca saraca fata mai putea respira, ca erau toti in jurul ei.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 8:49 pm | |
| ~Chad~ -Ce mai?Faza cu nasul?Da!Pentru ca vreau cat mai multi finuti in jurul meu!O sa imi fac cresa cu ei!Si...o sa vezi tu,sister! Am scos limba la ea nepoliticos. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Spitalul | |
| |
|
| |
| Spitalul | |
|