| Alte locuri. | |
|
+4suicide.blonde Chocoholic ToxicBlood Raindrop. 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Aug 29, 2010 5:50 am | |
| -Jess- Mi-am dat boxeri jos, si chilotii ei lafel, erau pe pat, dupa i-am impis cu mana picand pe jos . I-am mangaiat sanii, abdomenul si am ajuns la zona interzisa . | |
|
| |
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Aug 29, 2010 5:55 am | |
| ~Aeon~ Am inceput sa respir repede,imediat ce simteam ca urc pe culmile placerii... Imi atinse sanii,ma mangaia si apoi cobori... Si placerea urca!O alternanta din nou! Am continuat sa ii ating spatele tandru,si sa ii trimit mici puseuri de energie. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Aug 29, 2010 5:57 am | |
| -Jess- - Spoiler:
Mi-am miscat usor degetele in putina umezeala! Era cald, dupa mi-am dus buzele acolo , si am sarutat, lins usor, zona .
| |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Aug 29, 2010 6:03 am | |
| ~Aeon~
Simteam ca iau foc cand incepu jocul...Il priveam innebunita de momentul nostru erotic...Mi-am umezit buzele si le-am framantat incet de placere. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Aug 29, 2010 6:07 am | |
| -Jess- - Spoiler:
Am umezit si eu zona , dupa, m-am alungit usor peste ea, bagandu-ma in ea, adanc . Vroiam placerea extrema! Si o aveam, aici , cu ea . I-am sarutat tandru gatul, facand-o sa uite putin de durere .
| |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Aug 29, 2010 6:14 am | |
| ~Aeon~ - Spoiler:
Ma patrunse lacom si am inchis ochii.Am strans cearsaful in maini si mi-am atins chipul de al lui... Durerea se transforma acum incet incet in placere...
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Aug 29, 2010 6:18 am | |
| -Jess- - Spoiler:
-Ti-am zis ca te iubesc? am zis si m-am bagat mai adanc in ea ,simteam cum curge din mine,direct in ea! -Crap! Trebuia sa iau prezevative, am zis eu sec . -Ne vom trezi cu un bebe micut in burticaaa<333.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Aug 29, 2010 6:26 am | |
| ~Aeon~ - Spoiler:
Am gemut cand am atins orgasmul. -Si eu te iubesc! I-am rostit respirand sacadat. Intrebarile imi inundara mintea imediat ce a adus vorba de protectie...God![/i] -Hai sa nu ne gandim la asta acum! L-am impins incet si m-am pus peste el. -Lasa gandurile de tata!Avem timp dupa! M-am lasat incet in jos si am inceput sa ii mangai sexul cu buzele.
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Aug 29, 2010 6:31 am | |
| -Jess- Chiar ma gandeam ce dur suna tata! b-).Suna tare,imi placea! Am gemut de placerea maxima,pe care mi-o dadea . Eram aici, cu ea, niciodata nu m-am simtit asa! E ceva special in noaptea asta, prima noapte petrecuta cu sotia. Sotia mea . -Te iubesc, am zis gafaind de placere . -O sa imi fac un tatuaj cu numele tau pe incheietura, i-am zis . | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Aug 29, 2010 6:36 am | |
| ~Aeon~ M-am intors in bratele lui si mi-am lasat capul in dreptul inimii. -Cele mai frumoase imagini raman aici!i-am atins zona unde bataile se auzeau tot mai accentuate. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Aug 29, 2010 6:39 am | |
| -Jess- -Stiu, iubita! am zis si am tras carceaful peste noi . -Azi... a fost de neuitat! Am zis si m-am ridicat in cot sa o pot privi, ii mangaiam, tandru fata . I-am zambit scurt si pasional. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Aug 29, 2010 6:40 am | |
| ~Aeon~ -Prima noapte ca sot si sotie! Prima data dupa ce inelul micut de pe degetul meu ne-a legat pentru totdeauna.Am ridicat mana cu inelul si l-am privit melancolica, -Ce frumos suna! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Aug 29, 2010 6:44 am | |
| -Jess- I-am luat mana si i-am sarutat-o dulce. -Dovada , ca esti a mea pentru totdeauna, am zis si i-am pus mana intra mea, ma uitam la mainile noastre cum se legau, incet , degetele ei se incolaceau printra mele , am privit fascinat de miscarile lor . Si inelul era, era , dovada! -Doamne, cat te iubesc,am inchis ochii si nu mi-am controlat emotiile, o lacrima se prabusi pe cerceaful alb, patandu-l . | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Aug 29, 2010 6:47 am | |
| ~Aeon~ Il priveam cu atata iubirea ca as fii putut admite acolo, pe loc, ca viata intr-un balon roz de sapun chiar exista!Eu o traiam!Fericita! M-am ridicat si i-am sarutat ochii sorbindu-i astfel lacrimile naravase care ii curgeau. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Aug 29, 2010 6:51 am | |
| -Jess- I-am mangaiat fata si i-am sarutat, buzele umezite cu lacrimile mele , le sarutam incet si suav! Am pus-o incet cu capul pe perna pufoasa ,dupa m-am lasat langa ea . -Dormi,puiule,maine o sa fie o noua zi! Abea asteptam,. doamne, cat asteptam ziua de maine! | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Aug 29, 2010 6:53 am | |
| ~Aeon~ Ma aseza pe o perna si mi se alatura indata. Am inchis ochii si am rostit printre zambete. -Maine eu fac regulile! Am vrut sa ii mai spun ceva dar oboseala nenorocita ma curpinse in mreje si am adormit la pieptul lui. Stia ca il iubesc! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Aug 29, 2010 6:57 am | |
| -Jess- -Dormi, iubire, dormi, i-am zis si i-am mangaiat fata, dupa ce m-am ridicat intr-un cot sa o privesc . Cate un fir de par era, ravasit pe fata ei alba, strica peisajul! Le impingeam usor cu degetul , ca sa o pot vea clar, pe ea . Maine, ea facea regurile , uu suna apetisant . Ma tot inholbam la ea, nu ma mai saturam sa o privesc . -Te iubesc, i-am soptit . | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Aug 29, 2010 7:03 am | |
| ~Aeon~ M-am cufundat imediat intr-un vis care avea ceva special!Nu prin imaginile atat de cunoscute!Ci prin felul in care ma facea sa ma simt!Paseam incet catre ceva care ma atragea!Am ridicat privirea si i-am vazut!Un barbat brunet care imi zambea fericit si o fetita care alerga entuziasta spre mine.M-am lasat in jos si am mbratisat-o. -Emma!am zis sarutand-o pe obrajii pufosi. Jess ni se alatura si el in scurt timp si ne stranse in brate cu drag. -Fetele mele!rosti zambind.Va iubeste tata! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 30, 2010 7:33 pm | |
| -Jess- M-am trezit incet, m-am intins uitandu-ma la Aeon cum doarme . Am sarutat-o incetisor pe obraz , si am invelit-o cu tot cearceaful , ca sa ii fie cald . M-am ridicat , mi-am luat boxeri pe mine , si am plecat in bucatarie . Am luat de pe masa , un mar, l-am spalat si am inceput sa rontai . Era asa acru si zemos fix cum imi place mie! Am luat 2 felii de paine , le-am uns cu unt dupa cu gem de caspsunii , am facut un ceai de fruncte de padure si l-am pus intr-o ceasca de cafea mai mare . Le-am pus toate pe o tava si am vazut mici florii pe pervaz intinse , am luat o floare, era de un roz crem! Am zambit si am mirost floarea! Avea un miros dulce acrisor, mirosea minunat! Am pus floarea pe tava si am plecat in dormitor . Am pus tava in pat, si m-am dus sa dezvelesc geamurile ca lumina sa-si faca prezenta si in camera . -Neata, am zis eu incetisor auzind foituri in pat . -Ce face sotia mea? am zis is m-am intors spre pat, pentru a o vedea! | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 30, 2010 8:30 pm | |
| ~Aeon~ M-am foit in pat imediat ce lumina soarelui imi intra in ochi. -Buna dimineata! am raspuns somnoroasa, frecandu-ma la ochi. -Sotia ta o sa iti dea una ca m-ai trezit din vis! am continuat razand. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 30, 2010 8:53 pm | |
| -Jess- Am, ridicat o spranceana . -Bine atunci o sa dormim,am zis si am luat tava punandui-o in brate. -Mic dejun la pat, am ras incet, punadu-ma ca o placinta in pat. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 30, 2010 8:59 pm | |
| ~Aeon~ Am ras si l-am pupat pe obraz. -Placintica mea! Am luat felia de paine si am muscat din ea apoi am sorbit din ceai. -Yummy! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 30, 2010 9:03 pm | |
| -Jess- Am luat floare de pe tava si i-am pus-o la ureche .I-am intors fata spre mine sa o vad . -Minunat, am zis cu drag umezindu-mi buzele . | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 30, 2010 9:05 pm | |
| ~Aeon~ -Te iubesc! Mi-am lasat capul pe umarul lui si am inchis ochii. -Ce frumos e sa te trezesti asa in fiecare zi! Am luat o alta muscatura din felia de paine. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 30, 2010 9:07 pm | |
| -Jess- -Da...am aprobat-o si am luat putin gem cu degetul, gustand din plin . -Ium, am zis si am inchis ochii . -Si eu te iubesc.. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 30, 2010 9:10 pm | |
| ~Aeon~ Ceaiul ma facu sa ma relaxez iar bratele lui sa ma incalzesc putin.Inca eram goala...[sub cearsaf mai =)) ]. -Cat e ceasul?Mi se pare ca am dormit o vesnicie! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 30, 2010 9:16 pm | |
| -Jess- -Cam 12, am zis eu plictisit . -Mananci si mergem pe plaja, am zis entuziasmat. -Ah, am zis eu sec. -Am uitat, tu faci regulile azi,am zambit . | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 30, 2010 9:17 pm | |
| ~Aeon~ -Da eu fac regulile! am zambit superior si am lasat cana cu ceai pe tava. -Mananc si mergem pe plaja! am anuntat razand. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 30, 2010 9:26 pm | |
| -Jess- -Okay,am zis zambind Am stat acolo,pana cand terminat de mancat . -Ce vrei sa mananci la pranz? | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 30, 2010 9:28 pm | |
| ~Aeon~ -Am mancat deja! am aratat catre tava de langa noi. -O sa mai mananc la cina!Pana atunci ma hranesc cu energie! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 30, 2010 9:33 pm | |
| -Jess- -Okay, am zis si am pupat-o pe frunte . M-am ridicat am mers la baie, am facut un dus si apoi mi-am luat o pereche de panataloni scurti si o camasa , mi-am incheiat doar nasturele mijlociu . Mi-am pieptanat parul ,mi-am pieptanat parul si l-am dus asa pe spate, un look nou , si am iesit . -Ma duc sa inchiriez o placa de surf, doua pardon . | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 30, 2010 9:37 pm | |
| ~Aeon~ -Bine iubitule! Am coborat din pat si am mers sa fac un dus.Dupa cateva minute de petrecut sub dus, mi-am imbracat costumul de baie si am iesit pe balcon sa il astept. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 30, 2010 9:52 pm | |
| Am luat 2 placi de surf , asta e a lu Aeon si amea e asta . M-am intors rapid acasa am deschis usa si am strigat sa vina, nu avea rost sa ma duc .-Iubi,iubi, hai sunt niste valuri! Pfa, am zis eu entuziasmat . -Cred ca o sa fac o criza de happiness am zis eu rapid si bucuros . | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 30, 2010 10:13 pm | |
| ~Aeon~ Am iesit razand si am vazut placile de surf. -Gosh!Let's go then! Adrenalina imi iesea prin urechi. -Care e a mea?Ma uitam la placa verde cu o placere enorma! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 30, 2010 10:18 pm | |
| -Jess- -Asta verde, i-am zis si i-am dat-o. -Daca nu-ti place ti-o dau pe astalalta adica nu nu ti-o dau ca asta imi place mine am zis si am vrut sa vad cum tine placa . -Stii sa tii o placa de surf nu? am ras .
Ultima editare efectuata de catre ruffs in Lun Aug 30, 2010 10:22 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 30, 2010 10:21 pm | |
| ~Aeon~ Am luat placa verde si am apucat-o cum am vazut la tv. -E bine cum o tin? L-am intrebat rusinata. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 30, 2010 10:27 pm | |
| -Jess- -Da, am zis eu si am ajuns pe plaja .Mi-am desfacut camasa si am lasat-o sa cada pe nisip . -Acum,ia-te dupa mine , am zis si am aruncat incet placa in apa punadu-ma pe burta peste ea . | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 30, 2010 10:30 pm | |
| ~Aeon~ L-am urmarit cum se arunca in apa cu placa. -Tie ti-e usor sa zici! Am alergat pana la apa si am facut acelasi lucru ca el. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 30, 2010 10:33 pm | |
| -Jess- I-am trimis un pup. -Vreau sa te sarut am zis razand . -Uite, am zis si mi-am bagat pe rand mainile in apa, ritmic, una dupa cealalata ,incercand sa ma aproprii de un val . | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 30, 2010 10:35 pm | |
| ~Aeon~ -Daca ma darama te bat! i-am strigat privind amuzata cum se apropia valul de noi. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Alte locuri. | |
| |
|
| |
| Alte locuri. | |
|