| Alte locuri. | |
|
+4suicide.blonde Chocoholic ToxicBlood Raindrop. 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 5:18 pm | |
| ~Cleo~ -Derek, am soptit. Daca te ranesc vreodata, iti dau voie sa ma bati. Sa imi faci ce vrei. Nu vroiam sa il ranesc. Si i-am spus ce i-am spus pentru stiu cum e sa fii ranit. Drew a fost un.. Un... | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 5:21 pm | |
| - Nu o sa te bat niciodata, bine? Niciodata! Nu dau in fete. Dar cu facutul ce vreau...ei bine, poate la asta o sa ma mai gandesc. - Nici eu nu vreau sa te ranesc. Niciodata. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 6:37 pm | |
| ~Cleo~ Am simtit cumva putina perversitate in ceea ce a spus? Oricum nu-mi pasa. L-am impins pe iarba si m-am pus in poala la el, cuibarindu-ma la pieptul sau. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 6:50 pm | |
| M-a impins pe iarba si s-a pus in poala mea, cuibarindu-se la pieptul meu. Ne-am uitat la norii care treceau pe deasupra capetelor noastre, sub diferite forme. Am oftat cand am vazut o inima uriasa si i-am aratat-o si lui Cleo. Norul s-a risipit atat de repede, incat n-am avut timp sa ii fac o poza. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 6:58 pm | |
| ~Cleo~ Mi-a aratat un norisor in forma de inima. Am chicotit si i-am spus ca nu avea sa reuseasca sa ii faca o poza. Si chiar asa a fost. Mai aruncam priviri fugare catre Cole si Chad, dar pareau asa de linistiti si de pasnici! Mi-am ridicat barbia in sus si l-am mai sarutat inca o data, scurt. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 7:14 pm | |
| M-a sarutat din nou. Doamne ce de saruturi intr-o zi! - Ia zi-mi tu mie, frumoasa din iarba adormita cu norisori deasupra capului, ce vrei sa facem in continuare? am zis si am strans-o mai tare la piept. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 7:16 pm | |
| ~Cleo~ Am ras si mi-am dus mana la barbie, ganditoare. -Nu stiu. Tu ce vrei sa facem? | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 7:19 pm | |
| Sa ne dam cu capul de peretii padurii si dupa sa ne urcam pe ei, imi venea sa zic. Dar lui Cleo i-am spus doar: - Asta. Si am inceput sa o sarut si mai tare, mai pasional decat inainte. Limbile noastre se jucau una cu alta [=))], ca intr-un joc in care cea mai tare limba care explora gura cel mai mult castiga. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 7:22 pm | |
| ~Cleo~ Am gemut surprinsa cand a sarit[=))] asa pe mine, dar nu l-am departat. Ba chiar l-am intins pe iarba si m-am urcat peste el, continuand sarutul. Nu aveam de gand sa merg mai departe. -E bine? am intrebat printre saruturi. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 7:24 pm | |
| - Ce...n-ar fi...bine? am soptit printre saruturi. Cativa studenti treceau pe langa noi, ne acordau cate o privire, zambeau ori erau dezgustati si dupa plecau, susoteau sau continuau sa ne priveasca. Ce oameni! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 7:27 pm | |
| ~Cleo~ Am fluturat mana catre trecatori, parca alungand o albina enervanta. Daca nu plecau, aveam de gand sa ii arunc pe toti pe Marte. Cand s-au departat, eu inca il mai sarutam. M-am oprit si amandoi gafaiam. I-am zambit strengareste si i-am dat un ultim pupic pe obraz, dupa care m-am culcat si eu langa el. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 7:34 pm | |
| La un moment dat, Cleo a oprit sarutul si am observat cat de tare gafaiam. Mi-a zambit si mi-a dat un pupic pe obraz, apoi s-a culcat langa mine. Am oftat si am continuat sa privesc si sa studiez norii si firele de iarba. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 8:21 pm | |
| -Jess- Simteam fluturi ca se zbat in capul meu. Am incercat sa imi deschid ochii, m-am batait . Stateam pe ceva moale . Din instinc i-am spus numele. -Ae...Aeon ? Incercam sa ma ridic cumva, deschizandu-mi ochii. | |
|
| |
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 8:23 pm | |
| ~Aeon~ -Jess! am scancit.I-am pus mainile pe obraz manjindu-l de sange. -La naiba!am facut plangand.Uite-te si tu ce ti-am facut! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 8:26 pm | |
| -Jess- -Stai putin,am zis cu efort, nu puteam nici vorbi . -Ma...do...are cap...ul. Am zis cu greu . -Esti..bin...e ? Spu...ne-mi ca esti....bi...n..e. Am zis sec . Daca imi zicea ca nu era bine, ei bine muream pe loc! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 8:29 pm | |
| ~Aeon~ -Eu sunt bine! am zis stergandu-mi lacrimile de la ochi. -Te doare asa rau?Te duc la spital!?Iarta-ma!Iarta-ma!Iarta-ma! am izbucnit din nou in plans.
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 8:36 pm | |
| -Jess- Mi-am dus o mana la cap, dupa m-am uitat la ea , nu mai curgea sange dar ma durea. -Te rog, atata am reusit sa-i spun .
-Nu mai plange, am rasuflat greoi. -Te rog Aeon, te implor, ma uitam asa cu drag la ea, nu puteam sa o vad distrusa, mai ales din vina mea! | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 8:38 pm | |
| ~Aeon~ -Nu,nu,nu!Nu vorbi!Hai te rog eu nu vorbi!Odihneste-te! Doamne!Muream daca facea ceva!Muream!Ca si asa facusem destule!
~Chad~ Am gemut de durere si mi-am dus mana la cap. -Oh,drace! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 8:41 pm | |
| Am auzit un zgomot in spatele nostru. Chad! Chad se trezise! Am asezat-o pe Cleo pe iarba si m-am indreptat spre Chad. - Chad, Chad, esti bine? aproape am strigat si am topait de bucurie. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 8:42 pm | |
| -Jess- Am cazut pe picioarele ei , cu capul, ma durea asa rau! -Dar, ce sa intamplat ? Am intrebat sec.
-Gwen- -Chad? Se trezea . -Esti bine? L-am privit cu lacrimi in ochii. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 8:47 pm | |
| ~Chad~ -Da sunt bine!Doar putin ranit in orgoliu! Putin ranit?Parca as fi fost calcat de 3000 de camioane, toate in acelasi timp. -Da,Gwen!i-am recunoscut vocea.Sunt bine,puiule!
~Aeon~ A cazut pe picioarele mele. -Energia era prea multa si corpul meu nu suporta atat!
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 8:53 pm | |
| -Jess- -Deci eu ti-am provocat asta nu?! Am intrebat cu ochii inchisi . -O doamne, iarta-ma pentru tot!
-Gwen- -Iubire...am oftat. -Nu esti bine deloc . M-am uitat la Aeon. -Minunata zi de nastere! | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 8:57 pm | |
| ~Aeon~ Doamne!Eram cea mai nenorocita persoana din universul asta!Si cea mai slaba! -Nu,tu sa ma ierti! ne ceream unul altuia iertare dar singura vinovata de aici eram eu!Si PUNCT!!!!!
~Chad~ -Nu sunt bine! am recunoscut.Mi-era greu sa o mint pe ea! M-am uitat la fetele celorlalti oprindu-ma pe cea a lui Cole care statea la cativa centimetri de a mea. -Tu esti bine?Voi sunteti bine!
~Aeon~ -Iertati-ma va rog!Toti! Ii nenorocisem ziua de nastere lui Gwen!O distrusesem! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 9:00 pm | |
| ~Cole~ M-am trezit incet incet. Eram intins pe jos si imi simteam capul greu. -Hmmm, am spus.
~Cleo~ Am batut din palme fericita cand am vazut ca se trezisera toti si am mers la Derek, i-am luat mana si am pus-o dupa talia mea. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 9:06 pm | |
| -Jess- -Terminati! am strigat eu. -Terminati, am mai zis odata soptit. Nu mai puteam ma durea capul, infernal .
-Gwen- Mi-am facut mainile reci si i le-am lipit de capul lui Chad. M-am uitat la Aeon. -Ajuta-ma! M-am rastit . -Da-le energie! Ajuta si tu! Eram toti fara vlaga .
-Jess- -Sunt bine, am zis murmurat nici nu puteam vorbi, gura imi era uscata. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 9:07 pm | |
| - Pf. Pe tine, Chad...te putem duce la spital. Dar pe Cole nu putem...e inregistrat ca fiind mort! Intre timp a venit si Cleo care mi-a luat mana si mi-a pus-o pe talia ei. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 9:10 pm | |
| ~Chad~ M-am ridicat in fund. -Ma simt ca si cum as fi o sardina aruncata de pe un bloc!Ahh! I-am simtit mainile reci pe fata mea si a fost asa bine. -Eu sunt bine,Aeon!Pe bune!Imi revin dupa ce vomit! Imi vajaia stomacul. -Cole,tu cum esti?
~Aeon~ Il durea rau de tot!Il durea! -E numai vina mea! Il lovisem rau! L-am luat in brate si i-am dat din energie...dandu-le si celorlalti.
~Chad~ -Nu,man!i-am raspuns lui Derek. -O sa vomit! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 9:13 pm | |
| ~Cole~ Am simtit un val de energie. -Nu! am strigat si intr-un reflux de adrenalina, i-am trimis energia inapoi. Nu vreau! Nu merit! Lasati-ma! Sunt bine, Chad! M-am tarat mai departe si m-am tolanit pe iarba.
~Cleo~ -Esti un idiot! i-am strigat lui Cole.
~Cole~ -Mersi, am mormait. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 9:17 pm | |
| -Jess- Am incercat sa ma ridic. Eram ametit . Dar puteam merge, cu ochii inchisi . -Vezi, sunt bine! Am zis si am picat pe jos , incercand sa ma ridic dinnou.
-Gwen- -O doamne, am zis sec si mi-am lipit buzele de gatul lui. -Ma simt asa de rau,i-am marturisit, nu puteam sa-l vad in starea asta , imi vine sa urlu! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 9:18 pm | |
| - Chad, mai bine da acum la boboci. Da tot afara din tine. Mai putin matele, ai inca nevoie de ele. - Cleo, am zis luandu-i fata in maini, Cole nu este un idiot. Doar o persoana care nu accepta nimic de la altii! Cole, lasa valul de energie sa te prinda! Vrei sa traiesti? Vrei sa iti vezi copilul crescand? | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 9:20 pm | |
| ~Cole~ Cand am auzit ce a spus, o mare de convulsii m-a apucat si m-am incolacit din nou, in pozitia fetus. Am continuat sa resping energia si am stat asa mult timp. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 9:22 pm | |
| ~Aeon~ M-am simtit respinsa dintr-o parte si mi-am retras energia din partea lui Cole ca niste tentacule luminoase.
~Chad~ -Aeon,nu imi da energie! i-am zis amabil. -O sa ma simt bine dupa ce... Am tras aer in piept cand Gwen isi lipi buzele de gatul meu. -Lasa iubita ca imi revin eu!
~Aeon~ L-am vazut cum se impleticeste si cum a cazut din picioare. -Jess! Am dat cu pumnii in pamant plangand. -Jess,nu esti bine! Cole continua sa respinga incercarea mea de a il face bine, Derek se tinea ca scaiul de capul lui...iar el tot nu voia. -V-am mancat energia!Voi nu stiti!V-am absorbit fiecare particica din puteri! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 9:22 pm | |
| - Sa te ia naiba, Cole! Nu mai fi asa de incapatanat! Uita-te la mine, am zis fortandu-l. Nici macar nu sti cat am plans dupa tine, prostule! Am plans mult! Vrei sa mori iarasi? Vrei sa mor si eu, Cleo, Chad...? Zi-mi! Spune-mi! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 9:25 pm | |
| -FOARTE BINE! i-am strigat lui Aeon. Ia tot ce vrei! Nu mai conteaza! Derek a spus ceva. -Moartea e ceva trecator, Derek. O uiti repede. Nu mor acum. Si chiar daca as face-o... Nu am mai continuat. -Doar lasati-ma, am soptit. Aeon, ia cat vrei! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 9:28 pm | |
| - Nimeni n-a uitat moartea ta. NIMENI, ma auzi? Nimeni. - Bine, fa cu... N-am mai apucat sa spun ceva, pentru ca am simtit din nou o forta intrand in mine. Oh, nu! Nu iarasi! M-am prabusit, cu toti care se uitau la mine ca la poarta noua. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 9:30 pm | |
| ~Cleo~ -DEREK! am strigat si m-am asezat in genunchi langa el. I-am dat o palma cum obisnuia Cole sa imi faca mie si si-a mai revenit. Nu mai face asta! Ma sperii! am soptit. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 9:31 pm | |
| ~Aeon~ -Ce naiba esti atat de prost? i-am strigat verde in fata...nu eram nici Chad,nici Derek,nici Eve ca sa ii vorbesc linistita, dar era parte din mine, de cand ii dadusem suficienta energie ca sa il aduc inapoi. -Au plans dupa tine de parca s-ar fi sfarsit lumea!Am trecut de bariera pe care o crease in jurul lui si l-am alimentat din nou cu energie. -Derek!am zis speriata.
~Chad~ -Derek! M-am dus la el si i-am pus mana pe umar. Cleo veni si ea langa Derek si ii tranti o palma peste fata. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 9:32 pm | |
| -Jess- -Terminati,am marait si am mers la masina , incet incet . Mi-am luat o sticla cu apa si am baut din ea . Dupa am cautat ceva mancare, am vazut ceva biscuiti , am luat 3 si i-am mancat pe toti 3 deodata , i-am facut semn la Aeon sa vina, la mine
-Gwen- -Chad...am oftat. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 9:33 pm | |
| - Sa fac ce? am zis cu o voce diabolica. Doamne, unde e Alex? Mi-ar fi citit gandurile! Firar sa fie! Puteam gandi, dar nu si reproduce! - Cole. Nu lua energia. Te voi omori ACUM, l-am asigurat eu. Poftim? Nuuuuuuu! Nu, ajutoooooor! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 9:34 pm | |
| ~Cole~ -Asa sunt eu! Pros... Dar valul de energie a reusit sa ma invadeze. Am strans degetele in pumni. Cand totul s-a terminat, am ramas in aceeasi pozitie. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Alte locuri. | |
| |
|
| |
| Alte locuri. | |
|