| Alte locuri. | |
|
+4suicide.blonde Chocoholic ToxicBlood Raindrop. 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 3:39 am | |
| -Jess- Am inceput sa o ajut sa se imbrace , ii dadeam cate o haina. Tricoul, sutienul , pantaloni ... -Esti gata iubita ? M-am uitat la ea cum se imbraca, o puteam vedea si pe intuneric foarte bine, vibram . Dupa ce sa imbracat m-am dus la ea si am luat-o in brate . Am sarutat-o usor pe frunte, dupa pupand-o in coltul ochiului , | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 3:41 am | |
| ~Cole~ -Cat am fost plecat? am intrebat brusc. Eve... Daca si aici trecusera ani? Daca nascuse? Daca...? | |
|
| |
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 3:42 am | |
| ~Aeon~ Imi dadu rand pe rand fiecare haina si m-am imbracat.Oh,Doamne!Ce senzatie! -Da,iubitule!am raspuns in bratele lui.
~Chad~ Aproape doua saptamani! -Putin! Am mintit. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 3:47 am | |
| ~Cole~ Am simtit o unda de minciuna in vocea lui, dar am ignorat-o si am dat din cap, aprobator. M-am sprijinit de copac si am inchis ochii. -De ce m-am trezit? Aeon mi-a luat din putere cat sa dorm mult timp. Nu inteleg de ce sunt treaz. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 3:48 am | |
| -Jess- Am prins-o de talie . I-am curatat parul. -Frunze si iarba i-am explicat eu, totusi nu trebuia sa o facem pe camp! -Te simti bine? Am vazut-o asa fara vlaga .
| |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 3:51 am | |
| ~Chad~ -Cred ca ti-ai dorit mult prea mult sa traiesti si sa fii partas la ce o sa se mai intample!Ori chemarea iubirii te-a trezit! m-am scarpinat la ceafa.
~Aeon~ -Tu vorbesti serios? Am ametit ca naiba. -Hopa!am facut venind cu capul in pieptul lui. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 3:53 am | |
| -Jess- -O doamne,Aeon! Am strigat soptit si am prins-o de talie . -Deci...nu esti bine de loc . -Te-ai descarcat prea mult! E timpul sa--ti faci plinul . Am zis si am imbratisat-o strans , lasand-o sa ia din plin de la mine. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 3:55 am | |
| ~Cole~ -Nu stiu, am soptit. ALI! am spus brusc. La dracu, am uitat de ea! V-a spus ce secret stia? Inca nu-mi trecuse teama. N-aveam nici cea mai vaga idee de ce ar fi putut sti asa de rau despre mine. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 3:56 am | |
| ~Aeon~ -Nu!L-am impins cu toata puterea si l-am trantit la pamant. Am cazut si eu in genunchi si mi-am inclestat pumnii. -Da-te la o parte!
~Chad~ -Probabil a aflat de moartea ta si nu a mai vrut sa dea cu ochii de noi! Poate s-a omorat scorpia!Ca numai din cauza ei s-au intamplat atatea! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 3:59 am | |
| ~Cole~ -Posibil. S-a auzit o bufnitura si m-am ridicat rapid. M-am dus la Jess si Aeon si am intrebat buimacit: -E toata lumea bine? | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 4:00 am | |
| -Jess- -Auch,am zis si m-am sprijinit in maini . -Ce sa intamplat? M-am apropiat de ea incercand sa o iau in brate. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 4:02 am | |
| ~Aeon~ O luam razna!Luasem prea multa energie din jurul meu!Si prea multa energie de la el!
~Chad~ Dupa bufnitura aia am fugit cat m-au tinut picioarele pana la...Jess si Aeon. -Ce are?i-am intrebat pe Cole si pe Jess. Statea in genunchi cu pumnii inclestati. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 4:04 am | |
| -Nu stiu, am strigat. Apoi mi-am dat seama. -E suprasolicitata! DATI-VA LA O PARTE! Jess, te rog! Pentru binele ei! L-am luat pe Chad de tricou si l-am tras mai departe. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 4:05 am | |
| -Jess- Se uita in gol. -Aeon,am soptit sec luand-o usor in brate, punandu-i mana pe pumnul eu , incercam sa ii desfac pumnul pentru a tine de mana, nu reuseam nici cum! -Iubitoo....am zis sec . -Raspunde-mi! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 4:08 am | |
| ~Cole~ -La dracu', Jess! Am zburat pana la el si am inceput sa alerg in jurul sau, formand un vartej. Dupa ce l-am ametit putin, l-am tras mai departe si am privit-o pe Aeon cum se descarca de fluxul prea mare de energie. -Puneti-va mainile la ochi! am strigat, urmandu-mi sfatul. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 4:12 am | |
| ~Chad~ Am privit cum Aeon ramanea singura in micul ei coltisor pregatindu-se sa se descarce de fluxul de energie.
~Aeon~ 5...4...3...2 Am strans din dinti ca sa nu tip si am ...explodat! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 4:15 am | |
| ~Cole~ Fluxul ne-a aruncat pe toti intr-un mod nemilos. M-am izbit cu capul de o stanca tare si am simtit cum incepeam sa sangerez. Nici doua secunde nu au urmat, ca m-am pomenit cu corpul lui Chad aruncat peste mine si al lui Jess langa al meu. Am gemut. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 4:17 am | |
| -Jess- M-am ridicat din instinct, m-am uitat la mana mea, era toata sange, capul imi era cald . Simteam umezeala . -O doamne am zis si am picat instantaneu, nemai stiind nimic. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 4:22 am | |
| ~Chad~ M-am simtit ridicat in aer si m-am izbit cu putere de ceva tare. -Oh,God!Sa vezi durerea dracilor acum! am exclamat si mi-am simtit oasele vrand parca sa se rupa unul cate unul. -Cole,Jess! am strigat.
~Aeon~ Mi-am desclestat pumnii si i-am vazut pe toti trei la ceva distanta de mine.Insa unul singur conta pentru mine mai mult decat ceilalti. -Jess!am venit langa el si i-am luat capul in maini simtind cald.Sange! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 4:26 am | |
| ~Cole~ Cum am putut, l-am dat pe Chad la o parte de pe mine si am scancit cand am auzit oase rupte si la mine si la el. Dar eu ma izbisem de piatra. El mai mult de corpul meu. -Chad, Aeon, Jess, sunteti bin.... Si intuneric. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 4:32 am | |
| ~Chad~ Cole ma dadu la o parte si am simtit ca mor de durere.Oasele mele!!!!!!!!! Si ale lui! -Fratioare!am exclamat si am lesinat.
~Aeon~ -Baieti!le-am zis incepand sa plang.Baieti! M-am uitat la Jess! -Deschide ochii!Aveam mainile pline de sange.Deschide ochii! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 2:13 pm | |
| Cleo cazuse pur si simplu, iar eu nu am mai avut cum sa o prind. Cole i-a dat cateva palme, apoi Cleo s-a culcat, fiind foarte obosita. Am stat acolo langa ea mult timp, pana ce s-a auzit o bufnitura mare. Explozie. Opa, nu e de bine. M-am apropiat si am ramas "". Cole era pe stanca, lovit. La fel si Chad. - Cole, Chad, sunteti bine? Mai e cineva ranit? | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 2:34 pm | |
| ~Cleo~ Bufnitura m-a trezit. L-am vazut pe Derek cum alerga, si l-am urmat cu inima cat un purece. Cand i-am vazut, era pur si simplu sa mor. Pentru o secunda, m-am sprijinit de Derek, dupa care am luat-o la goana si am cazut in genunchi langa ei. -COLE! am tipat. CHAD! L-am luat pe Cole im brate si l-am scuturat. I-am dat un ghiont lui Chad. Nu reactionau! -Nu, nu, nu, murmuram. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 3:11 pm | |
| Intr-o secunda am auzit pe cineva cum alerga si se sprijinea de mine. Era Cleo. Am oftat usurat. Cleo i-a inghiontit, dar ei nu reactionau. COOOOOOOOOLE! Nu din nou, nuuuuu! Chad! Cateva palme nici ca i-au trezit! Am sunat la spital si i-am implorat sa vina mai repede pentru ca a fost o explozie si doi colegi sunt grav raniti. - Nu din nou...nu vreau sa mori din nou...nu vreau sa muriti... | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 3:19 pm | |
| ~Cleo~ L-am vazut cum suna la spital si intr-o secunda i-am luat telefonul si i l-am inchis. -Ce faci? Cole a fost inregistrat drept mort. Nu putem sa spunem ca pur si simplu a inviat. Am inceput sa tremur. -Derek, ce facem? | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 3:30 pm | |
| Cleo avea dreptate! Cole era mort in registre, dar avea sa moara aici daca nu faceam ceva! La fel si Chad! - Trebuie sa vedem...daca mai sunt in viata prima data. Verifica-l pe Cole, eu il verific pe Chad. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 3:35 pm | |
| ~Cleo~ -Nu sunt morti. Nu pot fi morti. Am nevoie de ei... De Cole... Desi am prostestat, i-am verificat pulsul varului meu si m-am uitat usurata la Derek cand i-am simtit bataile inimii. -Chad cum e?
| |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 3:58 pm | |
| Cole era bine, inca avea puls, ma informa Cleo. I-am luat pulsul lui Chad si era sa renunt, cand am auzit batai slabe. - Traieste! Are batai slabe, dar traieste! Habar nu aveam ce vom face in continuare. Trebuia sa facem rost de cineva care se pricepea, dar care nu il cunostea pe Cole! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 4:07 pm | |
| ~Cleo~ -Ajuta-ma! Trebuie sa-i punem undeva sa stea mai comfortabil. Cole statea aproximativ comfortabil cu capul in poala mea. Chad nu. Dar nu puteam sa il rog pe Derek sa-l ia pe Chad in poala, asa ca i-am facut si lui loc. L-am tras pe Chad mai aproape de mine si i-am pus capul langa al lui Cole. Gwen, la naiba, unde esti? -Derek, in masina se presupune sa fie o trusa de prim ajutor. Te descurci sa o gasesti? | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 4:12 pm | |
| Cleo i-a luat capul lui Chad in poala ei, langa al lui Cole. As fi facut-o eu, dar...holly shit! Era o situatie de criza! - Nu, draga mea. M-am nascut cacaniu in dungi si vad numai cacaniu! Logic ca pot gasi o amarata de trusa! i-am strigat in timp ce ma indreptam spre masina. Am luat trusa si am alergat spre locul in care stateau ranitii. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 4:16 pm | |
| ~Cleo~ M-am incruntat. Cacanie ti-e mintea, Derek! Pacat ca esti frumos rau! La dracu', am spus asta? Am luat trusa si am inceput sa ii pansez pe amandoi. Urmasem un curs de medicina. Dar nu a durat prea mult. Insa deajuns cat sa imi pot ajuta prietenii. -Gata, am spus, cand sangerarea s-a oprit la amandoi. Am vrut sa merg si la baiatul acela, dar se parea ca tipa Aeon avea grija de el.
| |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 4:24 pm | |
| Am privit socat in timp ce Cleo ii pansa pe Chad si Cole. Urmase cursuri de medicina? Asa se parea. - Wow. Esti fantastica, Cleo! Probabil m-as fi descurcat si eu, dar ce-i drept, cu mult mai prost decat tine! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 4:29 pm | |
| ~Cleo~ -Mersi, am spus rosind. I-am pus pe Chad si pe Cole cu capul pe iarba si m-am ridicat amortisem toata. M-am clatinat putin. -Hopa! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 4:32 pm | |
| - N-ai pentru ce sa imi multumesti. S-a ridicat, asa ca m-am ridicat si eu. S-a clatinat si iara' era sa cada. Ce fata! - Oke, deci trebuie sa facem asta mai des. Clatinarea si caderea. Hopa topa penelopa! Te iubesc, Cleo. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 4:35 pm | |
| ~Cleo~ Am ras indelung, dupa care m-am oprit sa il privesc in ochi. Oooo, Doamne! Iarasi ma indragosteam! Usor, mi-am lipit corpul de al sau si am aseptat sa vad daca ma respingea. Buzele lacome imi frematau. Asteptau ceva. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 5:01 pm | |
| M-a privit in ochi. Am vazut in ei o scanteie, exact ca la Kayla. Si-a lipit corpul de al meu, dar nu am respins-o. Am vazut cum isi "unduia" buzele [=))], asteptand un sarut. Asa ca am sarutat-o. Pasional, parca vrand sa nu mai respir niciodata. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 5:04 pm | |
| ~Cleo~ Doamne! Nu m-a respins. Si m-a sarutat! L-am sarutat si eu inapoi, punandu-mi mainile de o parte si de alta a chipului sau. Imi miscam buzele uniform peste ale sale. Cand nu mai aveam aer, m-am oprit si mi-am proptit fruntea de a lui, gafaind usor. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 5:08 pm | |
| Si-a proptit fruntea de a mea, gafaind. Am presupus ca nu mai avea aer, asa ca am lasat-o sa rasufle. I-am luat fata in maini si i-am soptit: - Te iubesc. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 5:10 pm | |
| ~Cleo~ Nu era prea devreme? I-am raspuns la afirmatie, sarutandu-l din nou, mai lacom, mai salbatic[=))]. Gemeam usor pentru ca nu aveam aer, dar nici ca vroiam sa ma opresc. Buzele sale imi confereau putere. Cand am terminat, m-am topit pe picioare si mi-am pus capul pe pieptul sau. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 5:14 pm | |
| Cred ca se gandea ca e prea devreme. Dar niciodata nu avea sa fie prea devreme. M-a sarutat mai salbatic decat o sarutasem eu si simteam cum nu mai avea aer, dar continua sa ma sarute. Si-a pus capul pe pieptul meu si am stat asa o bucata de timp, fara sa spunem nimic. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Alte locuri. | |
| |
|
| |
| Alte locuri. | |
|