| Alte locuri. | |
|
+4suicide.blonde Chocoholic ToxicBlood Raindrop. 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Aug 15, 2010 9:39 pm | |
| ~Aeon~ Am iesit din inghesuiala din masina. -Bine!Oricum nu avem loc acolo!i-am facut semn catre micuta familie care se formase pana sa venim noi aici.
~Chad~ Ah,incapatanata ca si Cole! -E viu!L-am vazut!Am vorbit cu el!Acum doar doarme! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Aug 15, 2010 9:42 pm | |
| ~Cleo~ -Nu, Chad! Impaca-te cu ideea! Uite! I-am bagat degetele in nas. -Vezi? Cand eram mici obisnuiam sa fac asa si intotdeauna se enerva si ma lua in spate ca pe un sac de cartofi. Acum... Nimic | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Aug 15, 2010 9:44 pm | |
| ~Chad~ -E viu,fiinta! am tipat la ea. Doamne,cred ca il omoram pe Drew daca il mai vedeam vreodata. -Nu esti singura!Nu ai ramas singura! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Aug 15, 2010 9:49 pm | |
| A clatinat din cap. -Bine! Oricum eu stiam ca nu era! Eu ma obisnuisem cu ideea. I-am mangaiat chipul palid si am reluat leganatul in fata si in spate. Era sa mor cand l-am vazut cum plescaia din limba. S-a intors pe partea cealalta la mine in ppala si si-a pus mainile sub cap, zambind. -Cole? am intrebat nesigura.
Off" Nu stiu cand plec cu adevarat. Parintii inca mai mananca.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Aug 15, 2010 9:51 pm | |
| ~Chad~ -Vezi? M-a bufnit rasul cand l-am vazut cum plescaia si cum s-a intors in poala ei.-Ti-am zis eu? off:nu are nimic > < | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Aug 15, 2010 9:57 pm | |
| -Mda, am spus, inca nedumerita. Dar eu... Eu am aflat din surse sigure ca el... Am clatinat din cap si l-am sarutat pe frunte. Era viu! -Hai si tu! i-am spus intinzand-ma spre Chad. Nu cred ca ma omoara Alex daca te pup pe obraz, nu? Imi fusese un dor nebun de toti.
Off: Ea nu stie ca nu mai esti cu Alex. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Aug 15, 2010 10:03 pm | |
| ~Chad~ -Nu cred ca Alex o sa te omoare!Ci altcineva! m-am uitat la fata roscata care ne privea din masina razand.
| |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Aug 15, 2010 10:06 pm | |
| -Deci nu pot primi un pupic de la faimosul Chad? am intrebat, zambind slab. Am fost usor surprinsa sa aflu ca Chad se despartise de Alex. Presupun ca nu, am raspuns singura la propria intrebare si am continuat sa ii mangai chipul varului meu. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Aug 15, 2010 10:17 pm | |
| -Jess- -Mergem pe jos acasa! am zis sec . M-am oprit brusc sa o sarut . -Imi pare rau, ca nu te ingrijesc cum trebuie , imi pare rau ca sunt un idiot , si ma port cu tine ca atare ! -Doar iarta-ma,pentru ce sunt . Am zambit slab. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Aug 15, 2010 11:20 pm | |
| ~Aeon~ -Nu am de ce sa te iert! i-am raspuns. -Nu mi-ai gresit cu nimic!l-am mangaiat pe obraz.Esti aici,cu mine si asta e tot ce conteaza!
~Chad~ -Cred ca Gwen nu o sa se supere daca iti dau un pup pe frunte! am glumit. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Aug 15, 2010 11:24 pm | |
| ~Cleo~ Am chicotit. L-am tras de bluza si l-am pupat pe obraz. -Mi-a fost dor de voi. Unde sunt ceilalti? Si cine e Gwen? Erau asa de multe intrebari... | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Aug 15, 2010 11:25 pm | |
| -Jess- M-am apropiat de fata ei incercand sa o sarut. -Gresit,am murmurat eu cu ochii inchisi . -Mereu o sa fiu aici,pentru tine,orice se va intampla , si niciodata nu o sa imi schimb sentimentele fata de tine , i-am zambit si mi-am atins usor buzele de ale ei stand asa doar lipite .
-Gwen- -Vreau eu un pupic pe frunte am zis rapid si am iesit afara. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Aug 15, 2010 11:29 pm | |
| ~Chad~ Ma pupa pe obraz si apoi a iesit si Gwen. -Vino aici iubita!Am tras-o jos langa mine si am sarutat-o.Gwen e iubita mea!Gwen,ea e Cleo,verisoara lui Cole!
~Aeon~ -Nu promite ceva de care nu stii ca se va intampla! am spus. -Asa ca hai sa traim clipa!Sa traim prezentul! Era posibil sa il iubesc pe omul asta pe care nu il stiu decat de doua saptamani.??? | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Aug 15, 2010 11:33 pm | |
| ~Cleo~ -Buna, Gwen! Ma bucur sa te cunosc, am spus zambind. M-am intins peste Cole care dormea pe mine si i-am prins mana lui Gwen, dupa care am scuturat-o. I-am facut cu ochiul si m-am intors la jucatul cu parul varului meu.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Aug 15, 2010 11:42 pm | |
| ~Chad~ -Iubita mea!am alintat-o.Cine creste maine cu un an? am gadilat-o cu nasul.
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Aug 15, 2010 11:46 pm | |
| -Gwen- -Salut , am zambit. -Eu? Am uitat de ziua mea! Am zis socata.
-Jess- -Iubita mea, eu nu o sa tin la nicio fata cum tin eu la tine acum , pur si simplu, simt ca tu ma completezi tu o sa fii mereu a mea, daca nu o sa schimbe ceva . I-am zambit slab si am pupat-o usor pe frunte. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Aug 15, 2010 11:52 pm | |
| ~Aeon~ M-am uitat la el si am oftat. -Daca ma inseli cu vreo fufa va transez! am adaugat nevinovata.
~Chad~ Saracuta a avut atatea pe cap! -E de ajuns ca nu am uitat eu! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Aug 15, 2010 11:54 pm | |
| ~Cole~ Ceva imi spunea sa ma trezesc,. Eram inca obosit. O forta ma impingea sa adorm. Dar nu vroiam. Mi-am deschis ochii cu greutate si mare mi-a fost mirarea sa observ ca eram pe jos, cu capul in poala lui... -CLEO! am strigat si m-am ridicat. Am luat-o in brate si am strans-o tare.
~Cleo~ M-a speriat incredibil cand s-a trezit asa brusc si s-a aruncat la gatul meu. Am inceput sa rad ca o idioata si l-am strans si eu la randul meu. -Cole al meu! i-am spus dragastos dupa care i-am tras o palma zdravana peste ceafa. Cand i-am vaut privirea nedumeriata am spus, putin furioasa: -Sa nu ma mai faci sa trec prin asemenea palpitatii, idiot blond! Ne-am facut griji pentru tine, am spus si m-am uitat la Chad. Speram sa primesc o aprobare. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Dum Aug 15, 2010 11:58 pm | |
| -Jess- Am chicotit si am inceput sa o sarut pasional . Am prins-o de talie lipind-o de mine . Putea sa imi ia multa energie , pentru ca eu ma simteam bine. -Nu o sa te insel cu nimeni,am zis gafaind . -Daca o sa tii la altcineva, la alt baiat, ei bine, o sa te las sa il iubesti sa fii fericita,am zambit fals. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 12:02 am | |
| ~Chad~ Cleo nu stia ca motivul pentru care Cole dormise asa profund era cativa pasi mai incolo. Am dat din cap sa o acopar pe Aeon si i-am facut cu ochiul lui Cole.
~Aeon~ Ma prinse de talie si ma lipi de el, sarutandu-ma. Lacoma,mi-am pus mainile in jurul gatului lui si l-am sarutat si eu... Ii luam din energie! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 12:12 am | |
| ~Cole~ Am dat sa il intreb de ce a facut semnele alea, dar pana la urma am inteles. Am mai strans-o putin in brate si m-am ridicat in picioare. Mi-au trosnit oasele ingrozitor. asa de ingrozitor ca m-au uimit si pe mine.
~Cleo~ Am chicotit. -Cineva nu si-a luat calciul azi. Un laptic ar fi cel mai bun, am spus si m-am ridicat in picioare dupa care i-am atins nasucul cu degetul aratator.
~Cole~ M-am uitat la Chad. Avea sa ma tachineze toata viata. Auzi la ea. Laptic pentru Colic8-| | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 12:14 am | |
| -Jess- Simteam cum imi ia din energie . Ma bucuram pentru ca ea era praf . Ma bucuram ca pot sa am grija de ea, ma bucuram sa o sarut sa o lipsesc de mine, sa ma joc cu suvitele ei . Sa ii mangai fata . - Ajunge, am zis dezlipind-o de mine . Eram ametit , imediat puteam lesina si nu vroiam sa ma duc la spital in momentu asta.
-Gwen- M-am intins si am cascat, era noapte afara . -Mie somn! m-am plans eu. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 12:19 am | |
| ~Aeon~ M-am prins cu putere de bratele lui... Schimb de energie! -Ti-am zis prostutule de ce nu vreau sa iau de la tine!Ca esti atat de dulce si ma faci sa vreau mai mult!Sa imi pierd mintile!
~Chad~ -Laptic! am ras. -As putea sa ma schimb intr-o vaca si sa dau un pahar de lapte proaspat!Dar si mie mi-e somn! m-am uitat la Gwen care motaia in bratele mele.Ajungem acasa si dormim puiule! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 12:23 am | |
| ~Cole~ -Chad, nu-ti mai bate joc de mine, ca te cac! am spus, abtinandu-ma cu greu sa nu rad.
~Cleo~ -Ca ce ii faci? am intrebat incruntata.
~Cole~ Am inceput sa rad si mi-am dat ochii peste cap.
~Cleo~ -Idiot blond, am murmurat. Stiti cine lipseste de aici? DEREEEEK! Mi-am dus degetele la tample si l-am reperat. M-am concentrat mult si l-am facut sa leviteze pana la noi. -Hei, cowboy, l-am salutat. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 12:24 am | |
| -Jess- M-am smacit elegant . -Termina, am ras . -Sunt bine, iubire...Am prins-o de talie si am continuat sa merg . -Si nu sunt eu ala dulcik [=))] aici, tu ma faci sa fiu dulcik , am zis asa cocalar.
-Gwen- I-am dat un pumn in umar. -Te prostesti deja, am ras incet. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 12:29 am | |
| Cineva parea ca mi-a patruns in minte. M-am lasat purtat de val, la fel cum ma lasam pe la 5 ani in casa cand facea mama crema de zahar ars. Cred ca nici duhul nu putea sa pluteasca mai bine decat mine. Am ajuns undeva, habar n-am unde, dar CEL MAI IMPORTANT lucru a fost ca l-am vazut pe el. Cole. Fusese doar un vis ca a murit? - COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLE! COLE, COLE, COLE, COLE. Saracu', sigur il omor eu dupa ce ii dau un hug. I-am dat cel mai mare hug din viata mea si l-am sarutat pe ambii obraji. Bine ca nu se ferise, ca poate nimeream pe gura. 8-| - Bro, te iubesc! Nici nu sti cat mi-ai lipsit! [:x] - Cleo, multumesc ca m-ai adus aici! Te iubesc si pe tine! am zis si am zambit, iar Cleo parea ca se inrosise putin. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 12:32 am | |
| ~Chad~ -Sorry,beib!Mi-am frecat umarul pentru ca ma lovise cam tare.Ai o mana tare,Gwen!
~Aeon~ -Esti dulcic cu K! i-am zis razand. Mergeam imbratisati lasand "familia" sa ramana undeva in spatele nostru!.
~Chad~ OMG!Derek!Opriti-l ca il sufoca! -Man,iti trebuie un buton de "Pauza"!Il sufoci! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 12:35 am | |
| ~Cole~ Am suras usor cand m-am trezit cu un Derel nebun de gatul meu. L-am strans si eu in brate si l-am lasat sa ma pupe. -Si tu mi-ai lipsit, Derel! am spus zambind.
~Cleo~ Am chicotit multumita. Am mers la Derek si l-am luat in brate, ca sa-l departez de Cole. L-am pupat pe obraz si i-am spus: -Mi-ati lipsit, tembelilor! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 12:37 am | |
| -Jess- Era o campie in stanga noastra. -Mergem si stam pe jos? Am intrebat-o pe Aeon.
-Gwen- -Familia in actiune, am zis rapid si am ras . L-am pupat pe Chad pe umar. -Mia scapat,am zis rapid si am ras. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 12:40 am | |
| - Lasa ca nu se sufoca. Ca daca vreau pot face si asta. Il bag in costumu' de banana si gata! - Cleo, vai de mine, dar cat de frumoasa te-ai facut! Despartirea de Kayla ma afectase foarte tare. Nu aveam sa o mai vad niciodata, pentru ca avea sa se mute in alta tara. O iubisem. Tare. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 12:43 am | |
| ~Cleo~ Am rosit puternic. -Aaa, multumesc frumos, Derek! Esti un dulce.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 12:44 am | |
| ~Aeon~ Am dat din cap...Voiam liniste si miros de iarba verde. Si pe el!
~Chad~ -Nu iti face griji! am ciufulit-o... -Asta e familionul meu!Disfunctionalii mei! Hopa!Cupidon? M-am uitat la Derel si la Cleo! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 12:46 am | |
| - Cole e un norocos ca te are ca verisoara! Simteam ceva puternic pentru Cleo. Nu stiam cum se putea intampla asta, dar...si Drew plecase. Si Cleo fusese lasata balta, la fel ca mine.- Poate mergem la o pizza, ceva! am zis balbaindu-ma. Erau prea multe persoane in jur! Extrovertitul din mine vroia nitica libertate de comunicare cu o fata frumoasa, la naiba in puii mei! [ )] | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 12:49 am | |
| ~Cleo~ -Poate, i-am spus sigura pe mine si i-am facut cu ochiul. Nu eram sigura ca puteam trece asa de repede peste despartirea de Drew. Dar Derek era chiar.... Foarte... La naiba, Cleo! Te intreba numai din politete!
Ultima editare efectuata de catre ToxicBlood in Lun Aug 16, 2010 12:53 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 12:52 am | |
| -Jess- Am ajuns pe campie si m-am trantit pe iarba. -Ce bine eee, era asa intuneric , dar bine ca am mai trecut pe aici . -E racoritor, mi-am deschis bratele si am asteptat-o si pe ea.
-Gwen- -Okay, m-am bagat in spate si m-am intins pe toate locurile punandu-mi mana la cap . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 1:00 am | |
| A zis poate! Dar la fete este cam un "nu" spus frumos. Shit, la naiba, ti-ai pierdut farmecul. A cazut pe ganduri, asa ca mi-a parut rau cand am intrebat-o: - Si cu Drew...cum a mai ramas? Va veti mai vedea? Speram sa nu se supere sau ceva de genul, ca rascolesc amintiri dureroase. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 1:02 am | |
| ~Cleo~ Am strans degetele in pumni si am zis printre dinti: -Nu stiu si nu ma intereseaza!
~Cole~ M-am uitat intrebator la ea. Cand mi-a facut cu mana nonsalant, am dat ochi peste cap. Daca nu vroia sa spuna, bine. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 1:07 am | |
| - Scuze, scuze, scuza-ma! am zis si mi-am regretat amarnic cuvintele de mai devreme. Imi pare rau ca am pus intrebarea aia. Am fost un dobitoc. Numai ca...si eu am trecut prin o despartire. De Kayla. Cateva lacrimi isi facusera aparitia in ochi, dar nu aveam de gand sa le las sa curga. Si ea a plecat in alta tara...a trebuit sa ne despartim. - Pf, nu trebuia sa iti incarc constiinta cu problemele mele personale. Ma ierti, te rog? am zis si am privit-o in ochi, fara a ma gandi sa o hipnotizez. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 1:09 am | |
| M-am uitat in ochii lui si m-am balbait usor: -Aaaa, nu-ti mai cere scuze pentru nimic. Totul e ok. O sa-ti revii! O sa ne revenim! I-am zambit cald. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Alte locuri. Lun Aug 16, 2010 1:12 am | |
| - Am fost nepoliticos. Si da, trebuie sa ne revenim. Imi zambise cald, asa ca i-am intors si eu zambetul. Imi place de tine. Si mult, am gandit dar nu am avut curajul sa i-o spun in fata lui Cleo. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Alte locuri. | |
| |
|
| |
| Alte locuri. | |
|