| Alte locuri. | |
|
+4suicide.blonde Chocoholic ToxicBlood Raindrop. 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 5:53 am | |
| -Jess- Cand am vazut-o ca se indrepta spre mine , i-am imanat cadoul , era medalionul asta . . Trebuia sa il deschida rapid . -Hm un mic, cadou, sa iti arat ca te iubesc ! Am zis dand din umeri . -Vezi daca iti place, daca nu , ei bine, o sa-ti iau altul . | |
|
| |
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 5:59 am | |
| ~Aeon~ Ok!Numai asteapta sa vina si cadoul pentru el! Am luat cutiuta din mana lui si am deschis-o usor. -Jess!am facut cand am vazut medalionul.Gosh!E... Era superb. -Eu cand apuc sa iti iau un cadou pe cinste?Pentru ca tu mi-ai luat deja mai mult decat as fi putut sa cred ca voi primi! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 6:03 am | |
| -Jess- -Imi place sa te alint, iubita , i-am zis sincer si m-am dus la ea . -Hai sa vedem, cum iti sta, am ajutat-o sa il lege la gat, i-am dat parul ferm intr-o parte, dupa i l-am legat arajandu-i parul la loc . -Hai sa te vad, m-am indreptat spre fata ei, si era minunat! -Vezi ca pe spate, scrie asa : Nu te voi uita niciodata, steaua mea . Jess -Hi, am ras ferm . | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 6:06 am | |
| ~Aeon~ M-am uitat la cuvintele gravate pe spate si nu mi-am putut opri o lacrima. -Tu ai idee cat de mult te iubesc? M-am prins de gatul lui si l-am privit adanc in ochi. -Nici eu nu imi dau seama cat de mult te iubesc!E prea mult de masurat in cuvinte!De masurat in orice altceva! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 6:14 am | |
| -Jess- -Te iubesc, mai mult decat universul asta stupid . -Defapt nu e stupid, pentru ca esti tu-n centrul universului meu ! Tu faci totul sa functioneze pentru mine, tu esti, steaua mea, am zis si m-am uitat la medalion . -Doamne, deci, iti sta foarte bine, Aeon . i-am zis incepand sa o sarut incet , stergandu-i lacrima de pe obraz , . | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 6:21 am | |
| ~Aeon~ Imi sterse lacrima. -Iti multumesc ca existi! am raspuns sec. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 6:26 am | |
| -Jess- -Da bine, nici chiar asa, am zis sec si eu . -Ma bucurrrrrr, ca am venit la academie, doamne, cea mai fericita zii din viata mea ! | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 6:28 am | |
| ~Aeon~ -Imi amintesc cand te-am vazut prima data! am inceput sa rad.-Ramasesem ceva de genul " "! Si toate celulele din mine te voiau!Iti voiau energia!Doamne cum radiai in ziua aia!Nici nu iti inchipui!Erai asa ca o stea....Da!Exact ca o stea! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 6:33 am | |
| -Jess- -Uuu, si de ce nu mi-ai zis ? Am intrebat tandru . -Serios, puteai sa-mi zici, iubi , am ras . | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 6:35 am | |
| ~Aeon~ -Da!O persoana pe care atunci o vedeai prima data iti spunea ca radiezi ca o stea!Inteligenta miscare! am ras.-M-ai fii crezut nebuna!Apoi certurile dintre noi! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 6:41 am | |
| -Jess- -Au fost, clipe, minunate! -Mie mi-au placut, am zis sec . -Imi placea, ca te enervezi asa rapid , am zis sec si am ras. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 6:44 am | |
| ~Aeon~ -Nu neg ca si mie mi-au facut placere atunci! am recunoscut. -Am un comportament acid,i know!Dar tu ma stingi! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 6:50 am | |
| -Jess- -Daa...am zis zambind . Doamne, imi aduceam aminte de faaza cu Cole, am inchis ochii stransi, incercand sa o fac sa nu mai vina in minte . Dupa ce disparu , am sarutat-o pasional . -Vreau, sa ne casatorim mai rapid ! am zis entuziasmat . -O sa fii si oficial a mea . Si eu o sa fiu numai al tau . <3 | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 6:55 am | |
| ~Aeon~ Pentru o clipa am simtit cum aura lui se intuneca, apoi reveni la normal!Dar doar pentru o clipa!Doar cat sa imi dau seama ca isi aminti probabil ceva urat. -Ne casatorim si acum,puiule!Oricum...eu ma simt deja casatorita cu tine de cand am inelul asta pe deget! Am privit inelul cu o dragoste incredibila. -Dar...vreau sa fie toti la nunta noastra!Sa fie perfect!Sa fie Gwen... | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 6:58 am | |
| -Jess- -Dap, o sa fie toti, am asigurat-o. -Chad, Cole, Alice, Alex, Eve ... am zis zambind . - O sa fie perfect, dar o sa fie neobisnuit . Nu o sa tin nunta in biserica, o s-o tin pe un camp, doar noi ! | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 7:04 am | |
| ~Aeon~ -Viata noastra atarna de firul neobisnuitului! am spus. -Pe camp pentru ca o sa imi aduc aminte toata viata!!!!!Am facut dragoste prima data pe un camp!Ne casatorim pe un camp! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 7:07 am | |
| -Jess- -Da chiar! am zis surprins . -Am uitat, am ras incet, si rusinat , :d - A fost ,minunat si o sa fie si deacum in colo . | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 7:10 am | |
| ~Aeon~ -Eu nu am uitat! m-am intors cu spatele la el. -Prima data nu se uita niciodata! am rostit stanjenita...hai ca acum...chiar picam de bleaga. Nu stia ca eu inca eram... | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 7:16 am | |
| -Jess- - Pai, am uitat adica, nu am facut legatura intre camp si camp. =)) Am ras incet, mergand in fata ei . -Hei, adica , uh , m-am prins la ce se referea . -Si, tu ai vrut? adica cu mine...? Ca imi amintesc ca am sarit pe tine, dupa, nu a mai contat nimic .Doar te vroiam! | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 7:19 am | |
| ~Aeon~ Veni la mine. -Stiam doar ca voiam sa fiu cu tine!Restul nu a contat!Si a fost atat de...WOW!!!! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 7:21 am | |
| -Jess- -A fost perfect ? Am zis putin rusinat . -Adica, mna prima data e, magie ! I-am zis . | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 7:25 am | |
| ~Aeon~ -A fost perfect!Pentru mine! am lasat capul in jos. -Nu stiu pentru tine! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 7:30 am | |
| -Jess- I-am ridicat fata cu mana . -Uitate la mineee, iubi, normal ca a fost perfect! Mi-a placut asa de mult, ziceam salivand, amintindu-mi de placerea aia . ;x | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 7:35 am | |
| ~Aeon~ Era oare posibil sa fie al meu? Am deschis ochii si am zambit. -A fost perfect!:X | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 7:39 am | |
| -Jess- -Da, am zambit tandru . -Normal, ca a fost perfect, doamne, am inchis ochii , amitindu-mi de tot ! -Lesin,i-am zis eu rapid punadu-ma pe pat . | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 7:42 am | |
| ~Aeon~ Se tranti in pat. -Pisi! am inceput ingrijorata. -Dar eu nu stiu sa gatesc!Ce mancam,noi? Gosh!Ma purtam ca o adevarata nevasta. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 8:17 pm | |
| -Jess- -You say wha'? am inceput sa rad . -Iubi, avem multa mancare in frigider , lol, am zambit ,. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 9:21 pm | |
| ~Aeon~ -Aham!Si o sa mancam numai conserve? am inceput si eu sa rad. -Nu te pot tine numai pe conserve!Si iubi!!!!Noi o sa locuim aici sau ne intoarcem in LA? Mi se parea o idee atat de tentanta sa stam aici,doar noi doi, dar LA insemnau prieteni, parinti, academie! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 9:24 pm | |
| -Jess- Am inceput sa rad, era asa amuzanta . -Nu stiu,ma mai gandesc, i-am zambit . -Daca,ne place aici, de ce nu ? Ma mai gandesc, i-am raspuns. -Pai, sunt multe fast food-uri, prin zona, adica, restaurante, putem sa mancam, la restaurant, i-am propus . -Sau putem cumparta, alimente si gatesc eu , am zis eu sec . | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 9:44 pm | |
| ~Aeon~ -Ma comport aiurea nu-i asa? l-am intrebat stanjenita. -Putem sa ne luam un apartament micut in apropiere de academie!Pe ala il platesc eu sa fie clar! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 9:49 pm | |
| -Jess- -Mai, vedem, am linistit-o si m-am ridicat sa o iau in brate . -Si, nu, nu te comporti ciudat,. doar ma amuzi, pentru ca esti amuzanta,am ras incet . -Nu-ti plac staffu-rile mari nu, am ras incet . -Okay,maine facem surf! | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 9:52 pm | |
| ~Aeon~ Am scos limba la el. -Nu vreau sa iti dai banii pe staff-uri mari!Ceva micut si al nostru!Cochet!Gata am terminat! Dar nu puteam sa termin!Doamne!Trebuia sa imi sun fetele!Sa le spun si lor! -Da,Jess!Maine facem surf!Eu pe plaja asteptandu-te! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 9:58 pm | |
| -Jess- Am ras cu pofta. -Iubi, iubi, am zis facem surf! Am zis si am prins-o de maini . -Facem^^, i-am repetat . -Daca , nu vrei, ei bine ... o sa ma gandesc la ceva, ca sa vrei sa faci surf cu mine! Si o sa faci, eu fac regurile, remember ? | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 10:02 pm | |
| ~Aeon~ -Tu faci regulile? M-am facut ca ploua. -Nu stiu sa fac surf!Asta chiar nu stiu!O sa ajung hrana de rechini!Mai ales ca's asa alba ca laptele! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 10:10 pm | |
| -Jess- -Atata, incredere ai in mocofanu asta? Am aratat spre mine . -Inveti iubi, te invat eu! E asa cul, doamne, te ia asa valul la propriu ! ^^ | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 10:18 pm | |
| ~Aeon~ -In tine nu am incredere deloc! am glumit. -Mi-e frica sa ma las in mana ta! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 10:24 pm | |
| -Jess- Auch! Direct in suflet ! Am zambit slab, dupa i-am vorbit : -Nu te-as pune , eu in pericol, daca ar fi periculos, i-am zis sec . -Eu incerc, sa te faci sa zambesti, sa ne distram impreuna, nu sa ma distrez singur, i-am continuat. -Nu conteaza , am zis si i-am auzit ca ii vibreaza telefonul .
Mesaj pentru pisi,sis . Okay, deci, o sa dai intr-o mare belea dom'soara . Unde esti?! Ce faci! Nu dai niciun semn de viata, doamne, Aeon, o sa mor intr-o zi . Te rog, raspunde-mi la sms, sa fiu linistita, si spune-mi ca esti bine! xoxo . | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 10:28 pm | |
| ~Aeon~ -Nu am terminat pisi! I-am aruncat o privire tandra si apoi mi-am luat telefonul. -Gwen!am zambit. Am tastat repede un mesaj si l-am trimis.
Sunt in Hawaii,nebuna mea mica! Cu Jess!!!Am o mega surpriza pentru voi toti!Dar sa ii strangi pe toti! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 10:33 pm | |
| -Jess- -Super,am zis si m-am dus la baie, inchizand usa . Ma uitam in oglinda, sec si bleg . Mi-am dat paru pe spate si mi-am spalat fata , am stat asta inca 4 minute dupa am iesit . -Ma duc sa manc ceva, i-am zis si m-am dus in bucatarie . Mi-am luat de pe masa un mar si m-am asezat la masa uitandu-ma insistent pe geam, la ocean . Mancam, pe fundal se auzeam rontaituri, si cum musc de pe marul zemos . Auzeam si valurile care se agita .
-Gwen- Am primit sms ei, scriindu-i 'napoi .
Hawaii? wai deci, trebuie sa-mi povestetiiiii, si o sa ii strang pe toti, o sa te sun cand suntem toti! Okay, cand vii inapoi , inca un sms si te las, :> ! | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Aug 27, 2010 10:43 pm | |
| ~Aeon~ -Bine,bebe! I-am facut semn sa se duca la baie si eu m-am asezat pe pat si am citit mesajul. -Da,inca un mesaj si ma pomenesc cu zece! am zis ca pentru mine si am raspuns.
[b]A fost ceva de moment!!! Nu stiu cat stam!Nu e ceva planificat![/i] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Alte locuri. | |
| |
|
| |
| Alte locuri. | |
|