| Dormitoarele baietilor | |
|
+4Jinx ToxicBlood Ale. suicide.blonde 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 7:27 pm | |
| off:se intelege ca naiba chestia aia cu sarutul =)))...drew cred ca simte ca a ajuns intr-un univers paralel =))))
ON: Tipatul lui Cole ma puse in alerta! Ce avea? Am invins partea aceea intunecata din mine si m-am ridicat. Eram din ce in ce mai aproape de revenirea la forma mea umana, coltii disparusera , si pielea mea nu mai era acoperita de blana aia neagra dezgustatoare. -Ce are? I-am intrebat pe ceilalti!Erau la fel de speriati ca si mine. De mine! -Stiu ca mi-ai citit gandurile, stiu ca esti dezgustat de ce ai aflat, si sincer prea putin imi pasa!Era doar un joc prostesc si nu astept sa ne intelegi!I-am comunicat lui Drew. | |
|
| |
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 7:40 pm | |
| Din cauza transformarilor lui Chad, care erau tot mai dese de la un timp mintea mea pur si simplu ingheta, nu mai puteam face nimic, ramaneam acolo fara vreo putere de a ma misca. Am intrat din nou in realitate canc Chad isi revenise de tot, iar Cole era cam lesinat . -Ah, ma bucur ca ti`ai revenit m`am dus la el si l`am consolat cu o imbratisare sau m`am consolat pe mine .. L`am vazut pe Cole pe jos .. -Cole trezeste`te!Ori iti dau palme, ori apa .. tu alegi. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 7:47 pm | |
| M-am pomenit cu corpul cald al lui Alex langa mine, cu bratele ei in jurul meu! singura care avea curaj sa ma ia cu calm!Singura care ma acceptase asa cum eram, un ciudat cu puteri instabile! -Imi pare rau! Incepusem sa folosesc cuvintele astea mai mult decat oricare alte cuvinte!Devenisera ca o rutina pentru mine!Cum devenisera si transformarile astea necontrolate! -Drew, imi pare rau pentru... Am facut semn catre fata, ca sa ii dau de inteles de ce ziceam aia, desi ma indoiam ca nu aflase asta cu cateva secunde inainte sa dau glas gandurilor. Si eram sincer!Pentru prima oara! Magarule! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 7:51 pm | |
| -Nu ai de ce sa`ti ceri scuze fata de mine, nu vrei tu sa te transformi l`am lasat in pace cu Drew vorbind despre zgarietura aia si incercam sa`l trezesc pe Cole, i`am tras vreo 2 palme [incet] si apoi am luat un pahar de apa si i`am udat fata .. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 7:56 pm | |
| Alex se desprise de mine si se duse la Cole.Era inconjurat de toti.Ii luau tot aerul. Si mai primi si doua palme si un pahar de apa rece pe fata. -Nu cred ca o sa il ajute asta! Le-am zis ingrijorat. -Alex, nu il mai palmui atat! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 8:01 pm | |
| -Gata, stau cumine! i`am spus si m`am indepartat de Cole, avea dreptate Chad, il luam tot aerul si oricum puteam sa`l bat tot nu se trezea .. | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 8:08 pm | |
| Cole lesinase, si inainte de asta zisese ceva de mine. M-am bagat in discutia lui Chad si Alex.Inainte de asta Chad isi ceruse scuze. -Mai bine sa-l punem pe pat. O sa isi revina el la un moment dat. Respira normal si nu are convulsii. Poate e slabit. -Si..Chad, te-am imobilizat la zid ca sa te calmez, nu sa-ti fac rau. Daca voiam sa ne batem, ma transformam si eu ca tine, din moment ce am puterea ta. Sper ca nu suna ca o scuza, pentru ca nu era.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 8:11 pm | |
| Alex il lasa in pace.Inceta cu palmele si abandona paharul gol pe noptiera. Si Drew, interveni si el, singurul care nu se pierduse cu firea in momentul cand Cole lesinase. -Si mi-am cerut iertare pentru asta! I-am raspuns pe un ton ostil. -O sa alte ocazii sa aratam ce putem! Am promis! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 8:20 pm | |
| -Cum ar fi la cursuri, daca se mai tin, vreau sa avem un prof pt lupte am spus entuziasmata apoi mi`am amintit iar de Cole si m`am uitat intristata la patul in care era .. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 8:27 pm | |
| -Ce prof de lupte? am intrebat-o zapacit. -Avem un prof nou? La naiba daca am stiut eu de asta!Unde naiba statusem atata timp? | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 8:30 pm | |
| -Am zis ca vreau, nu ca stiu ceva sigur. Si eu as vrea .. chiar mi`ar placea eu eram mereu cu lupta si bataile, nu puteam fi si eu putin mai pafisita, God .. doar eram fata | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 8:38 pm | |
| -Tu nu esti in toate mintile mamica? M-am uitat la ea cu o spranceana ridicata? Daca o punea sa se lupte cu Drew, mai era atat de entuziasmata? | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 8:41 pm | |
| -Asta asa este .. i`am raspuns la ganduri te voi lasa pe tine atunci, sa`mi speli onoarea :> | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 8:43 pm | |
| -Cat de onorat ma simt! I-am zis ironic si apoi m-am uitat la Drew care statea in acelasi loc in care se asezase.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 8:44 pm | |
| -Stiu, deaia te`am si ales pe tine, stiu ca te simti foarte bine si deaia . am scos limba la el si m`am lasat pe spate pe covor | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 8:48 pm | |
| Scoase limba la mine, cum facea de altfel de fiecare data cand o enervam si se lasa pe covor pe spate. -Simte-te in largul tau!Nici nu o sa racesti iubita! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 8:50 pm | |
| -Ca sa ma simt fix in largul meu ar fu trebuit sa fi tu peste mine, dar ma simt bine si asa i`am spus doar sa auda el, desi stiam ca si Drew putea citi in minte .. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 9:02 pm | |
| -Ooo, calmeaza iubita! Erau atatea urechi ciulite la momentul ala ca am avut tendinta sa ma fac mic cat un purice si sa dispar de acolo. Poate chiar o faceam!Ca erau doi care citeau fiecare gand care imi trecea prin minte si ma omora asta! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 9:04 pm | |
| -Chiar ai putea sa faci asta .. a faza cu puricele,dar nu cred ca mai este nevoie sa`ti spun ca nu vreau sa faci asta m`am uitat putin urat la el, iar apoi l`am luat in brate | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 9:14 pm | |
| -M-am gandit mai bine si s-ar putea sa o fac!Ma tranform in purice si sar pe geam! Am strans-o in brate si apoi i-am dat un sarut a la Chad! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 9:16 pm | |
| -Si tu s`ar putea sa iei o palma de la Alex a ta cu saruturile astea, pt ca`mi plac prea mult . i`am zis mai sarutandu`l odata | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 9:24 pm | |
| -De ce sa iau o palma daca iti plac? Deja pusesem monopol pe camera? Nu mai zicea nimeni nimic? Nu mai era loc nici de un gand aiurea sau de o gluma? | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 9:26 pm | |
| -Pai asta e ideea, pt ca imi place, si pt ca nu suntem singuri in camera dar la ce liniste era, as putea spune ca eram | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 9:34 pm | |
| Era unul din acele momente in care toti din camera eram letargici, fara chef de altceva decat de tacut. Si sunt mai mult decat sigur ca aveau sa asculte de mine, cand eu eram cel care ii bagase in starea asta! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 9:37 pm | |
| -Nu este neaparat vina ta .. ahh vreau la ore am spus suparata si ma jucam cu o suvita de par | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 9:40 pm | |
| Jur ca daca mai auzeam pe unul care sa spuna ca vrea la ore si nu facea nimic ca sa isi satisfaca moftul asta, il trimiteam de unde a venit! -Pai haideti la ore daca tot vreti atat de mult! Le-am zis nemultumit. -Pe Cole il iau eu in carca! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 10:04 pm | |
| Ma uitam prin jur si vedeam ca nimeni nu are niciun gand de plecare -Dupa cum vad si ochisorii tai, ca si ai mei, nimeni nu prea are vreun gand sa se miste de unde este acum . m`am dus si m`am asezat pe picioarele lui | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 10:12 pm | |
| -Doar tu!Care nu ai stare! Decat ea mai facea cate o miscare.Aaa si poate Derek care nu se simtea in largul lui langa Drew, si Eve care se agita pe langa Cole, intr-o incercare fara rezultat de al trezi... In fond toti faceam cate o miscare, mai mult sau mai putin luata in seama de ceilalti, dar tot letargici ramaneam. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 10:29 pm | |
| -O sa ma dau cu capul de pereti de la atata plictiseala .. l`am intins pe spate pe covor si m`am pus comod peste el . -Ma culc .. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 10:34 pm | |
| Ma tranti pe spate pe covor si se facu comoda langa mine. -Dar eu am dormit!Si nu mi-e somn deloc!Am chef de ore! Ce spuneam despre cei care nu au de gand sa faca nimic in legatura cu monotonia in care au intrat? Se pare ca aveam sa ma arunc inapoi la mama acasa, pentru ca eram unul dintre ei. M-am ridicat repede si m-am uitat curios la fiecare in parte. La naiba! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 10:35 pm | |
| -Eu doooooorm l`am ignorat din ce a spus si m`am facut comoda pe el si m`am culcat | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 10:39 pm | |
| Ma asezasem frumos pe pat si stateam cat Chad si tipu' cel nou incercau sa se linisteasca. Apoi Cole a lesinat. A trecut un timp luuuung pana am iesit din starea de letargie si mi-am dat seama ce s-a intamplat cu el. - Nu il ajuta nimeni? Doamne! Trebuie sa il trezim! Drew, daca ii faci tu ceva...am inceput sa marai la el, jur ca nu tine! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 10:45 pm | |
| Dupa momentul lung de letargie in care intrasem, in sfarsit cineva avu curajul sa spuna doua vorbe.Era formulata mai mult ca o acuza la adresa lui Drew, dar in lipsa de altceva era buna si asta! -Nu ii face nimic! L-am linistit pe viteaz. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 11:01 pm | |
| - Daca zici tu, Chad... L-am zguduit nitel pe Cole, dar nu a schitat nici un gest si nu s-a miscat. Ciudat! - Ce a patit Cole de nu se trezeste? Sper ca nu viseaza urat. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 11:11 pm | |
| Il zgudui pe Cole dar nimic.! Saracul cand se va trezi si palmuit si zguduit, si ud, din cauza ideii mai mult decat tampite a lui Alex, va fi numai bun de consolat. -Asta e de la transformarea mea! Credeam ca era de la transformarea mea! -As trezi-o pe Alex ca sa intre in mintea... Ce?Numai Alex putea intra acum in mintea lui? -Drew? Mi-am atintit privirea pe el. -Poti afla, te rog frumos, daca Cole viseaza urat? Ramanea doar sa accepte. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 11:16 pm | |
| Stiam ca e un vis. Nu trebuia sa ma sperii. Nu prea tare. Am simtit toate palmele si pumnii administrati si am strans din dinti in incercarea disperata de a ma trezi. Auzeam tot ce se vorbea in camera si ma simteam ca in filmele alea idioate in care actorul principal cade intr-un somn ciudat in care aude ce se vorbeste in camera in care doarme. Cacat! Hai, Cole! Dar nu reuseam.
Off: Sunt inca la bff... Fiti atente ca va aude Cole=))
| |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 11:32 pm | |
| Of, Doamne. Ce naiba se intampla cu bietul Cole? - Mai bine il lasam. Nu vreau sa il ajute Drew, am zis destul de incet incat sa ma auda doar Chad. Nu-mi place prea mult de el, am spus si totusi stiam ca Drew poate auzi macar un cuvant din ce ziceam. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 11:39 pm | |
| Daca ar fi sa gasim macar un cuvant pentru ce insemna Drew acum pentru noi, intrus era cel mai potrivit! Era ca noi, dar in acelasi timp nu! Iar Cole nu se mai trezea deloc! -Cred ca ar trebui sa anuntam pe cineva! spuse ingrijoratul din mine.Nu il puteam lasa nici asa! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 11:49 pm | |
| Chad se gandea la ceva iar eu m-am gandit ca la Drew care nu era la fel ca noi. - Aaa. Poate doar viseaza, Chad! Adica, inima ii bate, am zis dupa ce i-am ascultat ritmul. Poate nu ar trebui sa ne ingrijoram, am spus dar, la randul meu eram ingrijorat. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 11:57 pm | |
| -Atunci are un fel al naibii de urat de a visa! am zis incruntat. Il lasasem sa ii asculte ritmul inimii desi eu il auzeam perfect de la distanta la care eram. Doar ca nu il bagasem in seama!Ma multumisem sa gandesc numai tampenii despre noul venit, cand singurul de care ar fi trebuit sa imi fac griji era Cole. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor | |
| |
|
| |
| Dormitoarele baietilor | |
|