| Dormitoarele baietilor | |
|
+4Jinx ToxicBlood Ale. suicide.blonde 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 12:21 am | |
| Nu e vis, Chad! NU E VIS! Va aud perfect! Spuneti-mi, va rog, ca ma auziti si voi! Am simtit cum ochii mi se umezeau din cauza efortului. Va rog, ce trebuie sa fac? Vreau sa ma trezesc! Acum! | |
|
| |
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 12:22 am | |
| Auzeam mii de voci in capul meu si nu le puteam diferentia, incepeam sa dau din maini si picioare ca o nebuna, ca un caine care inoata .. [=))]apoi m`am linistit si m`am pus pe burta pe covorul plin de scame | |
|
| |
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 12:25 am | |
| M-am ridicat si am mers pana la Cole, evitand pe cat posibil sa nu fiu trantit la podea de orice facea Alex acolo [=))]. -Daca nu te trezesti te sarut! L-am amenintat razand si l-am luat in brate. -Cu riscul de a-mi vomita si matele te sarut! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 12:30 am | |
| NUUU! Chad, fii cuminte! Nu face ceva ce ai sa regreti mai apoi! Am incercat sa strang din buze, dar nu am reusit! ALEX, am strigat. AJUTA-MA! Iubitul tau vrea sa ma sarute! M-am cutremurat. Stai putin! M-a cutremurat?!? Chad simtise? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 12:31 am | |
| Am auzit o voce puternica care imi urla in cap,era COLE, se trezise. Am sarit repede de pe podea si am prns firul povestii lui Cole -Nu, nu face asta .. jur ca daca o faci chiar te bat. El .... este constient, l`am auzit ca am striga!Si nu visez.. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 12:33 am | |
| Am simtit cum se cutremura in bratele mele si am stiut ca era la un pas de a se trezi.Apoi am auzit tipatul lui Alex. -Ba o fac! Am contrazis-o.Si o faceam daca nu se trezea. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 12:35 am | |
| -El imi spune in cap ca isi strange buzele cat poate sa nu`l simta, si ca o sa vomite crede cam de fiecare data cand o sa te vada sarutandu`te cu cineva si tuu ... Bine fa`o, nu va fi pe mine suparat, eu am incercat sa te impiedic, si el aude tot ce vorbim. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 12:36 am | |
| Doamne! De ce nu o crezi pe Alex, omule? Sunt bine, imi venea sa ii strig. Am asteptat cateva secunde pana m-am relaxat si am incercat sa ma concentrez. Dupa cateva momente in care parea ca ma screm, am reusit sa deschis ochii. Chad ma tinea in brate si atmosfera era foarte incarcata. -Chad, nu pot sa ma misc! Poti sa imi dai drumul. Apropo, mirosi a caine ud, i-am spus glumind. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 12:39 am | |
| Cateva minute mai tarziu, dupa ce se foi o gramada la mine in brate, deschise in sfarsit ochii. -Caine ud, zici? Am facut un gest de pitipoanca cu mana dreapta si i-am dat drumul pe pat. -Mi-ai ranit sentimentele! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 12:41 am | |
| -In sfarsit te`ai trezit, cred ca nu as fi putut sa mai dau ochi cu unul dintre voi daca voi.. adica el ... am inceput sa tremuur yuch. m`am facut iar comoda pe jos si ma jucam cu scamele de pe jos [=)))] | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 12:42 am | |
| M-a trantit pe pat si a facut o fata demna de poza. -Imi pare rau, am soptit. Nici nu imi dadeam seama daca vorbeam serios sau glumeam. Mi-am inchis ochii si m-am uitat la toti pe rand. -Stiti cat de ciudat a fost? Paca eram cu un picior in realitate si cu unul in vis. Va auzeam ! Jur! Stiu tot ce ati vorbit! Si nu ma puteam misca. A fost oribil, m-am plans, inchizand ochii. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 12:45 am | |
| M-am uitat ceva de genul la Alex si nu mai stiam ce naiba sa zic! Ma pusese la pamant cu jocurile ei stupide!-Mamica ai seriose probleme cu puricii de pe creier! I-am zis intorcandu-ma la Cole.-Inca unul care aude totul! Nu m-am putut abtine sa nu bat apropoul la Drew. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 12:48 am | |
| -Un exemplu ca trebuie sa ma asculti mereu in ce zic . Ce purici pe creieri? Eu ma sarut cu fete, sau tuu cu baieti? Ha! purici pe creiet, auzi la el .. am inceput sa trancanesc ironica | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 12:51 am | |
| Mi-am dat ochii peste cap si am stat in pat, linistit. -Vreau sa alerg din nou! am spart eu tacerea. Am lesinat pentru ca daca nu imi foloseszc puterea indeajuns, sunt afectat. Afectat sunt chiar si cand o fac in exces. Am oftat. Ma simteam prost ca toti se uitau la mine. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 12:53 am | |
| -Te rog frumos! Am zis razand. -Nu e problema mea ca ma trasform in tot felul de lighioane paroase!...Vrei sa alergi? Cole statea stanjenit nestiind unde sa se mai ascunda de privirile noastre. -Hai la ore!Alergam pana la sala de clasa!Desi cred ca o sa ajungi mai repede ca mine! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 12:57 am | |
| Aproape-visul(cum suna)ma tulburase asa ca mi-a fost putin greu sa ma ridic in capul oaselor. Mi-am dat bandajul jos si am fost uimit sa vad ca se vindecase destul de bine. Am calcat de cateva ori in el si am inceput sa sar in sus de bucurie cand am vazut ca nu ma mai durea. Simteam doar o furnicatura mica. -Mergem? am intrebat inca sarind. De fericit ce eram, i-am sarit lui Chad in carca. Dar mi-am revenit repede si m-am dat jos. M-am pus in pozitie de plecare si am asteptat sa primesc acordul de la ceillati ca pot pleca. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 12:58 am | |
| -Da,da .. si eu vreau la ore, si sa aleeerg sau sa inot!m`am bucurat eu ca un copil mic | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 1:02 am | |
| Bine, gata, nu mai suportam apropourile si gandurile lui Chad. Si Derek il aproba. -Gata, deci m-am saturat. Spuneti-mi lucrurile drept in fata. M-am ridicat in picioare cu o furie de imi venea sa-i tinuiesc pe toti la perete doar miscand doua degete. Care e problema voastra? Vad ca ma considerati un intrus. Ei bine, copii prost-crescuti ce sunteti, nu sunt imun la porcariile din capul vostru si la vorbele rautacioase. Ce credeti, ca am venit aici sa va suport voua figurile? Sau sa va fur iubitele? Mai scutiti-ma! Eram atat de nervos incat am crezut ca ma transform si eu in ceva paros ca Chad. Dar nu, nu puteam fi atat de dezgustator.
M-am speriat enorm cand Cole a lesinat. Din fericire, isi revenise repede. Am observat ca Chad si Derek faceau comentarii rautaciose si schimbau priviri in legatura cu Drew. Dar ce aveau cu el? M-am iritat si am facut o figura suparata, ignorand privirea lui Derek. El poate sa fie cum vrea, dar eu nu sunt de acord cu atitudinea lui in legatura cu Drew. Imi placea tipul. Era destul de OK. Dintr-o data, ne-am trezit cu Drew aproape tipand si facandu-ne copii prost-crescuti. Bineinteles ca se referea doar la baieti, fiindca noi, fetele, il trataseram bine. Am preferat sa tac, lasand baietii sa-si rezolve problemele. Daca era ceva grav, interveneam. Mie nu aveau ce sa-mi faca. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 1:04 am | |
| -OMFG! Am zis tampit cand Cole imi sari in spate. -Sunt mai slab ca tine omule!Ma darami! Ceilalti deja facusera fetele de "gay-iiiii la orizont" si mi-am dat ochii peste cap. -E un joc! Le-am zis exasperat...Si ghici cine a vorbit? Drew! I-am ascultat reprosurile linistit si la final am zis ironic. -Bun venit in scoala noastra, domnule!Unde va putem sta la dispozitie 24 din 24! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 1:05 am | |
| Ii auzisem discursul lui Drew. :Ai dreptate, nu stiu nici eu de ce sa poarta atat de, pot sa zic si putin imatur..: mi`am spus in gand pt Drew, ahh uram ca nu ii puteam citi gandurile . | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 1:07 am | |
| M-am indreptat de spate si l-am intrebat incet pe Drew: -Iarta-ma! Dar ce am facut eu? Cu ce te-am suparat? L-am privit fix dupa care am adaugat: -Nu conteaza. Orice as fi facut, imi pare rau si tin sa precizez ca nu vreau sa ranesc pe nimeni. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 1:09 am | |
| - Oke, atunci, draga domnul Drew si nu stiu cum te mai cheama. Noi am format aici un grup stabil, acum ca ai venit si tu mie nu-mi place, sa sti. Tu pari un tip simpatic, dar sincer, daca eu sunt cel cu fite, ma intreb oare cum esti tu, am reusit sa zic. Si apoi doar ma gandeam cat de tare o sa ma doara tot corpul dupa ce Drew va termina cu mine. Poate sa o folosesc pe Eve drept scut? Era buna la a ucide sansele ca un barbat sa mai aiba si mostenitori... | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 1:10 am | |
| -Ati termin cu siroposenile? Le-am zis dupa o sesiune dezgustatoare de cerut iertare. Doar Derek ce parea sa nu cada in plasa acestor momente.
| |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 1:15 am | |
| -Uite care-i treaba, Chad: stiu ca nu ma suporti si sa sti ca nici eu pe tine. Nu a fost deloc intentia mea sa ma cert cu tine si derek din prima zi. Fiindca vad ca nici el nu ma inghite. Si nu in ultimul rand: Duceti-va dracului si lasati-ma in pace. Am venit aici sa scap de unu' si am dat peste altii mai rai. L-am auzit apoi pe Cole in spatele meu. -Tu nu ai nici o legatura in asta. Tu esti altfel decat ascesti doi...Chiar nu stiu cum ii suporti. Apoi l-am auzit pe Derek. -Nu ma lua cu ironiile tale ieftine, Derek. Ce, crezi ca ti-o fur pe kayla?Doar pentru ca a fost draguta cu un nou-venit ca mine nu inseamna ca se arunca in bratele mele. La fel si Eve si Alexiss. Voua de asta va e ciuda, mai exact. Le-am trantit adevarul in fata. Am vazut in gandurile lui Derek ca se cam temea de mine. Si derek, stai linistit, nu ma dau in vant dupa batai. am zis ironic. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 1:18 am | |
| M-am trantit pe pat si mi-am luat fata in maini. Hai, baieti! Va rog! Din moment ce stiam ca aveau sa imi spuna sa tac, am decis sa imi tin gura de la inceput. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 1:20 am | |
| - Nu-i nevoie sa ma duc dracului, Drew. Multi m-au dat dracului si tot degeaba. Inca's aici. - Si nu zic ca mi-o furi pe Kayla, dar te crezi mult prea superior! Imi pare rau ca imi exprim si eu opinia! De asta nu-mi plac cei care asculta gandurile! Toti infara de tine Alexiss, bineinteles. Tu niciodata nu mi-ai ascultat gandurile, nu? Ma rog, revenim la tine, Drew. Sti, imi pare rau daca te-am jignit, dar in ultimul timp nu m-am simtit chiar asa de bine si mi-am adus aminte si de amintiri neplacute. Tot ce vreau este...nu neaparat sa fim prieteni, dar sincer, nu vreau sa te urasc. Si eu cu romanticonismele mele! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 1:23 am | |
| -Sa stii ca ai facut asta mult mai usor!Acum stim amandoi ca sentimentul e reciproc! M-am apropiat de el si l-am privit in ochi. -Mie nu mi-e rusine sa admit ca te urasc!Si sunt doar eu!Nu am inghtit pe nimeni la inceput, am avut o multime de probleme cu Derek, pana sa aflu cine era de fapt, dar tu...ai ceva in tine care ma face sa nu te plac!Da-i vina pe felul in care sunt, pe instinctele mele, dar nu te suport! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 1:26 am | |
| -Chad, am soptit. De ce aveam vaga impresie ca o sa se lase cu bataie? | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 1:29 am | |
| -Deja cred ca ma urasti, la fel ca Chad. Nu are rost sa-ti ceri scuze. Credeti ca am venit aici sa ma cert? Ei bine, nu. Am venit sa cunosc oameni noi si sa-mi fac prieteni oameni ca mine. Si in legatura cu gandurile, sa sti ca e pur spontan. Imi trebuie ceva timp pana sa-mi controlez noile abilitati. Mi-a parut ca intr-un fel ii pare rau de purtarea lui. Bineee, sa vedem cat o sa dureze. I-am intins mana si i-am zis: -Deci nu mai suntem dusmani, nu? Nu puteam sa intreb pur si simplu "prieteni?" pentru ca cuvantul prieten insemna mai mult pentru mine. L-am vazut pe chad la cativa centimetri de mine, intr-un fel amenintandu-ma. -Multumesc ca esti asa sincer. Macar sa stiu cu cine am de-a face. Si nu ma mai privi asa sfidator in ochi, ca nu stiu ce sunt in stare sa-ti fac. Si acum eram diplomat. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 1:38 am | |
| M-am uitat la baiatul care statea pe pat si apoi la Drew. -Nu ma uit sfidator la tine!Si nu uit cine esti!Dar nu uita si tu cine spui ca esti! I-am pus mana pe umar si i-am netezit tricoul. -Ajuta la crearea legaturilor!Sincer! | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 1:40 am | |
| -Ia mana de pe mine! i-am dat in mana intr-un gest dispretuitor. Vad ca cauti bataie, caci cearta am avut deja. -Si ia uimeste-ma, cine spun ca sunt? | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 1:41 am | |
| - Nu mai suntem dusmani, am admis eu. - Chad, lasa-l, te rog. Nu vreau bataie sau ceva de genul. - Daca nu sunt prea indiscret, Drew...ne poti povesti ceva despre tine? Adica ceva ce nu ne-ai spus. Noi toti aici suntem ca o familie si stim destule unul despre altul. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 1:42 am | |
| M-am ridicat din pat si am indraznit sa zic: -Va rog! Terminati cu cearta! Apoi am inchis ochii si m-am crispat in asteptarea unui pumn, unei palme sau ceva. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 1:44 am | |
| -Omule nu caut bataie!Incerc sa creez o legatura!Lighioanele in care ma transform asa se cunosc intre ele si cum tu ai acum puterea de a te trasnforma in ele...incerc si eu sa fac o legatura! I-am zis sincer. | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 1:46 am | |
| -Ha, Ha, chiar ai parut sincer. Se cam observa ca am mai mult calm decat tine, alltfel, acum cateva minute m-as i transformat si eu intr-o bestie paroasa. No offence. -V-as povesticu placere, dar poate nu e momentul potrivit. E cam incordata atmosfera. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 1:49 am | |
| - Ok, Chad. Faci cum vrei. - Pai...atunci ce facem? M-am plictisit de moarte, am zis cu cel mai sincer zambet pe care l-am putut da in viata mea. La ore mi-e sila sa merg... | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 1:51 am | |
| Ok. E chiar bine. Pana acum nu primisem niciun pumn. -V-ati... V-ati linsitit? am intrebat, incercand sa par sigur pe mine. Sigur pe dracu. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 1:56 am | |
| -Hmm, fiecare cu parerile lui!Bestie paroasa sau nu, ai ajuns aici! I-am zambit cat de fals am putut si apoi m-am uitat la ceilalti.-Eu sunt calm! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 2:40 am | |
| -Daca nu incetati cu astea o sa va iau eu la rand si va bat pe toti si ma ajuta si Eve m`am uitat la Derek o stia pe pielea lui | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iun 25, 2010 2:42 am | |
| -Dar ce am mai facut? M-am uitat deranjat la ea. -Am zis ca's calm!Si sunt calm!Cat pot de calm!Si Drew e calm!Nu prea mai scoate o vorba! I-am pus mana pe obraj si l-am batut incet! -Sa nu indraznesti sa musti! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor | |
| |
|
| |
| Dormitoarele baietilor | |
|