Ajunsesem in camera, mi`am lasat toate lucrurile undeva pe jos si am cazut imediat pe pat, mai eram putin uda iar corpul meu si costumul de baie se lipeau de pat ..
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
-Ce ai puiule? M-am asezat si eu langa ea si i-am dat un pup mare pe obraz. -Hai in camera la tine!Mai stam si noi de vorba cu Cole si Eve! Am tras-o dupa mine si am iesit.
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Iun 22, 2010 1:43 am
Am ajuns in camera, timp in care aproape nici nu vorbisem. Doar stateam imbratisati. M-am asezat pe patul meu, iar Kayla a facut la fel. - Deci, iubito, ce s-a intamplat cu tine? Ce te face atat de nefericita?
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Iun 22, 2010 3:23 am
Ajunsesem in camera, iar eu incercam sa-mi gasesc cuvintele. -Eu...nu am mai zis nimic si am izbucnit in plans. Nu o mai simt. Durerea. Pana acum totusi mai simteam. Acum, deloc. M-am cuibarit la pieptul lui si am incercat sa nu il privesc. Imi era asa teama de lucrul asta. Si acum se intamplase.
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Iun 22, 2010 3:27 am
- Deci...puterea functioneaza mult prea bine pentru tine. Wow. Cat de ingrozitor! Am strans-o la pieptul meu si m-am pus in locul ei. Desigur, era o chestie ingrozitoare. Ar trebui sa incerc sa vad daca si puterea mea functioneaza asa de...prea bine.
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 2:45 am
Am intrat in camera si m-ai sa nu ii observ pe DoubleD si pe Kay.OMG!Naspa moment!Eu pe jumatate dezbracat si ei doi uitandu-se ciudat la mine! -Va rog sa ma iertati ca sunt in fundul gol!Dar am nevoie de haine!Le-am zis stanjenit si am fugit tinandu-ma de prosop.Daca ramaneam in fundul gol la propriu intram in pamant de rusine. Mi-am luat niste haine la nimereala si m-am carat. -La revedere copii!
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 2:53 am
Dupa cateva momente am auzit un zgomot. Era Chad, pe jumatate dezbracat. M-am holbat la el si am vazut-o pe Kayla cum isi punea mana la ochi. - Aaa. Pa, Chad! Salut-o pe Alexiss din parte mea! am reusit sa zic dar deja iesise.
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iun 24, 2010 3:31 am
Dintr-o data, in toata depresia mea, intra Chad pe jumatate dezbracat. Mi-am pus imediat mana la ochi. Pana sa zic " iesi afara", a zbughit-o. -Aaa, cred ca mi-a trecut depresia, iubitule. Oricum, asta e. Riscurile meseriei, am zis si apoi am ras.
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
Am intrat amandoi pe usa si am dat de Kayla si Derek. -Hei, guys, i-am salutat. El e Drew... E nou la Academie. Drew, ei sunt Kayla si Derek. Si asta... Asta e camera baietilor
Raindrop. Kayla Akroyd
Inca mai motaiam, cand a intrat Cole cu un baiat nou. Ni l-a prezentat, dar Derek nu a fost atent, deoarece inca murea de somn. Am facut semn sa vorbeasca mai incat si am aratat catre Derek. M-am sustras usor din bratele lui Derek si m-am dus sa dau mana si sa ma prezint lui Drew. -Bun venit! Eu sunt Kayla. Imi pare bine.
Am intrat in camera, iar simtind abilitati. Erau doar 2 acum. Una din ele era foarte puternica. Cole mi i-a prezentat pe cei 2 colegi, baiatul numit Derek inca dormind. Fata, Kayla, a venit la mine si s-a prezentat politicos. Era frumoasa. God, ce semana cu Hermione din Harry Potter. -Si mie imi pare bine. I-am luat mana si i-am sarutat-o. Am simtit o mare forta. Puterea ei. Era indestructibila. Am ramas mirat. Nu stiam ca exista o astfel de putere. Ce abilitate puternica ai, Kayla! am zis fara ocolisuri. Abia am primit-o. Am trecut la subiect: Deci, mai e inca un loc si pentru mine in camera asta? am zis suav.
Ale. Derek Davidson
Incercam sa motai cand am auzit un sunet. Apoi am auzit vocea lui Cole, care mai intrase cu cineva in camera, puteam sa simt. Era un baiat, si ni l-a prezentat ca fiind Drew. Oh, avea nume asemanator cu al meu! Am simtit cum Kayla se ridicase din pat si s-a prezentat. Apoi i-a zis ca e frumoasa si bla bla bla, dar eu nu am mai stat sa aud ce palavrageste si am deschis ochii. M-am ridicat si eu din pat si am spus: - Derek, incantat, am zis si am dat mana cu el in timp ce zambeam. De fapt, cred ca toate locurile sunt deja ocupate...dar putem gasi un loc si pentru tine, am zis sincer.
Raindrop. Kayla Akroyd
S-a trezit si Derek si a venit langa mine. S-a prezentat, si am putut vedea o sclipitura de rautate in ochii lui. Mi-a inconjurat talia protector, cu bratul. Dupa ce l-am auzit, am vrut sa-i dau una in coastre, dar s-a rectificat si am renuntat. -Bineinteles ca ai loc, Drew. Eu sunt cam in plus pe aici. Am dat sa plec, dar m-a retinut Derek.
Se trezise si Frumosul din Padurea Adormita. A venit la mine si s-a prezentat. I-am simtit puterea si am absorbit-o. Hipnotizare, super. -Drew, imi pare bine. M-am abtinut de la alte comentarii. In ultima sa replica am observat ceva rautacios, dar am ignorat. Nu pot sa incep sa ma cert din prima zi, m-am incurajat in gand. Kayla fusese draguta spunand ca am loc. Poate ca n-am sa ma cert chiar cu toti...
Ne-am alaturat si noi celor din camera.Era mult prea multa plictiseala in cealalta camera si in plus voiam sa aflu mai multe de la tipul nou... Ma intriga felul in care ne privea... Dar asta poate era doar in mintea mea, ciudata. -Hei!E loc si de noi? Am intrebat aratand inspre mine, Alex si Eve. -E plictiseala in partea cealalta! Am zis nevinovat.
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
M`am dus spre tipul nou si m`am prezentat .. -Hei, buna .. nu cred ca m`am prezentat oficial, sunt Alexiss Elenna Abrams i`am intins mana si i`am zambit
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
M-am dus si am luat-o pe Eve de mana. Ne-am dus amandoi spre Derek, care statea putin mai departe si i-am aruncat o privire intrebatore. Nu ii placea de tip, nu? Si eu si Eve ne-am asezat pe patul meu si am privit scena.
Hmmm, oare de ce nu ma mira?Un tip nou in scoala si ele incep sa se adune musuroi langa el!Eve statea cuminte langa Cole si Derek si il priveau atenti pe Drew. -Hei, Alex!Mai lasa-l si pentru altii ca nu e numai al tau! I-am zis razand si m-am dus si eu la Drew si am intins mana spre el. -Eu sunt Chad Murray!
Raindrop. Kayla Akroyd
Intre timp venise un cuplu. Deja ma sufocam. Ma simteam in plus. -Aaa, am inceput eu, cred ca sunt in plus pe aici. Sunteti numai cupluri. Am dat din umeri. M-am dus si mi-am asezat bagajele langa un pat ce parea liber. -Inainte sa plec, vreau sa fac cunostiinta cu cei 3 nou-veniti. Am inceput cu una din fete,care deja venise sa se prezinte. Cealalalta plecase cu Cole langa Derek I-am luat mana si i-am sarutat-o, simtindu-i abilitatea si am zis: -Drew, imi pare bine. Fain,am zis dupa o mica pauza, citesti ganduri. Pacat ca nu si pe ale mele. Mi-am pus cel mai frumos zambet al meu pe fata. Apoi am simtit cum Alexiss e impinsa de baiatul numit Chad. -Si mie imi pare bine. Nu cred ca mai trebuie sa-mi repet numele. Am dat mana cu el, apoi i-am simtit puterea. Shape-shifter, interesant.
Am vazut ca Derek, Eve si Cole deja se asezasera pe un pat, plictisiti. M-am dus si le-am tinut companie.
Drew dadu mana ferm cu mine. Deci citesti gandurile! Interesant!Abia astept sa vedem ce poti, amice! I-am zambit fals si m-am intors la frumoasa mea. Si mi-ai copiat si puterea!Cool! Am continuat sarcastic!
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
-Parca doar tie,deja ma simt ca si cand nu l`as cunoaste niciodata pt ca nu`i pot citi gandurile i`am spus razand la ureche, chiar daca sigur Drew a auzit si el.. eram 2 ca mine acum
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
Am privit-o stupefiat pe Eve cum il imbratisa pe Drew de parca s-ar fi cunoscut de ani intregi. Am simtit cum ma enervam, asa ca am decis sa ma duc la baie, fara sa scot un cuvant.
Toti il imbratisau, toti dadeau mana cu el, dar nu stiu cat la suta din noi erau sinceri in ceea ce faceau! Pana si Cole care ii aratase, prietenia lui mai devreme, acum il privea incruntat. Devine interesant! Si din nou imi citea gandurile!Ma mir cum de nu ma afecta asta?
-Nu prea inteleg de ca va .. speriati atata doar pt ca eu sau Eve ii da atentie, doar nu o sa ma duc sa ma sarut cu el maine sau altceva de genu` , suntem si noi prietenoase am ras dandu`i o explicatie normala la gandurile lui
Raindrop. Kayla Akroyd
Desi m-am iritat cand le-am auzit gandurile, am preferat sa fiu ironic. -Ati putea totusi sa va abtineti. Nu vreau sa ma cert din prima zi. Si nu sunt chiar asa de rabdator. am continuat rautacios. Faptul ca nu vroiam sa ma cert din prima zi era chiar adevarat. Apoi fata care plecase cu cole pe pat, iubita lui presupun, a venit la mine, s-a prezentat si m-a imbratisat. Am ramas uimit. La asta nu ma asteptam. I-am simtit si puterea: avea o tinta perfecta. Interesant, mi-am zis. -Imi pare bine, Eve. Poti sa-mi zici Drew. Am vazut cu coada ochiului cum Cole s-a enervat si a fugit in baie. Am decis sa ignor gandurile celor de langa mine.
ToxicBlood Cole Smith
M-am spalat pe fata si am incercat sa ma calmez. Eve te iubeste doar pe tine, Cole! DOAR pe tine! Si eu o iubesc! DOAR pe ea! De ce te enervezi ca un prost? Totul e ok. Ma intrebam daca Alex si Drew imi ascultau gandurile. Speram sa nu. M-am privit in oglinda si m-am relaxat. Am intrat in camera si mi-am dat ochii peste cap cand am observat ca majoritatea se uitau la mine. M-am pus pe patul meu liber si am exclamat: -Ce? Imi exploda vezica!
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
- Si mie imi pare bine, am zis zambind. Si chiar imi parea, nu obisnuiam sa critic inainte sa cunosc. Oricum, mie totul mi se parea in regula cu el, nu stiu ce aveau ceilalti cu el, doar nu avea raie or something like that...
Am privit-o cu aceeasi fata stupefiata cu care Cole se uita la Eve, si am marait nervos. Si caninii deja amenintau sa imi dea pe dinafara.Great!Ma transformam ca prostul! -Oh, ma transform! Am zis speriat.
ToxicBlood Cole Smith
Atentia mi-a fost distrasa de Chad si strigatul sau. Am intrat in panica si mi-am adus aminte de ceva in ultimul moment. Am inceput sa cant ce ii mai cantasem lui Chad si inainte si speram sa mearga si de data asta.
I-am auzit gandurile, si m-am ingrijorat putin. Ce naiba aveam? Eu nu venisem aici sa ma imprietenesc cu ei. Aveam alt scop. Dar am vazut ca Cole era un baiat de treaba si chiar il simteam ca pe un prieten. Se vedea ca o iubea enorm pe Eve. M-am dus langa el si i-am soptit: -Amice, stai linistit. Eve te iubeste pe tine. Nu e atrasa de mine. Am vazut in gandurile ei ca era doar un obicei imbratisarea. Dintr-o data, l-am vazut pe Chad care incepuse sa devina paros, iar Cole canta. -Ce naiba se intampla?
Incercam sa imi puterile in frau ca sa nu evacuez si de data asta camera. Am strans din dinti, si am simtit o durere ascutita la buze. Caninii ascutiti imi strapunsera pielea cu o dexteritate iesita din comun.Am simtit gustul sangelui imediat si am marait dezgustat.Bleah! Am incercat sa ma tin strans de melodia lui Cole, si de amintirile frumoase pe care le aveam, dar aveam nvoie de mai mult!
ToxicBlood Cole Smith
Incepusem sa ma panichez. Data trecuta mersese. Ce dracu'? M-am uitat neajitorat la Drew. Inca cantam, nu puteam sa explic. O secunda am tacut pentru ca nu maia veam glas. Linistea s-a asternut in camera. Apoi am reinceput o melodie pe care o adoram:
Raindrop. Kayla Akroyd
M-am hotarat sa trec la actiune. Mie nu putea sa-mi faca nimic. L-am tinutuit la perete cu puterea mintii, si am incercat cu puterea de convingere sa-i bag mintile in cap, spunandu-i sa se transforme la loc. Din neatentia mea, si-a putut controla mana si mi-a facut o zgarietura de toata frumusetea pe fata. Peste 5 secunde, disparuse. Cred ca fusese puterea Kaylei. Ii multumeam in gand. Apoi am continuat sa incerc sa-l conving pe Chad-lupul sa se transforme la loc in om.
ToxicBlood Cole Smith
M-am oprit din cantat si am cazut pe jos, in fund. Ma durea in gat ingrozitor si nu mai puteam continua. -Chad! DARLING, am tipat. Promit ca daata viitoare continui actiunea si nu mai merg la baie sa vomit! Numai controleaza-te!!! Dar vocea mi s-a stins. Am tusit de cateva ori si am tacut.
Pentru cateva secunde se asternu o liniste mormantala, si m-am panincat! Daca nu puteam sa mai tin in frau chestia asta? Si ce spuneam? Nici blana nu o puteam opri din crestere, iar tipul nou ma tintui de perete fara ca macar sa se miste din loc. Veni apoi spre mine si intr-un exces de furie i-am dat cu unghile peste fata si l-am zgariat destul de rau. Dar se regenera, cat ai clipi si incepusem sa ii simt puterea de convingere. Era o senzatie urata!Nu il mai voiam atat de aproape! "--Chad! DARLING! Promit ca daata viitoare continui actiunea si nu mai merg la baie sa vomit! Numai controleaza-te!!!" Cole! -Cole!Am rostit cu greu!.Si tu!catre Drew....Lasa-ma in pace! L-am dat la o parte si am cazut in genunchi. M-am uitat la maini, si am tras aer in piept. -Prostule!Tranforma-te la loc! Mi-am strigat! -Tranforma-te la loc!
ToxicBlood Cole Smith
Am auzit cum mi-a rostit numele si m-am mai calmat putin. -Drew, te rog, da-te la o parte, nu vrei sa fii langa el, i-am spus nou-venitului aratand spre piciorul meu inca bandajat. Am oftat. -Of, Chad, am spus clatinand din cap. Promit sa nu te mai musc de deget niciodata.
"-Of, Chad! Promit sa nu te mai musc de deget niciodata." Il auzeam perfect, atat de limpede in minte si vedeam toate cat facusem cu el...De la certurile noastre de idioti, la aproape sarutul acela care ma lasase pafff cu doar o seara in urma. -Sa nu o mai faci!Ca doare al dracu de rau! I-am raspuns temperandu-mi vocea. Inca nu imi venea sa ma ridic de acolo, si stiam ca toti din camera erau cu ochii cascati de frica la mine.
Raindrop. Kayla Akroyd
Se vede ca nu ma suporta. M-am dat la o parte inainte sa ma atinga. Nici eu nu il suportam. Era prea plin de el. Apoi am auzit cum isi striga in gand sa se transforme la loc. L-am lasat in pace si m-am dus ssa ma pun pe patul langa care imi lasasem bagajele. O sa-mi iau revansa, draga Chad. mi-am zis in gand, un zambet aparandu-mi pe buze. Am ramas putin uimit cand am vazut cum Cole si Chad se purtau ca niste gay. Si gandurile lui chad in legatura cu aproape sarutul lor. Yack, mi-am zis si am facut o moaca de dezgust.
ToxicBlood Cole Smith
M-am dat la o parte din calea lui si m-am asezat pe pat. M-am uitat la el si am incercat sa-i transmit din priviri sa se linisteasca. Nu avea de ce sa se supere pe Drew. Era nou, nu avea sa stie cat de tare se enerva el cand era atins in timpul transformarii. Deodata, m-a cuprins o durere de cap infernala. Am tipat si mi-am astupat urechile. -Drew, faci tu cumva... Dar nu am mai continuat pentru ca totul s-a facut negru in fata ochilor si am lesinat.