M-am prabusit ca o placinta pe patul lui Cez si am lasat sa imi scape un vaiet...Am scos apoi, strangand din dinti, telefonul din buzunar si i l-am aruncat. -L-ai prins?L-am intrebat tintuindu-mi privirea inlacrrimata in tavan.
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
Frate ce are Cole in cap? -Crezi ca daca o aduci pe Alex aici o sa ma faci sa ma razgandesc?Stai numai sa mi se duca durerea asta!Daca mi se va duce pana in seara asta! Am asteptat sa plece Eve si apoi am scancit ca un copil...de durere.
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
-Si ce o sa imi faca? I-am zis putin cam tare. -Scuze!... Sper sa treaca. -O sa ii sun pe ai mei sa vina dupa mine!Oricum nu stiu pe unde naiba umblu si abia asteapta sa tipe la mine!
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
-Calmeaza-te, omule! Daca te duci la ei iti faci rau! Mi-am luat fata in palme. -Nu! Faci cum vrei Chad! Fa-mi o favoare si da-mi in gura oricand iti dau vreun sfat, idee sau altceva. Am mers la patul meu si cu greu m-am pus pe el. Am strans din dinti ca un nebun si a reusit sa nu tip de durere. Mi-am pus pernele pe cap si am tacut.
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
-Amice tu nu vezi ca pe unde merg fac ce fac si ranesc pe toata lumea? I-am zis serios...sa inteleaga ca el nu avea nici cea mai mica vina. -Mai bine muream dracu atunci cand mi-am taiat venele!Ati fi putut sa traiti si voi linistiti!
ToxicBlood Cole Smith
Imi venea sa-i dau cu ceva in cap. Am incercat sa-mi stapanesc nervii. Zau ca am incercat. -TACI! am izbucnit. TACI! Daca crezi asta inseamna ca esti un idiot! Nu ti-am spus niciodata m-ai ranit! AI AUZIT??? Si daca nu ai mai fi fost aici n-as mai fi stiut niciodata ce e prietenia adevarata. Am tipat si ma durea piciorul ingrozitor. Mi-am pus perna la loc pe cap si orice urma sa vin din partea lui Chad, aveam de gand sa accept.
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
-Dar te-am ranit idiotule!Si e de ajuns sa stiu eu asta! I-am zis enervat. -Sincer ce as vrea sa iti dau una si sa iti bag mintile alea in cap!Dar nu ma pot misca!
ToxicBlood Cole Smith
Am racnit nervos. M-am dat jos din pat, din nou fara niciun sunet. M-am trantit pe scaunu' ala nenorocit si am mers langa patul lui. I-am oferit obrazul meu si am tipat: -DAI! Cat poti de tare! Dai!
M-am ridicat ca sa fiu la acelasi nivel. -Pleaca de aici! I-am zis nervos si cu lacrimi in ochi. -Pleaca pana nu iti trosnesc una! I-am repetat privindu-l in ochi.
ToxicBlood Cole Smith
L-am luat de camasa si am continuat, dar mai calm: -Am zis sa imi dai! Acum! Mainile imi tremurau ingrozitor, dar nu le-am dat atentie. Eram plin de adrenalina si prostie. Dar le acceptam pe ambele.
Ma lua de camasa si asta ma facu sa simt din nou durerea.Am inchis ochii si am zis printre dinti.De teama sa nu imi pierd concentrarea. -Iesi din camera! Incepusem si eu sa tremur... -Iesi din camera te rog!Te rog, Cole!Te implor iesi din camera! Am deschis ochii si deja il vedeam altfel. -Daca tii cat de putin la mine iesi din camera!
ToxicBlood Cole Smith
Pupilele incepusera sa i se estompeze. I-am dat drumul si m-am indepartat incetisor. Nu aveam de gand sa ies din camera. Am ajuns la patul meu si m-am asezat pe el, tacut. Mi-am inconjurat genunchii cu bratele si am inceput sa ma balangan in fata si in spate. Creierul refuza sa functioneze. Pur si simplu nu mai stiam ce sa fac.
Tremuram...tremuram....imi simteam tot corpul tremurand...si baiatul ala nu voia sa faca nimic. -Cole! Am rostit cand mi-am amintit numele lui. -Stii vreau cantec? Ce intrebare stupida?...Imediat imi scapa un sunet terifiant... -Orice!Canta-l!Sau vorbeste de ceva frumos!
ToxicBlood Cole Smith
M-am uitat la el si mi-am scuturat capul. Nu stiu. Mi-era frica. Un moment eram eu ala curajos, pentru ca mai apoi sa-mi fie frica. Dar am inceput...
Melodia lui Eve... Melodia pe care i-am dedicat-o ei. Singura melodie ce reusea sa ma linisteasca. Pana acum imi fusese rusine sa cant in fata lor, mai ales in fata unui baiat, dar mi-am lasat vocea sa curga pana ce am obosit si l-am privit, acum cand eram calm.
-Frate! I-am zis tinand inca ochii inchisi...nu mai tremuram...incredibil. -De ce nu ai spus ca poti sa canti? Ma linistise...reusise ceea ce multi nu ar fi putut in veci sa faca...si...nu ma mai durea spatele...
ToxicBlood Cole Smith
Am zambit, pentru ca mai apoi sa ma dau mai in spate. Ochii lui erau identici cu ai lupului care ma atacase si ma speriau ca dracu. -Chad! am spus. Esti sigur ca esti ok?
L-am vazut cum se da in spate. -Da!Sunt mai mult decat OK!De ce? Am intrebat suspicios si m-am intors spre oglinda. -Whoa! Am facut cand mi-am vazut ochii.
ToxicBlood Cole Smith
Eram prea absorbit de cel care se uita la mine din oglinda cu ochii aceia de lup...si i-am raspuns dupa cateva minute. -Nu ma mai doare!Nici eu nu stiu de ce!Probabil e din cauza puterilor...eu stiu!Dar un lucru e clar...am reusit sa ma controlez!Cu ajutorul tau!
ToxicBlood Cole Smith
-Cum sa imi bat omule joc de tine? M-am intors spre el incruntat si cand l-am zarit ca a cascat ochii la mine i-am inchis. -Nu imi bat deloc joc de tine!E adevarat!Tu m-ai ajutat!Nu avea cine altcineva!
ToxicBlood Cole Smith
Am tresarit usor cand i-am zarit ochii si probabil a observat pentru ca i-a inchis brusc. -Minunat, acum vindec oamenii prin minunata mea voce de privighetoare, am spus amuzat. Am inceput sa cant ceva Bon Jovi si pe urma mi-am dat in picior cu pumnu'... pentru ca mai apoi sa imi dea lacrimile. -La mine de ce nu merge? am spus, inca plangand.
-Ce ai facut? L-am intrebat nemultumit cand i-am vazut ochii inlacrimati. -Am faze si faze!E din cauza puterilor!La tine...tu nu ai avut niciodata parte de asta? M-am apropiat de el si am facut semn timid spre pat. -Pot sa ma asez?
ToxicBlood Cole Smith
I-am facut semn sa se aseze. Am tras aer in piept si l-am intrebat: -Nu te-ai intrebat niciodata cum ar fi ca noi sa nu ne fi capatat niciodata puterile? Sa fim niste oamnei normali?
-Hai sa iti zic ceva!Dar promite-mi ca nu mai zici la nimeni!Lui Alex in primul rand pentru ca o sa ma paraseasca daca afla asta! Am tras aer in piept si am inceput. -Am venit aici ca sa scap de puteri!Doar pentru asta!Aveam de gand ca imediat ce scapam de puteri sa fug cat mai departe!Sa nu imi fac prieteni, sa nu ma indragostesc de nici o fata, sa raman doar eu KGB!Dar ati aparut voi!Si Alex!Si am lasat planul asta deoparte!...Si sincer acum...habar nu am cum ar arata viata fara puteri!
ToxicBlood Cole Smith
M-am uitat la el. Nu il invinuiam. Nici pe departe. Ii dadeam dreptate. Eu as fi fost prea las sa ma gandesc la asta. -Stii, la inceput si eu imi uram puterile, pana sa aflu ca imi pot fi de folos... Erau zile in care alergam asa de mult, ca atunci cand ajungeam acasa eram frant. Imi abuzam puterile si aveam de suferit. De cand am venit aici, pur si simplu m-ati distras... Si acum... Acum rar le mai folosesc.
-Mie mi-era frica de ele! Am zis punandu-mi mainile in cap. -Si cred ca toate asta s-au adunat!Si frica si placerea de a ma schimba in ce animal voiam... Am oftat si m-am lasat usor pe pat.
ToxicBlood Cole Smith
-Ai o putere geniala, dude, i-am spus. Zau! Am dat drumu' la TV: -OMG! Supernatural! am tipat si am inceput sa ma zbengui in pat ca un copil mic care primea dulciuri.
Am zambit amuzat cand l-am vazut cum se zbenguia in pat si i-am lasat locul numai lui.Am trecut pe celalalt pat si mi-am pus perna sub cap ca sa vad mai bine...Oricum vedeam si daca as fi stat cu capul in jos. -Ai idee despre ce e episodul asta? L-am intrebat curios.
ToxicBlood Cole Smith
-Nu stiu... Defapt daca fac o socoteala, cred ca episodu' 10... Sezonu' 3 am impresia... M-am uitat interesat la nebunii aia doi care se luptau impotriva fortelor intunericului si la un moment dat am cascat. -Chiar nu inteleg... De ce e Sam asa de prost sa... Si am adormit.
-Nu cred ca pateste amice asta nimic ca ... M-am uitat la el, pentru ca nu mai scotea nici un sunet si am ras...Adormise!bietul de el!La cate asistase!Si eu cu ochii mei...LOL! L-am lasat sa doarma si eu m-am uitat la Supernatural in continuare...speran ca va veni cineva sa mai vorbesc cu el.
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
Nu mai imi aminteam nimic. Cum am ajuns in dormitor, cum am ajuns in pat. Dar stiu sigur ca cineva m-a trezit. - 'Neata! am zis cu o durere groaznica de cap. Cole chiar atunci adormise, iar Chad se uita la Tv. Oh, Doamne. Supernaturallllllllllllll! am reusit eu sa ingan.
- Stai linistit, eu merit sa fiu trezit! am zis surprinzadu-ma si pe mine facand rime. - Ce a patit blondul asta? A baut prea mult Red Bull? Doamne, berea aia m-a ucis! Am visat eu sau tu chiar ai fost un elefant roz si dupa o capra verde?
- Oh, Doamne! Mi s-a implinit visul! NUUUUUUU! Stai, mi-a facut Alexiss poza aia? Te rog, zi-mi ca mi-a facut poza! - Oh, scuza-ma. Cred ca am luat in greutate destul de mult de cand am venit la Academie, m-am plans eu. Acum esti bine, frate?