-Geez bro!Avem o multime de poze chiar!Dar sunt la Alex in camera si te sfatuiesc sa nu te duci acolo ca s-ar putea sa nu iti placa ce o sa vezi!Cred ca deja si-a varsat matele pe acolo! Am raspuns imaginandu-mi deja ce ar putea sa fie in dormitorul ei cu Eve acolo si cu sticla de JD langa ele. -Ca veni vorba si de mine!M-am ales cu o pereche de ochi nou-nouti!M-am apropiat de el si am cascat ochii larg. -Iti plac ochii mei de lup?
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
- Oh, nici nu vreau sa-mi imaginez. Vorbind de fete, pe unde o fi Kayla? - Oh, DOAMNE. VREAAAAAAAAAAAAU SI EU! Cat de grozavi sunt! Cum i-ai capatat? am zis eu mai entuziasmat decat un copil care face pe el si poate in sfarsit sa se duca la baie dupa ce sora lui mai mare a frecat rujurile prin baie.
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
-Efect advers la durerea aia groaznica de spate!Cand m-a lasat durerea, mi s-au schimbat ochii!Cred ca o sa ii am asa ceva timp de acum incolo! M-am lasat din nou pe perna si am ras. -Ma intreb daca vor disparea!O sa ii ingrozesc naiba pe astia pe aici!...Ahh,Kayla, nu stiu amice pe unde e!
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Iun 19, 2010 12:19 am
- Poate ma ajuta cineva si pe mine sa capat ochii aia! Sunt atat de frumosi! am zis aproape holbandu-ma la Chad. - Ii dau un sms. Sper sa imi raspunda. Kayla, iubire, pe unde umbli? Nu te-am mai vazut de ceva timp. Derek.
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Iun 19, 2010 12:20 am
-Te ajut eu frumosule! Am zis razand transformandu-ma pentru cateva clipe intr-un lup negru.
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Iun 19, 2010 12:55 am
- OH MY FUCKING GODDDDDD! Gata, vreau si eu puterea ta! Mi-o imprumuti? am zis razand si eu. Eu ti-o dau pe a mea si sigur Alexiss nu va mai bea in veci! O poti hipnotiza sa faca ce vrei tu! Pe unde umbla fiinta pe nume Kayla?
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Iun 19, 2010 12:58 am
-Putem sa facem schimb de puteri? Am zis vizibil incantat de propunerea lui Derek. -Frate ar fi super tare sa fac si eu ce faci tu! Imi placea efectul pe care il avea puterea lui Derek asupra oamenilor...daca a reusit sa o faca pe Eve, irascibila...ffrate trebuie sa am si eu puterea lui. -Si ai putea avea si tu ochi de lup daca vrei!
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Iun 19, 2010 1:30 am
- Ar fi genial! Dar cum vom face asta? am zis incercand sa gasesc o explicatie plauzibila. - Of, frate! Si ce-mi placeau ochii aia!
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Iun 19, 2010 1:58 am
-Frate, daca o sa se descopere ceva de genul fii sigur ca vom face schimb! Mama si cat voiam sa o hipnotizez pe frumoasa mea... -As fi putut sa o fac pe Alex sa imi danseze in poala?Ii zisei pe ascuns.
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Iun 19, 2010 2:00 am
Eram sigur ca ma urmarea! Parca ii simteam respiratia in ceafa. Nici nu indrazneam sa privesc in spate. Mi-era prea frica pentru ca era posibil ca atunci cand intorc capul, sa imi dea o laba sa ma doboare. Ala era LUP? Avea marimea unui elefant mai degraba! -Te rog! Nu! Nu ti-am facut nimic! Te rog! Dar era prea tarziu. M-a prins sub greutatea corpului sau si si-a indreptat coltii spre mine. Cand... M-am trezit brusc. Chad si Derek ma priveau ciudat. Soune-mi Doamne, ca nu am vorbit in somn! Era fleasca si respiram sacadat. Damnit!
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Iun 19, 2010 2:01 am
-Ohhh!Frate! Ce a visat?M-a visat?A visat lupul?M-am dus langa el intr-o clipita si i-am pus mana pe umar. -Cole!
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Iun 19, 2010 2:04 am
Am scuturat din cap. Nu eram in stare sa vorbesc. Am luat cearceaful de pe pat si mi-am sters sudoarea de pe frunte.
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Iun 19, 2010 2:06 am
-Nu fa de astea cu mine!Nu clatina din cap! L-am prins de mana si m-am uitat in ochii lui...Ohhh!Abandoneaza chestia asta ca e de rau augur daca a visat lupul ala urias, cand ochii cu care il priveam erau tocmai ochii lupului care il ranira. -Frate, zi ce ai visat!Ai visat lupul nu-i asa?
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Iun 19, 2010 2:08 am
- Poti face orice vrei cu puterea mea! Apoi l-am auzit pe Cole foindu-se. Doamne, ce fel de cosmar o fi avut? M-am dus cu Chad langa patul lui. - Cole, esti bine? A fost doar un vis, atat, am zis incercand sa il linistesc. Apoi Chad a pomenit ceva de lup. Oh, nu! Nu lupul!
ToxicBlood Cole Smith
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Iun 19, 2010 2:11 am
Mi-am desprins mana din stramtoare si m-am uitat la Derek cand i-am raspuns lui Chad: -Ma urmarea ceva.. Nu stiu ce. Nu am reusit sa vad.
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Iun 19, 2010 2:15 am
-Yeah really! Am zis sarcastic ca o zi de sambata innorata! -Eram sigur frate ca nu avea cum sa se termine bine!
ToxicBlood Cole Smith
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Iun 19, 2010 2:20 am
L-am ignorat si m-am tinut de dulap pana m-am pus pe picioare. Am observat stupefiat ca nu ma mai durea celalat picior( care nu era in ghips) si am inceput sa sar in el pana la baie. Dupa ce mi-am facut treaba am dat drumu' la apa in cada si m-am pus in ea, chiar daca ma ardea ingrozitor. Am inchis ochii si mi-am lasat mintea sa zboare.
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Iun 19, 2010 2:25 am
-Doamne iti vine sa crezi cat de incapatanat e omul asta? I-am zis lui Derek nemultumit, in timp ce ascultam la usa...Ce idiot eram la faza asta, dar daca avea sa se innece in apa din cada era numai vina mea.
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Iun 19, 2010 2:26 am
-Duceti-va de unde ati venit boilor!am urlat eu, trezindu-ma dupa cearta lui Cole cu Chad. -Eu ma car la fete!Macar ele fac ceva constrctiv-se imbata!am zbierat si am iesit din camera ca o tornada
ToxicBlood Cole Smith
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Iun 19, 2010 2:36 am
Am auzit-o pe Alice tipand dar nu am bagat-o in seama. Il simteam pe Chad langa usa, dar ca sa ii maschez respiratia si sa uit ac era acaolo am inceput sa cant incetisor( atat cat putea si el sa auda).
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Iun 19, 2010 2:40 am
off:geez cat imi place melodia :X :X :X...app ma uit la un film cu jesse "Keith"...e super tare =))
on: Am ignorat-o pe Alice pentru ca sincer daca ma interesa ce zicea miss isterica si i-am ascultat cantecul. Oricat ar fi vrut sa fie de incet il auzeam perfect. -Omule!Ai talent! I-am zis la sfarsit.
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Iun 19, 2010 3:00 am
Cole a intrat in baie si a inceput sa fredoneze un cantec. Avea talent baiatu'! Alice, dupa betie (sau poate asa mi se parea) a plecat in camera fetelor. Ce vroia, sa dea la boboci si pe acolo? - Chad, iara' mi-e pofta de bere.
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Iun 19, 2010 3:02 am
-Ooo man! M-am intors cu ochii mari la el si zambind. -Si mie mi-e pofta!Ohh, deja o simt rece alunecand pe gat!
ToxicBlood Cole Smith
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Iun 19, 2010 3:07 am
Terminasem demult sa ma spal, dar parca nu vroiam sa ies din baie. Pana la urma nu am avut de ales si am ramas cu ochii cascati la corpul meu. Eram tot rosu.De la gat pana jos eram rosu ca un rac de la apa fiarta. Numai piciorul care era in ghips fusese ferit. M-am imbracat cu chiu cu vai si am intrat in camera. M-am uitat in pamant cat timp am schipatat intr-un picior pana la patul meu. M-am aruncat pe el si mi-am pus din nou perna pe cap cum mai facusem inainte.
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Iun 19, 2010 3:15 am
-Nici un " ma simt bine", nici un "da-te la o parte,idiotule!", nici o injuratura! I-am zis dupa ce a trecut de mine. -Ok, KGB!Shut the fuck up! Mi-am zis dandu-mi una peste gura.
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Iun 19, 2010 3:17 am
- Nici nu mai vreau sa ma gandesc la o bere! Vreau sa ma gandesc la 10! - Esti bine, Cole? Wow. Esti cam rosu la fata. Ce ai patit? - Imi aduc aminte cand aveam eu ghips. A fost groaznic.
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Iun 19, 2010 3:18 am
-Eu am avut venele in pioneze! M-am trezit spunand.
ToxicBlood Cole Smith
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Iun 19, 2010 3:19 am
-Termina, i-am spus lui Chad cand am auzit plescaitura de la palma data. Nu inteleg. Ce vrei sa fac? Pur si simplu ma simt nasol. Cred ca e de la vreme. Mi-am muscat buza. Afara era soare. -Am stat in apa calduta, i-am raspuns lui Derek, perna facandu-mi cuvintele sa sune stalcite.
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Iun 19, 2010 3:26 am
-Am avut venele taiate!Nici nu stiu cum mi le-au facut sa arate asa! Am ridicat incheieturile ca sa le vad mai bine. -Eram sigur ca o sa faci ceva!Nu aveai sa te inneci, dar te-ai ars ca naiba!
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Iun 19, 2010 3:26 am
-Am avut venele taiate!Nici nu stiu cum mi le-au facut sa arate asa! Am ridicat incheieturile ca sa le vad mai bine. -Eram sigur ca o sa faci ceva!Nu aveai sa te inneci, dar te-ai ars ca naiba! I-am zis apoi. -Privire panaramica!Sau era panoramica?
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Iun 19, 2010 3:27 am
- Ma gandeam eu, dar berea aia m-a facut sa nu gandesc totusi asa. - Chad, opreste-te! Oi fi eu sadic, dar nici in halul ala! - Nu credeti ca ar trebui sa...mergem sa le salvam pe fete de la dat la boboci?
ToxicBlood Cole Smith
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Iun 19, 2010 3:29 am
-Nu m-am ars deloc. Ma simt minunat. Dupa cateva secunde am mai spus: -Nu cred ca vor sa fie salvate.
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Iun 19, 2010 3:32 am
-Alex a mea cred ca e deja pe zece carari! Mi-am amintit ultima data cand a fost beata crita si am dat clatinat din cap. -Face urat, frumoasa mea!M-am certat cu ea atunci!Cat pe aci sa ne despartim!
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Iun 19, 2010 3:35 am
- Eu nu am incredere in ele. Ma duc. Veniti si voi, va rog. Daca se intampla ceva, puteti da vina pe mine. Haideti, va rog!
Off: va rog, veniti ) o sa fie show acolo!
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Iun 19, 2010 3:37 am
-Bine,frate!Numai sa nu faca ca trenul pe linie!Pe Alex o stiu in stare! I-am zis ducandu-ma la Cole. -Hai batrane si tu cu noi!Ne mai inveselim nitel!
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Iun 20, 2010 12:23 am
Ajunsesem in camera lui .. -Hmm, unde o fi Cole cu Eve, e destul de tarziu . Era intuneric in camera era sa ma loesc de dulap pt ca nu ii mai gaseam patul . M`am uitat sub el . -Ohh, la tine aici nu e nimic de baut ?
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Iun 20, 2010 12:27 am
-Dar nu crezi ca am baut prea mult? I-am zis razand si mi-am proptit capul pe umarul ei. -Mie mi se invarte teasta! Am sarutat-o incet pe piele si am muscat-o apoi de ureche.
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Iun 20, 2010 12:28 am
-Nu nebunule.. niciodata nu e prea multa bautura in capul meu. In al tau poate da, nu mai bei nimic, nu vreau sa nu mai legi o vb dupa, stai aici cuminte si gata ..
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Iun 20, 2010 12:32 am
-Hei, dar vreau sa fac dragoste cu tine! I-am zis mai indraznesc ca niciodata...Bautura!
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Iun 20, 2010 12:35 am
-Asa siii ? am bagat o privire nedumerita Crezi ca tot ce vrei ti se va da ?