| Parcul Academiei | |
|
+5Jinx miss.Duhamel! Raindrop. Ale. suicide.blonde 9 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 3:58 am | |
| - Ramanem aici, n-are nimic, am zis si mi-am pus capul in poala lui. - Tati, am zis pufnind intr-un ras isteric. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 4:13 am | |
| Un fior mi-a strabatut corpul si am inceput sa tremur... Tati, tati, tati.... -Mami, i-am soptit. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 4:28 am | |
| Am ras si m-am ridicat inapoi in fund si m-am dat aproape de el. - Sa-ti spun drept... gandul de "mami" ma infioara la culme. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 4:30 am | |
| Am dat din cap zambind si m-am confesat: -Nici "tati" nu suna foarte confrotabil in momentul de fata. Am oftat si i-am pus bratul dupa talie. -Nu stiu ce o sa ne facem. Eu habar n-am sa schimb scutece. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 4:36 am | |
| - Asa, si ti se pare ca eu stiu? am intrebat razand. Nu stiu, pisi, dar stai linistit, ne descurcam noi. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 4:43 am | |
| -Sper! Mi-am trecut mana prin floace si am spus: -Cum o sa-l cheme? O fi fata sau baiat? O fi cuminte? Cu cine o semana mai mult[sper ca cu tine]? Eve, ma simt derutat!!! | |
|
| |
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 3:58 pm | |
| I-am cautat peste tot pe copiii astia si nu i-am gasit...Pentru ca nu cautasem unde trebuie! In parc! Si aveam dreptate!Era pe bancuta lor imbratisati! -Ce faceti?am intrebat incet. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 4:01 pm | |
| Inca aveam ochii inlacrimati amandoi, asa ca ne-am sters repede. Am afisat un zambet sters, care se incerca a fi bucuros si am spus: -Aaa, nu stiu. Si chiar nu stiam. Nu stiam daca sunt fericit. Nu stiam daca sunt suparat. Nu stiam daca e bine ce s-a intamplat. Nu stiam nimic. Stiam doar ca eram derutat. Am clatinat din cap si alt val de lacrimi mi-a inundat fata, val pe care nu am mai incercat sa il sterg de data asta. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 4:03 pm | |
| Plangea!Se intamplase ceva cu Eve?Era bolnava?Brusc mi s-a taiat respiratia si am cazut langa ei pe bancuta. -Dar ce e?Ce s-a intamplat?...Daca e vorba de ceva, contati pe mine! intrebarile imi ieseau aiurea din gura, negandite, de-a valma asa. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 4:04 pm | |
| Mi-am luat fata in palme si am spus, respirand sacadat: -Vom fi parinti, am anuntat cu voce joasa. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 4:06 pm | |
| -Huh? Am intrebat socat. -Wow! Mi-am luat capul in maini si mi-am ordonat sa nu incep sa tip de... fericire? Da!Asta era!Fericire! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 4:09 pm | |
| Am clatinat din cap. -Da. Mi-am luat fata din palme si valul de plangeri au cazut: -Ce ne facem? Suntem mult prea tineri! Nu stiu sa am grija de un bebelus! Niciunul din noi nu stie! Suntem pierduti! Si pe deasupra, Eve mai vrea si sa avorteze, am spus, uitandu-ma urat la "mami".
| |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 4:13 pm | |
| -Nu!In nici un caz! am sarit ca ars. -Tu nu faci asta nici sa ma impusti!Nu te las eu mami! I-am facut semn cu degetul ca nu. -Cole, cresc eu copilul daca nu vreti!
| |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 4:19 pm | |
| Am zambit. Macar el era de partea mea. -N-o sa fie nevoie sa-l cresti tu, Chad! Cred ca am convins-o sa nu faca prostia asta, am spus uitandu-ma intrebator la ea. Oare chiar o convinsesem? Am oftat. -Si nu o sa ne mai vedeti pe aici 9 luni. Eve nu vrea sa stea la academie cat e insarcinata. Vrea sa mergem la Londra.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 4:23 pm | |
| -Nu!Nu!Nu!Ce naiba voiau sa faca?Ce naiba credeti ca faceti?Eu pe cine mai ajut? Nu voiam sa ii las sa plece!Nu!Nici in ruptul capului! -Vreau sa fiu de fata cand se naste copilul!Ce nas lipseste de la nasterea finului sau? m-am uitat curios la ei in asteptarea unui raspuns care sa-mi faca piciorul stang sa se opreasca din tremurat. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 4:25 pm | |
| Am zambit. -Te vom chema cand va veni momentul, am incercat sa il linistesc. Dar Eve nu vrea nici in ruptul capului sa se plimbe prin Academie cu burta pana in ceruri. Cand mi-am imaginat-o pe Eve cu burta mare, o caldura imensa mi-a incalzit sufletul. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 4:27 pm | |
| -bine! am zis mofturos si am scos limba la ei. -Macar de v-as fi vazut pe voi!Am pufnit si mi-am dus privirea in alta parte.Brusc toata fericirea mea o lua la vale. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 4:32 pm | |
| -Chad, noi nu vrem sa suparam pe nimeni. Imi pare rau! Pana la urma, Eve avea dreptate. Si inca una mare. Prea multi "imi pare rau" intr-o singura zi. -Puteti veni oricand sa ne vizitati, am spus cerandu-i permisiunea lui Eve, iar aceasta a dat din cap in semn afirmativ. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 4:36 pm | |
| -Si daca tot au fost momenentele dezvaluirilor am si eu sa zic!Simt ca explodez daca nu zic la cineva! Cred ca rosisem naiba!Imi simteam obrajii marindu-se! -Dar daca aud un cuvintel spus vin la voi in Londra si stau pe capul vostru noua luni de zile! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 4:38 pm | |
| -Ce e? am intrebat, panicat. Desi intr-un fel, chiar as fi vrut sa vina si el. Sa mai am si pe altcineva care sa ma ajute cu Eve. Dar mi-am tinut fleanca. Sigur "mamica" nu ar fi de acord. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 4:40 pm | |
| -Si sa nu radeti ca acum chiar vin cu voi! ii amenintam ca sa uit de rusinea care veni la suprafata. -Sunt steril! [=))] Eram pregatit sa fuuuuuuug cat ma tin picioarele imediat ce unul din ei incepea sa rada de mine. Sa fug ca un las. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 4:43 pm | |
| Am clipit des si am clatinat din cap. -Imi pare rau. E un blestem sa nu poti face copii. M-am surprins si pe mine insumni cu vorbele mele si am ridicat din sprancene. Brusc, lumea mea s-a reconstruit pe jumtate. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 4:48 pm | |
| Am inchis ochii cand a inceput sa vorbeasca asteptandu-ma sa rada, dar nu am simtit nici un semn de amuzament in cuvintele lui. -Stiu!Imagineaza-ti cum e sa afli asta acum!Si voi v-ati gandit sa nu pastrati copilul! venise mai mult ca un repros la gandurile lor de mai devreme! Acum stiam ca nu aveau sa renunte la copil dar a fost de ajuns. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 4:50 pm | |
| Am oftat adanc. -Ce naiba spunem directoarei? Oricum nimeni nu a mai trecut pe la ore de ceva timp. Sigur s-a enervat rau. Cum sa-i spun"Stiti, m-am iubit cu pritena mea si acum asteptam un copil"?
| |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 4:53 pm | |
| -Si ce o sa va faca? am zis senin. -Doar nu o sa va dea afara din Academie! Speram sa nu incerce ceva de genul asta ca ma tranformam in lup si o muscam. Am dat din cap ca sa alung gandul asta si am continuat. -Si stati linistiti!A avut si ea varsta noastra!Si de ce ne-a chemat aici?Nu ca sa ne ajute? | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 4:54 pm | |
| -Sa ne ajute sa ne controlam puterile. Nu sa ne invete folosirea unui prezervativ!
| |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 4:57 pm | |
| -Eee,drace!S-a intamplat!l-am linistit.O lasam de zeci de ori pe Alex gravida de cate ori nu am folosit porcaria aia! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 5:03 pm | |
| -Apropo de Alex, am schimbat eu subiectul, ce dracu ai facut? Si nu ma lua pe mine cu "chestii". Scuipa tot. Si sa imi explici si mie cine e tipa cu care te mozoleai. Te rog frumos, am adaugat. Am strans-o mai tare pe Eve in brate. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 5:14 pm | |
| -Ce mama naibii sa iti expplic mai Cole?Nu o mai iubesc!Am realizat ca nu sunt chiar atat de iertator cu chestii minore ca culcatul cu alt tip!S-a culcat cu altul cat timp a fost plecata!Si am zis ca o iert!Ca nu e nimic!Dar e sa stii!E mai mult decat nimic! am zis incruntat. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 5:19 pm | |
| Am facut ochii mari si mi-am mutat privirea in pamant. Un alt"imi pare rau" nu ar fi schimbat nimic. Erau asa de frumosi impreuna. Imi venea sa ii bat pe amandoi si sa le zic ca dragostea nu e asa de usoara. Mi-am privit degetele si la un moment dat am spus sfios: -O sa ne ajuti la alegerea numelui, da? | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 5:21 pm | |
| -Normal! am zis entuziasmat din nou. -Abia astept! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 5:26 pm | |
| Am oftat usurat ca se mai inveselise. Am ras kristalin[=))]. -SUNT TATIC! am tipat. Cred ca vestea imi dereglase mintea. Nu mai eram intreg."o sa fiu", m-am corectat in gand. M-am mai linistit si am inceputsa ma gandesc la viitor si sa ma imaginez schimband scutece. Cand m-am trezit din visare, mi-am dat seama surprins ca mana imi alunecase pe stomacul lui Eve si ca il masam delicat. M-am oprit din masat cand mi-am dat seama ce faceam, dar nu mi-am indepartat mana. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 5:29 pm | |
| Ii priveam fascinat. -Ce frumosi sunteti, tontilor! le-am zis si i-am luat intr-o imbratisare de urs. -Cat va iubesc eu pe voi! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 5:33 pm | |
| Am ridicat din umeri, razand si l-am imbratisat si eu. -Darling, darling! Mi-ai lipsit, am continuat sa rad. Apropo, m-am incruntat brusc. Eve zice ca totul a fost ok, dar te intreb si pe tine. Cat timp eram... posedat... Am facut ceva rau? M-am certat cu cineva? Sa stiu sa-mi cer iertare macar, am oftat. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 5:36 pm | |
| -Nu!Nici nu ai vrut sa ii spui lui Alex ca m-am sarutat cu Gwen! Am zis ironic. -Voiam sa te pocnesc!Si te pocneam daca nu interveneau fetele! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 5:52 pm | |
| Am scos limba la el. Stiam ca aveam sa regret mai tarziu, dar am spus: -Totusi nu era chiar asa de idiot demonu'. Si eu as fi facut la fel. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 5:56 pm | |
| -Da! am sarit cu mainile in aer exasperat. -Alex face prostioare si toti o apara!Chad face si el prostioare si sar toti in capul lui!Cum dracu! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 6:00 pm | |
| -Nu apar pe nimeni, omule! am sarit si eu, exasperat. Am mai mormait ceva inteligibil si brusc m-am simtit singur. Izolat. Rece. Si apoi mi-am dat seama ca in explozia mea, imi retrasesem mana de pe burtica. Am respirat adanc si cu mana tremuranda, de data asta cu voia mea, mi-am asezat o palma pe stomacul lui Eve. Sentimentul de iubire si caldura mi-a revenit in corp si fara voia mea, am ranjit satisfacut. M-am uitat la Chad cu ochi stralucind de fericire si am chicotit. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 6:07 pm | |
| -Mocofanule! i-am zis cu drag. Darling al meu era tatic!Cat ma bucuram pentru ei. -Un Colisor blond si imbujurat care sa alerge pe aici!Iuuuuui! am batut din palme exaltat. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Parcul Academiei Joi Iul 29, 2010 6:11 pm | |
| Am ras cu pofta si am spus: -Sau o Colisoara. M-am incruntat. Cum suna! In timp ce vorbeam, faceam cercuri pe burtica: -O sa-mi lipsiti. Si... Am dat sa spun si chiar atunci mi-am dat seama ca alinata de mangaierile mele[cred] plus faptul ca era obosita, Eve adormise cu capul in poala mea. Am zambit si am spus cu voce mai joasa: -In calitate de nas, o sa ma ajuti sa il/o schimb de scutec in primele saptamani, pana ma invat. M-am uitat atent la el, sa-i vad mecla. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Parcul Academiei | |
| |
|
| |
| Parcul Academiei | |
|