| Parcul Academiei | |
|
+5Jinx miss.Duhamel! Raindrop. Ale. suicide.blonde 9 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: Parcul Academiei Sam Iun 26, 2010 10:52 pm | |
| A avut o tendinta de a ma impinge, dar apoi a realizat ca si ea voia asta. I-am simtit buzele moi si calde sub ale mele, apoi s-a desprins si mi-a zambit. -Si...eu zic la fel, am zis zambindu-i. Ce aroma iti place? | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Parcul Academiei Sam Iun 26, 2010 11:01 pm | |
| Mi-am muscat buza de jos. -Capsuni... Sau ciocolata, am chitait. Dupa ce mi-a facut cinste si ne-am plimbat, mancand din inghetate si razand, i-am spus sincer: -Esti o companie placuta! si i-am zambit. | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: Parcul Academiei Sam Iun 26, 2010 11:06 pm | |
| I-am luat o inghetata de capsuni cu topping de ciocolata si mi-am luat si eu una de caramel cu topping de ciocolata. -Multumesc. Nu pot spune ca te lasi mai prejos. Dupa o pauza in care nu mai stia nici unul dintre noi ce sa mai zica, eu am rupt tacerea: -Povesteste-mi despre tine. Chiar vreau sa te cunosc mai bine. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Parcul Academiei Sam Iun 26, 2010 11:15 pm | |
| Am clipit des. Nu era prea devreme pentru povestirea vietii personale? Aaa, pardon, mi-am amintit. La fel de devreme era si cu sarutul, dar nu ne-am putut abtine. Am oftat. -Nu e deloc palpitanta, m-am strambat. Ba chiar nasoala, as putea zice. Tata a muncit toata viata in strainatate. Nu il vad decat de ziua mea... Cu mama ma inteleg foarte bine. Am traiat cu ea in New Jersey, pana a avut loc accidentul care ne-a adus pe toti aici. Am o sora mai mare. Insa la cum s-a purtat cu mine de cand m-am nascut, nu prea o consider sora. Dar il am pe Cole. Il aveam. Era ca un frate pentru mine, pana s-a intamplat ceva si nu a vrut sa-mi mai raspunda la telefon sau sa-mi deschida la usa. Si m-a durut enorm. As fi vrut azi sa-l intreb ce a avut, dar mi-era prea frica ca avea sa ma respinga din nou. Ma intristasem si nu-mi placea. M-am luminat la fata(cam prea exagerat) si l-am intrebat, instalandu-ma confortabil pe o banca: -Dar povestea ta? | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Parcul Academiei Sam Iun 26, 2010 11:43 pm | |
| - Nu, cu cat mai mult aer curat, cu atat mai bine, am zis razand mangaindu-i parul in continuare.. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Parcul Academiei Sam Iun 26, 2010 11:56 pm | |
| Am aprobat din cap si i-am zambit. -Stiu ca ti-am mai zis-o, dar jur ca nu pot sa ma abtin. Esti cea mai frumoasa persoana pe care am intalnit-o vreodata! Oare cum paream eu, un baiat oarecare, pe langa cineva ca ea? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Parcul Academiei Dum Iun 27, 2010 12:46 am | |
| - Termina, serios. Nu sunt frumoasa. Uita-te la Kayla, Alice sau Alex, ele sunt frumoase, nu eu.. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Parcul Academiei Dum Iun 27, 2010 1:10 am | |
| I-am dat mana la o parte din capul meu si m-am ridicat, amenintand-o cu privirea: -Daca mai indraznesti sa zici vreodata ca nu esti frumoasa, ne suparam! M-am asezat la loc, cu capul in poala ei si am luat o frunza uscata de pe jos si am inceput sa o invart pe toate partile, agitat. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Dum Iun 27, 2010 1:36 am | |
| - Pai daca nu-s frumi, atunci nu-s si gata, am spus si i-am pus mana pe gura. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Parcul Academiei Dum Iun 27, 2010 1:39 am | |
| Am incercat sa ii dau mana la o parte si sa ii dau o replica usturatoare, dar tinea mana prea strans. -Ah fi bihe sa iei maha daca nu vrei sa he musc! am incercat sa zic. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Dum Iun 27, 2010 1:41 am | |
| - Daca m-ai contrazis in continuare, fi sigur ca o sa tin mana asta aici mult timp, am zis razand. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Parcul Academiei Dum Iun 27, 2010 2:01 am | |
| M-am uitat linistit la ea si am inceput sa dau din picior si sa fredonez un cantec pe care il auzisem la radio. Pacat ca versurile ieseau stalcite de sub palma lui Eve. Pana la urma speram sa ia mana. Am asteptat mult si bine, dar nu a luat mana. -Tu ai vrut-o! M-am ridicat brusc si am luat-o in brate, apoi am fugit cu ea la Academie. Chiar vroiam sa vad ce face Chad. | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
| Subiect: Re: Parcul Academiei Dum Iun 27, 2010 2:23 am | |
| -Nici la mine nu e asa palpitant, am zis eu deodata. Am crescut in Anglia, cu familia mea. Tata ne-a parasit cand aveam 13 ani si mama a decis sa inceapa o noua viata aici, la matusa mea. Oh, fir-ar n-ar fi trebuit s-o mentionez pe matusa. Am o sora mai mica, Madellinne, pe care o iubesc enorm. Tata ne-a gasit si acum isi regreta plecarea. La naiba, am venit aici mai mult pentru a scapa de el. Sper ca vizitele parintilor sunt interzise. Mai ales a tatei, am ras amar. Vreau s-o aduc pe Lynne aici sa vada cum e. Dar inca meditez la asta. -Vrei sa ne intoarcem? Poate vom face vreodata ore. Cam chiulangii sunt tinerii de aici. Am auzit ca doar la un curs au fost. am ras usor. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Parcul Academiei Dum Iun 27, 2010 2:30 am | |
| L-am prins de mana si i-am spus: -Chiar vreau sa o cunosc pe Madellinne! Dar vreau sa mai stam putin! Te rog! m-am milogit eu. | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
| Subiect: Re: Parcul Academiei Dum Iun 27, 2010 2:46 am | |
| M-a prins de mana si am tinut-o strans. -Ma bucur. Mi-e tare dor de ea, desi nu am mai vazut-o decat de 4 zile. Daca vrei sa mai stam, nu am nimic impotriva. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Parcul Academiei Dum Iun 27, 2010 2:50 am | |
| Am rasuflat usurata si i-am dat drumul mainii sale calde. Am inceput sa trancanim si nici nu am observat cum trecea timpul. La un moment dat, capul mi-a devenit greu. Fara sa-mi dau seama, mi-a cazut pe pieptul lui Drew. Ma simteam asa de obosita, ca nu am reusit sa-l mai ridic. Pleoapele incepusera sa-mi flutere, in inceracrea de a ramane ridicate. | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
| Subiect: Re: Parcul Academiei Dum Iun 27, 2010 3:07 am | |
| Dupa o lunga sporovaiala, lui Daisy ii venise somn si adormise pe umarul meu. Am ridicat-o usor in brate, fara sa o trezesc, apoi am folosit puterea lui Cole si am zburat cu ea pana in dormitoare. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Iun 28, 2010 3:39 am | |
| Parcul era la fel de linistit ca in fiecare seara. M-am uitat in preajma si nu era nicio urma de vreun student. Mi-am continuat drumul spre bine-cunoscut spre bancuta si m-am asezat jos pe iarba, langa ea. De ce mama nu putuse fi niciodata ca si mama lui Chad? De ce ea a trebuit sa ma urasca tot timpul? De ce nu mai vrea sa ma vada? De ce cand vorbim, mai degraba urlam si spunem chestii fara sens? De ce nu puteam avea o familie normala, cu persoane care se iubesc intre ele? De ce trebuia sa fiu chiar eu cea aleasa ca sa nu am familie? Atatea intrebari care nu-si gaseau raspuns... Mi-am ridicat genunchii la piept si mi-am pus capul pe ei, dand frau lacrimilor. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Iun 28, 2010 3:41 am | |
| Oare de ce stiam unde aveam sa o gasesc? M-am asezat langa ea si am luat-o in brate, alinand-o. O sarutam pe toata fata si ii si sarutam lacrimile, facandu-le sa dispara. Inca plangeam si eu. Dar, la naiba cu mine! Eve era mult mai importanta! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| |
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mar Iun 29, 2010 1:26 am | |
| Am zambit. Ne-am sters lacrimile si nu am lasat-o sa vada mesajul. S-ar fi infuriat pe Derek. Ne-am ridicat si tinandu-ne de mana, am plecat spre spital. Nu ne facea bine sa stam si sa plagem ca emoloizii. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Iul 05, 2010 6:25 pm | |
| Am mers in parc si ne-am plimbat in lung si in lat, pana cand am obosit si ne-am asezat pe o banca. I-am luat mana intr-a mea si i-am spus: -Te rog! Poti sa-mi spui ce ai pe suflet! Ce te deranjeaza!
Ultima editare efectuata de catre ToxicBlood in Sam Iul 10, 2010 4:46 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
| Subiect: Re: Parcul Academiei Sam Iul 10, 2010 3:38 pm | |
| -Serios, sunt doar obosit si mi-e dor. Nu are rost sa te plictisesc cu problemele mele. Nu puteam sa-i spun. Pur si simplu nu puteam. Ca sa nu mai las loc de comentarii am intors-o catre mine si am sarutat-o. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Parcul Academiei Sam Iul 10, 2010 4:43 pm | |
| M-a luat pins surprindere. Din nou. Numai ca de data asta am lasat sarutul sa se desfasoare calm si fara probleme. Mi-am rasfirat degetele pe pieptul sau si m-am cutremurat usor. Am pus capat sarutului, dar am ramas cu fruntea sprijinita de a lui. -N-o sa ma plictisesti niciodata cu problemele tale, am balmajit, inca cu gandul la buzele sale. | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
| Subiect: Re: Parcul Academiei Dum Iul 11, 2010 1:49 am | |
| -Iarta-ma, i-am soptit la ureche, dar nu pot. Am facut o promisiune. In momentul ala am primit un mesaj pe telefon, de la matusa. "Ai rezolvat ceva? Trece timpul, Drew." Am incercat sa-mi pastrez calmul, dar agitatia m-a cuprins. Am inchis repede telefonul si l-am bagat in buzunar, incercand sa evit privirea intrebatoare a lui Daisy. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Parcul Academiei Dum Iul 11, 2010 4:14 am | |
| Am oftat si mi-am mutat privirea in alta parte. -Ok, am soptit. Nu e nimic! | |
|
| |
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mar Iul 13, 2010 7:44 pm | |
| Am cautat un loc ascuns unde sa pot sta sa privesc linistit lacul! Aveam nevoie de liniste!Aveam nevoie sa meditez asupra a ceea ce mi se intampla! Eu,Eve,Cole si Alex...nu era o ecuatie cu rezultat bun! Si aveam mintile sucite de blonda aia...frumoasa! Omg!Ce naiba zic! O furie de moment ma facu sa ma arunc direct in apa rece si sa ma las la fund, asa om cum eram!Apa imi intra in urechi si in nas!Dar nu am facut nimic sa o opresc! Macar nu mai gandeam tampenii! Dar stai!Ca tocmai am gandit unele! La naiba!Am lasat sa imi creasca branhii si m-am inaltat spre suprafata! Cand am dat de aer am tras aer in piept si am tusit!Ma ustura in gat!Dar nu era nimic!Trebuia sa scap de idiotenie!M-am transformat apoi intr-o pasare si am inceput sa zbor ingreunat de umiditatea penelor!Voiam sa zbor inapoi in casa! | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Vin Iul 16, 2010 4:20 am | |
| Am venit cu Cole in parc, la bancuta de langa lac. L-am lasat sa se aseze primul si m-am intins pe banca si mi-am pus capul in poala lui. - Poate adorm aici iar, am zis razand. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Parcul Academiei Vin Iul 16, 2010 4:23 am | |
| ~Cole~ M-am asezat pe bancuta primul si apoi am lasat-o sa isi puna capul in poala mea. -Adorm si eu cu tine daca e nevoie! am zis,privind-o indragostit. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Vin Iul 16, 2010 4:30 am | |
| M-am ridicat in fund. - Nuu, n-am chef de somn. Deloc, am spus si l-am sarutat aprins a la Eve:>. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Vin Iul 16, 2010 4:35 am | |
| ~Cole~ Cand se ridica si isi lipi buzele de ale mele intr-un sarut pasional, vocea blondului imi rasuna tare in minte...Sa o las in pace!Sa nu ii fac nimic! Drept cine ma lua?Nu aveam sa ii fac nimic! I-am luat fata in maini si am sarutat-o si eu. L-am dat la o parte in cel mai intunecat coltisor al mintii mele si mi-am umplut gandurile de imaginea lui Eve. -Te iubesc, Pisi!
| |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Vin Iul 16, 2010 4:39 am | |
| Mi-am pus picioarele de o parte si de alta a lui si corpul de al lui, sarutandu-l mai adanc si mai pasional, aproape violent. - Si eu te iubesc. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Vin Iul 16, 2010 4:45 am | |
| Am cuprins-o cu bratele si m-am ridicat de pe bancuta. -Hai in camera! I-am soptit tandru. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mier Iul 21, 2010 1:49 am | |
| ~Chad~ In cateva minute am ajuns deasupra lacului si m-am transformat la loc. -Yeiiiiiii!Facem baie!am strigat razand in timp ce ne apropiam de apa. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mier Iul 21, 2010 1:53 am | |
| Nuuuuu,am urlattt! Te rogg, Chad. -Scuze Chad SCUZEEE.am strigat printre rasete Si plosc in apa, era adanca, am inotat spre suprafata erau mii de bule mici era bine sa le simti, mici furnicaturi.Nu puteam respira si am ajuns la suprafata intr-un rasuflu.Respiram greu. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mier Iul 21, 2010 1:55 am | |
| ~Chad~ M-am folosit din nou de puteri ca sa ajung si eu la mal. -Nu am auzit!am amarat-o. M-am pleostit ca o meduza pe nisip si am inceput sa rad. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mier Iul 21, 2010 1:59 am | |
| M-am ridicat si mi-am stors parul. -Nu credeam ca, chiar vorbesti serios.Am chicotit putin bosumflata. Cum aveam puteri, am dat putin din mana si aproape un litru de apa ii sari in fata lui Chad. -Pentru ca esti rau.Am ras. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mier Iul 21, 2010 2:02 am | |
| ~Chad~ Nici nu am avut timp sa actionez. M-am pomenit cu o tona de apa pe fata. -OMG,Gwen!O sa dai de naiba acum! M-am ridicat in capul oaselor si am inceput sa o gadil. -Muhahahhaha! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mier Iul 21, 2010 2:06 am | |
| Chicoteam usor. -Hei, hei oprestete.Am zis asta printe rasete.Din pamant iesira cateva liene prinzandu-l pe Chad de maini. -Asa iti trebuie. Si incepeam, sa-l gadal putin. -Hehehe. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Mier Iul 21, 2010 2:09 am | |
| ~Chad~ -Asta nu e drept! Incercam sa scap din stransoarea lianelor dar erau prea puternice pentru mine. Aaa, si acum...abia acum ii observasem culoarea ochilor. Un verde mai clar decat smaraldul. M-am potolit si mi-am dat voie sa ii admir frumusetea. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Parcul Academiei | |
| |
|
| |
| Parcul Academiei | |
|