| Parcul Academiei | |
|
+5Jinx miss.Duhamel! Raindrop. Ale. suicide.blonde 9 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 4:47 pm | |
| Nu eram atat de beata incat sa ma dau in spectacol...asa de tare.Am zambit si am iesit din apa.Cred ca aratam ca Zoey dupa baie.... -Iau o pauza de relaxare....am spus eu facand aerul sa se incalzeasca in jrul meu pentru a mi se usca hainele. -Much better!am declarat eu. | |
|
| |
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 4:55 pm | |
| -Ok , eu mai stau putin . M`am intors cu spatele la ea si m`am uitat din apa in fata mea , la cer , cerul senin .. era asa frumos , am stat asa cateva minute , am inceput sa ma trezesc cred ca putin din betie. Cand sa ies din apa am dat fata cu blodnul misterios avea ochii albastri -Aaa sczue , nu te`am vazut sunt mai aeriana si .... am tacut cand a inceput sa vorbeasca -Nu-i nimic eu veneam spre tine deci este vina mea . Ma cheama Seth Mi`a spus el si mi`a intins mana -Alexiss , incantata ! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 4:59 pm | |
| Asta jur ca si-o face cu mana ei.Mai bine o opresc inainte sa faca ceva ce o sa regrete mai tarziu. Am scos telefonul din buzunar si am format numarul lui Chad. -KBG?Aici Alice.Misca-ti fundu in parc.Alex a innebunit de la atata sampanie. am inchis telefonul fara alte explicatii.Zoey cazuse in botic si acuma scheuna nefericita. -Hai ma Zoeysor!Nu mai imbratisa pamantul...asta e treaba mea!i-am spus eu privind-o cu afectiune. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 5:09 pm | |
| Seth -Si ce faci tu Alexiss imi retinuse numele .. singura ? Ud aleoarca ? Alexiss -Uu , dar nu sunt singura , tipa de acolo cu cateii si baiatul acela sunt cu mine . Seth -Am vazut ca esti cu ei , dar TU , esti singura fara nimeni mai important .. apropriat . Dupa ce mi`a spus asta , sa uitat frumos la mine cu un zambet mare pe fata , doamne ma scufundam in ochii lui , erau asa frumosi .. Chiar atunci ii auzisem gandurile/vocea lui Alice care il suna pe Chad . -Ooo nu , te rog .
Chad [i] Instrasem imediat in parc , fusesem si eu aici ieri cu Alex cand ne`am certat de atunci nu am mai vorbit , iar acum Alice imi cerea ajutorul . Off sper ca frumoasa mea sa nuu fi patit nimic . -Ce e , Alice? am spus panicat -Am venit cat am putut de repede ? Ce s`a intamplat ? | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 5:10 pm | |
| L-am tarat pe Cole dupa mine, pana in parc, unde am vazut un catelus [Zoey] al naibii de scump si dragut si dragalas si micut si am inaintat direct spre el si l-am luat in brate. - Dumnezeule, cat de dragut poti fi! am strigat in timp ce-l scarpinam dupa ureche. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 5:13 pm | |
| -Alex se da la ala, dupa ce a facut o baie in lac si a baut vreo 2-3 martini si multa sampanie.am dat eu raportul. [i]eve a luat-o pe Zoey in brate....puteam citi in ochii ei ca ii place. -Eve...ai grija cu Zoey!E maggnet pentru pamant!am tipat eu. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 5:22 pm | |
| Doamne ce frumoss era , i`aas fi putu privi ocii ore in sir nu ma saturam de ei . Atunci i`am auzit gandurile la Chad , era uluit , venea spre noi . Ah de ce era el aici . Atunci mie`a venit un gand nebunesc in cap si .. pur si simplu l`am sarutat pe Seth , daca nu eram beata nu cred ca o faceam
Chad Am vazut`o sarutandu`se cu tipul ala , am inghetat ..Ea era Alex a mea ? Cum de s`a schimbat asa daca eram eu sau Eve , da m`as fi gandit ca era in stare de asa ceva , dar Alexiss ? Nu credeam . M`am uitat apoi in ochii ei , cred ca imi citea gandurile Si`a dat seama din privirea mea cat de suparat eram .
Alexiss I`am vazut privirea aia care ma topea mereu , sigur am gresit .. mi`am spus eu in gand -Aaa , scuze , Seth , nici nu imi dau seama ce fac , sCuze tuturor , si tie Chad . I`am lasat acolo si m`am indreptat spre grup care se marise -Tu l`ai chemat aici ? am intrebat spre Alice | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 5:38 pm | |
| Oricum tot o sa afle... -Da Alex, eu l-am chemat...nu puteam sa te las sa faci o greseala colosala!stiu ca va enervati si toate cele....dar doamne iarta-ma!ai vazut cum se uita la tine?si cum te uiti si tu la el?Sunteti prea vulcanici ca sa acceptati ca va place unul de celalat!Intr-un minut va sarutati dupa aia va dati palme!Dar asta nu inseamna ca nu va iubiti!Si ma jur pe ce am mai sfant ca daca in secunda 2 nu va impacti eventual va sarutati, va lipesc de pamant pana o faceti!Nu sunt nici prostra, nici chioara!Pot sa vad cand 2 oameni sunt indragostiti chiar daca nu citesc gandurile! Am inpirat adanc si m-am intors spre Eve.Puteam sa vad si in cazul ei ca micuta mea Z era noul ei pufulete.Ma durea sa ma despart de ea....o avem de doar 2 luni dar era parte din mine....dar sincer, Eve avea nevoie de ea mai mult decat mine...stiam ce putere de calmare are zoey si cum te face sa razi in orice situatie. -OK Eve....poti sa o pastrezi pe zoey...dar sa nu o intoxici cu fum de tigare....o sa faca urat!Si o sa o mai vizitez si eu cateodata...a fost parte din familie ceva timp si m-am cam atasat de ea.... iar daca are pui, unul e al meu!Capis? | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 5:54 pm | |
| -Minunat,am mormait.Inca o gura de hranit.Sa stii ca tu o sa-l scoti la plimbare,i-am spus lui Eve de dinainte.Plus sa-l speli si alte cacaturi.Acum mergem inapoi acasa,te rog? | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 5:55 pm | |
| Ma pusesem pe banca bosumflata si auzisem discursul lui Alice -Puteti sa nu va mai bagati in viata mea ? Haa ! Uuu uite un norisor am spus eu , beata mai eram Si poate mi`a placut de el , poate l`am iubit s`a duss ha! am adaugat eu si radeam intr`una . Hmm vreau o bere Chad -Laso in pace , e beata nu vreau sa faca inca o greseala si sa ma accepte pt ca spuneti voi , o sa vorbesc cu ea serios cand o sa se trezeasca am spus usor trist , privind`o .. pe Alex | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 5:58 pm | |
| M-am intors spre Cezar.... -Asti sunt ataaat de incapatanati!i-am spus razand. -cred ca nici daca ar pica un meteorti pe ei tot nu ar accepta ca se iubesc...Heiii!!!poate daca ii pun pe unul dintre ei in pericol o sa admita insfarsit ca se iubesci si ei!!am spus eu cu fata luminata de ideea mea. Motivul scuza mijloacele! | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 6:01 pm | |
| Alice vorbea ceva acolo cu Cezz , eu ma jucam cu un ghemotoc de blana alb si pufos .. -Ahh ce scump e , are asa un bot , ma linge pe mainii , iii spuneam eu bucuroasa dar aiurita Il vreau si eu pe asta cum il cheama pe pitic? | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 6:10 pm | |
| Nu si Felix!!Dar totusi e o idee mai buna decat sa ii omor.... -Chiar daca tin la Felix...ti-l dau daca il saruti pe Chad, aici de fata. Sunt geniala! | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 6:14 pm | |
| Doamne deci are o minte ?? Eu una nu ma gandeam ca imi poate pune asa o conditie -Sii daca il iau si fug cu el ? Pfaa am scos eu limba la ea ..
Chad Dupa toate care s`au intamplat cu Alex eram sigura ca ar fugi ca catelul pt a nu ma saruta asa ca am luat eu initiativa si am sarutat`o eu . Nu ii mai simtisem buzele fine de mult timp , imi era sdor de aroma lor .
Alexiss Nu l`as fi sarutat pe Chad , dar a venit el la mine si m`a sarutat , ii era dor de buzele mele , ce ganduri poate avea , cred ca sunt si mai profunde , dar autura era prea mult aimi afecta si puterile .. Ma simteam cat de cat bine , dar eram foarte orgolioasa .. -Pfaa , gata am strigat eu la Chad si m`am dezlipit de el Acum pot lua catelul ? i`am zis frumos lui Alice . | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 6:17 pm | |
| Am inceput sa rad. -OK!!!Dar aceleasi conditii ca la Eve: fara intoxicatie cu CO2 de tigare si vreau sa il mai vad din cand in cand.... Ma jur ca Miley, Balt si John raman ai mei!Eventual o pun pe buni sa imi trimita si restul satrei vesele. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 6:20 pm | |
| -Da , da multumesssc i`am spus lui Alice si am imbratisato . -Puiule , tu esti acum al meu am luat catelul in brate si i`am atins boticul umed -Vreau sampaniiie! Mai este ? | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 6:25 pm | |
| -Alex esti beata?!Ok...uita asta...e intrebare retorica...Samoania e la tine honey!Si sa nu ii dai lu Felix sampanie ca moare! Cred ca Alex stia asta....da la cat de beata ea cred ca poate sa confunde votca Stalinskaya cu apa... | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 6:28 pm | |
| -Ooo da , proasta de mine .. vezi ma striga anturaju` nu mai gandesc atunci m`am uitat spre Chad , am fost cam rautacioasa .. -Care mai vrea , hai pana la fund am spus si am inceput sa rad , aproape golisem sticla .
Chad Stiusem ca atunci cand spusese de anturaj se referise la mine , doamne in ce ha o aduce bautura , am ras ironic apoi i`am luat sticla din mana . Stiam ca daca voi bea si eu va fi mai maleabila , asa speram .. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 6:55 pm | |
| "Daca se imbata amandoi o sa fie asa de manga ca nici nu o sa stie de ce sunt suparati...tot ce trebuie sa fac este sa am grija sa nu intre in coma alcolica si i-am cuplat...."am gandit eu vesela. "Mda....se pare ca cineva are azi rolul de Cupy-Alizuka" a ras constiinta mea. "CUM MI-AI ZIS???"am urlat eu mintal. Am lasat cearta cu constiinta si am sunat la un restaurant. "Vreau 4 sticle din cea mai tare sampanie va rog.Repede la Academie." Dupa vreo 5 minute vad in fata parcului o masina de catering.Am platit sampania si m-am intors in parc.
-Cine mai vreaaa?am intrebat eu cu subinteles. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 6:59 pm | |
| Am vazut`o pe Alice sunand la restaurant , hmm ce vroia , sper ca ceva de baut , eu cu Chad cam terminasem sticla aceia .. Am vazut ca Alice vine in mana apoi cu muulta sampanie -Eu , eu ! am sarit la ea si am luat cateva sticle
Chad -Vad ca ti`ai cam dat seama ce vreau sa fac .. i`am spus siret lui Alice Sper sa merga , daca este asa naiva cand est beata merge 100% sper sa nu fac o porcarie ca adta trecuta.. cand m`am imbatat , off am oftat putin am am zambit catre Alice | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 7:01 pm | |
| -Nu iti face griji chad.Eu si Cezar nu bem...poate doar putin....o sa avem noi grija de voi.... de azi ma fac ajutorul oficial a lu cupidon | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 7:05 pm | |
| I`am vazut pe Alice si pe Chad vorbind cu sticla bauta aproape un sfert m`am dus spre eii -Sii despre ce vorbiti voi aici ? Vreau si eu sa stiu am chicotit si am bagat moaca de catelus
Chad Venise langa mine si Alice si ne intreba despre ce vorbim , era aproape de mine , aroma calda a parului ei imi inunda narile , am profitat si m`am apropriat de ea si i`am pus o mana pe talie , faza 1 facuta , nu s`a opus deloc | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 7:08 pm | |
| -Eve,am soptit.I-ati ghemotocul si mai bine plecam.Aici nu am toaleta...Si nu vrei sa ma vezi vomitand pe aici.Nu sampanie din nou,am suspinat. Era ca si cum vorbeam cu peretii.Nici nu vroia sa auda. Am luat cainele in brate si am inceput sa joc cu el...pana cand un tipat a strapuns vazduhul. -Caine nerecunoscator si nesimtit ce esti,am tipat. Tricoul se udase indeajuns de mult incat sa ma simt rusinat.Ma inrosisem sigur.De ce trebuia el sa dea drumul pe mine. Dar cainele doar ma lingea pe fata si dadea din coada,latrand. SHIT! | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 7:11 pm | |
| -I-am spus lui Chad ca eu cred ca sampania e mai tare decat berea...dar el nu ma crede!Ma rog....tot Stalinskaya ramane pentru cei puternici!am spus eu razand. Daca vroiai sa o convingi pe Alex de ceva...da-i sa bea! Deodata s-a auzit un tipa.M-am intors.Cole era ud, cu Zoey in brate.Era destul de funny...pana vedeai fata lui Cole. -Rezolv eu!am striga. Am luat frumos niste apa din lac, am pus-o pe tricoul lui Cole, am indepartat mirosul, si apoi am uscat tricoul exact cum am facut cu hainele mele mai devreme. -Nu tipa la Z!!E mica da rea...o sa te muste....si sa nu imi spui ca nu te-am avertizat...la caracter e exact noul stapan:foarte dulce pe dinafara...dar daca o prinzi intr-o pasa proasta, te-ai ars! | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 7:16 pm | |
| Il auzisem pe Cole tipand , avusese un mic incident cu Zoey ! -Ooo , Cole crezi ca a facut`o intetionat nu tipa la saracutul catel .. am spus razand putin Ma urcasem in spatele lui Chad care avea sticla in mana , nu vroia sa mi`o dea , cand i`am cerut`o s`a intors cu spatele si am sarit pe el .. -Vreau sticla , Chaad ! strigam eu ca un copil mic | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 7:19 pm | |
| Am bombanit un multumesc si am lasat javra jos. La naiba!Pe cat de dragut era,pe atat de diabolic... M-am aplecat spre el si i-am spus: -Ok,Zoey.Sa facem un pact.Tu nu iti faci nevoile pe mine si eu te scarpin dupa ureche.Iti convine? La naiba.Acum vorbeam cu cainii. Spre surpinderea mea,Zoey si-a aplecat capul si a latrat. M-am incruntat. -Ea chiar intelege ce vrobesc eu?am intrebat-o pe Alice. Am inceput sa o scarpin dupa ureche si parea fericita. Zambii descumpanit. -Poate nu esti asa rea. Apoi,deodata,se ridica din poziti ain care statea si incepu sa alerge ca o descreierata.Si din cand in cand,se tot uita la mine. -Eve,Alice,o sa platiti pentru asta,le-am spus,incepand sa alerg dupa caine.Si,Chad,nu-i mai da nimic.Stiu din proprie experienta | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 7:21 pm | |
| Alexis era deja pe 8 carari....m-am intors spre Cezar. -Ma simt ca o dadaca!am spus eu. El imi zambi.Era atat de dulce cand facea asta! -Vrea dadaca un sarut?ma intreba el. Nu i-am raspuns dar l-am apucat de fata si l-am sarutat. L-am auzit pe Cole strigand, dar tot ce am facut a fost sa imi scot sandaua din picioare si sa o arunc dupa el. -Fara resentimente amiga!Dar cand ma sarut cu cineva nu ma deranja...DND pe scurt.am spus eu si am continuat sa il sarut pe Cezar. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 7:28 pm | |
| M-am ferit de sanda in ultimul moment. -Stai umpic,Zoey,i-am spus eu. M-am aplecat,am luat sandaua si am aruncat-o in lac. -Asa iti trebuie,i-am strigat.Lui Zoey nu-i place sa arunci cu ceva dupa stapanul sau favorit,am continuat sa-i strig. Apoi m-am pus in pozitie defensiva,in cazul in care avea sa se descalte si de cealalta sanda. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 7:32 pm | |
| Cole care alerga dupa Zoey ii daduse un sfat lui Chad sa nu imi mai de animic de baut .. -Ha ! Nu il asculta , Chad , pot rezista tot "fugeam" dupa sticla din mana lui Chad eram tot mai aproape de ea..
Chad -Nu iti face griji , prietene , am grija eu sa nu pateasca nimic i`am raspuns lui Cole , apoi am zambit cald catre Alexiss .planul merge ft bine , am niste idei cateodata . Ea tot se invartea pe langa mine pt a ii da sticla .. pana cand s`a apropriat din ce in ce mai mult de mine si eu am putut sa o iau in brate , eram la cativa cm distanta unul de altul , ma uitam in ochii ei senini .. era superba . | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 7:32 pm | |
| Am ramas perplexa.Cum doamne iarta-ma mi-a aruncat Cole sandalele Gucci in lac???M-am descaltat si de a doua, dar nu i-am aruncat-o in cap.Am ridicat pamantul din jurul lui, si i-am prins un picior cu radacinile de la salcia de langa mal.I-am scos un pantof din picior si l-am aruncat in lac. -Acum suntem chit. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 7:35 pm | |
| Am ramas cu un pantof. -Oooo,n-ai facut asta,am marait. M-am agatat de ea si am aruncat-o in lac,pentru ca mai apoi sa ma dezechilibrez si sa cad si eu. -Minunat. | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 7:40 pm | |
| -Tu nu ai facut asta nu??am tipat eu uda. Mai mult amuzata decat nervoasa m-am dus la el si i-am tras o rafala de apa in cap. -Bataie cu apa!am urlat eu. La cat de beata era Alex nici macar un ocean nu ar trezi-o...nu o bataie cu apa...oricum o sa am grija sa nu se ude... | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 7:42 pm | |
| Ma prinsese in imbratisarea lui , ma uitam la el , se uita profund la mine , am profitat de moment si i`am luat sticla din mana . -Pfaa! Ti`am luatoo strigam eu la el si saream in sus
Chad Imi luase sticla din mana si eu care vroiam sa o sarut , mi s`a dus ocazia pe moment . -Da , ce sa zic am pierdut , dar poate o recuperez i`am spus siret si m`am apropriat iar de ea , incepeam sa ma imbat si eu .. m`am aplecat spre ea , dupa sticla ei , dar ea se lasa in jos pe banca si m`am trantit si eu dupa ea .. atunci am sarutat`o iar ... buzele alea fine , oo doamne , cat o iubesc , am fost un mare prost , sper sa inteleaga si ea asta ..
Alexiss Cazuse si el peste mine pe banca , intetionat , neintetionat nu mai conta ma sarutase iar apoi ma privi din nou cum doar el o facea , poate eram oar beata , poate deliram .. -Mda , bine bine , da`te de pe mine , lasa`ma cu sentimentele , suntem beti . I`am drunk .. oh very very drunk! am recunoscut eu , putin ironica | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 7:44 pm | |
| Chad era pe Alex...OK...deci ultima data asta i-a despartit.am trimis o rafala de apa pe Chad ca avertsiment. -Daca nu mai bea nimeni sampanie o bag la rece!am urlat eu. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 7:46 pm | |
| A facut sa-mi intre apa in toate orifiicile posibile.Bine,nu in toate... Am ras si asa cum am putut,am inceput sa o stropesc. Mai apoi,m-am trezit brusc cu un ghemotoc pe cap.Zoey tocmai ce-mi sarise in cap de pe mal. -ALICE!STAI!am urlat speriat.Sa nu inecam cainele!ALIIIIIICE!am tipat. Cand a oprit valurile am rasuflat usurat. -Chad,am strigat inca din apa,lasa dulcegariile si vezi ca vrea sa te santajeze sa-i dai sticla. Apoi am oftat. -Prea tarziu | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 7:52 pm | |
| Le-am facut pormubeilor cu ochiul si m-am intors la rufele mele....Cole statea in apa cu Zoey pe cap. -Esti bine?am intrebat eu. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 7:56 pm | |
| Incepui sa mormai nemultumit. -Daca te referi la caine,da,e bine.Daca te referi la mine,nu,nu sunt bine.Sunt...Ud. Oftai nemultumit. Ma uitai dupa Eve si nu o vedeam. -Eve!strigai.Ia cainele te rog! I-am dat cainele in brate cand a venit si am incercat sa ma ridic,dar am cazut la loc,in apa. -Dang it! | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 7:58 pm | |
| -Nu ma refeream la tine....poate ma refeream la Zoey, dar eu ma refeream la apa!!!Cred ca ai poluat-o cu gelul din parul tau!am spus eu razand. De ce nu pot sa il am pe el pe post de frate in loc de boul meu? | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 8:02 pm | |
| Am scos limba la ea si am bagat-o cu capul la fundul apei. Cand a iesit din nou la suprafata,mi-am ferit fata. -NU LA FATA!i-am strigat razand. M-am indepartat repede ca sa nu aiba timp sa ma prinda si deodata,ceva ma trase in jos in apa. M-am dat la fund si am inceput sa dau disperat din maini si picioare. -Eve,Alice,am incercat sa strig,dar nu puteam.Ajutor! | |
|
| |
| Subiect: Re: Parcul Academiei Lun Mai 24, 2010 8:04 pm | |
| Ce doamne iarta-ma!Eu nu am facut asta!! -Colee!!!am tipat eu. Am ordonat apei sa ii dea drumul dar nu ea il tinea.M-am aruncat dupa el in lac.Era destul de adanc...noroc ca stiam sa inot. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Parcul Academiei | |
| |
|
| |
| Parcul Academiei | |
|