| Barul Dragonilor | |
|
+7Ale. miss.Duhamel! Jinx Chocoholic Raindrop. ToxicBlood suicide.blonde 11 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Lun Feb 21, 2011 4:28 am | |
| Aeon
Pocnetul paharului il facu pe Cole sa se dea cu un pas in spate si sa ma ameninte cu venirea lui Chad. -Cheama-l pe Chad!Nu imi pasa!Poti sa chemi pe oricine! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Lun Feb 21, 2011 4:59 am | |
| Am oftat si am lasat telefonul deoparte Am clatinat din cap, simtind cum explodez de frustrare ca nu staim cum sa o ajut. -Mi-e dor de Eve, m-am trezit ca spun. I-am suprins privirea si mi-am indreptat mai apoi ochii in pamant.
| |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Lun Feb 21, 2011 5:06 am | |
| Aeon
L-am privit in ochi. -Si mie mi-e dor de nenorocitul ala! Si inca il iubeam...inca il iubeam si nu stiam cum eram capabila de asta... Poate pentru ca trecusem prin atatea impreuna... -Si il iubesc pe... | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Lun Feb 21, 2011 5:09 am | |
| -Stiu, am intrerupt-o, deloc politicos, dupa care am inghitit in sec. Privirea ei hotarata atintita pe chipul meu imi dadea fiori. Da, Aeon era o persoana puternica. -Poate ar trebui sa vorbesti mai intai cu el. Nu sa sari la gatul sau din prima. | |
|
| |
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Lun Feb 21, 2011 5:11 am | |
| Aeon
Cred ca il speriasem...si daca imi vedeam si eu expresia poate ca ma speriam si eu de ce puteam sa fac. -Sau poate as putea sa o omor pe ea si apoi pe el!Nu?Sau sa il sec de puteri si apoi sa il aduc inapoi si sa il pun sa isi ceara scuze! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Lun Feb 21, 2011 5:13 am | |
| -Nu, am spus speriat. Nu omori pe nimeni, Aeon! Nu-mi pasa ca poti sa readuci la viata mortii, nu am de gand sa te las sa faci asa ceva, indiferent cat esti de nervoasa. Nu eram prea sigura daca era doar o forma de a spune sau ea chiar avea de gand sa faca asta, dar cert e ca trebuia sa fiu prudent. | |
|
| |
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Lun Feb 21, 2011 5:20 am | |
| Aeon
Am oftat si m-am prabusit ca o placinta pe scaun. -Stai linistit!Ca nu pot sa ii fac nimic!Nu dupa ce simt pentru el!Nu dupa ce am fost la atata frate la atata am aratat o marime mica facuta cu degetele...sa fim parinti! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Lun Feb 21, 2011 5:22 am | |
| -Stiam eu ca nu ai fi putut tu sa-i faci ni... CE? am exclamat simtind cum mi se taie respiratia complet. Am privit-o ca la felul paispe. -CE?!?! Mi-era rau! | |
|
| |
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Lun Feb 21, 2011 5:28 am | |
| Aeon
-Am...ramas insarcinata! amintirea acelor clipe cand am aflat ca ii purtam copilul si amintirea lunilor care urmasera imi trecusera prin fata ochilor. -A fost cea mai...minunata perioada din viata mea!Masimteam implinita!Intelegi?Implinita!Dar...nu am putut sa duc la sfarsit sarcina!Niste complicatii...si... | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Lun Feb 21, 2011 5:30 am | |
| -Ooo, Doamne, ooo, Doamne, am spus innebunit, nestiind cum sa reactionez. Cum sa piarda mai, copilul? Cum? Mi-am indreptat privirea bulversata catre ea. -Si nenorocitului si imbecilului de Cole cand aveati de gand sa ii spuneti? Cand?
| |
|
| |
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Lun Feb 21, 2011 5:35 am | |
| Aeon
-A fost...parca a fost asa doar un vis care a inceput frumos si s-a transformat treptat intr-un cosmar din care nu stiu cum am putut sa ies!Am cazut in soc Cole!Si a fost acolo!Si m-a ajutat sa rezist!A plans cu mine!A stat treaz noptile auzindu0ma pe mine cum ma tanguiesc...si acum... am oftat tinandu-mi lacrimile in frau. -Cole...cand primesti o astfel de veste vrei sa te bucuri doar tu de ea! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Lun Feb 21, 2011 5:37 am | |
| Am clatinat din cap. Chiar imi parea rau pentru ea. -Asta inseamna sa fii egoist, Aeon! am spus inchizand ochii. | |
|
| |
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Lun Feb 21, 2011 5:43 am | |
| Aeon
-Egoist in felul bun sa stii!Am vrut sa ma asigur ca e adevarat si cand i-am auzit inimioara fiului meu am... am inceput din nou sa plang... -Iarta-ma!E greu! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Lun Feb 21, 2011 5:45 am | |
| -Shh, gata, gata! am spus si am tras-o la pieptul meu, mangaindu-i parul. Pentru o secunda, am avut vaga impresie ca o tineam pe Eve la piept. M-am oprit si am clipit des, uimit de momentul meu de nebunie. | |
|
| |
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Lun Feb 21, 2011 5:50 am | |
| Aeon
L-am luat in brate si mi-am lasat capul pe pieptul lui. -Era asa micut pe ecranul ala!Si i-am auzit inimioara si batea asa frumos!el era mandria mea!singurul lucru zamislit de mine care chiar era bun! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Lun Feb 21, 2011 5:52 am | |
| Am oftat zgomotos si am continuat sa-mi plimb mana prin parul sau. Momentele in care ii rasuceam suvitele lui Eve[in fiecare seara inainte] mi-au trecut prin fata ochilor si am simtit un junghi in inima. -Sa nu te mai aud cu asa ceva, am soptit. Daca nu erai tu, eu eram mort acum. Mort, Aeon! | |
|
| |
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Lun Feb 21, 2011 5:59 am | |
| Aeon
-A fost doar dorinta ta de a trai si dorinta celorlalti care te voiau inapoi!Eu doar am ajutat!Mi-am ridicat capul si l-am sarutat pe frunte ca pe un copil mic...asa cum ma visasem de atatea ori facand cu copilasul meu. -O sa ma despart de el si o sa plec...in lume...nu stiu...sa mi caut ce imi e sortit!Sau sa devin o martira!Cine stie! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Lun Feb 21, 2011 6:01 am | |
| Am inchis ochii, lasand-o sa-mi sarute fruntea. -Doar... Sa nu faci vreo prostie, am soptit, incruntat. Mi se parea ciudat sa o vad altcumva deact cu Jess, dar trebuia sa accept realitatea. -Poate... Daca ai vrea... Ai putea sa vii cu noi. Ai locui cu noi 3. | |
|
| |
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Lun Feb 21, 2011 6:06 am | |
| Aeon
cum era cel mai responsabil dintre noi se simti indreptatit sa ma certe imediat ce am terminat fraza si am acceptat cearta cu capul plecat...fiindca gandurile mele erau prea intunecate la momentul ala. -Serios? am facut ochii mari.Serios pot sa vin sa stau cu voi?As putea sa am grija de cel mic!Serios? | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Lun Feb 21, 2011 4:48 pm | |
| -Ei, bine, am spus fastacit. Am privit-o in ochi. -Trebuie desigur sa ii cer parerea si lui Eve, am spus precaut. Apoi i-am zambit. -Dar din partea mea e ok! | |
|
| |
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Lun Feb 21, 2011 9:41 pm | |
| Aeon
M-am uitat la el plina de speranta...poate ca pana la urma nu mai trebuia sa imi traiesc viata singura departe de civilizatie... -Da normal!O intrebam pe Eve!Normal! Am batut din palme... Ohh, ce ma bucur! M-am dus din nou la el si l-am luat in brate. -Ti-am mai spus cat te iubesc eu pe tine? L-am sarutat din nou pe frunte si dupa imbratisare am plecat. Trebuia sa il gasesc pe Jess...ca sa ma DESPART de el... | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Feb 23, 2011 12:59 am | |
| Am zambit. -Nu... Asta e prima oara, am suras, dupa ce ea plecase deja. Stiam ca avea sa mearga dupa Jess. Stiam ca avea sa incerce sa se desparta de el. Stiam ca nu avea sa reuseasca. Am privit in jur, plictisit. De la atata sentimentalism mi se facuse foame. Asa ca m-am ridicat de acolo si am iesit afara. | |
|
| |
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Dum Iun 12, 2011 11:08 pm | |
| Chad
I-am adus pe Soph si pe fratele ei la bar. Cel mai tare bar cu cea mai tare servire din cate exista. L-am salutat pe barman de cum am intrat si le0am facut semn invitatilor mei sa ia loc la masa. | |
|
| |
TwinFlames Tiny Vampire
Numarul mesajelor : 131 Data de inscriere : 10/06/2011 Varsta : 34 Localizare : Pe Pluto!
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Dum Iun 12, 2011 11:14 pm | |
| Soph alesese sa se aseze direct la masa de bar si isi comanda un martini blanco, iar Danny un whiskey. - Inca tine la ea... spuse Danny dintr-o data. - Si unde v-ati cunoscut?! il intreba Soph. | |
|
| |
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Dum Iun 12, 2011 11:18 pm | |
| Chad
Mi-am luat si eu un whiskey! Dublu ca aveam nevoie. Am ramas insa cu paharul la jumatatea distantei dintre gura si masa cand Danny constata ce eu stiam deja de atata timp. -Damn it, Dan! Aia doi sunt ca apa si focul! Se anuleaza reciproc si se completeaza la fel! | |
|
| |
TwinFlames Tiny Vampire
Numarul mesajelor : 131 Data de inscriere : 10/06/2011 Varsta : 34 Localizare : Pe Pluto!
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Dum Iun 12, 2011 11:23 pm | |
| - I know, dadu paharul de whiskyey peste cap si il lasa pe tejghea. Eu v-am lasat, se ridica si il batu pe umar pe Chad. Ai grija de surioara mea ca de nu, arata spre gat ca si cum l-ar decapita, apoi disparu in multime. | |
|
| |
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Dum Iun 12, 2011 11:28 pm | |
| Chad
-Am spus ceva aiureA? m=am intors spre Soph dupa ce Danny se pierdu prin multime. Era un tip urias dar nu ii mai vedea nici macar coafura. | |
|
| |
TwinFlames Tiny Vampire
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Lun Iun 13, 2011 12:40 am | |
| - Nu mai, stai linistit. A vrut doar sa ne lase sa ne facem de cap, ii zambi. Deci care e povestea cu Aeon si Jess?! | |
|
| |
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Lun Iun 13, 2011 12:49 am | |
| Chad
Am tras aer in piept. -Au aparut aici asa pe nepusa masa! Nu ii cunosteam! O stiam decat pe sora lui Aeon cu care am fost un timp impreuna! Si s-a intamplat sa ajunga in acelasi moment in care corpul lui Cole era adus la morga spitalului din oras! Aeon poate sa dea energie unui corp...si Jess...poate sa invie ceva mort! Sti..sa dea viata...si ei doi asa...au construit salvarea lui Cole! El a ajutat-o sa nu isi piarda cumpatul in timpul procesului ... si ea...l-a ajutat sa nu lesine atunci! | |
|
| |
TwinFlames Tiny Vampire
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Lun Iun 13, 2011 12:59 am | |
| Soph casca ochii si gura, ramanand cu paharul aproape de ea, dar nu bau inca. - WoW. Si Cole a fost dead and gone?! Si acum e bine? | |
|
| |
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Lun Iun 13, 2011 1:02 am | |
| Chad
Am dat din cap si am putut in sfarsit sa beau din bautura mea! Am dat pe gat jumatate din continut! -Da!Cateva zile pana a fost adus la noi! Pentru ca s-a intamplat asta in alta tara!A avut un accident de avion!S-au prabusit undeva! Nu mai stiu unde! Si am aflat de la stiri! Eram in spital atunci! | |
|
| |
TwinFlames Tiny Vampire
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Lun Iun 13, 2011 1:07 am | |
| - Cata drama, ofta cand a auzit de accident si a dat peste cap tot paharul de martini, apoi i-a facut semn barmanului sa mai puna unul. So, Don Juan, sa inteleg ca dupa faptul ca esti atat de popular, nu ti-a scapat nicio floricica... Asa ca iti propun ceva, se ridica de pe scaun si isi aranja rochita. Facem ce imi place, acum si dupa ce iti place tie. Pentru azi. Dupa mai vedem. Dar no holding hands si mers la cinema and co. | |
|
| |
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Lun Iun 13, 2011 1:13 am | |
| Chad -Nici nu ai idee! am lasat paharul jumate pe masa si m-am ridicat odata cu ea. =Holding hands and co? Drept cine ma iei? Asa...eu nu fac urmatoarele decat dupa ce ajung sa cunosc persoana cu care vreau sa fac asta! So...knock it off! Si ce mai exact iti place tie? sa te arunci in cap probabil! | |
|
| |
TwinFlames Tiny Vampire
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Lun Iun 13, 2011 1:23 am | |
| Se indrepta spre masa de biliard cu o bere in mana. Schimba martiniul cu o bere. - Catch it, ii spuse dupa ce a luat un tac si i-l arunca. Sa stii ca la biliard nu m-a intrecut nimic. | |
|
| |
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Lun Iun 13, 2011 1:26 am | |
| Chad -Nici pe mine! Pe dezbracate! prinse tacul si ceru celui de la tonomat sa puna o melodie mai dansanta. Si se servi cu o bere. -Fie ca cel mai bun sa castige! | |
|
| |
TwinFlames Tiny Vampire
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Lun Iun 13, 2011 1:32 am | |
| - Pe dezbracate sa fie! ii facu cu ochiul si trecu cu un mers de felina pe langa el, apoi se apleca si se aseza cu bombeul cum trebuie cat sa para senzuala si in acelasi timp sa incaseze si niste puncte. Zis si facut! - Muhaha!! | |
|
| |
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Lun Iun 13, 2011 1:38 am | |
| Chad Mi-am dat tricoul jos cand a inscris punctele. Apoi a fost randul meu sa le incriu. -Down! Down! Down! i-am strigat batand palma cu unul de langa mine si savurand o gura din sticla de bere. | |
|
| |
TwinFlames Tiny Vampire
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Lun Iun 13, 2011 4:01 am | |
| Sa zicem ca Soph purta o pereche de jeansi inchisi la culoare, un maieu alb si un sacou blue marine. Si-a scos sacoul cand Chad a inscris, apoi a luat o gura de bere si a dat deja 5 puncte (adica 3 bile) dintr-o lovitura. - Ha! | |
|
| |
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Lun Iun 13, 2011 4:08 am | |
| Chad
Da pai eu saracul de mine nu aveam decat tricoul de care ma elibera oricum si pantalonii la care chiar nu voiam sa ajung. -Cu riscul de a fi considerat trisor... am bagat toate bilele in gauri. | |
|
| |
TwinFlames Tiny Vampire
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Lun Iun 13, 2011 4:20 am | |
| - Nu e cinstit!!! dar cu toate astea si-a scos maieul. Gata iti ajunge!!! Dadu pe gat si ce mai avea din bere si deja se simtea ametita. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Barul Dragonilor | |
| |
|
| |
| Barul Dragonilor | |
|